Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Et Til Politikerne Og Et Til Journalisterne

26. april 2022

af Lene Bang

Lene BangKære Politiker,

Hader du danskerne? Ja, undskyld jeg spørger, men det virker sådan. Epidemiloven er en regulær krigserklæring imod os og vore efterkommere. Hvordan har du kunnet acceptere den? Det ene vanvittige ”tiltag” efter det andet ligger klar i ”værktøjskassen” til næste gang vi bliver forkølede. Synes du selv, at det er særlig kærligt imod dine medmennesker?

WHO, som åbenbart skal have den fulde magt over os, har vist sig at være voldspsykopater. De vil tillade ”abort” helt op til niende måned. Ethvert normalt, kærligt menneske vil betragte sådan et forslag, hvor det skal være tilladt at myrde en sparkende baby i mors mave, som dybt kriminelt. I denne tid, hvor mørke kræfter hersker på jorden, er det et forslag, som bakkes op af en professor ved Rigshospitalet, og som fuldstændig ukritisk præsenteres som en mulighed af pressen, som derved udstiller, at de også er gennemsyret af dehumaniseringen. Hvem kan dog, hvis man er ved sine fulde fem, få sig selv til at skrive sådan? Det er at acceptere legaliseret mord. Det falder fint i tråd med den større agenda, som handler om reduktion af jordens befolkning.

Vi er i årevis blevet tudet ørerne fulde af, at vi er for mange mennesker på jorden. I en sådan grad, at dette udsagn fuldstændig ukritisk bliver gentaget til bevidstløshed over frokostbordet. Sandheden er, at diskussionen burde handle om, om alle kunne stå på Bornholm, eller om Christiansø også skulle inddrages. Overbefolkning kan man i hvert fald ikke tale om. Hvorfor så denne modbydelige historie om, at vi er for mange? En uhyggelig, sort løgn skabt af den ondskab, der p.t. råder i verden, og som gennemsyrer alt. Og som giver plads til, at uhyrligheder præsenteres som sund fornuft af pressen.

Mennesker er fantastiske og kærlige. Det onde misbruger menneskers kærlighedsevne til at få os til at gennemføre deres sygelige ritualer. De lokker os til at acceptere, at vores fælles surt tjente skattekroner sendes ud af landet (og vi bliver jo heller ikke spurgt) eller bruges på krig og vanvittige coronatiltag for en historie om, at der er nogen, som det er synd for, og at det faktisk er vores skyld. Men nej, det er ikke vores skyld, at der er krig i Ukraine. Nej vi er heller ikke skyldige i, at nogens gamle bedstemor bliver smittet med noget, hvis man ikke går med mundbind, tager imod sprøjten, eller følger de øvrige, sygelige og sataniske ritualer.

Vi må hver især sige nej til ondskaben og vanviddet. Også du, kære medlem af folketinget. Epidemiloven handler kun om, at gøre livet så surt for os, som muligt. Mishandle os, som vi ser det foregår i Shanghai. Tvinge os til at tage imod Medicinalindustriens giftige produkter. Ondskaben sidder på toppen af sin pyramide. Dens undersåtter, som kalder sig eliten, men hvis hjerter er hårde som sten, udfører det beskidte arbejde. Jeg håber, dit hårde hjerte kan tø op, fordi for hver dag der går, ser vi jer i et klarere og klarere lys. Vi ser med al tydelighed, at WHO ikke er en menneskekærlig organisation. Vi har aldrig stemt for New World Order – you will own nothing and be happy. Vi vil ikke tvinges ind i sådan en syg zombieverden.

Er der stadig et kærligt menneske inde bag din facade? Jeg håber det, og appellerer til, at du begynder at være lidt mere venlig overfor dine medmennesker. Vend ryggen til WHO og WEF og deres syge transhumanisme. Vælg menneskelighed i stedet for. Se hvor dejlige børnene og dine andre medmennesker er. Vi har brug for dit bidrag til en kærlig verden, hvor fornuften og samvittigheden råder og hvor lovgivningen er til, for at støtte mennesker og give dem størst mulig frihed.

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://www.dr.dk/nyheder/indland/nye-who-vejledninger-til-abort-deler-vandene
https://steigan.no/2022/03/who-forbereder-ny-traktat-som-vil-gi-organisasjonen-globale-diktatoriske-fullmakter/


Kære Journalist,

Forholdene i Shanghai er nu så horrible, at der er tale om et regulært folkemord. Rapporter derfra viser rædselsscener, hvor børn rives fra forældrene, kæledyr indfanges og slås ihjel på åben gade og folk spærres inde på ubestemt tid i deres bolig eller i uhyggelige ”karantænefaciliteter”. Uden mulighed for at skaffe mad, mens plastikindpakkede myndighedspersoner går rundt og flår folks urtehaver op.

Er du også rystet over dette folkemord? Er du også forundret over de manglende sanktioner fra den danske stats side? Hvor er statsministeren, som burde holde et pressemøde og informere befolkningen? Hvor er lukningen af den kinesiske ambassade og udsmidningen af deres ambassadører? Hvorfor tager den danske stat ikke afstand fra den kinesiske brutalitet overfor sin egen befolkning? Er det på grund af pandaerne?

Kan det mon også ske hos os? Mange tror det ikke, men bag vores ryg spøger epidemiloven, som kan træde i kraft når som helst, hvis man fra ”myndighedernes” side bestemmer sig for, at en sygdom er alment farlig. Hvordan har myndighederne dog kunne få vedtaget en så uhyggelig og brutal lov uden at en folkestorm har rejst sig? Hvordan kan nogen dog forsvare den? Hvad sker der, når folk opdager, at deres retsstilling er pist væk, og alt kan ske?

Banen er kridtet op til kinesiske tilstande. Vi har ikke fået gjort op med de ansvarlige bag hele coronahistorien og det overfald, som befolkningen allerede har været udsat for i form af modbydelige tvangsforanstaltninger. Du tror måske stadig på, at coronabekæmpelsen har været pengene og ulejligheden værd? Flere og flere er begyndt at tvivle. Især dem, som har fået bivirkninger, har mistet deres forretning eller arbejde, hvis børn har lidt og fået psykiske mén.

Truslen om epidemiloven ligger og ulmer. Den kan nemt blive alvor til efteråret, når vi igen begynder at snotte og hoste. Et nys, og din ejendom kan tages fra dig. Et host, og du kan tvinges i ”behandling”, som kan være den eksperimentelle mRNA sprøjte, som hidtil har været frivillig, men som med epidemiloven i kraft, kan blive en tvangsbehandling. Skulle man, allerede nu, formaste sig til at have en lidt skeptisk holdning til ”vaccinen”, er ”faktatjekkere” på spring. Vi lever reelt i et diktatur, hvor vores retssikkerhed er sat helt ud af kraft. Hvorfor var der ikke nogen, som stoppede nazisterne under anden verdenskrig? Hvem skal stoppe vanvidsregimet nu?

Det skal du, kære journalist. Ved at bruge din sunde fornuft og rapportere om ekstremistiske voldstendenser fra myndighedernes side. Det skulle journalister have gjort under optrækket til Anden Verdenskrig og under hele coronahistorien. Holde den sunde fornuft og menneskeligheden i højsædet og udstille løgnen. Men du støder måske panden mod en mur? Så er det så meget desto vigtigere, at du finder modet til at holde fast i sandheden nu, før det er for sent. At være en ærlig journalist er ikke et ufarligt job. Ærlige journalister kan nemt forsvinde, komme ud for en ulykke, eller ”begå selvmord”. Derfor kan jeg godt forstå, at du tøver med at fortælle sandheden. Men hver gang, du er modig og samvittighedsfuld, letter du vejen for dine medmennesker og dine efterkommere. Og det er en journalists fornemmeste opgave. Vi kender opskriften på diktatur, og de bruger den samme hver gang: udskamning af bestemte grupper, tvang, censur, tyranni af befolkningen.

Hvis du har lyst til et gys, så kan du spare en tur i biografen. Den gældende epidemilov giver rigelig koldsved:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/285

Med venlig hilsen,
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Åben efter aftale
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

 
--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd