Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Undskyld, danskere - vi tog fejl!.......

Journalister, medier, læger, apoteker, skoler m.fl. i Danmark:

Hvornår vil man undskylde for den tortur, man har udsat danskerne for?

I en tid, hvor adskillige herrer står frem og undskylder for utilbørlig opførsel overfor unge kvinder, mangler vi stadig undskyldninger fra kongehuset, politikere, medier og alle andre, der har opført sig utilbørligt overfor de, som ikke ønskede at tage den påståede vaccine med de mange, mange bivirkninger inklusive død under den påståede coronapandemi og de mange, der nødtvungent måtte tage den af forskellige årsager.

Helt almindelige mennesker, som stadig havde deres fornufts fulde brug, og derfor ikke ville lade sig tvinge til at tage en særdeles tvivlsom injektion og derved sætte livet på spil blev tilsvinet, udelukket, nægtet adgang til det samfund, vi alle betaler skat til. Det er utroligt, hvad man kan få folk til, som er hjernevasket med frygt og autoritetstro, når en ”ekspert” stiller sig op og tager ansvaret og dikterer vanviddet.
https://videnskab.dk/kultur-samfund/milgram-eksperimentet-forsker-pressede-folk-til-at-goere-andre-ondt/

Under Coronaen fandt vi så ud af, at man endda ville påføre sig selv smerte ved at tage mere end en vaccine, selv hvis den første havde givet bivirkninger, bare autoriteterne i fjernsynet ser strengt nok på en og refererer til eksperter. Derfor er det en meget stor erkendelse, at man havde været så let at lokke, og derfor er der mange, der ikke vil forholde sig til coronaløgnen.

Fuldstændig uhørt blev der indført et ”coronapas” for at kunne bevæge sig frit i sit eget land. Tortur at skulle vælge mellem sit helbred og sit livsgrundlag.
https://steigan.no/2022/12/danmarks-statsminister-spredde-usann-informasjon-om-immunitet/

Fuldstændig uden grund blev folk tvunget til at tage plastikmundbind foran næse og mund for at passe deres arbejde eller skolegang, så man ikke kunne ånde frit.

Vi har været udsat for tortur og hjernevask i en uhørt grad, der langt overstiger Orwells 1984 og vi bliver stadig fattiggjort og ydmyget med løgne og frygtterror om klima, køn, krig og lurende ”pandemier”, som WHO i samarbejde med eugenikeren Bill Gates sikkert allerede har en eksperimentel ”kur” imod.

Samtidig sendes vores surt tjente kroner ud af landet til ”grøn omstilling” i Afrika eller til genopbygning af et land, vi selv har været med til at smadre, fordi nogen i toppen af landet ikke evner at tage ordet fredsforhandling i sin mund men kun taler om krig, våbenindkøb og om, at kvinder i ligestillingens navn nu også skal have lov til at stille op som kanonføde.

Fertiliteten er for stærkt nedadgående, mens en satanisk agenda dikterer, at man kan løse psykiske problemer ved at få lavet en uigenkaldelig kønsforandring med livslang hormonbehandling, og dem, der får det gjort, bliver fejret i TV i den bedste sendetid. De bedste bryster er nu blevet de afskårne bryster.

Abortgrænsen hæves under henvisning til kvinders rettigheder, og man lægger ikke engang skjul på depopulationsagendaen, da WHO helt vil afskaffe en grænse for abort. Lægemiddelstyrelsen vasker nu hænder ved at skrive på deres hjemmeside, at man kan dø af al medicin. Jeg mindes ellers ordene sikker og effektiv, når det kom til de eksperimentelle sprøjter.

Vores smukke land smadres med giftige solceller og vindmøller, der hakker fuglene ihjel. Havets minister tillader forgiftning af havet. Skove fældes fordi nogle træer dømmes ”invasive”. En frygtelig arv til vores børn.

WHO´s enevældige generaldirektør, Tedros, som er under anklage for folkemord, lægger ikke skjul på, hvordan han vil terrorisere hele menneskeheden og EU truer med det totale slaveri i form af Central Bank Digital Currency.

Er det mærkeligt, at folk har både fysiske og psykiske problemer, når fremtiden ser så mørk ud som den gør lige nu, hvor vi ikke har fået ryddet op og stillet de ansvarlige til regnskab? Og nu må vi ikke snakke om det. Hvis man antyder, at mRNA sprøjterne kunne have noget at gøre med de mange dødsfald blandt unge mennesker på boldbaner, er man et dårligt menneske. Et elegant og veltilrettelagt folkemord, som man ikke engang må italesætte.

Jeg er træt helt ind til knoglerne af dette uafsluttede mellemværende mellem de hjernevaskede og dem, som stadig kan tænke klart og har holdt sig fri af propagandaen.

Det holder hårdt, fordi vi i Danmark er gået fra at være et frit land, hvor enhver kunne have sin egen mening til et menings- og udskamningsdiktatur. Samtidig er det nu blevet ”god stil” eller i mange tilfælde et krav, at firmaer har en værdiprofil, som skal harmonere med FN´s verdensmål. Verdensmålene handler i teorien om at overføre penge fra de rige lande til de fattige, men ingen stiller regnskab og pengene kan ligeså godt forsvinde op i den blå luft. Hvis man bytter ordet sundhed ud med medicin, ser man tydeligt, hvem der profiterer.

På den måde bliver folk mere og mere syltet ind i nogle narrativer som staten, og ikke den enkelte bestemmer. Det er svært at kringle sig ud af et medicinsk diktatur, som man selv har deltaget i som sundhedspersonale, eller hvis man som skolelærer har skullet føre regnskab med hvem der havde taget coronasprøjten og hvem der ikke havde, eller journalister, der udskammede nogen, de kaldte antivaxxere. Dem der tvang andre til at blive ”testet” eller til at gå med masker eller udskammede andre, har svært ved nu at forlange friheden fordi de blev manipuleret til at gå på kompromis med deres egen samvittighed.

Mennesker der før var frie, får frataget retten til selv at have en mening hvis de vil have et job, men bliver tvunget til at acceptere arbejdspladsens adfærdskodeks, som kan betyde, at man skal stå på mål for en satanisk agenda pakket ind i fine ord som f.eks. inklusion, der betyder at man skal acceptere manipulation med selve mennesket. Man er nødt til at finde sig i, at firmaet flager med LGBT+ flag eller andre landes flag, selvom man ikke er enig i agendaen.

Derfor vil folk hellere glemme det og gå med på endnu en løgn, for der er et lille rum inde i hjernen, som man nu kan fylde med alle mulige løgne om diverse frygtscenarier, selvom alle alarmklokker burde ringe.

Vi er med en lavines hastighed på vej ind i det mørkeste diktatur, hvis ikke man siger undskyld til dem man har udskammet og tyranniseret. Hver dag bør tv vise folk, der bider i det sure æble og bekender deres terror mod andre mennesker under coronaen og siger undskyld, samtidig med at de fremadrettet vil sværge at lukke ørene for statens hjernevask, ellers er det helt slut med Danmarks frihed:

Lykkelige fagre nye Danmark med Bjørn Elmkvist, Eva Smith, og Preben Vilhjelm:
https://youtu.be/8K8fPHbYKC0

Der er tale om folkemord når man bevidst reducerer befolkningen. Der er ikke noget forkert i at kalde det en satanistisk agenda, men sandheden er ilde hørt;
https://fb.watch/sNiY1VvSK2/

Nyligt fald i sædmotilitet blandt donorkandidater i en sædbank i Danmark:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38834185/

Her ser man, hvordan en kvinde bliver mishandlet af politiet for ikke at bære maske. Det var et vanvid uden grænser, at man troede så stærkt på masker, at man ville overfalde et andet menneske, der ikke havde gjort andet end at trække vejret frit:
https://x.com/goodfoodgal/status/1800286471804666271

Folkemord og tortur kan man godt tale om, når man tvinger en hel befolkning til at tage så usikker en vaccine, om hvilken man i Aktstykke 150, den 28. januar 2021 skrev:

”Den langsigtede effekt af vaccinerne kendes ikke. Længden på den immunitet,
vaccinerne giver, eller de potentielle bivirkninger på længere sigt kendes ikke på nuværende tidspunkt.”

https://www.ft.dk/RIPdf/samling/20201/aktstykke/aktstk150/20201_aktstk_afgjort150.pdf

Når man ikke kendte bivirkningerne, så var det et bedrag at påstå, at de var sikre og effektive, og at tvinge folk til at tage imod sprøjterne på så tilfældigt et grundlag er at sammenligne med tortur. Man har altså lavet forsøg på godtroende mennesker og udskammet dem, som ikke ville underkaste sig. Man kan ikke indføre frivillig eller ufrivillig vaccinetvang, uden at krænke følgende love:

Straffeloven - https://danskelove.dk/straffeloven:

16. kapitel § 150: Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.

18. kapitel § 266: Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

Mange mennesker frygtede for liv og helbred, men blev ”nødt til” at tage den for at gå på arbejde eller i skole.

Sundhedsloven - https://danskelove.dk/sundhedsloven:

Kapitel 5, § 15: Ingen behandling må indledes eller fortsættes uden patientens informerede samtykke

Altså man har ret til at blive behandlet, men KUN den behandling man ønsker.

Bekendtgørelse 359(2019) - om 'Samtykke til behandling' -
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/359:

§ 1: Ved behandling forstås undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, fødselshjælp, genoptræning, sundhedsfaglig pleje samt forebyggelse og sundhedsfremme i forhold til den enkelte patient, jf. Sundhedslovens § 5.

Altså kan INGEN behandling, hverken “vaccine”, test, mundbind eller afspritning kræves. Der tales også om fyldestgørende information – hov sprøjterne var ikke sikre og effektive – tværtimod kan man ifølge lægemiddelstyrelsen DØ af al medicin.

Max Schmeling forklarer, at der tre forskellige bivirkningsgrader af de forskellige batches:
https://youtu.be/REoSkLL-heo

De forbudte bivirkninger:
https://vimeo.com/861174080

Cathrine Austin Fitts, Solari Report fortæller her om, hvordan man tager magten over hele verdens befolkning ved at slå dyrene ihjel, begrænse mængden af fødevarer, fjerne de frie penge - kontanterne og indføre CBDC.
https://tube.solari.com/videos/5ce06d81-36ae-48c1-8430-1e871dde7512/

Hvis man siger sandheden om klimahistorien bliver journalisten mopset, for hun skulle have haft oplægget i forvejen. Katjalivah Ellyhansen siger sandheden:
https://www.snaphanen.dk/2022/10/30/tv2-vi-stopper-her-det-havde-vi-ikke-lige-aftalt/

WHO (hvis formand, Tedros Adhanom Ghebreysus er mistænkt for folkemord) har en officiel agenda for ti år af fortsatte ”pandemier”.
https://stopworldcontrol.com/

Det er på høje tid, at journalisterne vågner op og begynder at fortælle om, hvad der virkelig sker. Øver jer i at gennemskue propaganda og spørger jer selv om hvem I egentlig tjener. For det er ikke jer selv som mennesker eller jeres efterkommere, som gerne skal leve i frihed.
https://www.dr.dk/drtv/se/total-tillid-_-kinas-masseovervaagning_450285?

Se på de ting, som bliver betegnet som misinformation og ikke får taletid i medierne, f.eks. den årelange manipulation af vejret:
https://geoengineering-norway.org/2024/01/23/avdekket-topp-hemmelige-haarp-anlegg-og-militaerbaser-rundt-om-i-verden-blir-avslort-fotogalleri/

Helt åbenlyst forkerte påstande promoveres fuldstændig kritikløst. Vi får at vide, at isen smelter på polerne, og de stakkels isbjørne ikke har noget at stå på, men denne rapport fra 2023 viser hvordan antallet af isbjørne i arktis er vokset og at de stortrives:
https://climatechangedispatch.com/2023s-state-of-the-polar-bear-report-a-conservation-success-story/

Ryst bare på hovedet af mig – jeg kan tåle det, men begynd at tage indholdet af dette brev alvorligt og se nogle af de mange links jeg har sendt. Det haster for lige straks er det helt slut med ytringsfriheden, og dit job tilhører måske ikke længere et menneske, men er overtaget af AI. https://links.jfk21.dk/

Lene BangMennesker har en medfødt ret til at leve frit på jorden, til kropslig selvbestemmelse, ytringsfrihed, til fri bevægelighed, ejendomsret, privatliv og ret til at få sandheden at vide.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd