Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Debatindlæg fra Lene Bang

- af Lene Bang

Kæmpe bilfirma kræver fossilbilen tilladt efter 2035Hey, det er fantastisk, at der overhovedet er nogen, der TØR tale positivt om olie

Tør man håbe på et lille glimt af fornuft i Omvendtslev, som vores dejlige land er blevet til, hvor alting desværre er vendt på hovedet, så krig er fred, mænd er damer og olie stammer fra gamle dinosaurer?

https://www.boosted.dk/kaempe-bilfirma-kraever-fossilbilen-tilladt-efter-2035-1/

Det er åbenbart så småt ved at gå op for nogle, at elbilen alligevel ikke er Guds gave til menneskeheden og at vi i hvert fald ikke bør satse entydigt på den. Idéen om fossilt brændstof bygger på en kæmpestor løgn om rådne dinosaurer, men i virkeligheden er mængden af olie ubegrænset. Det genskabes efter man har hentet det op af jorden. Løgnen om begrænsning er introduceret af Rockefeller for at kunne tjene penge på det.

https://links.jfk21.dk/fossilfuel

Nu udskammes man som et dårlig menneske, hvis ikke man vil begrænse brugen af olie under påskud af kæmpeløgnen om, at ”menneskeskabt” CO2 skulle være skyld i ”klimaforandringer”. Som om man kan ændre på klimaet, hvor mange andre faktorer spiller ind, ved at vi mennesker handler på en bestemt måde. Man udskammer CO2, og gradbøjer naturens kredsløb mens man sender CO2 ind i drivhuse for at få større agurker.

Vores regering og kongehuset har sværget troskab til World Economic Forum, og deres syge, menneskefjendske agenda ”you will own nothing, have no privacy, and be happy”. Jo flere, der forstår dette, desto bedre, for de er IKKE venner af menneskers frihed.

https://links.jfk21.dk/wef

Derfor gør alt for at sætte samfundet i stå og få os til at holde op med at bo på landet, som jo kræver stabil transport. De vil have os væk fra bilen og op på cyklen, hvilket kræver, at vi bor i 15 minutters byer under konstant overvågning.

https://links.jfk21.dk/15minbyer

Når selv bilejernes interesseorganisation FDM ønsker at begrænse bilkørsel, hører alting op. Der står i denne artikel, at FDM ”tilskynder folk til at køre mindre”. Det er jo som at sætte ræven til at vogte gæs:

https://fdm.dk/nyheder/bilist/2023-08-nye-afgifter-vil-ramme-ejere-af-dieselbiler-fdm-foreslaar-loesning

De skulle jo netop arbejde for bilejernes interesse ved at gøre bilkørsel lettere og billigere, arbejde for bedre parkeringsforhold og at nogle af vores mange, mange skattekroner går til bedre infrastruktur og ordentlig vedligeholdelse af vejene.

Lene BangJeg håber, at befolkningen snarest muligt vågner op af massehypnosen og forlanger, at politikerne begynder at behandle os ordentligt, men når jeg først begynder at skrive om, hvordan vi bliver mishandlet, bliver dette skriv for langt, så jeg må hellere stoppe nu.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd