Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Mor er ikke skuffet – Mor er vred!

- af Lene Bang

Lene BangVi får nogle gange kommentarer om, at det alligevel ikke nytter noget, at vi skriver, for ”de” har alligevel vundet. Held og lykke, men det er sgu op ad bakke – får vi at vide.

Her bliver mor vred. Selvfølgelig skal vi skrive, og jo flere der gør det, desto bedre. De skal da ikke lave ulovligheder med f.eks. Mit-ID og skalte og valte med vores penge og privatliv og så slippe afsted med det, bare fordi overmagten er stor. Man kan da ikke lukke øjnene for ulovligheder og overgreb fra Statans side. Vi har pligt til at holde dem i ørene, forsvare os selv og dermed vores børn og børnebørn.

Vi skal blive ved med at gøre modstand, og lige nu skriver Jimmi til landets banker og forklarer, at de er medskyldige i lovbrud. Der sidder søde, normale mennesker og arbejder i bankerne. De skal da have sandheden lige i nakken af os, som kender agendaen, og oplyses om, at de arbejder et sted, hvor man laver ulovligheder og at vi er mange, der ikke vil finde os i det. Man kan starte med at stille dem spørgsmål.

Mange af vores medmennesker er blevet svage og dukker nakken, for man kan jo ikke gøre noget mod ”infrastrukturen” og ”eksperterne”. Men vi skal afsløre banditterne, når de indfører lovstridige tiltag. Det gælder på alle fronter. Vi starter med at skrive og forklare med links fra JFK-biblioteket, så sender vi en rykker og så ringer vi. (Nogle steder kender de os fra tidligere mails).

Vi arbejder til stadighed og vurderer ikke, om det kan betale sig. Så længe vi gør modstand, er der en dialog. Selvom de ikke svarer på en henvendelse, eksisterer dialogen stadig, for svaret blæser i vinden, dialogen er ikke blevet afsluttet og vores ryg forbliver rank.

Vi håber på at give jer mod og inspiration til selv at træde i karakter og bruge jeres fantasi til at sende nogle sandhedsbomber ud i verden. Gerne som spørgsmål.

Her forsøger jeg, at opdrage på landets justitsminister. Han trænger til det:

-

Kære justitsminister Peter Hummelgaard,
med kopi til Bo Thisted Simonsen, Afdelingsleder, Afdelingen for retsgenetik på Københavns Universitet

Du kan meget nemt og elegant udrydde al kriminalitet i Danmark, og du er godt på vej til at gøre det.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/det-faeldede-massemorder-i-usa-genetisk-slaegtsforskning-kan-snart-blive-virkelighed

Som mistænkt for at være skyldig i et eller andet bare fordi jeg er en helt almindelig borger i Danmark, er mit DNA allerede registreret i diverse registre, mine telefonsamtaler bliver aflyttet af min telefon, min færdsel følges af tusindvis af kameraer, og nu taler du varmt for ansigtsgenkendelse i det offentlige rum, præcis som i Kina.
https://www.version2.dk/artikel/justitsminister-ser-ingen-grund-til-orientere-om-brugen-af-ansigtsgenkendelse

Kontanterne udfases gradvist, så ”man” kan registrere enhver transaktion, ”frivilligt” Mit-ID er ulovligt, men det blæser myndighederne højt og flot på, og CO2 kæmpeløgnen kan bruges til at registrere og beskatte hvert enkelt menneskes åndedrag. Tankepolitiet på de sociale medier har allerede sat en i bås, og hvis man skulle formaste sig til at tvivle på det til enhver tid fremherskende narrativ, straffes man for ”hadtale”.

Myndighederne ønsker, at vi selv skal råbe på frihedsindskrænkningerne og kører narrativet i stilling gennem deres betalte frontkæmpere, medierne, overfor en ukritisk og umyndiggjort befolkning. Når der er censur som nu, er demokratiet ikke eksisterende og et umenneskeligt regime dikteret af banditterne i Davos køres i stilling uden modstand.

En forbryder bliver fundet efter mange, mange år – dramaet og opklaringsteknikken udpensles – ingen kan være uenige, alle bifalder det og råber højere og højere på endnu mere snedige og grænseoverskridende tiltag. Så er folkestemningen kørt i stilling og ingen tænker over, at man afgiver sin personlige frihed.

”Nogen” kigger på os. Men vi ved faktisk ikke, hvem det er, og hvad han/hun/den/det bruger oplysningerne til. Måske er det en umenneskelig robot, som er ligeglad med en. Det uhyggelige er, at kommunikationen er envejs. Havde det så bare været dig, Peter Hummelgaard, som vi ved fra en ureglementeret parkering, ikke er helt ufejlbarlig, og derfor er en synder ligesom de fleste af os andre.

I et frit samfund eksisterer der forbrydelser, som aldrig nogensinde bliver opklaret. Lev med det og kæmp for, at det fortsat kan være sådan. Lad den, som er ren, kaste den første sten. Og det er så ikke dig.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd