Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brevet

11.juni 2022

af Lene Bang

Lene BangKære JFK-er,

Når jeg har betalt for noget i en butik, så giver jeg lige ekspedienten et brev. De tager som regel pænt imod det, og vil læse det, når de kommer hjem. Eller en, du lige har vekslet et par ord med på gaden. Mange har ikke tid til at høre på os og orker ikke lange forklaringer, så jeg forsøger at ”vække” folk på denne her måde. Jeg printer brevet ud og folder det to gange, så det er nemt at have i lommen. For os er disse ting indlysende, men for mange er det første gang de hører, at det er muligt at tænke selv. Du kan bruge brevet som det er, eller som inspiration til selv at lave et. Det haster med at bevidstgøre folk inden næste angreb.


Kære menneske,

Er du allerede bange, og klar til at makke ret overfor næste trussel fra myndighederne? Har du allerede taget masken på ”for en sikkerheds skyld” og bestilt tid til næste sprøjte?

Eller synes du, at der er noget galt? Undrer du dig over, at du bare skal acceptere dekreter fra ”myndighederne” uden at du bliver spurgt og uden en folkelig debat? Synes du, at det er en god idé, at formuer og atter formuer af vores skattekroner sendes ud af landet, at bjerge af vacciner indkøbes til fremtidige ”pandemier” på grund af gustne kontrakter, som man ikke kan komme ud af, mens andre bjerge af vacciner kasseres, fordi de er blevet for gamle?

Synes du, at det er ok, at vores politikere og kongehuset er medlem af World Economic Forum, hvis plan er, at tage alting fra dig? Som Ida Auken siger: You will own nothing and you will be happy, hvorpå du skal gøre dig fortjent til at få tilladelse til de ting, som er din gudsgivne ret? Hvordan har du det med, at Klaus Schwab, leder af WEF har udtalt, at han allerede har ”infiltreret” alle landes regeringer? Vidste du, at det er ham, og ikke dig, der udstikker retningslinjerne her i Danmark? Det handler om kunstig intelligens i dit hoved, så du ikke ved, om det er dig selv, eller en computer, der tænker en tanke.

Er du bange for de næste skræmmebilleder, som skal få dig til at makke ret, når ”uvildige” eksperter truer med ”angreb” af nye spændende varianter af forkølelse? Abekopper (den var der vist ingen, der hoppede på), og hvad bliver det næste? Er du så skræmt, at du igen vil:

Tage maske på, ikke fordi den hjælper (tværtimod), men fordi du får BESKED på det?

Lade dig ”teste”, dvs. stå i en kø i al slags vejr, så en anden kan fortælle dig, om du er forkølet i stedet for at gå hjem i varmen og putte under dynen med kamillete etc.?

Lade dig og dine børn indsprøjte med deres nyindkøbte supervåbner, også kaldet ”vacciner” med 1.291 bivirkninger (officielle tal fra Pfizer)?

Holde op med at omgås andre mennesker?

Finde dig i, at skoler og arbejdspladser bliver nedlukket?

Lade dig overvåge, hvilket allerede sker med din telefon, betalingskort og MIT-ID?

Finde dig i censur af højt estimerede læger og andre fagfolk, som ADVARER mod vaccinen? Accepterer du, at kun en producentbetalt sandhed kommer ud i offentligheden?

Hvis du ikke snart begynder at tænke selv, men fortsat bare tager imod enhver ordre og makker ret, så ender vi som Shanghai, hvor hele byen lukkes ned, indbyggerne spærres inde, og de få, der tør kræve deres ret, brutalt sendes i lejre, hvor nøglen sidder udvendigt. Vil du kæmpe for din og dine børns frihed, så er det NU, du skal gøre modstand. NU

Med venlig hilsen


Ps. Du kan få links og information på JFK21´s hjemmeside: www.jfk21.dk

 

Eller hent/print dokumentet her:
https://mark.nl.tab.digital/s/RxTGomj6pQs7F24

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd