Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Satans Værk

26. juni 2022

af Lene Bang

Lene BangKære JFK´er,
Jeg talte med nogle unge medlemmer af Jehovas vidner, som begge pænt havde fået de 3 stik. De var helt rystede efter samtalen med mig, og jeg fik energi på at lave dette skriv, som jeg og Vivi har sendt til presse, frikirker, biskopper og diverse kirker. Del gerne med nogle hellige og andre, du synes:

Satans Værk

Satan hersker på jorden. Kender du ham, når du ser ham? Husk, at han hader menneskene, og vil slå dig ihjel. Han vil friste dig, som slangen i paradis. Han er snedig og forklæder sig som godheden selv. Men du kan lære at spotte ham.

Du skal ”passe på” andre, står der på skiltene. Hvad betyder det? Det bestemmer Satan – han bestemmer, hvad meningen med ordene skal være, bare du vil være med til, at vi skal passe på. Passe på, du ikke ”smitter” nogen, ved at skjule dit ansigt bag en maske. Gud har skabt os, og derfor er dit ansigt Guds udtrykte billede. At skjule sit ansigt er et satanistisk ritual, som fratager os vores menneskelighed. Så jubler Satan.

Han skræmmer dig med sine løgnehistorier. Om den sidste nye ”pandemi”. Han laver love, som kan overrule vores menneskerettigheder og erstatte dem med satansrettigheder. WHO, World Health Organisation, som bestemmer over vores kroppe, har en mistænkt massemorder i toppen, til at udføre Satans værk. Tedros, som Magnus Heunicke lige har overgivet danskerne til. WEF, World Economic Forum har også en psykopat i toppen, Klaus Schwab, som vores politiske ledere og kongehuset har sværget troskab til. Han sætter reglerne for, hvordan den verden, hvor Satan råder, skal indrettes.

Helvede. Ondskaben kender ingen grænser. You will own nothing and be happy. På løgne om godhed, grønhed, bæredygtighed, klimaangst, ligestilling og sygdomspropaganda. Gift i vand, mad, luft. Chippen i kroppen eller digitalt pas for at kunne handle i butikkerne ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Biologiske våbenlaboratorier i mange lande.

Den brede sti fører til fortabelsen, den smalle sti fører til frelse. Den brede sti er satans værk med indsprøjtninger af sære væsker i Guds værk, menneskene. Han lægger ikke engang skjul på det. Slangen, der frister – i medicinalindustriens logoer. Han lokker dig med løfter om frihed og adgang til rejser og caféer. Hopper du i med begge ben og ser ikke, at du altid har haft din frihed, men at han har narret dig til at tro, at du skulle købe dig fri, ved at overgive din krop, som er Guds værk, til hans modbydelige krav?

Eller bliver du på den smalle sti? Så må du stå udenfor vinduet og kigge ind på dine medmennesker, når du lukkes ude i al slags vejr, mens de luner sig indendørs? Eller du udskammes, fyres, eller svines til som smittespreder, fordi du gennemskuer Satan, og aldrig viger fra den smalle sti.

Ofrer du dine børn til Satan? Dem vi elsker overalt på jorden. Tvinger/lokker du dem til at stikke armen frem til sprøjten, fordi Satan har bildt dig ind, at de ikke er perfekte som de er?

Lader du dig selv, eller dine børn ”teste”? Lader du slangen stikke pinde med heksebryg langt op i næsen, helt op til dit hellige sted i hjernen, hvor forbindelsen til Gud sidder? Fordi du nu tror, at Satan, bedre end dig selv ved, om du er ”syg”.

Afstand. Satans værk. Han vil have os enkeltvis. Han hader glade grupper af mennesker, som holder af hinanden og er sammen. Latter, musik, kreativitet, sjov, kærlighed, sundhed, knus og kram.

Sundhed. Nu kun med slangen. Råd om fornuftig levevis mistænkeliggøres. Man kan få bøder for at sige, at grøntsager er sunde. Solen, som varmer os og giver os D-vitaminer skal vi ”passe på” og indsmøre os i store mængder kemikaliefyldt solcreme, mens en ulden masse kemisk substans sprøjtes ud på himlen og lægger et gråt skylag på en solskinsdag. Giftstoffet flour i tandpasta.

Pengene, som du knokler for, dem stjæler han med prisforhøjelser. Hvis du piver, så kan du måske få en almisse fra regeringen, hvis du ligger indenfor deres vælgersegment. Så er det dem, der hersker og dig, som ikke skal sprede ”misinformation” og hatespeach, når det gør ondt. Vær lydig og hold bøtte, mens Statan stjæler alt fra dig.

Satan høster sjælene. Han har været der hele tiden, og forberedt angrebet på menneskene med mind control gennem medierne. Han vil udradere dig som menneske. Intetkøn, som du selv skal bede om, fordi han fylder dig med løgn om, at du måske hellere vil skifte køn som 8-årig. En nem lille operation og du er hverken mand eller kvinde. Guds værk – skamferet – Satan jubler.

Konstant overvågning og kontrol, som du selv skal bede om, fordi en kvinde i Aalborg er blevet overfaldet. Men havde overfaldet mon kunnet undgås med endnu flere overvågningskameraer? Eller bliver overfaldet brugt til at bane vejen for endnu mere kontrol?

Krig. Satans værk. Iværksat af hans tætteste samarbejdspartnere, de ondeste menneskehadere højt placeret i hierakiet. Kan kun finde sted, hvis vi mennesker deltager.

Satan vil have dig til at tilbede sprøjten med hans logo på, og ikke Gud. Når du forstår det, så forstår du også, at du er blevet forrådt. Hvad kan du så gøre? Du må bede Gud om nåde og holde dit immunforsvar på toppen. Vend dig bort fra Satan, ved aldrig mere at tage maske på, lade dig indsprøjte, holde afstand til andre mennesker og forsvare dem, der gennemskuede ham fra første færd.

Satan kan kun herske gennem os mennesker. Hvis ikke du falder for hans fristelser og løgne, men åbner din dør for andre, undlader at tage sprøjten, nægter maske- og testtyranniet, og oplyser andre om bedraget, så har han tabt.

Vig bort fra mig, Satan

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://www.facebook.com/100004694351100/videos/1045808179642674/

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd