Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev til Statens Serum Institut (SSi) ang. vaccine og bivirkninger

- af Lene Bang

Bare et dødsfald er en tragedie

Statens Serum InstitutDette udsagn har vi hørt mange gange sagt af Mette Frederiksen. Derfor satte man hårdt ind på, at hastevaccinere så stor en del af befolkningen som muligt på trods af, at mange ikke havde lyst. Vi fik at vide, at den var sikker og effektiv, og vi blev presset og udskammet til at tage den, selvom den ikke gav immunitet og heller ikke beskyttede mod smitte.

Det nyligt udgivne studie foretaget af Statens Serum Institut konkluderer, at alvorlige bivirkninger forekommer, men er ”sjældne” men alvorlige ifølge deres egen hjemmeside:
https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2024/studie-med-99-mio-deltagere-alvorlige-bivirkninger-efter-covid-19-vacciner-er-sjaeldne

Det er helt uhørt, at man taler risikoen for så alvorlige bivirkninger ned og på den måde forsøger at opretholde et narrativ om, at man bør lade sig vaccinere.

Et andet medie er ikke så forbeholden og skriver rent ud, at Seruminstitut i Danmark konkluderer, at covidvacciner er forbundet med hjerne- og hjerteproblemer:
https://www.document.dk/2024/02/22/statens-serum-institut-i-danmark-konkluderer-covid-vacciner-er-forbundet-med-hjerne-og-hjerteproblemer/

Myokarditis, som er en betændelse i hjertemusklen, var ifølge undersøgelsen særligt fremtrædende efter den anden dosis af Modernas mRNA-vaccine. De, der fik Pfizers vaccine, hvad enten det var den første, anden eller tredje injektion, havde også en øget risiko. Moderna var også forbundet med perikarditis, som er en tilstand, hvor vævet omkring hjertet hæver. Ifølge endnu en dansk undersøgelse, er dødeligheden for myocarditis 16,9 procent over 8,5 år, og selv yngre patienter uden komplikationer har en øget risiko for hjertesvigt på længere sigt.

På selve studiets hjemmeside konkluderer man, at denne multi-landsanalyse bekræftede præ-etablerede sikkerhedssignaler for myocarditis, pericarditis, Guillain-Barré syndrom og cerebral venøs sinus trombose. Andre potentielle sikkerhedssignaler, der kræver yderligere undersøgelse, blev identificeret.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270

Det er svært fortsat at have tillid til myndighederne, som på trods af en udtalelse om, at et dødsfald er en tragedie, alligevel vil fortsætte med at ”vaccinere” med noget, som man har erkendt, at man har en risiko for at få så alvorlige sygdomme/kan dø af.

Jeg forventer, at SSI trækker disse vacciner tilbage ligesom man gjorde med AstraZeneca, da man nu selv har konkluderet, at de har kostet liv. Personligt har jeg, på vaccinens alter, mistet et familiemedlems ufødte barn og flere venner og bekendte. Samtidig har flere af mine bekendte fået meget stærk migræne, som de selv har sagt, var efter seneste stik.

Vaccinen er et biovåben rettet imod befolkningen, fordi vi åbenbart er for mange på jorden, hvilket vi har fået tudet ørene fulde af i årevis. Deagel selskabet er en hemmelig organisation af amerikansk militær efterretningstjeneste. Her er deres uhyggelige forudsigelse af hvor mange, der skal forlade planeten:
https://nobulart.com/deagel-2025-forecast/

Vi skal have stoppet angrebet på menneskeheden, og vi skal have stoppet den ikke demokratisk valgte entitet World Health Organization´s magtovertagelse af Danmark, hvor Tedros Adhanom Ghebreyseus, som er under anklage for folkemord i sit hjemland, Ethiopien, får hånd- og halsret over os alle. Han kan stille de mest vanvittige krav om fratagelse af enhver ret til, at vi selv kan bestemme over vores egen krop i tilfælde af en pandemi, eller bare mistanke om en pandemi. Han kan gennemtvinge tvangsvaccinering med en ”vaccine” som han vælger og da menneskerettighederne er fjernet, kan man ikke nægte.

Lene BangDet er helt utroligt, at journalister svigter befolkningen ved ikke at oplyse om dette mareridtsscenarie. Og at de myndigheder, som skulle beskytte os alle, vil udlevere os til dette monster. Utroligt, fordi det også går ud over jer selv og jeres egne børn.

Hvad tænker I på?

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd