Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Skrivelse til alle journalister

7. april 2022

af Lene Bang

Sendt til alle journalisterne:

Lene BangPressen rapporterer om de vanvittige forhold i Shanghai, hvor mennesker spærres inde i ubestemt tid, uden mulighed for at købe mad. Dette regulære folkemord finder sted under dække af, at den ”meget, meget farlige virus” kan løbe løbsk.

Ikke et ord om, hvordan mennesker har brug for frihed for at leve en normal tilværelse. Frihed til at bevæge sig frit, til at forsamles, til selv at bestemme over sin egen krop, frihed fra at blive overvåget, frihed fra at blive udnyttet af skruppelløse mafiastater og store multinationale selskaber, frihed til at gøre modstand, hvis nogen forsøger at begrænse friheden f.eks. ved at opfinde stigmatiserende ord som: antimyndighedsekstremist, konspirationsteoretiker og antivaxxer og uddele psykiske diagnoser til skeptikere mod det herskende narrativ.

Er der en enkelt eller to vakse journalister, der kan se en sammenhæng mellem dette, og de juridiske ”tiltag”, som finder sted både i EU og i det danske folketing? I EU vil man vedtage en forlængelse af Covid-19 passet, (høringsfrist den 8.4.2022), selvom det for hver dag der går, bliver mere og mere tydeligt, at Coronaen kun var en undskyldning for at få så mange som muligt til ”frivilligt” at tage supervåbnet. Som desværre har vist sig at være skyld i stigende sygdom og død. For ikke at tale om de 1.291 mulige bivirkninger, som Pfizer er blevet dømt til at offentliggøre, selvom de havde mere lyst til at vente 75 år. Hvis du er i tvivl om hvilke bivirkninger, der er tale om, kan du se dem ved en demonstration på Rådhuspladsen i København på lørdag den 9. april 2022, kl. 12.00.

Der gøres nu alt fra myndighedernes side, for at bane vejen rent lovgivningsmæssigt, for flere og flere skud af sprøjten under henvisning til spændende nye varianter. Sundheds- og Justitsministeriet foreslår at gøre det muligt, at regeringen kan indføre krav om f.eks. mundbind og coronapas mod sygdomme, der er defineret som alment farlige. Altså flytte visse restriktioner over i en kategori, som ikke er under parlamentarisk kontrol.

Opskriften på overgangen fra et forholdsvis frit samfund til en totalitær stat, kan man læse i World Economic Forum´s formand, Klaus Schwabs bog om ”the fourth industrial revolution”. You will own nothing and be happy, som Danmarks ledere begejstret har underskrevet. Men de glemte at spørge os, om vi har lyst til intet at eje, og være afhængige af dem, som så ejer alting. Om vi har lyst til transhumanisme, hvor menneskeligheden erstattes med kontrollerbare tanker og ensrettede meninger. Hvor Klaus Schwab, som en uhyggelig skurk fra en James Bond film, trækker i trådene og bestemmer, hvad vi skal tro og tænke.

Skærmene og skiltene i det offentlige rum er allerede klar til at hjernevaske folk med det næste hypnose attack hvor narrativet messes af en ukendt stemme og man ikke kan spørge ind til sandheden. Er det virkelig sundt at komme sprit på hænderne flere gange om dagen? Er det egentlig ikke noget svineri at nyse og snotte i sit ærme? Er det virkelig så vigtigt, at holde 1,5 m afstand til et medmenneske? Kan man smitte med en sygdom, når man er rask? Først coronaen, så Ukraine og vilde prisstigninger – hvad bliver det næste? Der må kun herske en mening, og pressen har i den grad fejlet, og forsømt at give plads til kritiske røster, men latterliggjort, udskammet og dæmoniseret enhver, som har udvist selvstændig tankegang.

Galskaben skal stoppes nu. Journalisterne må oppe sig og begynde at vise sig som folkets vagthunde, når myndighederne bliver farlige for befolkningen. Skrive sandheden og lave journalistik i stedet for propaganda. Det er på høje tid.

Med venlig hilsen
Lene Bang

EU's forslag om forlængelse af Covid.19 pas:
https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/.....

Er du klar til nye nedlukninger og fratagelse af dine demokratiske rettigheder:
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/ministerier-foreslaar-aendringer-i-epidemiloven

Om Pfizer dokumenterne:
https://jfk21.dk/downloads/PfizerDokumenterer1291skadevirkninger.pdf

Selve dokumentet om bivirkninger:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Klaus Schwabs uhyggelige rådgiver, Yuval Noah Harari glæder sig over, at man nu kan hacke menneskers tanker:
https://twitter.com/JoostBroekers/status/1509642961180626946

Cognitive warfare:
https://www.youtube.com/watch?v=N0IR0p-3nhY

Professor Astrid Suckelberger om den falske coronapandemi:
https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

Medlem af Europaparlamentet Rob Ross forklarer, hvorfor det er en dårlig idé at forlænge Covid19 passet:
https://t.me/JFKboernsrettigheder/3454

Se i øvrigt eksterne links på Folkepartiet JFK21´s hjemmeside.

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd