Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Skriv til Volodymyr Zelenskyy

- af Lene Bang

Volodymyr ZelenskyyKære Volodymyr,

Nu, hvor Mette Frederiksen med et listigt smil har afleveret HELE det danske artilleri til dig, vil vi, (dele af den danske befolkning), hermed tilbyde dig det allermest hårdtslående missil af alle: selveste Mette Frederiksen.
https://youtu.be/F2s30FgRFvY

Volodymyr ZelenskyyJeg skriver kun dele af..., da der, som det fremgår af kommentarsporet, er rystende mange, der bifalder beslutningen om at lade sig plyndre af Mette for alt militært isenkram. Det er jo moderne i dette land, tidligere Danmark, nu Omvendtslev, at forsvare andre og ikke sig selv. Ligesom med sprøjten, hvor man afgav sit gode helbred til medicinalindustrien, eller lod sig kvæle med masker for den ”gode” sag. Rituelt selvmord har været moderne i mange kulturer, f.eks. i form af harikiri og nu har Mette så indført det i Danmark som ofring.

Volodymyr ZelenskyySom et supervåben kan hun rettes mod selv den mest genstridige fjende, det har vi set i hele hendes regeringstid, hvor skytset har været rettet mod den danske befolkning. Samtidig med, at hun forærer dig alt hvad vi ejer af krudt og kugler, har hun også lovet USA, at vi nok skal leve op til deres ønsker om at vi skal bruge 2% af vores BNP på forsvar. Så leverancer til Ukraine er sikret i al fremtid.

Volodymyr ZelenskyyDu må få hende, kvit og frit, bare du lover at beholde hende for evigt. Ingen og intet kan måle sig med hendes handlekraft, det så vi da nogle mink blev forkølede, og vi ser det hver gang nogle gæs, høns eller kalkuner får ondt i halsen. Så er det bare øjeblikkelig nedslagtning, og hun tager lige nabobesætningerne med, hvad enten de er raske eller syge og lige meget hvor meget nogen protesterer.

Volodymyr ZelenskyyVi må nøjes med at forsvare os med slangebøsser, hvis de amerikanske soldater, som hun har inviteret ind i landet, og som har frit slag, da de ikke kan stilles for en dansk domstol, skulle blive lidt for langfingrede. Man kan jo ikke gøre for, at man ved et uheld kommer til at udløse et vådeskud med slangebøssen, hvis en amerikansk soldat bliver ubehageligt nærgående overfor ens datter. Vi kan ligeså godt gå ud og finde en y-formet pind, en elastik og en sten, og begynde at træne.

Vi kommer længere og længere væk fra de kerneværdier, vi påstås at forsvare: fred og frihed. Ord der lige nu kan betegnes som både mis- og desinformation, og for den krigsliderlige Mette kan betegnes som en by i R...... .

Lene BangVil du selv hente hende, eller skal vi sende hende med Postnord (hvis det stadig eksisterer) i en samlet pakke sammen med alt vores militære isenkram?

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd