Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

CONCITO: Nordsøen forurenes, bevidst (ondskab) eller ved et uheld (dumhed)?

- af Lene Bang

1. jan. 2024

Til CONCITO - Connie Hedegaard,

Pia, en kæmpe storm nærmer sig, alle er advaret, og alligevel lader man et Mærsk containerskib sejle ud i Nordsøen, hvorefter – surprise – 46 containerne skvatter i vandet, og sko, kanyler og køleskabe m.m. skyller op på stranden.

Og nu ser vi så, at vi for alvor lever i Omvendtslev. Hjælpsomme mennesker, der straks vil rydde op og fjerne ting, som ødelægger vores miljø, bliver mistænkeliggjort som gemene tyveknægte. ”Überdanmark” skal nok sørge for, at der bliver ryddet op – der skal bare lige gå nogle dage, og i mellemtiden må intet fjernes, da alt skal destrueres, og man får at vide, at man bare skal lade det ligge. Men skoene, kanylerne og køleskabene skylles tilbage i havet, hvor de opløses i diverse bestanddele, som kommer til at indgå i fødekæden, for derefter at havne på dit middagsbord. Hvis ikke alt fiskeri bliver bandlyst. For din egen sikkerheds skyld, naturligvis.

Überdanmark har talt – de er jo de klogeste og vi skal bare blande os udenom, at miljøet smadres. Og Mærsk har været så venlige at love at HJÆLPE MED at rydde op. Og man skal bare lade være med at spørge om, hvad der er i de øvrige containere, for det er ikke noget, der kommer os ved. Hvad skal vi også med fisk?

Hvad siger klima- og miljøfortalerne til denne åbenlyse forurening, som man ikke engang må hjælpe med at rydde op efter, uden at blive udskammet?

Klimaentusiaster bliver vrisne og bider fra sig, når man tillader sig at spørge om geoengineering.
https://links.jfk21.dk/geoengineering

Man piller ikke ved klimareligionen, så hellere nægte, at geoengineering eksisterer selvom enhver kan se, at det der foregik på Maui IKKE var klimaforandringer, men et bevidst angreb.
https://links.jfk21.dk/maui

Man kan nemt og fikst starte en skovbrand med Direct Energy Weapons og derefter give menneskeskabte klimaforandringer skylden:
https://newsparadigm.substack.com/p/microwave-weapons-burning-down-homes

Man må endelig ikke så tvivl om, at alt med vejr er almindelige menneskers skyld. Ikke så mærkeligt, at mange bliver deprimerede. På en falsk præmis plastres Danmark til med solcellemarker og vindmøller. I Omvendtslev er grønne marker nu blevet sorte i klimaets navn.

At olie skulle være fossilt og bestå af gamle dinosaurskeletter med begrænset udløbsdato er en løgn så stor som Rundetårn, men sandheden er man åbenbart ligeglad med, bare vi alle marcherer direkte mod 2030 målet – own nothing and be happy.
https://links.jfk21.dk/fossilfuel

Alle jubler over, at det nu skal være uforholdsmæssigt dyrt at bruge olie, for olie er udnævnt til den helt store klimasynder. Bare ærgerligt, for sandheden er, at olie hele tiden regenereres og historien om, at vi ikke må bruge det, er en kæmpestor politisk røverhistorie.

Grøn omstilling lyder som englemusik, men i Omvendtslev er det en løgn, og hvis man sætter sig ordentligt ind i sagerne forstår man, at den grønne omstilling hverken er til fordel for mennesker, natur eller dyr, men dækker over en ensretning, en flytten mennesker fra land til by og en krig mod det naturlige liv.
https://links.jfk21.dk/agenda2030

Jeg beder ikke om et henholdende standardsvar, men at man går et spadestik dybere og begynder at undersøge de faktiske forhold. Ser de vedhæftede links, selvom de kommer fra kanaler, der ikke kommer frem i de censurerede medier og er åben for, at der kan være en større sandhed, og handler på det.

Lene BangDer er mange, mange penge involveret i den grønne omstilling. Og mange, mange mennesker der vil miste jobbet, hvis/når sandheden kommer frem. Men vores børn og børnebørn skal ikke have deres verden smadret på grund af løgne om klima og olie som fossilt brændstof.
 
Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

8. jan. 2024

Kære Lene,

Tak for din henvendelse til Connie Hedegaard.

Jeg har videresendt din mail til Connie, som jeg er sikker på, at hun vil lade sig inspirerer af.

De bedste hilsner
Amalie Jensenius
Sekretariatsmedarbejder

CONCITOTlf. 29 92 05 60 | aj@concito.dk
Læderstræde 20, 1201 København K
www.concito.dk

-------

18. jan. 2024

Hej Amalie,

Jeg afventer stadig et svar fra Connie Hedegaard.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

19. jan. 2024

Kære Lene,

Connie har taget din mail til efterretning. Du bør ikke forvente direkte svar fra hende.

God weekend, når du når dertil smiley

De bedste hilsner
Amalie Jensenius
Sekretariatsmedarbejder
Tlf. 29 92 05 60 | aj@concito.dk

-------

20. jan. 2024

Kære Connie Hedegaard,

Det løber mig koldt ned ad ryggen, når jeg for at vide af din sekretariatsmedarbejder Amalie Jensenius, hvor jeg er i tvivl om, om Amalie er AI, eller om det stadig er et menneske af kød og blod (og muligvis mRNA), at jeg ikke kan forvente et direkte svar fra dig. Har vi allerede fået et uhyggeligt diktatur, hvor folket intet har at skulle have sagt og ikke kan forvente et svar fra en ikke demokratisk valgt magtorganisation som WEF, her repræsenteret af Concito?

”Danmark har brug for en vidensbaseret og uafhængig stemme i den grønne overgang for at inspirere og opretholde høje ambitioner. Dette er netop den opgave, CONCITO påtager sig”.

Hvis der her er tale om World Economic Forums´s ambitioner om, at vi intet må eje, ikke have noget privatliv, og alligevel skal være ”happy” inden 2030, så er det hverken noget jeg, eller nogen jeg kender, har bedt om, endsige stemt på, men man mærker tydeligt, at det er der, vi er på vej hen. Et globalt overfald på verdens befolkninger med fikse nyfortolkninger af ord, som i Orwells 1984, bare ti gange værre, fordi vi nu har teknikken til den totale overvågning af hvert et klimasuspekt åndedræt. Bæredygtighed (rationering), inkluderende (alle skal købe ind på narrativet, kritikere udskammes som samfundsfjendtlige), samfundssind (at lade sig indsprøjte med en ikke godkendt væske, med adskillige kendte og ukendte bivirkninger, inkl. død).

Jeg har lagt et stort arbejde i at samle vidensbaseret og uafhængig dokumentation for mange forhold, som indvirker på klimaet, og som man skulle tro, at det ville være naturligt for en organisation som Concito, at se nærmere på, hvis man ellers havde haft en ægte interesse i klima og miljøforhold.

I skriver:
”Danmarks grønne tænketank CONCITO er en uafhængig videnspartner for beslutningstagere i hele samfundet - politikere, erhvervslivet, akademia og civilsamfundet”.

Hov, glemte I ikke lige folket, som betaler, og som skal leve med de beslutninger, der bliver truffet hen over hovedet på os, og som man ikke engang gider føre en dialog med? Klimaballonnen kan kun holde luft, fordi censuren er så massiv, men den taber yderligere luft, hver gang selvbestaltede ”interesseorganisationer” nægter at svare på henvendelser.

Imens du ikke vil forholde dig til alle de ting, jeg har fremlagt, går det tilbage for livet på kloden. I naturen og i mennesker, hvor fertiliteten og den gennemsnitlige IQ daler. Man er nødt til at se på, at der også foregår andre ting, end den mikroskopiske effekt, som menneskers gøren og laden har på klimaet.

Det er som om, ordet videnskab er blevet byttet ud med WEF´s politik, og man kun må tro en ting omkring klimaet, nemlig at udelukkende koprutter og bilkørsel er de store syndere, fordi fattigdom og ”no future” nu skal være det nye grønne. Jeg har forstået, at Concito udelukkende kører agenda og at I virkeligheden slet ikke interesserer jer for sandheden om klima, for så havde du naturligvis, udover de links jeg allerede har sendt dig, gerne villet forholde dig til disse to menneskeskabte faktorer:
Ud over de store byer er det jo ikke på land, at vi har luftforurening, men til søs:
https://www.dingeo.dk/kort/luftforurening

Hvordan mon stråling indvirker på livet på jorden:
https://links.jfk21.dk/straaling

Der er en lang række naturgivne forhold, som spiller ind på jordens klimaforhold, og som vi ikke kan gøre noget ved, her citerer jeg James Mcgrath, skrevet 23. juli 2022:

1.VARIATIONER I SOLENS INPUT, især SOLPLETTER - Hvert 11. år opstår der forhøjet solpletaktivitet på solen, og den overføres til jorden som varme.
2. PRÆCESSION - Jordens akse bevæger sig i en cyklus, der varer 26.000 år, hvor den varierer med 23 grader fra den neutrale akse, som er vinkelret på solens stråler. Dette ændrer placeringen af ørkener og skove.
3. EXCENTRICITETEN AF JORDENS ORBIT - Ændrer afstanden fra solen til jorden. Dette varierer mængden af varme, som jorden modtager fra solen. Det opvarmer og afkøler jorden relativt. Kaldes Milankovich-cyklussen.
4. METEORER ELLER KOMETER - Der er mange af dem, men de kan af og til forårsage ødelæggende ændringer på Jorden, når de rammer. En af dem har fået skylden for dinosaurernes udryddelse, i hvert fald delvist.
5. VULKANER - Forårsaget af tektoniske pladebevægelser, forekommer på uforudsigelige måder og har været kendt for at skabe ekstreme globale temperaturvariationer. Tamburas udbrud forårsagede "året uden sommer" i 1815 med virkninger, der varede i 3 år. Der er ca. 1500 aktive vulkaner, hvoraf 500 har været i udbrud i moderne tid, og 60 af dem er aktive i øjeblikket i ca. 60 lande rundt om i verden. Yellowstone er en supervulkan, som virkelig vil ændre klimaet, når den går i udbrud igen.... SUBMARINE VULKANER, eller Seamounts, hvoraf der er omkring 120, der har været i udbrud i moderne tid, skaber omkring 75% af jordens magma og opvarmer også havene.
6. FORSKYDNINGER I JORDENS SMELTEDE KERNE .... Ændrer på uforudsigelig vis de magnetiske poler og flytter dem ca. 35 miles om året, og kan føre til polvendinger hvert 7000. år.
7. GOLFSTRØMMEN - og andre strømme er generelt konsistente, men variationer på hundredvis af kilometer kan forårsage enorme miljøændringer.
8. JET STREAM SHIFTS. De flytter varmeenergi på uforudsigelige måder.
9. INTERMITTENTE INTERAGERENDE CYKLUSER: El Nina, El Nino, Atlantisk Multi-Dekadisk, Stillehavets Multi-Dekadisk, Arktisk/Antarktisk og Madden-Juliansk Oscillation m.fl. Periodiske variable opvarmnings- og afkølingseffekter af atmosfære og vand over hele verden.
10. Uforudsigelige istider .
11. KONTINENTAL DRIFT - på meget lang sigt.
12. MÅNEN - tyngdekraften suger til sig fra alle dele af havet og landjorden og har verdensomspændende effekter, men er lokaliseret ud fra dens umiddelbare position.

MED HENSYN TIL GLOBAL OPVARMNING.... De eneste målinger, jeg har fundet, er fra NASA. De siger, at Jorden er blevet 1,53 grader varmere (+/- ?graders tolerance) siden 1880. Det er 142 år. KLIMAFORTALERNES FORMODNINGER ER:

1. At denne tendens vil fortsætte for evigt; og
2. At mennesket forårsagede dette opvarmningsproblem; og
3. At mennesket kan køle jorden ned.

Man ser bort fra de historiske vejrdata, der viser, at forandringerne er naturlige og ikke kan bevises at være forårsaget af mennesker.

Concito og WEF er villige til at bruge formuer og atter formuer af vores fælles surt tjente skattekroner på at ødelægge vores økonomi ved at fastholde en dødsens farlig historie om en menneskeskabt global opvarmning, som vi kun kan forhindre med en massiv nedgang i levestandard. Allerede nu må folk undvære basale nødvendigheder som tag over hovedet, sund, nærende, giftfri mad der er til at betale og ordentlig behandling på hospitaler og offentlige institutioner, mens vi hele tiden trues af pseudokatastrofer i form af sygdom og vejr.

Jeg forventer et ordentligt svar fra dig, Connie Hedegaard som repræsentant for World Economic Forum og deres ”own nothing” agenda og jeg fatter ikke dem, som vil være i klub med den menneskefjendske Klaus Schwab og hans ”ven” Yuval Harari:
https://links.jfk21.dk/wef

Det er ikke sært, at mødet i Davos handlede om at genopbygge tilliden. Den kommer først igen, når man begynder at prioritere og respektere det enkelte menneskes gudsgivne ret til et liv i fred og frihed. Hvis ikke det sker, kan ”eliten” snart få brug for deres undergrunds luksusbunkers:
https://nyheder.tv2.dk/udland/2024-01-17-de-er-rige-de-er-magtfulde-og-de-forbereder-sig-paa-verdens-undergang

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd