Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

General Forsamling

Kære Alle,

Hele den store 2 årige Lock Down var baseret på en "anbefaling" fra WHO, som er en privat ejet og privat kontrolleret international organisation, som i den grad er fuldstændig inhabil, idet dens reelle ejere tjener milliarder på tvangsvaccinerne, og benytter frygten skabt af medierne til at tilrane sig al magt, magten over vores Grundlov og til at tilsidesætte alle menneskerettigheder. New World Order er George Orwell's dystopiske vision af en støvle, der tramper på et ansigt. 

Det skal stoppes.

I JFK mener vi, at vores Grundlov og menneskerettigheder er værd at kæmpe for, og vi mener at flertallet af de ansatte "i systemet" er gode mennesker, der ønsker et ordentligt samfund med respekt for Grundloven og menneskerettighederne, de skal have hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og dispositioner, fordi de er under et enormt pres, derfor er både vores aktivisme og politiske arbejde så vigtigt, det giver dem en undskyldning til at træffe de rigtige valg. 

I morgen Tirsdag den 21. juni tager vi til Aabenraa og mødes kl 16:00 foran Skt Nikolaj's Kirke og deler flyers ud, taler med folk og laver eventuelt lidt meningsmålinger, herpå kl 19:00 medlemsmøde i Bylderup Bov hos Mianne, Bredevadvej 5. Hvis du bor i nærheden, håber jeg du vil være med.

Mandag den 27 juni kl 15:00 Store Torv kl 17:00 Aarhus kontoret - Flyers på Store Torv og politik på kontoret, Nørre Alle 22A, Baghuset

Generalforsamling er som nævnt i tidligere nyhedsbreve:

Lørdag den 9. juli kl 10:00 Generalforsamling i Nærum - skodsborgvej 188.

De der vil hjælpe med at gøre klar mødes kl 09:00.

Håber på mange fremmødte.

NB Tilmelding til generalforsamling nødvendig. Skriv til pia@jfk21.dk 

Mens fjenden udspiller de 4 horsemen of the apocalypse, død, sult, krig og erobring, så fester de skyldige og ansvarlige for forbrydelserne imod menneskeheden de sidste to år løs, se med her, hvor "sjovt" de har det:

https://youtu.be/lnRDK__WFdU 

Og husk det er ikke første gang magthaverne i USA har kreeret en falsk mangel på mad:

Og når man ved at Churchill sammen med Stalin og Roosevelt underskrev The Morganthau Plan, som gik ud på at slå mindst 20% af tyskerne ihjel efter 2. verdenskrig, så kan man se, at nazisterne tabte WWII og nazisterne vandt WWII. De nazister, der vandt WWII, har slået 30 mio mennesker ihjel i krige, de har startet siden WWII. Heri har jeg ikke medtaget de 10 Mio tyskere, der blev slået ihjel fra 1945 - 1948. Ganske almindelige mennesker, inklusive kvinder og børn og soldater, der havde overgivet sig. De sidste blev sat ud på åbne marker uden ly, mad og vand, nogle gange blev de sågar bulldozet om natten og fulde vagter skød ind igennem hegnet. Mens de skyldige nazister fik lov at rejse til Sydamerika og Nordamerika i operation Paperclip eller blev chef for EU, FN og mange flere poster. WEF formand Klaus Schwab's far var en af forbryderne. 

Derfor har vi i vores partiprogram  https://jfk21.dk/nejtilkrig at vi siger..... :

https://www.youtube.com/watch?v=LweWoSgEDAk&t=54s

14 Nej Til Krig

Det danske Forsvar skal kun udøve forsvar.

Danmark kan ikke deltage i krige, medmindre et flertal i befolkningen har afgjort det ved en folkeafstemning + efterfølgende godkendt ved et flertal i FN. Danmark kan naturligvis forsvare et direkte angreb.

Alle der stemmer for at angribe et andet land stiller sig til rådighed for militærtjeneste.

NATO-landene pålægges i fællesskab at betale for en fuldstændig reetablering af ødelagte bygninger og natur i de lande, de har angrebet – så vidt muligt med brug af lokalt erhvervsliv. NATO-landene hensætter passende beløb til investering i studier i, hvorledes man renser naturen for effekten af våben, man har brugt.

Alle lande – også NATO-landene – skal overholde Genève-Konventionen for krigsførelse. Borgere fra alle lande – også NATO-landene – skal kunne retsforfølges for krigsforbrydelser ved den internationale domstol i Haag.

Økonomiske sanktioner mod lande med tortur og dødsstraf.

Det er skammeligt, at Danmark har deltaget i samtlige beviseligt ulovlige, krigsforbryderiske, plyndringskrige startet af USA og NATO i de sidste 15 år. Alle disse krige har det tilfælles, at de er blevet startet på en intens kampagne af beviselige medieløgne. Det må slutte, og der skal nedsættes en kommission, der undersøger, om der er foretaget tilstrækkeligt med kriminelle handlinger til at sigtelse kan rettes for den internationale domstol i Haag. Dette gælder helt specifikt politikere og ledende personale i medieverdenen.

I JFK er vi allerede imod Danmarks deltagelse i den næste ulovlige krig.

Sanktionerne imod Rusland påfører kun Europa omkostninger, Rublen handler på 58 imod Euroen. Den lå på 90 før krigen i Ukraine, var kort oppe i 150 rubler for 1 Euro, men nu er den altså styrket 55%, samtidig er olien, som russerne har en del af, steget med 25%. Sanktionerne imod Rusland rammer kun almindelige mennesker, som ikke kan besøge familie i udlandet, overføre penge til og fra Vesten eller rejse på ferie. Den russiske stat derimod kan købe alt den skal bruge fra hvem som helst udenom Europa.

Hvis ikke krigen stopper inden vinter, ser det godt nok sort ud for Europa, ikke kun for navnlig Tysklands industri, som har brug for energi, men også alle, der godt kan lide at varme sit hus op og få et varmt bad. 

Jeg er af den overbevisning, at alt er manipuleret by design, alt er kontrolleret, intet er tilfældigt. Så hvis Rusland og Kina vinder på denne krise, og Vesten taber, så er det by design.

Mit gæt er, at det er de sidste krampetrækninger, når/hvis økonomien kollapser, vi har allerede set, "krig, erobring og død". Vi ser, hvordan befolkningen reagerer rundt omkring i verden, hvor økonomien har det værst med at angribe deres ledere. Mit gæt er, at nogen ønsker, at befolkningerne skal rejse sig og fjerne Macron, Boris, Trudeau, Biden og Mette og alle de andre landsforrædere (ja, det er man, hvis man følger "anbefalinger" fra globalister og indsprøjter gift i form af medicinske eksperimenter ind i mennesker), for dermed at skabe kaos, og så vil de komme væltende med deres New World Order:

"Jeres ledere er ååååhhhh så uduelige, korrupte og forbryderiske, nu skal I se, hvad vi har til jer: en "ny verdensorden" styret af WEF (World Economic Forum), WHO og FN". Og mit gæt er at deep state ønsker at flytte det økonomiske centrum fra New York til Peking.

Derfor er det så vigtigt, at vi tilbyder "truth and reconciliation". Macron, Boris, Trudeau, Biden og Mette er blot marionetter, kort sagt usle kollaboratører. De er soldater, som er havnet på det forkerte hold. Vi skal have stoppet krigen, og naturligvis skal de fjernes fra magten, men straffene i retsopgøret skal være milde. 

Denne gang skal vi have fat i de reelle bagmænd, dem der har givet ordrerne......eller skal vi sige fundet på "anbefalingerne"? Vi skal en gang for alle have stoppet banksterne/nazisterne.

Venlige hilsener

Mads

Frihed

 

Kære Alle,

Her er planen for møder om JFK herunder uddeling af flyers, meningsmålinger, gennemgang af mærkesager, generalforsamling og hyggeligt samvær i øvrigt.

Mandag den 13. juni  kl 16:00 Kerteminde - vi mødes foranTornøs Hotel, adressen er Strandgade 2, 5300 Kerteminde, herpå koges suppe på vores politik 

Fredag den 17. juni kl 15:00 Nørreport i København, Kl 17:00 Nærum - Vi deler flyers ud ved Nørreport og vores politik vil blive gennemgået i Nærum, Skodsborgvej 188

Tirsdag den 21. juni  kl 16:00 Sct Nicolais Kirke i Aabenraa og kl 19:00 Sønderjyllands kontor - Flyers i Aabenraa, og politik i kontoret i Bylderup Bov, Bredevadvej 5

Mandag den 27 juni kl 15:00 Store Torv kl 17:00 Aarhus kontoret - Flyers på Store Torv og politik på kontoret, Nørre Alle 22A, Baghuset

Lørdag den 9. juli kl 10:00 Generalforsamling i Nærum - skodsborgvej 188. NB Tilmelding til generalforsamling nødvendig. Skriv til pia@jfk21.dk 

- Håber mange vil deltage så meget som muligt. JFK, Danmark og verden har i den grad brug for lige præcis dig.

Kom og vær med til at skabe en verden med JFK's mærkesager. 

Venlig hilsen

Mads Palsvig, formand

 

Jorden

 

Kære Alle,

Håber alle har haft lejlighed til at nyde det gode forår.

Og ikke mindst de midlertidige gode nyheder, at BRICS landene + Afrika i første omgang fik sat en stopper for WHO og WEF magtovertagelse, "new world order" aka globale diktatur via indsættelsen af WHO's "anbefalinger" over vores egen Grundlov.

Husk ingen regeringsleder kan tilsidesætte vores menneskerettigheder, Grundlov og frihedsrettigheder ved at "beslutte", at "nå men nu er WHO eller WEF eller en anden privatejet/privatkontrolleret international organisation over dansk lov", over Grundloven og i stand til at tilsidesætte vores menneskerettigheder via deres "bekendtgørelser", som ikke har anden juridisk værdi end en mafiaboss, der kommer og siger, nu skal du betale "beskyttelsespenge".

Men vi har langt fra vundet endnu.

Selvom vi naturligvis vinder den her. Specielt når rigtig mange flere kommer op af stolene og med i kampen...bare en gang imellem?

Flere lande med USA i spidsen forsøger netop nu via IHR, International Health Regulations, at lave det samme:

- At sætte vores Grundlov, menneskerettigheder og dansk lovgivning ud af kraft. Og give al magt til multinationale pharmaceutiske virksomheder og deres dubiøse ejere. 

 

For 18 måneder siden ultimo november 2020 da Robert F Kennedy Junior talte på zoom til en af vores begivenheder launchede vi JFK under navnet: Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab ovenikøbet med hans velsignelse. For alle jer, der gav en vælgererklæring i den forbindelse, er den nu ved at udløbe. En vælgererklæring gælder (af uransaglige årsager, medmindre man er konspiratorisk anlagt) kun 18 måneder. Ligeledes skal man (af uransaglige årsager) give samme vælgererklæring to gange, og man skal ovenikøbet vente 7 dage før man må godkende sin egen vælgererklæring. Det giver ingen mening i et demokrati. Men det er der så meget, der ikke gør.

Gå meget gerne ind på:  https://www.vaelgererklaering.dk/

Og se om din vælgererklæring er udløbet. Hvis den er, så giv gerne en vælgererklæring, sæt en påmindelse i din kalender til om 7 dage, at gå ind og bekræfte din vælgererklæring.

Hvis den ikke er udløbet endnu, så undersøg, hvornår den udløber. 

Derpå hjælp gerne med at få venner, bekendte og familien til at give en vælgererklæring. Husk en vælgererklæring er ikke et løfte om at stemme på os, blot at vores mærkesager er værdige til at være en del af det politiske landskab. Og spørg eventuelt om de går ind for censur, hvis svaret er ja, så glem det. Hvis svaret er nej, så fortæl, hvordan vi bliver censureret, og om de synes, at det er ok? 

Vores mærkesager har i meningsmålinger minimum 80% opbakning, når man fjerner alle "ved ikke svar". Så når vi siger vi er et "folkeparti", så mener vi det alvorligt.

Tag den selv her: https://jfk21.dk/stotpartiet#meningsmaalinger og endnu bedre inviter din bedre halvdel, din nabo eller en kollega til at gøre det samme. Vi er sikre på, at de vil blive positivt overraskede.

Gense korte 1-minuts videoer om vores mærkesager her:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLEgrS-KSTTHNbe0WVndCkgGxiTNlplFf_

Og del din favoritmærkesagsvideo med ovennævnte personskare.

Der tales meget om valgsvindel i udlandet. Den slags kunne naturligvis aldrig forekomme i Danmark, vel? Men for at være helt sikker, vil vi gerne vide, hvor mange, der har afgivet en vælgererklæring.

Du må i den forbindelse meget gerne give os besked, det kan du gøre ved enten:

- at sende en e-mail til kristian@jfk21.dk med beskeden "VE", "vælgerklæring afgivet" eller andet tilsvarende.

- en anden mulighed er at donere et beløb, f.eks kr 1 på MobilePay 19680 med beskeden "VE". Så går vi ud fra, at det betyder, at du ikke er medlem af JFK21, men har afgivet en vælgererklæring. 

Vi ses på barrikaderne, næste nyhedbrev bliver med kalender og planer for den næste måned, vi kommer til Fyn og Jylland, og så er det snart tid til Generalforsamling. 

Mange venlige hilsener

Mads Palsvig

 

 

 

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd