Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev Til Ny Digitaliseringsminister, Mia Wagner

- af Lene Bang

Kære Mia Wagner,

Tillykke med posten som digitaliseringsminister.

Vi hører, at Danmark er et foregangsland på digitaliseringsfronten. Alle skal kunne agere digitalt, for så bliver verden meget nemmere og hurtigere.

Og nu kommer så også den digitale ID tegnebog, så ALT bliver samlet et sted. Sundhedsoplysninger, bevægelsesmønstre og økonomiske transaktioner. Naturligvis 100% diskret og sikkert. Og det er jo dejligt. Og fuldstændig frivilligt. Og det lyder jo godt, så længe strømmen ikke går.

Problemet er desværre bare, at det er svært at stole på det med frivilligheden. Vi så det under coronaen, hvor det også var frivilligt at lade sig ”vaccinere” og risikere en masse bivirkninger.

Men hvis man ikke ”udviste samfundssind” og stak armen frem, selvom man ikke havde lyst, måtte det godt være besværligt, som statsministeren sagde. Og det blev det, for hvis man nægtede, risikerede man hele samfundets onde øjne og måske sit job. Og lige pludselig, fra den ene dag til den anden, blev de ellers så frihedselskende danskere en nation af stikkere.

Ligesom med Mit ID. Hvis man nægter, bliver man ramt i voldsom grad, for det er meget vanskeligt at agere i samfundet uden. Og så må man efterfølgende se på, at Mit ID pludselig er blevet solgt til udlandet – hvad sker der så med vores data? Skal Macron (tæt forbundet med Rothschild) virkelig følge med i, hvor mange æbleskiver vi har spist, eller er der andre ting, han ikke behøver at vide?
Hvad sker der med vores data fra alle de mange ”coronatests”? Næsten hele verdens DNA er blevet indsamlet og registreret. Ligger det til salg for den højestbydende? https://www.version2.dk/artikel/briters-data-til-kontaktopsporing-bliver-solgt-til-tredjepart

Alle er blevet tvunget til at få installeret et Smart Meter, som er et meget effektivt overvågnings- og kontrolvåben. Hvis man ikke ønskede overvågning og stråling, f.eks. hvis man er EHS-ramt, blev man tvunget til at få det installeret med fogedens og politiets hjælp. Det er fuldstændig uhørt, at vi i Danmark skal kunne tvinges til at få installeret uønsket teknologi. Tvang hører ikke hjemme i vores ”frie” land:
https://www.mayday-info.dk/du-skal-have-installeret-smart-meter-eller-skal-du/

Jeg var til et event i Digitaliseringsstyrelsen på Folkemødet på Bornholm. Her holdt man 3 foredrag på samme dag: l. Om hvordan man havde store problemer med datasikkerheden. 2. Hvad man skulle gøre ved det. 3. Hvordan man får endnu, endnu, endnu mere samkørsel af data, uden at befolkningen gør alt for meget vrøvl.

Kontanterne er i fare. De nævner det ”tilfældigvis” i TV. Folk er vænnet af med at bruge dem (nogle er), men de er stadig frie penge i et mere og mere overvåget samfund:
https://steigan.no/2023/11/tidligere-blackrock-forvalter-digital-sentralbankvaluta-vil-skape-en-fengselsplanet/

Jeg håber, at du vil stå op for vores ret til privatliv (selvom Klaus Schwab og Ida Auken siger: You will own nothing, have no privacy, and be happy). Vi er med lynets hast på vej ind i et meget mørkt kontrol- og overvågningssamfund ligesom i Kina, hvor et pointsystem baseret på den digitale wallet bruges/misbruges til totalovervågning af alle borgere og kontrol med, at de ikke forlader deres ”distrikt”, alt hvad de bruger deres løn på og om de har fået de krævede ”vacciner”.

Overvågning i det offentlige rum er at sammenligne med det der foregår i et diktatur. Vi groomes til at synes det er godt, at man kan fange en forbryder på kameraet, så vi selv skal råbe på mere overvågning. Overvågning giver frihed, sagde Nick Hækkerup. Så nu bliver alle betragtet som mistænkte forbrydere. Er det overhovedet lovligt at overvåge nogen, der ikke har givet tilladelse? Hvad sker der med de indsamlede data? Kan de sælges til tredjemand? Men selvom vi ikke har noget at skjule overfor vores myndigheder, diverse kommercielle interesser, Putin, Zelinsky, eller andre, som også har købt Pegasus software, https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasus_(spyware), vil man måske godt have lidt privatliv i fred. Hvor stor en myndighed skal man være for at loven om stalking ikke skal overholdes?

Og nu vil EU også have, at man skal registrere hver en bevægelse, man foretager sig på arbejdet. Den sidste rest af arbejdsglæde bliver taget fra en, når man behandles som en lønslave:
https://www.dr.dk/nyheder/penge/stempeluret-er-paa-vej-tilbage-nye-regler-kan-betyde-du-skal-stemple-ind-og-ud-paa

Nu står WHO klar med pandemitraktaten, som giver uhindret adgang til vores kroppe. Det bliver svært at gemme sig for deres medicinske "foranstaltninger", som nu ikke længere er frivillige.

Lene BangDer skal kæmpes for vores frihed, for den er voldsomt under pres af store kræfter, som hellere vil styre og diktere os, end at lade os leve vores liv i fred. Men friheden er det bedste guld, en arv, vi skal give videre til vores børn og børnebørn.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd