Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Åbent Brev Til Mette Frederiksen

- af Berith Zenia Fagergaard, Rødovre d.29.11.2023

Appel om fordømmelse af folkemord mod civilbefolkningen i Gaza

D. 9. november 2023 deltog du i et fakkeloptog ”Vi står sammen mod antisemitisme,” hvor du holdt en officiel tale til minde om jøderne d. 9. november 1938, der blev udsat for et terrorangreb af nazisterne, kaldet Krystalnatten.

I denne tale indledte du med følgende oplæsning:

"I dag. For 85 år siden. Tabte vi europæere vores egen civilisation.
Synagoger og skoler blev sat i brand. Gravpladser skændet. Butikker plyndret og smadret. Gaderne flød med glasskår. Næsten hundrede mennesker mistede livet den nat. Og tusinder blev arresteret og sendt mod Kz-lejre. Mennesker blev angrebet. Alene fordi de var jøder. Krystalnatten i Europa. EN grusom realitet.
Og et forvarsel om det, skulle blive et af de mørkeste kapitler nogensinde i Europas historie. Holocaust."

Mette Frederiksens tale:
https://www.stm.dk/statsministeren/taler/statsminister-mette-frederiksens-tale-ved-krystalnatten-den-9-november-2023/

MF taleMens din tale fandt sted, blev Gaza brutalt angrebet og tæppebombet af israelske styrker, med adskillelige menneskelige tragedier og drab som følge. Mange tusinde civile uskyldige mennesker, herunder børn, kvinder og mænd, har mistet livet eller blevet såret. Bygninger, veje, hospitaler, ambulancer, skoler, kirker, moskéer og universiteter, beboelsesområder og hele infrastrukturer er blevet sønderbombet til ukendelighed, mens civilbefolkningen er blev spærret inde fra omverden. Den israelske regering slukkede for strøm, varme, vand og it. Der er koldt om natten og de sanitære forhold ubeskrivelige sundhedsskadelige.

Forløbende tal viser i alt 20.031 dræbte, hvoraf 18.460 er civile, 8.176 er børn, 4.112 er kvinder, mens tallene af tilskadekomne indtil videre er 36.350. De sårede og efterladte, har og er stadig udsat for en stærk stressfaktor og traumatiseret for resten af deres liv, af de voldsomme oplevelser og konstante bombardementer. En krisesituation af dimensioner.

Hvem er den største terrorist Israel eller Hamas?

Det kan være svært for omverden at forstå, hvordan du som ledende statsminister forsvarer de brutale folkemord mod civilbefolkningen, med udtalelse: ”Israels har ret til at forsvare sig selv”
Velvidende at modparten ingen ret har, til at forsvare sig selv, for så er de terrorister.

Hvem er de egentlige terrorister der udfører krigsforbrydelserne og hvem er de forsvarsløse?

Der er flere kilder der mener at Hamas er skabt af Israel selv, for at holde konflikten i live med det formål, at fremstå den mindste baby som en mulig terrorist og Hamas tilhænger.
Hver gang der dræbes uskyldige ofre, er det med til at skabe flere Hamas tilhængere. Det er nærmest en selvskrevne profeti. Set udefra virker det som om Israel går efter strategiske mål at udrydde det palæstinensiske folk, præcis på samme måder da nazisterne ville udrydde mennesker, herunder også jøder under 2 verdenskrig.

Palæstinenserne gennemlever krystalnatten og holocaust hver nat!

For 75 år siden, blot 10 år efter krystalnatten blev Palæstinenserne også besat og udsat for nøjagtigt samme terrorangreb, hvor palæstinenserne blev indespærret i deres eget land i verdens største åbne fængsel. Siden da har de været udsat for en enorm undertrykkelse, fordrevet fra eget hjem. Smidt ud af deres egne huse, hvorefter bosætterne har overtaget deres ejendom. Ødelagt deres erhverv og oliventræer og generelt terroriseret af staten. Mange fængsles uden dom, nogle gange for små bagateller, udsættes for tortur, nogen forsvinder sporløst. Daglig ydmygelse og behandles som slaver, nogle gange værre end dyr. Alt dette udført af zionistiske politiske interesser der indfiltrede de jødiske samfund, som en trojansk hest. Her blev Holocaust kortet brugt som undskyldning for invasion af landet. Disse forhold foregår stadig den dag i dag, og optrappes i periode som nu, til rent folkemord.

Muslimske, kristne, jøder beduiner, tidligere levet i fredelig sameksistens

Muslimske, kristne, jøder beduiner som de oprindelige arabere, har før 1948 levet i fredelig sameksistens, og blev alle betragtet som semitter. Dette kan også læses på gamle landkort. Derfor er det misvisende at skabe et falsk billede, at omverden hader jøder som ovenikøbet kaldes for antisemit!  
Det er en stærk manipulerende faktor og en primitiv styrekontrol for masserne, en ”del og hersk” model, som burde have hørt fortiden til.

Mange jøder tager dyb afstand fra angrebene og henviser netop til Holocaust

Mange jøder står frem, tager dyb afstand fra besættelsen og undertrykkelsen og henviser netop til hvad der skete under 2 verdenskrig, med slogans: Ikke holocaust igen. Faktum er, at jøder fængsles af deres egen regering for at udvise sympati. Denne åbne debat mangler vi Mette Frederiksen.

At tage part i sagen skaber ikke fred, men har en optrappende effekt for mere konflikt!

Det er uforsvarligt at skabe denne kløft, ignorer de massive angreb og drab, og tage part i sagen. Det er blot med til at accelerere den i forvejen anspændte situation som en tikkende bombe.
Det er respektløs og en hån imod de mennesker der har mistet alt og som har fået dybe ar på sjælen.

Ingen civilbefolkning skal angribes. Hverken i Israel eller i Palæstina

Som landets statsminister burde du for længst have trådt i karakter og taget afstand for drab på civilbefolkningen.
Ellers er du i mine øjne, lige så meddelagtigt i drab og undertrykkelse af befolkningen, og med til at vedligeholde konflikten, der kan få lange udsigter for fred.
Jøder der ønsker fred og sammeneksistens, tages som gidsler af den israelske regering i en geopolitisk magtkamp, der i sidste ende er fuldstændigt ligeglad med menneskelivet, om det handler om jøder eller muslimer.

Da du trådte til som landets statsminister stod du frem og udråbte dig selv som ”Børnenes statsminister”
Det vil derfor være glædeligt om du udviste empatisk forståelse for alle de dræbte børn, de sårede og efterladte, der har betalt en stor pris for disse massive angreb.

DK er medlem af ICC (Den Internationale Straffedomstol), medlem af FN (Forenede Nationer) OSV. Hvordan tjener det DK at støtte en stat der forbryder sig imod ICC, FN, demokratiet, som regeringen bruger så meget tid, energi og penge på (at sprede) og kæmpe for.

Du har købt og sendt for mange millioner af kroner våben og kampfly til Ukraine, som pludseligt ikke længere fik sin opmærksomhed i medierne, da konflikten i Israel/Palæstina blev optrappet. Skaden er sket. Alle de meningsløse drab på menneskeliv er gået tabt. De geopolitiske interesser, må aldrig gå forud for menneskeliv, rettigheder og værdighed. Derfor denne kraftige appel, om at være med til at få stoppet krigsforbrydelserne og de meningsløse angreb, ved at fordømme Israels folkemord. Vi kan ikke som verdenssamfund længere se passivt til. Det må få en ende og stoppe!

Statistik og opdatering på israelske folkedrab i Gaza-striben (7. oktober - 24. november 2023)

  • Dræbte 20.031
  • Børn 8.176
  • Kvinder 4.112
  • Civile 18.460
  • Tilskadekommen 36.350
  • Dræbte journalister 67
  • Fordrevet 1.730.000
  • Fuldstændig ødelagte huse/bygninger 59.240
  • Delvist ødelagte Huse bygninger 165.300
  • Ødelagt beskadiget pressehovedkvarter 140
  • Beskadigede skoler 266
  • Ødelagte instruktionsfaciliteter 1040
  • Beskadigede moskeer 91
  • Ødelagte kirker 3
  • Målrettet sundhedspersonale 446 hvoraf: Dræbte 210, Tilskadekomne 236
  • Målrettede sundhedsfaciliteter 124 hvoraf: Hospitaler 22, ambulancer 46, klinikker 55

 
Kilde
https://euromedmonitor.org/en/article/5981/Statistics-on-the-Israeli-Genocide-in-the-Gaza-Strip-%2807-October---24-November-2023%29
                                                  
Berith Zenia FagergaardMed Venlig Hilsen
Berith Zenia Fagergaard

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd