Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ,

14. maj 2022

Lene Bangaf Lene Bang

Sendt som læserbrev til Ekstra Bladet:

NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ,

En stor dreng i kampuniform og et JA på billedet på de konservatives valgplakat har rystet min tro på mine medmenneskers sunde fornuft. Enhver kærlig og ansvarlig forælder vil naturligvis sige NEJ, hvis ens kære barn blev klædt ud i den mundering for at skulle ud og slås for... ja for hvem og for hvad, egentlig?

Vi har i lang tid vænnet os til, at verden var et fredeligt sted, hvor man kunne rejse en tur til et hvilket som helst land og møde venner over hele jorden. For de mennesker, du møder i fremmede lande, har jo de samme ønsker om fred, sikkerhed og en kærlig verden, som alle andre. Der sidder jo ikke en russisk familie over middagsbordet, som pludselig – ud af det blå – får lyst til at sende deres børn i krig mod en ukrainsk familie. Jeg har engang været i Sankt Petersborg (selvom det måske kan være farligt at indrømme). Indbyggerne virkede venlige og helt normale. Såvidt jeg kunne se, havde ingen af dem knive i ærmerne.

Almindelige mennesker er bare brikker i psykopaternes iskolde, blodtørstige agenda, som går ud på, at skabe så meget ravage, død og ødelæggelse som muligt, herunder at sende andre folks børn i krig. Igennem to år er vi dagligt blevet hjernevasket til at acceptere mere og mere vanvittige påbud fra myndighedernes side, og nu skal vi også hjernevaskes til at se på et stort barn i uniform og et JA. Føj, hvor er det ulækkert.

Noget man havde forsvoret bare for nogle år siden, da man pludselig måtte aflyse sin flybillet på grund af en ”meget, meget farlig” virus. Vennerne i udlandet måtte lige vente en 14 dages tid med at få besøg. Som så blev til 3 uger etc... Vi bliver allerede nu groomet til en ny ”pandemi” - en farlig ny variant, som sikkert er meget, meget smitsom, til efteråret – de allerede indkøbte vacciner med de 1.291 mulige bivirkninger, skal jo bruges. Hvilke restriktioner skal vi mon se frem til denne gang? Skal vi kravle på alle fire baglæns ind ad en dør, hvis der er andre mennesker i lokalet? For din egen sikkerheds skyld, naturligvis. Virus smitter jo kun i højden, og det med baglæns er for at være helt sikker, hvis maskerne ikke skulle være 100 pct. lufttætte.

Vi skal åbenbart også finde os i, at det officielle Danmark, som åbenbart er blevet bundkorrupt, afleverer formuer og atter formuer af vores surt tjente penge til diverse medicinalfirmaer, udenlandske skuespillere og krigsindustrien. Samt rask væk forærer vores retssikkerhed til menneskehedens fjender uden først at spørge befolkningen.

Stem NEJ, mens du endnu har en mulighed for at stemme. Det kan hurtigt blive for sent.

Med venlig hilsen
Lene Bang

NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ,

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd