Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Sendt til diverse banker i Danmark

- af Lene Bang

Usikkerheden omkring det finansielle system i Danmark er kæmpestor, når det gælder det kriminelle system MitID og det europæiske digitale identitets kort, eID. Som dansk statsborger føler man sig fuldstændig kørt ud på et sidespor, når usikre systemer, der overskrider enhver grænse for privatliv implementeres, fuldstændig uden om befolkningens accept.
https://www.consilium.europa.eu/da/press/press-releases/2023/11/08/european-digital-identity-council-and-parliament-reach-a-provisional-agreement-on-eid/

eID

Muligheden for et uhyggeligt digitalt og fysisk fængsel tegner sig, når man lader teknologien herske over os, for man kan bruge et hvilket som helst påskud til at begrænse vores frihed: Vejret, Klimaet, Forkølelser m.m. Til sidst behøver man ikke længere noget frygtscenarie, for enhver der ytrer kritik udskammes og får stækket sin frihed af ukendte algoritmer og så har vi det ultimative slavesystem som i Kina.

Vi har allerede oplevet, hvordan MitID kan benyttes som terrorvåben af regeringen imod en demonstrant der smed kartofler på vejen og UDOVER sin straf, også som hævn fik lukket sit MitID. Tænk at vi skulle opleve et sådant overgreb fra statsmagten vores engang så frie land, Danmark.
https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/nyt-sikkerhedshul-i-mitid-afsløret-sådan-påvirker-det-dig/ar-BB1kryzt

MitID B.T.

Samtidig med, at kontanter udskammes og tusindkronesedlen fjernes, nedlægger bankerne kontantautomater på trods af, at beredskabsforbundet anbefaler, at folk hæver kontanter, som man kan benytte i en nødsituation. Det giver ingen mening, og jeg vil derfor opfordre bankerne til at tænke sig om to gange, før man nedlægger en kontantautomat.

Den lydige samfundsborger retter ind, holder bøtte og stikker armen frem til lige meget hvilket af medicinalindustriens produkter, der ”anbefales” for at opretholde sin adgang til samfundet. Det er ikke sådan en verden, jeg ønsker mig, men World Economic Forum har deres uhyggelige agenda: You will own nothing, have no privacy and be happy.

Skal jeg ruske jer vågne før det er for sent, kære bankansatte? Det gælder jo også jer selv, jeres familier og efterkommere. Kom ind i kampen og stå imod diktaturet. Forlad arbejdet, hvis/når I bliver sat til at forvalte umenneskelige systemer, lige meget hvad det koster jer.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd