Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

BEFRIELSEN 4. MAJ - lagt på partiernes facebooksider

4. maj 2022

af Lene bang

Lene BangBefrielsen 4. maj.

Jeg længes efter befrielsen. Fra det helvede, vi har været budt siden ”coronaen” blev introduceret som tvangs- og undertrykkelsesmiddel for verdens befolkning. Befrielsen fra politikere, som ukritisk tager imod ordrer fra udenlandske magter som World Economic Forum, som fører en krig mod verdens befolkninger.

Befrielsen fra WHO, World Health Organisation, som måske engang var respektabel, men nu er en medicinalfirmafinancieret, som ønsker at overtage magten på sundhedsområdet over hele jordens befolkning. Dvs. ønsker, at alle skal afgive deres suverænitet til denne private organisation, hvis sidste nye forslag er, at man skal kunne abortere en baby helt op til fødslen. En syg tanke opstået i et meget mørkt sind.

En krigsforbrydelse

Danske politikere praler med, at vi har frihed i Danmark, men kast lige et blik ud af vinduet og se, hvordan vi bliver sprayet med diverse kemikalier, som tætner i dagens løb og stjæler den livgivende sol fra os. Vejrmanipulation – for vores eget bedste, bliver der sagt, så det ikke skal blive for varmt på jorden. Dette har andre bestemt, for vi er ikke blevet spurgt, om vi ville have forurenet luft. Desuden bliver der ikke varmere på jorden, men koldere.

En krigsforbrydelse.

Vandet i vandhanen er ikke længere drikkeligt, uden man selv renser det. Engang kunne vi prale af dejligt rent vand, men man har ikke passet ordentligt på det. Hvem skulle have gjort det? Hvem er de ansvarlige? Politikerne naturligvis, men de taler hele tiden om klimaet (som skal koste os masser af penge), mens miljøet nedprioriteres. Hvordan kan de tillade, at kommende generationer skal vokse op uden rent vand?

En krigsforbrydelse.

Coronaen – To år med absurde angreb på os mennesker. Sprøjtetvang med giftsprøjten for at få lov til at gå på arbejde. Masketvang for at gå i butikker. Splid og svigt mellem mennesker. Konkurser og selvmord. Hypnotiserede mennesker som stod i kø i 1.5 timer i stiv kuling for at blive ”testet”. Dumhed på dumhed som har kostet os formuer.

En krigsforbrydelse.

Ukraine – En fjern krig, som vi åbenbart skal påtage os ”skylden” for, og som vi skal finansiere på alle måder. Her må man ikke have en nuanceret holdning, selvom begge parter er med i Klaus Schwabs fine klub, World Economic Forum. Hvad med alle de andre krige, som vi også deltager i gennem Nato? Danmark bliver rask væk omdannet til lille Ukraine med blå/gule flag overalt. Jeg har stor medfølelse med alle de mennesker, som krigen går ud over, jeg siger bare, at den er styret oppefra, som alle andre krige.

En krigsforbrydelse.

Fødevarepriser – stiger med raketfart. Har nogen overhovedet regnet ud, hvad der ligger bag? Hvorfor skal alting lige pludselig blive dyrere bare fordi, der er krig i Ukraine. Nogen må glæde sig over at kunne fylde lommerne på vores bekostning. De fattige pensionister kan få en ussel skilling, mens de bare skal finde sig i, at der indkøbes våben og sprøjter til astronomiske beløb hos ”vennerne”. Ingen respekt for vores skattekroner.

En krigsforbrydelse.

Stigmatisering – af bestemte befolkningsgrupper. Lige nu er der pause, men de vaccinerede blev udskammet fra statsmagtens side i helt uhørt grad. Uden mulighed for at forsvare sig. Et decideret angreb på de dele af befolkningen, som fravalgte den ”frivillige” sprøjte, som har vist sig at have 1.291 mulige bivirkninger og har været skyld i megen sygdom og mange døde. Mistænkeliggørelse i form af psykiske diagnoser og trusler om fyring eller børneundersøgelser for dem, som opponerer mod tvangen.

En krigsforbrydelse.

Censuren. Den manglende omtale af helt åbenlyse krigsforbrydelser i udlandet. Canada, hvor dem, som donerede til truckerdemonstrationerne fik lukket deres bankkonti. Australien, hvor langvarige lockdowns blev introduceret og hvor demonstranter blev betegnet som ”smittespredere”. En meget praktisk ”virus”, som man ikke kan se, og som derfor kan bruges til alt. Folkemordet i Kina, hvor folk låses inde i deres boliger på ubestemt tid uden mulighed for at købe mad. De danske mediers rungende tavshed er uhyggelig.

En krigsforbrydelse,

Epidemiloven. En uhyggelig krigserklæring imod danskerne. Side op og side ned af groteske lovparagraffer, der giver staten hånd- og halsret over borgerne under dække af en ”samfundskritisk sygdom”, som sundhedsministeren kan bestemme hvad er. Epidemiloven burde give dig søvnløse nætter, hvis ellers du orkede at læse den. Du vil måske hellere se en god film. Så kan jeg anbefale ”the Handmaids Tale”, som viser det samfund, som Danmark kan udvikle sig til, hvis denne syge lov træder i kraft. Og hvorfor skulle man lave den, hvis ikke den skal bruges?

En krigsforbrydelse

Jeg kunne blive ved, men jeg bliver bare deprimeret. Sagen er, at frihed i Danmark er ikke eksisterende. De få, der kæmper for frihed gøres tavse, enten ved censur eller på anden måde.

Glædelig 4. maj

Med venlig hilsen
Lene Bang


OBS!... Nyhedsbrevet af 26. april 2022 'Emailadresser på Danske Politikere og Journalister' fungerer nu med links.

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd