Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Pludselig Død

- af Lene Bang

-------

Peter Qvortrup GeislingSendt tirs. 5. mar. 2024

Hej Peter Qvortrup Geisling,
Ingen ved, hvad der udløste Søren Pape Poulsens pludselige død af en hjerneblødning 52 år gammel fra det ene øjeblik til det andet. Folk er rystede og mange spekulerer over, hvad årsagen kan være.

På de sociale medier deler mange deres mistanke til den eksperimentelle coronavaccine, som han så villigt tog imod, på trods af de mange kendte og ukendte bivirkninger. Samtidig opfordrede han, og mange andre til, at folk bare ukritisk skulle tage vaccinen, og hvis man bekymrede sig om bivirkninger, skulle man tage den alligevel, for eksperter havde sagt, at den var sikker og effektiv.

Jeg håber, at man vil sikre, at Søren Pape Poulsen bliver obduceret og ordentligt udredt, så man kan dokumentere, om hans alt for tidlige død kan relateres til bivirkninger af vaccinen. Det skylder vi både ham og alle de mange andre, som har taget vaccinen. Hvis det viser sig, at det er på grund af vaccinen, forstår jeg godt, at det vil blive en brat opvågning for dem, der er vaccineret og har ladet deres børn vaccinere.

Vaccinering kan hurtigt blive tvang når menneskerettighederne fjernes, som World Health Organization har meldt ud gennemført deres ændringer til pandemitraktaten, for der er en paragraf, som helt FJERNER MENNESKERETTIGHEDERNE fra traktaten.

Her forklarer den advokat Philip Kruse om den hemmeligholdte, totalt uacceptable traktat, som bl.a. Danmark ønsker at tilslutte sig!
https://youtu.be/kCoFLhDKlA4

Vores naturlige medfødte menneskerettigheder er under angreb. Det bliver i forvejen mere og mere vanskeligt at fastholde disse rettigheder, som meget let kan tilsidesættes under henvisning til det ”fælles gode”. Lovgivningen strammes, under henvisning til vores ”sikkerhed” på bekostning af vores frihed. Allerede nu groomer man befolkningen med ord som ”mis- og desinformation” for at knægte vores ytringsfrihed og mistænkeliggøre kritikere.

Samtidig er vaccineskeptikere stadig i fare for at blive stemplet med en psykisk diagnose, som kan have enorme konsekvenser for den enkelte:
https://www.psykiatri-regionh.dk/fagfolk/forskning-i--region-hovedstadens-psykiatri/Forskningsresumeer/Nyt-om-psykiatrisk-forskning/Sider/Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx

At udskamme, true og stigmatisere nogen, som ikke ønsker en bestemt medicinsk behandling, er ikke inkluderende og bør ikke finde sted i et land, hvor alle, uanset køn, hudfarve eller politisk ståsted, har krav på at føle sig trygge.

Vi skal have stoppet angrebet på menneskeheden, og vi skal have stoppet den ikke demokratisk valgte entitet World Health Organization´s magtovertagelse af Danmark, hvor Tedros Adhanom Ghebreyseus, som er under anklage for folkemord i sit hjemland, Ethiopien, får hånd- og halsret over os alle.

Som en skurk i en James Bond film kan han stille de mest vanvittige krav om fratagelse af enhver ret til, at vi selv kan bestemme over vores egen krop i tilfælde af en pandemi, eller bare mistanke om en pandemi. Han kan gennemtvinge tvangsvaccinering med en ”vaccine” som han vælger og da menneskerettighederne foreslås fjernet, kan man ikke nægte.
https://fbf.one/en-juridisk-gennemgang-og-analyse-af-whos-pandemi-traktat-og-ihr-aftale/

Danmark bør melde sig helt ud af denne uhyggelige entitet, som vil tage menneskerettighederne fra os, og jeg vil opfordre dig til at bruge din energi og gode hjerte på at påvirke vores politikere til at vågne op og se den fare, der står lige foran os. Vi er beskyttet af Nürnberg koden som gælder alle, både dem, der befaler, og dem som udfører overgreb mod andre mennesker.

Det haster, for det gælder menneskeheden i al fremtid. Jeg hører gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://links.jfk21.dk/vacciner

-------

Sendt tors. 7. mar. 2024

Du svarer ikke på min mail af 5. marts, så her er der fra selveste Lægemiddelstyrelsen en udtalelse om, at Johnson og Johnson vaccinen muligvis kan være skyld i Søren Pape Poulsens og mange andres alt for tidlige død:
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/2021/ema-mulig-sammenhaeng-mellem-johnson-johnson-vaccinen-og-usaedvanligt-sygdomsbillede/

For ikke at tale om Statens Serum Instituts konklusioner:
https://www.document.dk/2024/02/22/statens-serum-institut-i-danmark-konkluderer-covid-vacciner-er-forbundet-med-hjerne-og-hjerteproblemer/

Det er af allerstørste vigtighed, at der foretages en obduktion, og at muligheden for, at hans dødsfald kan skyldes vaccinen undersøges til bunds, for hvis det er tilfældet, bør spørgsmålet om bivirkninger tages helt anderledes alvorligt end man gør nu. Samtidig bør man omgående stoppe med at vaccinere til man har sikret sig, at man ikke laver flere ulykker. Desuden bør der sættes ind på en helt anden måde i forhold til, hvordan man kan få vaccinen ud af kroppen, hvis det overhovedet er muligt.

Det kræver en ærlig erkendelse fra dem, som har anbefalet/krævet at folk lod sig vaccinere, men det er strengt nødvendigt, så vi kan få stoppet og rettet op på det overgreb, der er foregået.

Lene BangOg det haster, da han jo skal begraves på lørdag med pomp og pragt. Men det er ukærligt og respektløst at ”fejre” ham og ophøje ham til stjernestatus, mens man ikke vil fastslå den egentlige dødsårsag. Jeg hører gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd