Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

SIG NEJ til EU's digitale covidcertifikat.

Kære Alle,

Vi er IKKE de sidste, fordi NU stopper vi globalisterne:

Det er supervigtigt, at få stoppet EU's covid certificate og grønne pas og digitale diktatur, de har planeret. Udfyld meget gerne nedenstående link.

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_en

....og ja magthaverne og ejerne af de multinationale selskaber, som kontrollerer eller sågar ejer de internationale organisationer, hvis "anbefalinger" vores myndigheder landsforræderisk blindt følger uden at spørge befolkningen tilhører luciferiske loger, ligesom Mette F gør (se hendes CV på FT hjemmeside).

Det er et catch 22. Folk spørger, "jamen, hvorfor gør de det?", og når man svarer, så vælger de ikke at sætte sig ind i det, men "tro": "Det kan jeg da ikke tro". Og således trøster de sig selv med en lille løgn.

De ved godt, at det er en "tro". Men smerten er åbenbart for stor, at se i øjnene at de magthavere vi har valgt skal passe på os, er landsforrædere.

Selv en stakkels vaccineskaded kvinde jeg talte med i går, nægtede at tro på, at der findes onde mennesker. Selvom hun er i konstante smerter efter 2 stik med Pfizer.

Hmmmm.......ikke onde mennesker? .........at stikke javertusser op i næsen på små børn er "temmelig" ondt....i min bog.

At vaccinere børn, der ikke har gavn af den, med en vaccine med 1291 bivirkninger er nu "ganske" ondt i min bog. 

At prøve at skjule 1291 bivirkninger og 1233 dødsfald under testen af Pfizer's giftsprøjter, og derpå forsøge at skjule det i 75 år, samt sende dødssprøjterne på markedet er også "ret" ondt i min bog.

Ufatteligt, at folk tror at alle er lige så gode som dem selv. Selv nu hvor alle disse forbrydelser kommer frem i lyset, så nægter de at "tro" på, at der findes ondskab, og da slet ikke, at den skulle være organiseret. Men jeg kan ikke komme til anden konklusion, når de der har stjålet pengeskabelsen, starter krige efter forgodtbefindende, ruinerer land efter land med dyre lån som kun gavner en lille elite, forgifter vores vand, luft, mad, sind, sundhed, kunst, medier og hjernevasker børn og voksne gennem indoktrinerende uddannelsesinstitutioner og fake news TV kanaler. Og når de er ved at blive opdaget og folk får deres "gule vest"/"canadiske trucker-moment", så starter de en krig i Ukraine. Og hvis det ikke er nok, så kommer der stigende mad og benzin priser. Så kan "slaverne"/de "useless eaters" (= altså os, det kalder de os) lære det.....

Og husk vores demonstration på lørdag den 9. april 2022 kl 11:00 på Rådhuspladsen. Alle er velkomne, både de som har fået bivirkninger og de, der har sluppet for bivirkninger. Vi skal have lavet en super video, som skal deles over hele verden. Vi fik stoppet Epidemiloven (i hvert fald første udkast), nu stopper vi dødssprøjterne.

De friske fortsætter til fake news DR og de rigtig friske fortsætter tilbage til Rådhuspladsen og deler flyers ud. Vi har 10.000 flyers med.


Extension of EU Digital COVID Certificate Regulation, Proposal for a regulation - COM(2022)50

About this initiative

Summary

Regulation (EU) 2021/953 on the EU Digital COVID Certificate introduced EU-wide rules for issuing and accepting proof of a person’s COVID-19 vaccination, test result or recovery.

The EU Digital COVID Certificate helps people travel freely within the EU during the COVID-19 pandemic. How the certificate is used for other purposes (access to events, etc.) is up to each EU country to decide.

The Regulation currently applies until 30 June 2022. This initiative proposes to extend it by 12 months.

Topic

Consumers, Employment and social affairs, Justice and fundamental rights

Type of act

Proposal for a regulation

Commission adoption

Feedback: Open

Feedback period

03 February 2022 - 08 April 2022  (midnight Brussels time)

The Commission would like to hear your views.

This adopted act is open for feedback for a minimum period of 8 weeks. All feedback received will be summarised by the European Commission and presented to the European Parliament and Council with the aim of feeding into the legislative debate. Feedback received will be published on this site and therefore must adhere to the feedback rules.

In order to contribute you'll need to register or login using your existing social media account.

 

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_en

 

4. april 2022

af Lene Bang

Lene BangEU skal tage stilling til, om Covid certifikatet skal forlænges. De vil gerne høre borgernes mening inden den 8. april.
Skriv gerne med dine egne ord til:
https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/...

Du kan se deres syge forslag her (scroll ca. en side ned og download udkastet):
https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/...

Du skal logge ind evt. med facebook - eller opret/registrer en konto på stedet.

Jeg har skrevet følgende:

Når EU leger læge på vegne af medicinalindustrien, og kræver, at vi skal opretholde et coronacertifikat, fratager man borgerne retten til deres egen krop. EU optræder som en modbydelig terrororganisation overfor dem, som de er ansat til at servicere. Mange, mange uafhængige læger advarer på det skarpeste imod vaccinen, som har vist sig at have en imponerende liste på hele 1.291 mulige bivirkninger. Pfizer havde forlangt 75 år til at fremlægge denne dokumentationen, men er blevet dømt til at fremlægge den nu. Jeg kender personligt flere, som har fået varige mén og andre, som er døde umiddelbart efter at have fået sprøjten. Legen stopper med at være sjov, når ”overlægen” er den dubiøse Tedros Adhanom Ghebresus, formand for WHO, hvis hovedsponsor er vaccinefabrikanten Bill Gates.

Når I først fratager mennesker deres frihed, derefter gennemtvinger medicinske forsøg, for at indskrænke den frie bevægelighed, er I ikke bedre end Josef Mengele fra SS koncentrationslejrene. Vi fik Nürnberg processen for, at dette mareridt aldrig skulle gentage sig. Du, som er medlem af EU, må nu vælge side: Vil du ofre dine egne børn og øvrige medmennesker på medicinalindustriens alter, eller er der stadig en lille rest af samvittighed tilbage i dit sind?

Jeg er bange for, at denne høring bare er et teaterstykke for, at vi borgere skal tro, at vi bliver hørt. Instruktøren, Klaus Schwab fra World Economic Forum lægger ikke engang skjul på sine skumle hensigter. Jeg taler på egne, og mange andre menneskers vegne, herunder fremtidige generationers, når jeg ønsker frihed til at foretage mine egne valg i livet med hensyn til medicinsk behandling.

Det er uhyggeligt, at der allerede er indkøbt 8 doser vaccine til hver dansker. Er man i gang med at udvikle en ny sygdom i et biovåbenlaboratorie, som man allerede har taget højde for? Bliver det herefter helt forbudt, at stole på sit eget immunforsvar og selv vælge behandling, som kunne være homøopati, og andet? Covid certifikatet, skal naturligvis afskaffes omgående, for lægelegen er gået alt, alt for vidt.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Plakat af Meick Løvendal

Plakat af Meick Løvendal

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email:
nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd