Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Korrespondance med ENFORCE

- af Lene Bang

sendt i dag ons. 3. apr. 2024 kl. 14.09
Subject: Re: Vedr. Aktstykke nr. 150 om Nationalt klinisk studie om effekt og sikkerhed af COVID-19 vacciner ENFORCE.
To: RH-FP-ENFORCE <enforce.rigshospitalet@regionh.dk>

ENFORCEHej Enforce Team,

Tak for svaret på min henvendelse, som dog udløser flere spørgsmål:
https://steigan.no/2024/04/36-sporsmal-om-covid-19-som-ikke-er-besvart/

Det er meget let at give sig selv yderligere et år før man vil fremlægge den dokumentation og opsummering, som man er kommet frem til. I mellemtiden lader masser af mennesker sig vaccinere i den tro, at fordelene opvejer ulemperne, og det er der absolut ingen dokumentation på.

Mange mennesker oplever derimod store bivirkninger (og død) og jo flere gange de får en ”booster”, desto værre. Derfor er det altafgørende, at vi får stoppet al vaccinering indtil resultatet af Enforces undersøgelse fremligger. Mange læger har advaret mod mRNA vaccinen, men de kommer ikke til orde i mainstream pressen.
https://links.jfk21.dk/vacciner

Det er som om, at vi skal ”glemme” coronatiden, og nu kun skal tænke på den falske ”klimakrise”. Det ene skrækscenarie afløser det andet, men det er ikke det samme som, at der ikke er behov for en ordentlig udredning omkring vaccinen. Vi er mange der ved, at hele coronanarretivet, ligesom historien om menneskabt CO2 er en stor løgnhistorie, introduceret for at omvælte samfundet indefra, så World Economic Forums drøm kan gå i opfyldelse: You will own nothing, have no privacy and be happy.

Ikke et scenarie, man kan ønske sig, men som vi trækkes ind i af myndigheder, som ikke vil diskutere fakta og ikke vil stå til ansvar for at have påført befolkningen uhyggelige bivirkninger. Tværtimod bliver man, hvis man stiller spørgsmål, som man naturligvis skal kunne i et civiliseret spørgsmål, hængt ud som ”antimyndighedsekstremist”. En grov og udemokratisk måde at behandle andre mennesker på. En forløber for det slavesamfund vi bliver påført, når regeringen i maj 2024 afgiver vores suverænitet på det sundhedsmæssige område til WHO.
https://links.jfk21.dk/who

Lene BangJeg ser frem til en ærlig fremlæggelse af fakta og et svar på de mange spørgsmål i linket. Spørgsmål, som ikke kun jeg, men også mange andre, ønsker svar på og helst så snart som muligt.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

modtaget tirs. 2. apr. 2024 kl. 13.51
skrev RH-FP-ENFORCE <enforce.rigshospitalet@regionh.dk>:

Kære Lene

Du kan finde alle datarapporterne på vores hjemmeside samt de videnskabelige artikler der er kommet ud ind til videre, her vil du kunne finde svar på nogle af de spørgsmål du har nedenfor.
https://enforce.dk/Resultater

Det er korrekt at projektet er afsluttet. Det gælder for videnskabelige studier at en afsluttende rapport skal foreligge indenfor 12 måneder efterstudiet er afsluttet.

Tak for din interesse i ENFORCE.

Mvh
ENFORCE Team, Rigshospitalet

--------

Sendt: 13. marts 2024 20:23
Til: RH-FP-ENFORCE <enforce.rigshospitalet@regionh.dk>
Emne: Re: Vedr. Aktstykke nr. 150 om Nationalt klinisk studie om effekt og sikkerhed af COVID-19 vacciner ENFORCE.

Hej,

Jeg afventer stadig svar på min henvendelse den 22. februar 2024.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

sendt tors. 22. feb. 2024 kl. 14.37
skrev Lene Bang <lenebanglyngby@gmail.com>:

https://www.ft.dk/RIPdf/samling/20201/aktstykke/aktstk150/20201_
aktstk_afgjort150.pdf

https://enforce.dk/Information

Ovennævnte Aktstykke tiltrådtes af Finansudvalget den 28.01.2021 og omhandler Finansudvalgets tilslutning til at overføre 48,5 mio. i 2021 til dette studie. I alt forventes studiets udgifter at udgøre 102.0 mio. for perioden 2021-2023.

Til disse mange penge må man forvente en virkelig gennemarbejdet rapport. Dengang var vaccinernes effekt og bivirkninger blevet fulgt i en periode på ca. 2 måneder efter anden injektion af vaccinen, og det mente man, var tilstrækkeligt til en betinget godkendelse.

Det bliver spændende at se, om man kan konkludere, om vaccinerne har virket efter hensigten. Har man indsamlet data omkring hvor lang tids immunitet, der er opnået for sårbare borgere? Da dette studie efter Lægemiddelstyrelsens -, Sundhedsstyrelsens – og SSI´s mening er den eneste reelle mulighed for at følge, om vaccinerne virker efter hensigten, så er det et meget, meget vigtigt studie.

Kan man ud fra studiet konkludere, hvor lang tids immunitet der opnås for de sårbare borgere?

Får man snart resultatet at vide om de 10.000 patienter, som er blevet fulgt med serielle blodprøver efter vaccination af de forskellige vaccinationstyper? Hvilken effekt og sikkerhed af COVID-19 vacciner har man opnået? Har man indsamlet videnskabelige resultater fra alle fem regioner, og har man gjort sig erfaringer med resultater fra de forskellige landsdele? Virker vaccinen bedre i Nørre Snede end på Amager?

Har man brugt reserven til håndtering af udfordringer i lyset af COVID-19 mv? Hvilke udfordringer har der været, og hvordan er pengene brugt?

Man skriver ENFORCE, som er en forkortning af nogle ord, men det virker ikke særlig betryggende, da det betyder håndhævelse, implementering, pålægge. Og man blev jo pålagt at tage den ”frivillige” vaccine. Hvorfor har man valgt det navn, som giver ubehagelige associationer til tvang?

Det er besluttet, at eventuelle uforbrugte midler efter 2023 ikke kan videreføres eller disponeres til andre formål. Er der ubrugte midler tilbage, og hvad skal de penge så bruges til?

Forsøget løber til og med 2023, og tidshorisonten er dermed overskredet. Er der nogen særlig grund til, at vi ikke har fået det endelige resultat? Hvis det handler om, at vaccinen ikke har levet op til forventningerne og at der har været både dødsfald og grimme bivirkninger, så gælder det jo om at få disse fakta offentliggjort, så vi aldrig nogensinde igen skal opleve, at skeptikere bliver udskammet, eller det element af tvang, vi har været udsat for.

I Frankrig er der lige nu et lovforslag fremme om, at man skal kunne få 3 års fængsel for at advare mod Covid-19 vaccinen. Lad os håbe, at fornuften vil råde og at det forslag vil blive forkastet, og at sådan et uhyggeligt forslag aldrig nogensinde vil blive stillet her i Danmark.
https://michelchossudovsky.substack.com/p/frances-draft-law-citizens-who-speak

Det bør selvfølgelig altid være tilladt at dele gode råd om sund levevis, hvad enten det gælder allopatisk medicin eller alternativ medicin/behandling, der, som vi oplever nu, bliver mistænkeliggjort og udskammet, hvilket begrænser vores frie valg. Her ser vi, hvordan staten/medicinalbranchen går ind og bruger lovgivning til at fremme deres egne produkter. Det er meget problematisk, da medicinalbranchen trods alt, på papiret, endnu ikke ejer hele Danmark.
https://foedevarestyrelsen.dk/nyheder/pressemeddelelser/2024/feb/
foedevarestyrelsen-kontrollerer-brugen-af-sundhedsanprisninger-paa-kosttilskud

Jeg ser frem til en tidshorisont for den endelige konklusion af Enforce studiet og et svar på de spørgsmål, jeg har stillet i mailen.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd