Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Dialog med DSB om min Molbohistorie

- af Lene Bang

Kære Lene Bang

Tak for at sende os denne interessante historie.
Vi har læst den med stor interesse og kan se, hvordan den kan relateres til emner som manipulation, misinformation og kollektiv bevidsthed.
Det er vigtigt at fremhæve betydningen af kritisk tænkning og gennemsigtighed i kommunikation, hvilket denne historie tydeligt illustrerer.

Vi sætter pris på din deling af historien med os, og hvis der er noget specifikt du gerne vil diskutere eller have vores input på i forhold til dette emne eller andre relaterede emner, er vi mere end villige til at hjælpe.

Har du nye oplysninger til sagen, så skriv til os via dette link.

DSB ønsker dig en dejlig weekend
Med venlig hilsen

Jeanette Jensen
Sagsbehandler

DSB Kundecenter
-------

Hej DSB,

Tak for svar og en positiv reaktion på min molbohistorie. Det, som jeg gerne vil have DSB til at kigge på, er selve den grundlæggende CO2 skræmmehistorie, som er en verdensomspændende dæmonisering af det naturlige liv på jorden. At den mikroskopiske del af luftens CO2 indhold, som er menneskeskabt, skulle have den mindste smule effekt på klimaforandringer på jorden, er baseret på IPCC´s (FN´s klimapanel) udmeldinger. IPCC er en politisk organisation, som mange redelige forskere har forladt, da de ikke kunne stå inde for deres ”videnskab”.

Vi kan ikke leve uden CO2, som er grundlæggende for mennesker, dyr og natur og som hverken skal begrænses, fanges eller udskammes, det er helt almindelig børnelærdom. Klimaet ændrer sig hele tiden, hvad enten vi bruger den ene eller den anden slags kuglepen.

Jeg synes det er problematisk, at man rask væk lader ordet klima overtage det ganske udmærkede ord miljø, for hvad har miljøet egentlig med vejret at gøre? Mens DSB graver sig længere og længere ned i klimahistorien, mangler der stadig ordentlige toiletter på stationerne, hvoraf mange forfalder, mens billetpriserne stiger.

Tænk, hvis DSB droppede alle ord om klima og kun satsede på miljø, som tjener rigtige levende mennesker. Tænk, hvis I slap for at ansætte en farlig masse skattebetalte mennesker til at lave ESG rapportering, og diverse øvrige krumspring, der kun gør livet dyrere og mere besværligt for os mennesker.

https://borsen.dk/nyheder/baeredygtig/dsb-skal-bruge-milliarder-paa-omstilling-nu-er-maal-blevet-godkendt

Flere og flere normale mennesker står af på klimahistorien og vil ikke længere finde sig i at blive lænset økonomisk på et falsk grundlag. Det er på høje tid, at nogen siger fra overfor de tossestreger, som H.C. Andersen, Orwell og molbohistorierne advarede imod. Jeg ved godt, at DSB er statsejet, men det går jo også ud over jer selv, der arbejder i DSB og jeres børn.

Jeg håber, I vil bruge tid på at sætte jer ind i en helt anden historie om klima end den ensidige skræmmekampagne, som kommer fra statsmediernes side.

https://links.jfk21.dk/klima

Lene BangVi er nede i så dyb en manipulation og hypnose, at man nu forventes at acceptere, at selve det at trække vejret bliver mistænkeliggjort. Vores land er blevet til Omvendtslev, hvor drenge er piger, krig er fred og to og to er fem. Det næste der truer, er det digitale pas som vi så det under coronaen, med den totale overvågning, hvor hvert menneskes gøren og laden registreres og kan begrænses af staten som i Kina. Har du købt cigaretter den ene dag, kan du kun køre 4 stationer den næste dag og kun, hvis du har taget imod visse af medicinalindustriens produkter. Jeg håber folk vågner af døsen inden det er for sent, ellers bliver det helvede på jorden for vores børn.

Lad os endelig fortsætte dialogen.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd