Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Anmodning om, at dødsdommen over tusinde krone sedlen trækkes tilbage

- af Lene Bang

1000Til,
Chr. Kettel Thomsen, Nationalbanken
Per Callesen, Nationalbanken
Signe Krogstrup, Nationalbanken
Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv
Louise Mogensen, Finanstilsynet
Ulrik Nødgaard, Finans Danmark

I anledning af den annoncerede dødsdom over tusinde krone sedlen skal jeg venligst forhøre mig om hvem, der har besluttet at fjerne den?

Man har undladt at spørge mig, og mange andre jeg kender. Er det noget, I selv har fundet på, eller findes der en konspiration af mørke overlords, som har givet ordren, som vi danskere så bare skal bøje nakken for? Kunne vi ikke lige tale om det, inden man rask væk tager så stor en beslutning hen over hovedet på folk og forventer, at vi fuldstændig ukritisk skal finde sig i det?

Jeg kender mange, der er glade for at hæve et beløb i banken og bruge til kontant betaling. Så kan man klare sig, hvis/når systemet går ned. Man fjerner jo heller ikke en trappe, bare fordi man installerer en elevator. Der kan jo også nemt ske fejl:

Nogle vil måske mene, at det ikke kan være det store problem, at tusinde krone sedlen forsvinder, men det er bare en lille brik i det store komplot, som handler om at tage vores frihed ved skridt for skridt at stramme garnet om halsen om os. Det giver heller ikke mening, når man ser, hvor let vores data kan hackes:

Der må ikke længere være frie penge i ”Over Danmarks” næsegrus beundring for World Economic Forum og deres drømme om et ansigtsløst AI verdensherredømme, hvor vi alle skal kunne kontrolleres. Alt skal kunne spores og registreres. Skyggeregeringen skal kunne følge med i enhver transaktion ligesom de med den Digitale ID-tegnebog vil kunne kontrollere ALT: Vaccinestatus, bevægelsesmønstre, hvem man er sammen med, hvad man taler om, og vigtigst af alt: om man har en kritisk holdning, hvilket straks stemples som misinformation og vil blive straffet hårdt.

Når man har afskaffet de frie penge og vi alle er blevet digitale, har bankerne frit spil med gebyrer.

Vi har længe gyset over Kinas kontrol af sine indbyggere, deres terror mod befolkningen med pointsystem og totalovervågning – alt lægges tilrette, så sådan et samfund også kan komme her når som helst. George Orwell advarede os i sin bog, 1984.

Men Nationalbanken kunne jo også vælge en anden vej for Danmark. Støtte op om de frie penge. Trække dødsdommen tilbage. Undlade at mistænkeliggøre hele befolkningen for hvidvask, hvor bankerne så sandelig er mestre, dog mere i digitale end i kontante penge og i nogle helt andre beløbsstørrelser. Sætte sig ind i World Economic Forums skumle planer og KÆMPE IMOD (startende med en udmelding). Et modbydeligt slaveregime og terrorsamfund kommer ikke på et øjeblik. Det kommer efter en lang række små angreb på vores frihed. Heraf er tusindkrone sedlens død bare et.

Det er her, vi er på vej hen, hvis ikke vi får det stoppet. Kathy don´t go to the supermarket:
https://youtu.be/47TZ9MHI1qg

Lene BangHer ser man, hvorfor Klaus Schwab, World Economic Forum, får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Hvem vil dog være i klub med sådan en uhyggelig person:
https://links.jfk21.dk/wef

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

De svarer:

Kære Lene

Tak for din mail.

Nationalbanken har på baggrund af analysen Kontanters rolle i et samfund med lavt brug af kontanter (nationalbanken.dk) vurderet, at det er hensigtsmæssigt at indkalde 1000-kronesedlen og de gamle seddelserier. Erhvervsministeren skal efter nationalbankloven godkende en ny seddelserie, ligesom erhvervsministeren skal godkende en indkaldelse af eksisterende, lovlige sedler. Nationalbanken har indstillet til Erhvervsministeriet, at udfasningen igangsættes, og Erhvervsministeriet skal udstede den bekendtgørelse, som indkalder sedlerne. Samlet set vil indkaldelsen forløbe over en periode på 2,5 år. Det er Erhvervsministeriet og Nationalbankens vurdering, at det er en passende tidsfrist til at sikre, at alle borgere kan få brugt eller omvekslet de hjemkaldte kontanter.

Du kan læse mere om Fremtidens kontanter (nationalbanken.dk) på vores hjemmeside.

Venlig hilsen
Danmarks Nationalbank
Borgerkontakt
Telefon: 3363 6363
kommunikation@nationalbanken.dk

-------

Jeg svarer:

Til,
Chr. Kettel Thomsen, Nationalbanken
Per Callesen, Nationalbanken
Signe Krogstrup, Nationalbanken
Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv
Louise Mogensen, Finanstilsynet
Ulrik Nødgaard, Finans Danmark

Tak for svar,

I skriver, at Nationalbanken har vurderet.... og Erhvervsministeriet skal godkende...... Hov – hvad med landets befolkning, som lønner jer for at varetage vores interesser? I har ikke svaret på, om det er de mørke overlords, som har dikteret dette, men det er måske ligeså svært at svare på, som da Mette ikke kunne svare på hvilke ”myndigheder” der havde anbefalet, at landet blev lukket ned?

Vi genkender kun alt for godt salamimetoden med at stjæle et lille stykke af vores frihed af gangen, eller frøen i gryden, hvor vandet bliver varmere og varmere, indtil det er for sent at hoppe op.

Der mangler kærlighed og respekt for jeres medmennesker. Ønsker I selv at leve i et totalt overvågnings- og kontrolsamfund, og hvad med jeres børn og børnebørn? Klaus Schwab, WEF, lægger ikke skjul på hvilke uhyggelige tilstande, vi skal manipuleres ind i.

I undlader at forholde jer til de konsekvenser, det kan have, hvis strømmen går eller man bliver hacket. Det vil jeg gerne bede jer tage stilling til.

Man har i lang tid manipuleret befolkningen til at mene, at kontanter er ”snavsede, bakteriefyldte og farlige” (ligesom mennesker). Derfor finder mange sig i det, og kan ikke se den farlige udvikling.

I første omgang er det kun tusind krone sedlen, som vi fik at vide skulle trækkes tilbage på grund af, at kriminelle kunne misbruge dem. Nu skriver I ikke engang den søforklaring, for med den logik, er der meget andet, der også skal forbydes:

  • Cykler, knallerter, biler, skibe, offentlig transport – kan bruges af kriminelle til at stikke af fra et gerningssted.
  • Bygninger – kriminelle kan skjule sig der.
  • Mad – kriminelle spiser og måske bruger de noget af udbyttet på at købe mad.
  • Store skove – kriminelle kan gemme sig i en skov, hvis den er stor nok.
  • Elektronik – kan bruges af kriminelle til kriminalitet.
  • Papir, blyanter og kuglepenne – kan bruges til planlægning af kriminalitet.
  • Fri adgang til sundhedstilbud. En kriminel kan blive behandlet, hvis vedkommende er kommet til skade under kriminalitet.
  • Sko – kan benyttes under flugt fra kriminalitet.
  • Tøj – kan bruges af kriminelle til at holde varmen.
  • Senge – en kriminel kan benytte den til at hvile sig efter kriminalitet.
  • Pengepunge – her kan man skjule kriminelle kontanter.
  • Banker – som kan benyttes til kriminalitet - Nååååår nej, den slags kriminalitet skal vi blande os heeeeelt udenom:
    https://www.dr.dk/nyheder/tema/hvidvask-i-danske-bank
  • Og bankers kriminalitet skal IKKE efterforskes:
    https://www.dr.dk/nyheder/penge/ny-danske-bank-afsloering-chefer-stoppede-noeje-planlagt-hvidvaskgranskning-med-faa#!/

Der er en grund til, at tiltroen til magten er forsvindende lille. Jeg har børn og børnebørn. Jeg har pligt til at kæmpe imod fascismen.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd