Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kære Peter Skaarup,

- af Lene Bang

OvervågningJeg så dig på TV til frokost hos din mor, og du sagde, at du ønskede ansigtsgenkendelse i de områder, som er plaget af kriminelle. Derefter skulle du vælge mellem ordene overvågning eller frihed, og her stod mit hjerte stille et øjeblik, men du valgte heldigvis friheden.

Det er meget nemt, at begrunde hvorfor der skal overvågningskameraer op bestemte steder, og det ville helt sikkert også løse nogen problemer, men det er en glidebane, for det er let at udpege flere og flere steder som utrygge og når først kameraerne er kommet op, kommer de garanteret aldrig ned igen.

Det betyder så for mig lovlydige menneske, at jeg ikke længere vil være omfattet af privatlivets fred, når jeg bevæger mig rundt i mit eget land. Jeg ved godt, at jeg nogle steder kan risikere at blive overfaldet af kriminelle, men det er ikke alle situationer man kan forudse eller forebygge, og der vil være eksempler på, at overvågningskameraer kunne have hjulpet med opklaring af en forbrydelse, men der må være en grænse.

Til gengæld bør man i langt højere grad begynde at filosofere over, hvorfor staten har så stort et behov for at overvåge og mistænkeliggøre os mennesker helt ned i mindste detalje. Vi ved, at Ida Auken og Klaus Schwab har proklameret: Du vil intet eje, ikke have noget privatliv og være lykkelig.

Med hensyn til ikke at eje noget går det jo vældig godt med masser af konkurser og med skats lange fangarme efter den mindste skilling og nu også med skat på CO2-løgnen. Ansigtsgenkendelsen sørger for, at man ikke har noget privatliv, ligesom ens smartphone og alle overvågningskameraerne langs vejene. Det skorter lidt på det med at være lykkelig, men det skal nok komme, når AI kan overvåge og påvirke vores mindste tanker, som så IKKE længere er toldfri.

Lene BangAlt i alt – Frihed eller overvågning? Er du helt sikker på, at Klaus Schwab, World Economic Forum, ikke bliver tosset på dig, da du (heldigvis for os) valgte friheden?

https://links.jfk21.dk/overvaagning

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd