Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Hjælp Udefra

9. juli 2022

af Lene Bang

Lene BangHjælp udefra

I disse mørke, uhyggelige tider hvor nettet strammes om os, er det godt at tænke på, at vi får hjælp fra kræfter udenfor os selv. Outworlders, the galactic federation of light, Jesus, the white hats og mange andre. Disse stærke kræfter står på spring, for at hjælpe os.

Men det første skridt må du selv tage. Som en hærfører må du vise vejen, før de lyse kræfter kan hjælpe dig. Denne spirituelle kamp kræver af dig, at du som en løvemor, forsvarer dine og andres unger. Fjenden vil æde dem. Du må handle, for handling giver forvandling.

Hvad kan du gøre for at sprede lyset, og få hjælp fra de gode ydre kræfter? Hvor ligger din styrke? Dine unger piber i reden mens dit land er faldet i hænderne på korrupte psykopater, som på alle måder beriger sig på din bekostning, mens du og dine børn bare skal levere mere og mere hjerteblod, for hver dag der går.

Du bliver nødt til at handle lige nu. Karina løgnen er for længst afsløret og med den også alle de andre løgne, der har smadret vores land og fået mange til at acceptere tåbeligheder, som at du kunne ”smitte” når du stod op, selvom du ikke var syg, men ikke når du sad ned, især efter kl. 22.00. Så sindssygt, at man skulle tro, at selv den mest tykskallede måtte kunne se det nu.

Men Karina løgnen er desværre vokset fast så dybt inde i hovederne på mange, at de nægter at indse, at det hele var et kæmpemæssigt bedrageri. De frygtsomme har allerede frivilligt igen taget mundkurven på og ser frem til næste sprøjte. De stoler hverken på sig selv eller andre længere. Man kunne jo smitte eller blive smittet med menneskelighed. Staklerne trænger i den grad til kærlighed.

Her kommer du ind i billedet. Du må blidt og nænsomt gøre dem opmærksomme på, at de er blevet snydt. Først vil de nægte og hade dig for at sige sandheden, men måske slår du alligevel en lille bitte sprække i deres hårde panser. Hvis de har ladet sig sprøjte, må du vise dem kærlighed og anbefale dem, ikke at tage flere stik. Giv dem nogle gode råd om vitaminer etc. og bed gerne en bøn sammen med dem. Oplys dem om, at masker ikke virker, evt. med sandhedsbomber fra officielt hold. Spørg hvad de tror, at ”tests” kan bruges til, og husk dem på, at testning er frivilligt. Fordi du er modig, og aktivt spreder sandheden til dine medmennesker, så lytter the Outworlders og hjælper med healingen.

Måske får du lyst til at dele sandheden med andre på kreative måder: Skriv en sandhedssang og lav et hit og syng den på byens torv alene eller sammen med andre. Mal billeder med sandhedsbudskaber i, lav en udstilling og inviter pressen. Hold taler og del materiale ud på offentlige pladser. Gå i kødet på forbryderne og prøv, om der skulle være en lille bitte smule menneskelighed inde bagved den hårde skal.

For hver dag der går, får flere og flere en fornemmelse af, at der er noget galt. Du kan hjælpe dem til at forstå hvad der sker, ved at oplyse dem om forbryderne i World Economic Forum og World Hell Organization samt alle de andre forbryderorganisationer, der p.t. styrer verden, og som Danmarks ledere har overgivet vores land til.

Efter en lang dag, hvor du har været på gaden med flyers og sandhedsbudskaber, får du fuldt hus på karmaregnskabet, the Offworlders bliver aktiveret, og du vil, med din aktive handlen være med til at dreje Titanic væk fra isbjerget i sidste sekund til glæde for nuværende og kommende generationer.

God arbejdslyst og god karma.

Med venlig hilsen
Lene Bang

P.S.: Husk møde med DSB på torsdag d. 14. juli kl. 11:00 - læs mere her!

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

 

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tor. og lør. kl. 14:00-17:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Åben efter aftale
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd