Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kongeligt Brev

- af Lene Bang

Jeg har skrevet et brev, som jeg printer ud og tager med i byen i morgen. Deler det ud i alle butikkerne samt til alle, der vil have det. Det kan du også gøre, eller du kan skrive et selv:

Tror du på, at Mary og Frederik er dine bedste venner?

Desværre – de har nogen, de holder mere af end dig. Nemlig de uhyggelige bogstavklubber som WEF (World Economic Forum), WHO (World Health Organization), FN, m.fl. hvor klamme psykopater som Klaus Schwab (you will own nothing, have no privacy and be happy) og Tedros Adhanom Ghebreyesus (under anklage for folkemord) står bag. Mary og Frederik er begge Young Global Leaders i disse udemokratiske, privatfinancierede ”klubber” ligesom mange andre af ”eliten”.
https://links.jfk21.dk/wef
https://links.jfk21.dk/who

Ordet sundhed bliver udskiftet med medicinsk status, så al magt over din krop overlades til medicinalfirmaerne. Når WHO om kort tid, og UDEN DANSKERNES VIDENDE går fra at være et organ, som kun giver råd, til at kunne stille krav, kan følgende blive en realitet:

WHO kan proklamere, at der er en pandemi, eller bare en mistanke om en pandemi, hvorefter de EGENRÅDIGT kan iværksætte isolation, karantæne (selvom man ikke har symptomer), hvor længe man skal være i karantæne, hvilke vacciner, som skal godkendes og som man vil kunne TVINGES til at tage, begrænset bevægelighed og globalt fælles kontrolslavepas.
Med søde ord om sundhed og sund fornuft forledes vi til at tro, at alt er godt og der bliver passet på os, som om staten og eliten var vores kære mor. Men tro om, for alt hvad der bliver sagt er med omvendt fortegn: De 17 charmerende verdensmål, den grønne omstilling, alt med klima har kun et mål: At plyndre dig for ALT hvad du ejer inclusive din egen selvbestemmelse, dine børn og din kat. Mon vi når det inden 2030?

Frederik bør kun arbejde for os danskere og se at få smidt de store globalister, som plyndrer danskerne, tager vores land, forgifter vores vand, luft og mad, ud af Danmark. Mens trilliarderne triller ud af landet går folk rabundus og må bo på gaden i vores iskolde land. Alle der har støttet op om coronabedraget og nu også klimabedraget, bør stilles til regnskab.

Grunden til, at du måske ikke ved disse ting er, at vi i Danmark har massiv censur. Kritik af det gældende narrativ betegnes som misinformation og udskammes som i de værste totalitære regimer. Befolkningen hjernevaskes af nye skrækscenarier og forvirrende udsagn, som at vi skal sende alle pengene ud af landet for at undgå krig, mens bedstefar på plejehjemmet ikke kan få ordentlig behandling, at vi ikke må køre i bil fordi benzin kommer fra gamle dinosaurer, som der kun er et begrænset antal af, eller at mænd kan føde børn. Sund fornuft er erstattet af ensidig propaganda.

Lene BangKom Frederik – drop alt det ævl om klima og sygdom og gå forrest om at skabe fred i verden. Du får travlt, så det er bare om at komme i gang, og tag lige og opdrag lidt på din kone, hun er lidt for glad for WHO.

https://www.who.int/europe/multi-media/item/hrh-the-crown-princess-of-denmark-addresses-the-73rd-session-of-the-regional-committee

Se mere på:
https://links.jfk21.dk/

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd