Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Farligt udslip fra myndighedspersoner og andre klimaalarmister

- af Lene Bang

Tipping PointAdskillige velbetalte klimaalarmister lukker nu så meget nonsens ud, at vi er ved at nå et tipping point af bullshitemissioner (BS2e).
Når vi når det tippingpoint, så vælter hele klimaalarmnarrativet, og alt hvad der bygger på idéen om menneskeskabt klimaskam, springer i luften med et brag.

Efterhånden går det mere og mere op for verdens befolkning, at den effekt det har, at du husker at slukke for lyset, når du har været på badeværelset, ikke har nogen som helst indvirkning på hverken vejret eller klimaet. Det har måske effekt på den kunstigt opskruede elregning, men vejret – nej.

One Coffee A DayPengemændene er ligeglade. Med deres klimatosserier tillader de sig alt, for at tvinge den ”grønne terroromstilling” igennem. Nu vil de også lave geoengineering, som DMI ellers har nægtet eksisterer. Man starter naturligvis med at advare om, at det kan gå helt galt og at det ikke er den måde, man skal ”købe sig tid” på. Men, som de selv skriver, er katten ude af sækken, og så kan det kun gå en vej.

https://www.nrk.no/norge/toppforsker-bekymret-for-kontroversiell-vaerfiksing_-_-det-er-hoyt-spill-1.16783119

I virkeligheden har geoengineering foregået i årevis, og vi ser dagligt, hvordan vi snydes for vores dejlige, livgivende sol, når himlen broderes til med kemikaliefyldte chemtrails. Personligt er jeg træt af så meget klimavrøvl og især af de uhyggelige konsekvenser, der dækkes ind under falsk kærlighed til klimaet.

Hvem har bestemt, at det er et problem, at klimaet forandrer sig og at det er menneskers skyld? Nok mest dem, som tjener penge på den skrøne.

Eller hvis løn er afhængig af den historie, f.eks. med at ”implementere” et vanvittigt kontrol- og overvågningssamfund i ”klimaets” navn, hvor ESG er et krav, pålagt os af EU og fint pakket ind som omsorg for planeten og mennesker, men i virkeligheden et statsligt mikromanagement og en grænseoverskridende indblanding i rigtige menneskers ret til tjene deres egne penge. Man skal måle sit CO2 aftryk – den direkte vej til, at vi skal betale for hvert åndedrag her på planeten. En sindssyg tanke, end ikke Orwell kunne have fundet på:
https://youtu.be/jVuggNLHCow

Vi er mange, der ikke længere tror på klimabedraget. Hvis vi fortsat skal skræmmes (og det skal vi åbenbart hele tiden, for verden bliver jo ikke den samme, som statsministeren så profetisk sagde ved coronaens start), så må de finde på noget nyt at true os med, for vi har gennemskuet, at ”klimakærlighed” og sorte solceller så langt øjet rækker, er blevet lidt for big business.

Jeg anbefaler, at vi udskifter fyordet klima med det gode ord miljø. Vi har p.t. en miljøskandale af rang i Jammerbugten, hvor Mærsk nu ikke mener, at de behøver at fjerne alle de containere, som de ”tabte”, da de på trods af advarsler, sejlede ud i stormen Pia, og 46 containere med ting og sager bl.a. kanyler væltede i havet. Her bør der være en helt anden opmærksomhed fra miljøorganisationerne og et seriøst krav om, at Mærsk, selvom de jamrer, rydder op efter dette kæmpe svineri, som er en modbydelig ”arv” til vores efterkommere.

Hvis man virkelig elsker vores verden, vender man sin klimavrede til miljøvrede og handler derpå. Man holder sommerferie i Jammerbugten bevæbnet med handsker, poser og metaldetektorer og indsamler alt, hvad man kan finde af Mærsks efterladenskaber. Send dem endelig regningen – de har råd til det, selvom de også skal bruge penge på ”uheldet” i Baltimore. Nååår nej, det er jo de amerikanske skatteyderne, som skal betale, siger Biden. Men herhjemme bør vi KRÆVE, at hver eneste container og hver eneste sko, kanyle, køleskab og hver en lille stump af ”noget” bliver bragt i land og behørigt destrueret.

Lad ikke klimaordet skygge for din kærlighed til jorden, som lønner os med sin gavmildhed. Glæd dig over solens livgivende stråler og find dig ikke i vejrmanipulation. Kæmp for det rene hav og vis taknemmelighed og ydmyghed over, at alting hele tiden forandrer sig, ligesom man selv gør.

Lene BangOg dig, hvis løn er afhængig af en løgn om, at menneskeskabt CO2 kan måles, beregnes, beskattes, fanges og puttes i jorden, du må hellere se dig om efter et rigtigt arbejde. Selvom I er de mange og vi er de få, skal sandheden alligevel frem, så du må hellere se denne dejlige film:
Climate: the Movie:
https://youtu.be/A24fWmNA6lM

Mere om Klima:
https://links.jfk21.dk/

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd