Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Skepsis mod vaccination ...

- af Lene Bang

Region Hovedstadens PsykiatriSendt 3. jan 2024 til:

  • Klinisk lektor Claudio Csillag,
  • Hospitalsdirektør Per Christiansen,
  • Vicedirektør Susanne Poulsen,
  • Vicedirektør Per Jørgensen,
  • Vicedirektør Rasmus Møgelvang,
  • Redaktør Jesper Kvorning,
  • Marianne Meinertz, sekretariatetsafd.
  • Region Hovedstadens Psykiatri,

Jeg har tidligere henvendt mig omkring denne artikel, hvor vaccineskeptikere ”associeres med psykisk komorbiditet” fordi jeg og mange andre vaccineskeptikere følte os hængt ud og i risiko for at blive udstyret med en psykisk diagnose.

"Skepsis mod vaccination mod coronavirus associeres med psykisk komorbiditet":
https://www.psykiatri-regionh.dk/presse-og-nyt/Forskningsresumeer/Sider/Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx
psykiatri-regionh.dk› presse-og-nyt › Forskningsresumeer › Sider › Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx

Et studie fra Israel, hvor et omfattende vaccinationsprogram mod Covid-19 startede tidligt, viser, at personer med høj grad af skepsis eller mistillid til vaccinen har en øget risiko for også at lide af angst eller depression · Resultaterne blev publiceret i Journal of Affective Disorders.......

Jeg ser nu, at artiklen diskret er blevet fjernet. Hvornår og af hvilken grund? Mener man nu ikke længere, at skepsis mod vaccination associeres med psykisk komorbiditet, især efter at man oplever de mange bivirkninger, der har været ved vaccinen?

Vil man fra Hovedstadens Psykiatri gå ud og give en undskyldning til de mange, mange mennesker, man har udskammet og hvis liv man har vanskeliggjort blandt andet på grund af den artikel.

Vaccineskeptikere fortjener oprejsning efter at have oplevet mange, mange trængsler f.eks. med hensyn til deres arbejde og familie og jeg kender flere eksempler på, at de i skilsmissesager har været ringere stillet end en evt. vaccineivrig medforælder.

Alene ordet vaccineskeptiker har været med til at udskamme og stigmatisere en hel befolkningsgruppe og jeres artikel har ligefrem gjort livet farligt for os. Vi har risikeret at blive hængt ud for at være psykisk uligevægtige og lide af angst eller depression. Dette har kunnet medvirke til tvangsindlæggelse og tvangsbehandling.

Denne splittelse i samfundet har naturligvis givet mange ”kunder i butikken” til Hovedstadens Psykiatri og har mindet om tidligere tiders totalitære samfund, hvor skeptikere overfor det fremherskende narrativ også blev stigmatiseret og sendt i lejre.

Lene BangJeg forventer en kæmpestor undskyldning fra Hovedstadens Psykiatri på forsiden af alle landets aviser samt i TV, og en indrømmelse af, at vaccineskeptikere er langt de klogeste, for vi har i den grad stået model til modbydeligheder og splittelse opildnet af vores ”myndigheder”.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

Sendt 7. jan 2024:

Jeg forstår godt stilheden fra Hovedstadens Psykiatri og det manglende svar på mine spørgsmål om den artikel, som udstillede vaccinemodstandere som psykisk ustabile. Når man tænker på konsekvenserne, må de være svære at leve med.

Men I er jo også blevet hypnotiseret og løjet for med hensyn til sprøjtens fortræffeligheder. Og det er naturligvis svært at erkende. Som tiden går, og flere og flere beretter om uhyggelige vaccinebivirkninger, bliver det mere og mere tydeligt. På et tidspunkt må I erkende dette, og se jeres ansvar i øjnene.
https://links.jfk21.dk/vacciner

Lige nu har I en gylden mulighed for at rette op på de fortrædeligheder, der er blevet begået. Til maj vil man indføre WHO´s verdensherredømme på den medicinske front, og her kan tvangsforanstaltninger af værste skuffe blive til virkelighed i et absurd medicinsk diktatur under ledelse af generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreysus, som er under anklage for folkemord i sit hjemland Ethiopien.
https://links.jfk21.dk/who

Der bliver trængsel på hospitalet, når dem, som ikke ønsker den hårdhændede, ensartede ”behandling”, bestemt af medicinalindustrien, skal tvangsindlægges for at blive tvangsbehandlet.

Jeg går ud fra, at I er kærlige mennesker, som gør jeres arbejde på et menneskekærligt grundlag og ikke har lyst til at skulle overskride jeres medmenneskers grænser ved at effektuere et statsligt påbud om medicinsk behandling på et politisk – ikke lægeligt grundlag. Derfor har I nu en helt enestående chance for at rådgive Sundhedsministeriet om ikke at underskrive pandemitraktaten med WHO, selvom den har været planlagt længe og rummer mange fine ord, og selvom WHO bedyrer, at landene ikke afgiver suverænitet.

Det gælder det enkelte menneskes ret til selv at vælge hvordan man vil håndtere sin egen sundhed, hvilket burde være en grundlæggende menneskerettighed. Desværre er informationsniveauet i pressen ikke eksisterende, derfor er de fleste uvidende om den fare, vi står overfor, og derfor kan man risikere, at der handles hen over hovedet på befolkningen. De ansvarlige myndigheder har ikke ret til at afgive vores suverænitet hverken til WHO eller til USA, som det foregår i øjeblikket. Med hensyn til WHO kan I gøre en kæmpe forskel.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd