Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

FDM - Klima, afgifter og den frie bevægelighed

- af Lene Bang

1. jan. 2024

Kære Torben Kudsk,

At olie skulle være fossilt og bestå af gamle dinosaurskeletter med begrænset udløbsdato er en løgn så stor som Rundetårn, men sandheden er man åbenbart ligeglad med, bare vi alle marcherer direkte mod 2030 målet – own nothing and be happy.
https://links.jfk21.dk/fossilfuel

Alle jubler over, at det nu skal være uforholdsmæssigt dyrt at bruge olie, for olie er udnævnt til den helt store klimasynder. Bare ærgerligt, for sandheden er, at olie hele tiden regenereres og historien om, at vi ikke må bruge det, er en kæmpestor politisk røverhistorie.

Grøn omstilling lyder som englemusik, men i Omvendtslev, som er det land, Danmark er blevet til, er det en løgn, og hvis man sætter sig ordentligt ind i sagerne forstår man, at den grønne omstilling hverken er til fordel for mennesker, natur eller dyr, men dækker over en ensretning, en flytten mennesker fra land til by og en krig mod det naturlige liv.
https://links.jfk21.dk/agenda2030

Klimaentusiaster bliver vrisne og bider fra sig, når man tillader sig at spørge om geoengineering.
https://links.jfk21.dk/geoengineering

Man piller ikke ved klimareligionen, så hellere nægte, at geoengineering eksisterer, selvom enhver kan se, at det der foregik på Maui IKKE var klimaforandringer, men et bevidst angreb.
https://links.jfk21.dk/maui

Man kan nemt og fikst starte en skovbrand med Direct Energy Weapons og derefter give menneskeskabte klimaforandringer skylden:
https://newsparadigm.substack.com/p/microwave-weapons-burning-down-homes

Man må i dagens uvidenskabelige Danmark endelig ikke så tvivl om, at alt med vejr er almindelige menneskers skyld. Dette står ikke engang til diskussion. Det er ikke så mærkeligt, at mange bliver deprimerede, for løgnen føles som en sten i skoen. På en falsk præmis plastres Danmark til med solcellemarker og vindmøller. I Omvendtslev er grønne marker nu blevet sorte i klimaets navn.

Jeg beder ikke om et henholdende standardsvar, men at man går et spadestik dybere og begynder at undersøge de faktiske forhold. Ser de vedhæftede links, selvom de kommer fra kanaler, der ikke kommer frem i de censurerede medier og er åben for, at der kan være en større sandhed, og handler på det.

Lene BangDer er mange, mange penge involveret i den grønne omstilling. Og mange, mange mennesker der vil miste jobbet, hvis/når sandheden kommer frem. Men vores børn og børnebørn skal ikke have deres verden smadret på grund af løgne om klima og olie som fossilt brændstof.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

2. jan. 2024

Kære Lene Bang

FDMTak for din mail. Der kan være mange perspektiver på hvordan naturen fungerer og hvilken rolle mennesket har i de forandringer, der kan observeres. I FDM forholder vi os kritisk, nysgerrig og åbent til forskning og dennes resultater. Vi forholder os også til den praktiske, politiske virkelighed. Vi finder ikke grund til at tvivle på at udledning af klimagasser bidrager til forandringer af klimaet og dermed vejret. Politisk forholder vi os bl.a. til de politiske tiltag, der søger at reducere de menneskeskabte bidrag til klimaforandringerne. Din fremsendte samling af alternative forklaringer får os ikke til at ændre på vores opfattelse af årsagssammenhængene.

Venlig hilsen
Torben Lund Kudsk
Afdelingschef, Økonomisk Politisk Sek.
T: +45 45 27 09 24
tmk@fdm.dk · fdm.dk
Firskovvej 32, 2800 Kgs. Lyngby

-------

16. januar 2024

Hej igen, Torben,

Jeg ser på jeres hjemmeside at du udtaler:

”Ved at skrue op for afgiften på diesel og ned for udligningsafgiften tilskynder man også folk til at køre mindre, da det har en mere direkte effekt på ens biløkonomi. Også derfor støtter vi forslaget, siger Torben Lund Kudsk.”
https://fdm.dk/nyheder/bilist/2023-08-nye-afgifter-vil-ramme-ejere-af-dieselbiler-fdm-foreslaar-loesning
Det er svært at forstå, at sådan en udtalelse kommer fra en organisation, som burde varetage bilisternes interesser.

Hvorfor skal vi overhovedet køre bil? Når man følger den logik, kan vi lige så godt lukke hele samfundet ned og blive hjemme. Hvilket vi også er godt i gang med. Parkeringspladser nedlægges i stor stil. Man kan ligeså godt opgive, at få fat i en håndværker på Østerbro, for der er ingen steder at stille bilen.

Privatbilisme udskammes på grundlag af en sær blanding af politik og ”videnskab”. På trods af, at du skriver, at du forholder dig kritisk og nysgerrig, afviser du at forholde dig til de links, jeg har medsendt, hvilket er et kæmpe problem, for de viser, på hvor løst et grundlag, man træffer kæmpestore, samfundsomvæltende beslutninger.

Politisk følger Danmark World Economic Forums målsætning om, at vi intet skal eje, ikke have noget privatliv og alligevel være lykkelige. Det handler mødet i Davos om i disse dage. Men vi mennesker bliver ikke spurgt, og beslutninger, der gør os alle fattigere, træffes hen over hovedet på os.

Som formand for FDM burde du netop se på min dokumentation som en gave til bilismen og den frie bevægelighed, som det er dit job at forsvare. I Tyskland gør de oprør over vanvittige afgifter med kæmpestore traktordemonstrationer. Hvis FDM virkelig var på bilisternes side ville I naturligvis støtte op om sådan et initiativ, eller selv arrangere en lignende demonstration.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd