Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

JFK møder rundt i Danmark i nær fremtid

Frihed

 

Kære Alle,

Her er planen for møder om JFK herunder uddeling af flyers, meningsmålinger, gennemgang af mærkesager, generalforsamling og hyggeligt samvær i øvrigt.

Mandag den 13. juni  kl 16:00 Kerteminde - vi mødes foranTornøs Hotel, adressen er Strandgade 2, 5300 Kerteminde, herpå koges suppe på vores politik 

Fredag den 17. juni kl 15:00 Nørreport i København, Kl 17:00 Nærum - Vi deler flyers ud ved Nørreport og vores politik vil blive gennemgået i Nærum, Skodsborgvej 188

Tirsdag den 21. juni  kl 16:00 Sct Nicolais Kirke i Aabenraa og kl 19:00 Sønderjyllands kontor - Flyers i Aabenraa, og politik i kontoret i Bylderup Bov, Bredevadvej 5

Mandag den 27 juni kl 15:00 Store Torv kl 17:00 Aarhus kontoret - Flyers på Store Torv og politik på kontoret, Nørre Alle 22A, Baghuset

Lørdag den 9. juli kl 10:00 Generalforsamling i Nærum - skodsborgvej 188. NB Tilmelding til generalforsamling nødvendig. Skriv til pia@jfk21.dk 

- Håber mange vil deltage så meget som muligt. JFK, Danmark og verden har i den grad brug for lige præcis dig.

Kom og vær med til at skabe en verden med JFK's mærkesager. 

Venlig hilsen

Mads Palsvig, formand

 

Jorden

 

Kære Alle,

Håber alle har haft lejlighed til at nyde det gode forår.

Og ikke mindst de midlertidige gode nyheder, at BRICS landene + Afrika i første omgang fik sat en stopper for WHO og WEF magtovertagelse, "new world order" aka globale diktatur via indsættelsen af WHO's "anbefalinger" over vores egen Grundlov.

Husk ingen regeringsleder kan tilsidesætte vores menneskerettigheder, Grundlov og frihedsrettigheder ved at "beslutte", at "nå men nu er WHO eller WEF eller en anden privatejet/privatkontrolleret international organisation over dansk lov", over Grundloven og i stand til at tilsidesætte vores menneskerettigheder via deres "bekendtgørelser", som ikke har anden juridisk værdi end en mafiaboss, der kommer og siger, nu skal du betale "beskyttelsespenge".

Men vi har langt fra vundet endnu.

Selvom vi naturligvis vinder den her. Specielt når rigtig mange flere kommer op af stolene og med i kampen...bare en gang imellem?

Flere lande med USA i spidsen forsøger netop nu via IHR, International Health Regulations, at lave det samme:

- At sætte vores Grundlov, menneskerettigheder og dansk lovgivning ud af kraft. Og give al magt til multinationale pharmaceutiske virksomheder og deres dubiøse ejere. 

 

For 18 måneder siden ultimo november 2020 da Robert F Kennedy Junior talte på zoom til en af vores begivenheder launchede vi JFK under navnet: Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab ovenikøbet med hans velsignelse. For alle jer, der gav en vælgererklæring i den forbindelse, er den nu ved at udløbe. En vælgererklæring gælder (af uransaglige årsager, medmindre man er konspiratorisk anlagt) kun 18 måneder. Ligeledes skal man (af uransaglige årsager) give samme vælgererklæring to gange, og man skal ovenikøbet vente 7 dage før man må godkende sin egen vælgererklæring. Det giver ingen mening i et demokrati. Men det er der så meget, der ikke gør.

Gå meget gerne ind på:  https://www.vaelgererklaering.dk/

Og se om din vælgererklæring er udløbet. Hvis den er, så giv gerne en vælgererklæring, sæt en påmindelse i din kalender til om 7 dage, at gå ind og bekræfte din vælgererklæring.

Hvis den ikke er udløbet endnu, så undersøg, hvornår den udløber. 

Derpå hjælp gerne med at få venner, bekendte og familien til at give en vælgererklæring. Husk en vælgererklæring er ikke et løfte om at stemme på os, blot at vores mærkesager er værdige til at være en del af det politiske landskab. Og spørg eventuelt om de går ind for censur, hvis svaret er ja, så glem det. Hvis svaret er nej, så fortæl, hvordan vi bliver censureret, og om de synes, at det er ok? 

Vores mærkesager har i meningsmålinger minimum 80% opbakning, når man fjerner alle "ved ikke svar". Så når vi siger vi er et "folkeparti", så mener vi det alvorligt.

Tag den selv her: https://jfk21.dk/stotpartiet#meningsmaalinger og endnu bedre inviter din bedre halvdel, din nabo eller en kollega til at gøre det samme. Vi er sikre på, at de vil blive positivt overraskede.

Gense korte 1-minuts videoer om vores mærkesager her:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLEgrS-KSTTHNbe0WVndCkgGxiTNlplFf_

Og del din favoritmærkesagsvideo med ovennævnte personskare.

Der tales meget om valgsvindel i udlandet. Den slags kunne naturligvis aldrig forekomme i Danmark, vel? Men for at være helt sikker, vil vi gerne vide, hvor mange, der har afgivet en vælgererklæring.

Du må i den forbindelse meget gerne give os besked, det kan du gøre ved enten:

- at sende en e-mail til kristian@jfk21.dk med beskeden "VE", "vælgerklæring afgivet" eller andet tilsvarende.

- en anden mulighed er at donere et beløb, f.eks kr 1 på MobilePay 19680 med beskeden "VE". Så går vi ud fra, at det betyder, at du ikke er medlem af JFK21, men har afgivet en vælgererklæring. 

Vi ses på barrikaderne, næste nyhedbrev bliver med kalender og planer for den næste måned, vi kommer til Fyn og Jylland, og så er det snart tid til Generalforsamling. 

Mange venlige hilsener

Mads Palsvig

 

 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Åben efter aftale
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

 
--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd