Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

1 dags billetter og logistik til Northern Light Convention 13-15 May

 

Kære Alle,

Nu er det muligt at købe 1 - Dags Billetter til begivenheden Northern Light Convention.

Se mere her:

https://live.scandinavianfreedom.events/attend/#inperson

 - - - 

Early Bird billetter kan købes til og med fredag den 6. maj 2022

 - - -

Og så har vi arrangeret transport til begivenheden afgang fredag morgen og retur søndag aften:

Afgang:

Kl 10:00 Kolding, Scandic Hotel

Kl 10:45 Odense, Ørbækvej 100

Kl 11:45 Slagelse, afkørsel 39 rastepladsen

Kl 14:00  Malmø, ankomst på konferencen

Skriv til info@scandinavianfreedom.events hvis du vil køre med

Pris:

Enkelt kr 100,-

Retur: kr 200,-

 - - -

Samme bus kører gratis Shuttle Bus Service frem og tilbage til konferencecenteret fra Malmø Arena Hotel fredag eftermiddag og aften, lørdag og søndag morgen og aften. 

Hvis du bor i Hovedstadsområdet, så kan du/I tage toget til Malmø, her ligger Malmø Arena Hotel og Quality Hotel The View i forstaden Hyllie, som er første stop efter Københavns Lufthavn, de andre hoteller nedenfor, der tager man toget et stop mere.

 - - -

Anbefalede hoteller:

https://malmoarenahotel.com/  hvorfra Shuttle bussen kører.

https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/malmo/quality-hotel-view/?gclid=Cj0KCQjwma6TBhDIARIsAOKuANzsoot2sQztkrbuHUQP3WxrPIhUZoQDWtALLW7M5cXM6F27lSq0c5EaAlgmEALw_wcB Dette hotel ligger tæt ved Malmø Arena Hotel.

Og et stop med toget fra Hyllie Station, hvor Malmø Arena Hotel ligger:

https://www.scandichotels.se/triangeln

https://teaterhotellet.se/

https://www.guestreservations.com/quality-hotel-the-mill/booking?msclkid=b030856411bc1ccb282de71536048bb0

 

Med venlig hilsen

Mads Palsvig

Kære Alle,

Her er en video, hvor jeg fortæller lidt om Northern Light Convention og ideen bag.

https://rumble.com/v1357zr-northern-light-convention-13-15-maj.html

Alle talerne er med i Malmø in persona, pånær Robert F Kennedy Junior, Dr Mike Yeadon og CEO for Childrens Health Defense Mary Holland.

Det er ekstraordinært, at så mange af de største navne i kampen for at genskabe respekten for menneskerettigheder og Grundloven er samlet på et sted.

Man kan deltage i begivenheden både fysisk og online.

Du kan købe billet til begivenheden her:

https://live.scandinavianfreedom.events/

Med venlig hilsen

Mads

 

Kære Alle,

Hvad ville der ske, hvis politikere, læger, advokater, videnskabsfolk, økonomer, frie medier og aktivister mødtes for at finde fælles mål?

Hvad vil vi kunne udrette, hvis vi begynder at samarbejde? 

Ville det være muligt at genskabe respekten for menneskerettigheder, respekten for internationale traktater, der beskytter menneskers frihedsrettigheder og vores alle sammens Grundlove, som vores parlamenter overalt i verden fuldstændig sidder overhørig?

Fredag den 13. maj til og med søndag den 15. maj er det mig en stor glæde, at annoncere Northern Light Convention vil finde sted i Malmø, læs mere her:

http://scandinavianfreedom.events

https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/13-15-may-in-malmo-sweden-join-the-northern-light-convention-in-person-or-online-together-well-kick-start-democratic-recovery/

På svensk:

https://www.vaken.se/northern-light-convention-i-malmo-13-15-maj/

Kunne du være interesseret i at møde en masse spændende mennesker herunder nogle af lederne i kampen for at genskabe vores frihedsrettigheder, få forståelse for, hvordan vi kan stoppe den dystopiske teknokratiske agenda, som bliver påtvunget os af blandt andre WHO og WEF, to privatejede og privatkontrollerede organisationer, hvis "anbefalinger" vores politikere så ukritisk følger slavisk, kort sagt finde ud af, hvordan vi genskaber vores frihed? 

Hvis du er forhindret i at deltage personligt, så kan man deltage online, se mere på http://scandinavianfreedom.events for hvordan du køber adgang.

 

Alle deltager personligt på begivenheden pånær Robert F Kennedy Junior, Dr Michael Yeaden og CEO for Children's Health Defense advokat Mary Holland, som deltager på zoom. 

Talerne, der kommer in person, er Professor Sucharit Bhakdi, Catherine Austin Fitts, tidligere Assistant Secretary of Housing i USA nu President for Solari Inc, Dr Astrid Stuckelberger PhD tidligere IHR WHO, Doctor Meryl Nass, Professor Christian Perronne, Dr Alexandra Henrion-Caude PhD, filmproduceren bag Planet Lockdown James Patrick, advokat John Titus, Christine Anderson Medlem af Europaparlamentet, Professor in Banking of Finance Richard Werner, Advokat Anna de Buisseret, advokat Philippe Kruse, doctor Thomas Binder, Willem Engel aktivist fra Holland, doctor Maria Hubmer-Mogg, læge Heiko Santelmann, Dr Margaretha Griesz-Bresson PhD, Janis Plavis Advokat, Stephen Forsyth UK Veteran og Activist, Nikos Vakolidis Activist med flere

Arrangørerne af begivenheden er Scandinavian Freedom Events, som jeg har startet med Lisa Renberg, http://scandinavianfreedom.events,Verax Foundation https://verax.live/ startet af Justyna Walker fra Notre Bon Droit, World Wide Demonstrations og Europeans United, samt Children's Health Defense Europe https://childrenshealthdefense.eu/, Robert F Kennedy Junior's Charity. 

Supporting organisations er Doctors for Covid Ethics https://doctors4covidethics.org/, Solari Inc https://home.solari.com/ og WakeUpFriends https://wakeupfriends.net/

Målet med begivenheden er ikke at "lave et nyt system", men simpelthen at fastslå at systemet er godt nok, problemet er, at pt, så styres det af mennesker, som ikke tænker på befolkningen, men på at følge ordrer fra nogle af verdens absolut rigeste mennesker. Totalt udemokratisk og uden nogen som helst respekt for den befolkning, som har valgt dem. Folk der flyver privatfly til Davos og Bilderberg, som mener at du ikke skal eje noget.

Vi skal tage det tilbage, som er vores. Det samfund, vores forfædre skabte, skal igen ledes af mennesker, der tænker på og arbejder dag og nat for at alle kan få et værdigt liv, og tænker på, hvad der er godt for Jorden, giver dig mere frihed uden at skade andre mennesker, dyr, insekter og ja hele naturen i alt, hvad de gør, baseret på fakta, kundskab og viden.

Hvad ville der ske, hvis de 800 Mia Danmark har brugt på corona, var blevet brugt på mennesker? Hvor meget mere kunne vi alle have udrettet? Mennesket har enormt potentiale, Jorden er ufatteligt rig, der er nok til at vi alle kan leve et værdigt liv. Tænk hvis penge blev brugt på mennesker, Jorden, naturen og på at sikre et velfungerende samfund i stedet for krig, løgne, falske pandemier og et dystopisk overvågningssamfund, som WEF og WHO og globalisterne ønsker. De siger ligeud: "You will own nothing, and be happy". Det lyder meget som deres form for kommunisme med total centralistisk kontrol over alt mennesker foretager sig, fuldstændig som i Stalins Sovjet og Mao's og Xi Jipengs Kina. Hvis du ønsker deres fascistiske stat, så foretag dig blot intet, fordi så får du det. Hvis ikke du ønsker det, så er nu et rigtigt godt tidspunkt at fortsætte, komme tilbage til eller begynde at kæmpe om ikke for dig selv, så dine børn, og hvis ikke du har børn, så for andre menneskers børn, for noget der er større end dig selv. Kort sagt, sig stop til globalisterne.

Jeg håber, at se mange af jer på Northern Light Convention om to uger. Hvis vi skal stoppe WHO og IHR forsøg på at sætte sig selv ind over vores Grundlove, så er det:

"All hands on deck!"

Velkommen

 

Mange venlige hilsener

 

Mads Palsvig

 

VI VINDER DEN HER!

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd