Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kommentar til gårdagens GMO-konference, Borgen

- af Lene Bang

GMOKære grønne organisationer,

(se de 12 org. bag, nederst:
https://gmofrimad.dk/ )

Tak for en fin konference i dag, dog fandt jeg det noget foruroligende, at man ikke tog 100% skarpt afstand fra tanken om at modificere planter med CRISPR, men kun ville forlange gennemsigtighed, mærkning og fastholdelse af de nuværende regler om risikovurdering og mærkning af GMO'er i Udsætningsdirektivet fra 2001.

Jeg mener, at organisationerne aktivt bør stille EU-Kommissionen til regnskab for eksperimenter på mennesker i henhold til Nürnberg-konventionen, da man ikke kender konsekvenserne af deres lovforslag om at svække GMO-reglerne. Jeg mærkede også en stor modstand mod disse teknologier fra salen, og jeg er overbevist om, at mange ville bakke op om en egentlig retlig anklage mod EU kommissionen for at true befolkningen med at ville indføre den slags bag vores ryg.

Det er foruroligende, at ingen danske politikere, som alle kæmper om at være "grønnest", deltog i en konference om så vigtig en sag, men jeg går ud fra, at I informerer dem og anbefaler dem ikke at tillade dette i Danmark.

I forvejen er det meste af verdens befolkning blevet genmanipuleret med den ikke-godkendte mRNA ”vaccine”, nu går man så videre til dyr og planter. Her savner man jeres indignation, men det er nok svært, hvis I selv har måttet tage vaccinen for at beholde jeres job. Hele tanken om at bruge CRISPR bygger hverken på kærlighed til jorden eller mennesker, men kærlighed til alle de mange penge, der allerede er brugt, og alle dem, som ”nogen” kommer til at skovle ind i fremtiden.

Men vi mennesker har ikke bedt om en kunstig verden, hvor ussel mammon skal styre alt. Vores børn og børnebørn fortjener en smuk og ægte verden, hvor vi dyrker jorden efter de højeste principper, f.eks. som anvist af Rudolf Steiner, hvis fødselsdag, den 27.02.2024, faldt sammen med konferencen. Efter hans anvisninger bliver planterne store og sunde, for de dyrkes i HARMONI med jorden og med respekt for livets under.

Lene BangMan kunne også igen tilføje det femte element, æteren, til jordens bestanddele, og dermed via kobber mm. trække energi ned fra luften. På den måde kunne afgrøderne give 2-4 gange (electro culture) så meget udbytte, og vi behøvede slet ikke at tage chancen ved at avle med GMO/NGT. Men det er der jo ikke så mange penge i.
https://cultivateelevate.com/blog/electroculture-gardening-techniques-for-beginners-elevate-your-garden/

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd