Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Min tale til demonstrationen for de hjemløse

29. maj 2002

af Lene Bang

Lene BangKære hjemløse ven,

De vil tage alt fra os. Eliten sidder i Schweiz og planlægger, hvordan de vil tage det hele. You will own nothing and be happy, er deres motto. Du skal intet eje, og være lykkelig, mens de tager for sig af retterne. De har allerede taget alt fra dig, for mishandlingen af de hjemløse har foregået i lang tid, uden at nogen har grebet ind. Fordi man fjerner vores umistelige menneskerettigheder bid for bid efter salamimetoden.

Der er et direkte link fra, at man får konfiskeret sin håndcreme i lufthavnen, til man havner som hjemløs. Det handler om, at sige nej til tåbeligheder og urimeligheder. OK – det med håndcremen er jo så lidt, og det var jo også så lidt, at man skulle tage en maske på i de 10 minutter, det tog at handle, selvom der absolut ingen evidens var, for at de skulle virke på noget som helst. Så gik mange på kompromis, for det var jo det nemmeste. Og når vi nu fandt os i det, så kunne de også ligeså godt lave lockdowns, som smadrede masser af forretninger og drev en masse ud i hjemløshed og armod. Og når vi nu også fandt os i det, kunne de ligeså godt sprøjte os med den frivillige vax med den l.291 mulige bivirkninger. Allerede ved håndcremen skulle vi have gjort oprør.

Der er længe blevet arbejdet på højtryk for at splitte befolkningen. Den og den er i den ene gruppe, og den og den er i en anden gruppe. Du er: indvandrer, hjemløs, bistandsklient, etc. og derfor hører du ikke med til den ”rigtige” befolkning. Du gøres usynlig, så der kan gøres overgreb imod dig og andre ikke kan se, at du bliver mishandlet. Ligesom de vil gøre mod dem, som ikke køber løgnen om en pandemi, ikke makker ret, og ikke stikker armen frem til giftsprøjten. Ligesom det foregik under anden verdenskrig når ”nogen”, der var stemplet som usynlige, røg i koncentrationslejr.

Det er en mærkelig, iskold og umenneskelig kultur vi har, når man fra samfundets side bare accepterer urimeligheder, såsom at nogen går rundt og er hjemløse. I vores, engang så velfungerende land, sidder milliarderne nu løst på politikerne, når det gælder storstilede projekter, privatfly, tårnhøje lønninger til dem selv, ”værnemidler” indkøbt af ”vennernes” firmaer og formuer foræret til udenlandske skuespillere. En brøkdel af disse penge kunne have skaffet alle landets hjemløse en ordentlig bolig.

Men vi er under angreb og vi har været det længe. Krigen føres bl.a. af nazisterne i World Health Organisation, som Magnus Heunicke netop har overdraget magten til på det sundhedsmæssige område, så deres leder, Tedros, der er under mistanke for folkemord, kan bestemme alt over os, hvis det passer ham at erklære en pandemi. Eliten kan kun gennemføre deres krig mod menneskeheden, fordi vi lader det ske. Hver gang, vi har rettet os efter bare et af deres syge krav, så har vi rakt fanden en lillefinger. For så har vi givet lov til den næste overtrædelse af vores guds givne menneskerettigheder. De gør alt for at smadre vores liv og skabe kaos. Sende vores unge i krig i fjerne lande (husk at stemme NEJ) på onsdag, sulte os med fødevaremangel, en ondskab uden lige, som skal få os til at ønske DERES orden, som er total underkastelse og kontrol under slavelignende forhold.

I JFK21 har vi en mærkesag, som går ud på, at alle har ret til en bolig. Du skal til enhver tid kunne henvende dig til kommunen og få anvist en bolig. Selvfølgelig skal du da det. Du er jo borger i det land, der er dit, Danmark, så du har ret og krav til at bo her, uden at skulle frygte at mangle tag over hovedet. JFK21 står for respekt for andre mennesker, ordentlighed, sundhed uden sundhedsdiktatur, og et økonomisk program, der sikrer alt dette.

Vi glæder os til en bedre verden, når psykopaterne i eliten er udraderet, for verden er rig, og der er rigeligt til alle.
Lene Bang

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd