Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Hilsen til Folkemødet og Folketingets Medlemmer

21. juni 2022

af Ole Skjold

Ole SkjoldKære folkets tjenere,

Er folkemødet på Bornholm det forum, hvor man diskuterer politik og løsning af politiske problemer eller bare fest og hygge? Jeg har aldrig deltaget, så forestiller mig, at politik må være formålet og mødet langt fra hverdagen et godt forum, for at tage alvorlige emner op til diskussion og finde måder at takle dem.

Det mest aktuelle og farligste vi danskere, og hele verden, står midt i, er faren for udbrud af en verdenskrig på grund af problemerne i Ukraine.

En hurtig gennemgang af baggrunden for problemerne starter faktisk i 1991 i forbindelse med Sovjetunionens opløsning. Rusland og USA (Nato) aftalte betingelserne for en samling af Øst og Vesttyskland og for en varig fred, at USA (Nato) under ingen omstændigheder forsøgte at udvide deres indflydelse mod øst, altså ingen udvidelse af Nato mod Visegrad landene eller andre Østeuropæiske lande, som tidligere hørte til Sovjetunionen. Alligevel blev første udvidelse med 3 lande i 1999 og i 2004 yderligere 7 lande gennemført. En del af disse udvidelser stod Anders Fogh Rasmussen for. Men det var ikke nok for USA/Nato, så i 2004 oplevede vi den såkaldte Orange Revolution i Ukraine, som viste sig at være skabt og finansieret af den amerikanske, oprindelig ungarnske, milliardær George Soros. Alligevel blev den russiskvenlige præsident Jusjtjenko vinder af valget og sad indtil 2010, hvor præsident Janukovitjs overtog embedet.

EU forhandlede i slutningen af 2013 med Janukovitjs om en samarbejdsaftale mellem EU og Ukraine. EU’s betingelse var at Ukraine skulle ophøre eller væsentlig reducere deres samarbejde med Rusland og det kunne Janukovitjs ikke acceptere. Som en konsekvens begyndte demonstrationer allerede i slutningen af 2013, som kulminerede med en demonstration på Maidan Pladsen i Kiev den 20. februar, 2014, hvor snigskytter skød på både tilhængere og modstandere og skabte kaos i hele landet. Janukovitjs måtte flygte ud af landet og regeringen besluttede regler, som især var rettet mod den russisk talende befolkning i den østlige del af Ukraine. Der var demonstrationer mange steder og meget voldsom fremfærd af de regeringstro, vestlige ukrainere. Bl.a. voldsomme, voldelige optøjer i Odessa, hvor omkring 50 russisktalende demonstranter blev lokket ind i et fagforeningshus, som så blev sat i brand. Alle som forsøgte at flygte ud af huset blev skudt og resten omkom i flammerne. Søg under ’Mordbranden i Odessa’.

Uroen fortsatte de næste 8 år med forfølgelse og drab af russisktalende i Østukraine og det ukrainske militær og såkaldte Nazibander, støttet af regeringen myrdede 14.000 russisktalende ukrainere.

I mange år forud for disse hændelser arbejdede amerikanerne ihærdigt på at vende folkestemningen mod Rusland for at skabe en EU venlig holdning. Victoria Nuland, amerikansk viseudenrigsminister med ansvar for østeuropæiske lande har faktisk bekræftet at USA har investeret $ 5 milliarder i dette projekt. Hun er også kendt for i en telefonsamtale med den amerikanske ambassadør for Polen at have sagt: ”Fuck the EU”.     

I perioden mellem 2014 og 2022 har vores tidligere statsminister, Anders Fogh Rasmussen, været rådgiver for den ukrainske regering. Opgaven har nok ikke været råd og vejledning i at skabe gode eller tålelige relationer til Rusland!!! Gud ved hvor mange millioner han har tjent på det! Mon han har betalt skat af det ….. eller hvad?

Rusland har naturligvis hjulpet de russisk talende østukrainere og været meget langmodige i forhold til at gå ind over grænsen. Men det skete så den 24. februar på grund af Ukraines provokationer, godt hjulpet af Nato, både med våben, rådgivning og ’frivillige’ soldater. Nogen af disse er taget til fange og bliver åbenbart henrettet med kort proces og andre er faldet i krigshandlinger, så man ved at både amerikanske, canadiske, franske og engelske statsborgere har deltaget på Ukraines side. Det er uvist hvorfor lige den 24. februar, nogen gætter på voldsomme provokationer fra Ukraines hær. Og at Rusland har fremlagt beviser på at USA/Nato har etableret og drevet op mod 46 laboratorier, som har forsket og udviklet kemiske og/eller biologiske våben, så man kunne risikere angreb med disse.

Vi får tudet ørerne fulde af at Rusland har angrebet et stakkels, uskyldigt land. Mon ikke man skulle modificere den opfattelse og hetz og se på de faktuelle forhold.

Er russerne virkelig sådan nogle dumme svin fordi de forsvarer sig?

Er russerne virkelig de værste forbrydere, som hele den vestlige verden skal tage sig i agt for og investere milliarder og milliarder i våben for at forsvare sig imod?

Har I egentlig tænkt på hvor mange lande vi har smadret siden 9/11?

Afghanistan, Iraq, Libyen, Syrien, Yemen, afrikanske stater og flere. Formål: At stjæle og undertrykke? Demokratisere? Nævn bare et eksempel.

Brug dog jeres energi og midler på at skabe fred. Det gør man ikke med våben. Det gør man måske nok heller ikke med den statsminister. Så lad os dog smide hende ud, måske Nato kan bruge hende – eller Zelenskyj – i en skyttegrav!!!!!

Vågn dog op mennesker.

Hilsen
Ole Skjold, bestyrelsen

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd