Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Åbent Brev - Tredje Verdenskrig?

Ole SkjoldHej Alle,

Den er foreløbig sendt til alle folketingsmedlemmer og alle medier iht. Listerne:
https://links.jfk21.dk/lister

Hilsen
Ole Skjold, bestyrelsen

-------

Åbent brev til statsministeren, udenrigsministeren, politikere, beslutningstagere og de snorksovende medier

Tredje Verdenskrig?

Er 3. verdenskrig allerede i gang? Har vore ’ansvarlige’ politikere besluttet, om Danmark skal deltage – og på hvilken side? Rusland – Ukraine konflikten bliver i virkeligheden betragtet som en ’stedfortræderkrig’ mellem Rusland og USA/UK/NATO, der bliver udkæmpet på ukrainsk jord med ukrainske menneskeliv som ofre. Foreløbig er over 400.000 soldater sårede eller døde og mere end 10 millioner flygtet ud af Ukraine.

Krigen, som nogen kalder en ’konflikt’ begyndte ikke, som nogen ynder at sige, i februar 2022, men 18. – 20. februar 2014 med optakten til oprøret på Maidan Revolutionen, hvor parterne var uenige om, om Ukraine skulle samarbejde primært med EU eller med Rusland. Forud for ’opstanden’ eller revolutionen havde USA, ifølge USA’s viceudenrigsminister Victoria Nuland, investeret $ 5 milliarder på at vinde ukrainske ’hearts and minds’, især i den vestlige del af Ukraine, for at opnå tilslutning til at samarbejde med EU og den vestlige verden, og stort set afslutte det tætte samarbejde med Rusland, som der havde været gennem flere hundrede år. Maidan oprøret sluttede med at præsident Janukovitj måtte flygte og amerikanerne indsatte en amerikansk orienteret regering bestående af ukarinsk/amerikanere og udpegede, ikke valgte, ukrainere. Den regering krævede, at alle, også de russisk talende østukrainere, kun skulle tale ukrainsk og undervises i ukrainsktalende skoler. Det kunne de ikke accepter og derfor startede demonstrationer og uro i Østukraine, som den nye regering bekæmpede med ukrainske nazisoldater. Det var starten på krigen, altså i 2014 og i perioden indtil Rusland den 24. februar, 2022 gik ind for at stoppe myrderierne, havde de myrdet 14 - 15.000 civile ukrainere.

Minsk I og II fredsforhandlinger mellem Ukraine – Rusland – Frankrig – og Tyskland blev ikke respekteret af Ukraine og derfor fortsatte uroen. Angela Merkel har faktisk senere bekræftet, at det var skinforhandlinger, at formålet var at vinde tid til at man kunne opbygge en stærk ukrainsk hær og bygge forsvars- ’angrebs’- værker helt op mod den russiske grænse.

Politikere og medier fremstiller det som en russisk invasion. Nu kan alle se, at alt er provokeret og tilrettelagt med det formål at USA/NATO, med en pris på foreløbig 500.000 ukrainske soldater og mere end 10 millioner ukrainere flygtet til øst og vest, og smadret infrastruktur og bygninger, kan komme op til russisk grænse  ---- og sandsynligvis angribe Rusland direkte.

De – eller skal vi sige vi – har ingen hæmninger. Man er total ligeglade med omkostningerne, både i menneskeliv og værdier. USA og NATO-landene har investeret kæmpesummer og våben på at hjælpe Ukraine. Alt tyder på at USA og NATO har tabt det hele på gulvet, de har ikke flere ressourcer og Ukraine har ikke flere egnede soldater, de sidste er flygtet. Alle har undervurderet Ruslands styrke og vilje til at forsvare sig. Krigen er tabt, men ingen accepterer nederlaget.

GazaMen så starter vi da bare en ny konflikt – nu i Israel – WTF!!!

De sidste 75 år har der konstant været konflikter mellem zionisterne og Palæstinenserne. Israel blev officielt grundlagt i 1948, efter en ’handel’ i 1917 mellem USA og UK, på grundlag af ’Balfour-deklarationen’, for at lokke USA til at deltage i 1. Verdenskrig. Den oprindelige befolkning, Palæstinensere, Jøder, Kristne og Muslimer, blev tvunget til at acceptere indvandring af zionisterne, (de kalder sig jøder).

Her er oversættelsen af aftalen:

”2. november 1917

Kære Lord Rothschild
Jeg har den store glæde på regeringens vegne at overbringe Dem følgende deklaration af sympati med jødiske zionistiske aspirationer, som er blevet overgivet til, og godkendt af, kabinettet
"Regeringen ser med velvilje på etableringen i Palæstina af et nationalt hjem for det jødiske folk og vil på bedst mulig måde medvirke til opfyldelsen af dette mål, men det indskærpes, at intet må gøres som skader Palæstinas ikke-jødiske samfunds civile og religiøse rettigheder eller de rettigheder og den politiske status, som jøder nyder godt af i andre lande"
Jeg vil være Dem taknemmelig hvis De vil bringe denne deklaration til Den Zionistiske Føderations kendskab.

Deres hengivne
Arthur James Balfour”

(den røde markering er lavet af mig)

Det oprindelige Palæstina blev bare tvunget til at lade zionisterne bosætte sig, uden aftaler med lokalbefolkningen, som bestod af palæstinensere, kristne, jøder og muslimer, der havde levet fredeligt side om side i mange hundrede år. Støttet af både USA og UK tilkæmpede zionisterne sig områder, smed faktisk 750.000 palæstinensere ud af landet. Meget foretagsomme og flittige mennesker, som nød meget sympati fra resten af verden. Men zionisterne indrettede kibbutzer for at dyrke afgrøder i det frugtbare klima, med økonomisk støtte af Rothschild, inviterede unge mennesker fra alle lande til at komme og deltage i dyrkningen og livet på landet, deriblandt også danskere, fordi stakkels Israel skulle da hjælpes på alle måder efter den skrækkelige behandling de fik under 2. verdenskrig!!!

Der var dog ustandselig uro og konfrontationer mellem palæstinenserne og zionisterne helt tilbage fra 1920erne og især efter den officielle etablering af Israel i 1948. Zionisterne levede ikke op til ånden i deklarationen, de ’skubbede’ de fastboende væk fra deres jorder og boliger, der opstod konflikter, som også blev til krige. De hævdede deres ret under henvisning til, at det var jødernes oprindelige land. Måske, men det var for 2.000 år siden og de nyankomne var altså zionister, ikke etniske jøder. I de mange år hørte Palæstina under mange lande: Romerriget, Grækenland, Ægypten, Tyrkiet, Det Osmanniske Rige, Araberne, Syrien. F.eks. byggede muslimerne Al Aqsa moskeen i år 750.

Palæstinenserne gjorde også væbnet modstand – hvem vil ikke kæmpe imod tyveri og vold? Der har været en uhyggelig lang række af konfrontationer mellem parterne, men hver gang er det endt med endnu en udvidelse af zionisternes områder og rettigheder, fordi de altid har fået støtte og våben fra vennerne i USA og UK, uanset internationale regler, folkeret og retfærdighed:

  • Massakren på flygtningelejren Sabra & Shatila i Libanon i 1982, hvor hærfører Ariel Sharon passivt så til mens den libanesiske hær myrdede op mod 3.500 palæstinensere.
  • Den første Intifada 1987 – 1990, hvor over 1500 palæstinensere blev dræbt, herunder 281 børn under 17 år, samt 8 – 9000 sårede.
  • Oslo aftalen 1993 blev brudt.
  • Zionist myrder 29 palæstinensere ved synagogen over Abrahams grav 1994.
  • Ulovlige bosættelser i hele perioden, hvor palæstinenserne med våben bliver jaget væk fra deres boliger, olivenmarker og måske 100 årige oliventræer bliver ødelagt og ejendomme smadret.
  • Anden Intifada 2000 – 2005 ’Al Aqsa intifadaen’ fordi Ariel Sharon gik fodtur på Tempelhøjen (måske Guds straf, at han fik en hjerneblødning i januar, 2006 og lå i koma i 8 år!!!)
  • Hver gang har vesten forklaret, at Israel ’havde lov til at forsvare sig’.

EgyptIsrael….. Og nu denne sidste konfrontation 7. oktober, 2023. I verdens mest kontrollerede og beskyttede land både elektronisk og militært, hvor du ikke kan lave langspyt uden at ramme en soldat med skarpladte våben, som de bruger flittigt, både mod en familie, der hygger sig på stranden og skyder mod børns ben, så de bliver handikappede resten af livet. Pludselig den 7. oktober bryder palæstinenserne ind gennem muren mod Israel14 steder og kan hærge, tage over 200 gidsler, myrde andre ---- stille og roligt, i mindst 6 timer før israelerne griber ind. 1400 festivalgæster og beboere bliver dræbt. Boliger bliver smadret og beboere dræbt. Mange er dræbt af israelernes egne tunge våben, helikoptere, og kampvogne. Palæstinenserne havde kun lette våben, der umuligt kunne smadre bygninger.

Utroligt. Det kan simpelhed kun være aftalt på forhånd. Hvorfor?

Kampene er stadig i gang, over 11.000 dræbt, boligblokke, flygtningelejre, institutioner, hospitaler smadret til ukendelighed, dræbte babyer, børn, kvinder, gamle. Ingen mad, ingen strøm, intet vand eller lægemidler. Natanyahu ønsker ingen våbenhvile, ingen forhandlinger, han vil smadre alt.

Folkemord – etnisk udrensning:
https://thepeoplesvoice.tv/leaked-docs-reveal-hamas-israel-false-flag-was-planned-in-detail-by-global-elite/

USA har hangarskibe lige udenfor Israels kyst. Hvad skal de der? De kan i hvert fald ikke komme ind i palæstinensernes underjordiske tunneler. De har skudt mod den østlige del af Syrien, hvor de udvinder (stjæler) olie – de vil gerne provokere Syrien, Iran, Tyrkiet, Libanon, hvem som helst, til at indlede krig med dem. Typisk USA – det gik skidt med at komme i krig med Rusland, på trods af at de smadrede Nord Stream 1 og 2, sendte alt hvad de havde af våben og penge til Ukraine for at provokere til krig. Det lykkedes ikke, så nu prøver de i Mellemøsten.

Der er kun én løsning for Israel. En een stats løsning med 100% demokrati kontrolleret af vesten, eet retssystem kontrolleret af vesten, absolut ligestilling og ingen forskelsbehandling mellem alle, både lønmæssigt og alle rettigheder uanset etnicitet, retsforfølgelse og straf af alle forbrydere og mordere ved den internationale domstol.

To stats løsningen er en sutteklud zionisterne har levet på alt for længe og som hele verdens vattede politikere og Khazar mafiaen har udnyttet til forhaling og aldrig bliver til noget.

Kan du virkelig forsvare at gå ned og kramme den folkemorder Mette og sige, ”godt Bibi, du må selvfølgelig forsvare dig”??

Kan du virkelig forsvare at gå ned og kramme den folkemorder Lars og sige, ”godt Bibi, du må selvfølgelig forsvare dig”??

Kan du virkelig forsvare at gå ned og kramme Zelenskyy Mette, den idiot, der myrder og lader sit eget folk myrde i en kamp, som han har iscenesat sammen med USA og NATO og give ham vore F16 fly, som alligevel ikke kan ændre situationen.

Krig, krig, krig bare for at stjæle og smadre!!!!

Tænk, det er så utroligt, så sindssygt, så uforståeligt, så uforklarligt, at det eneste levende væsen på denne jord, er mennesker der stjæler, smadrer alt, rager til sig og myrder for at berige sig, og vore politikere elsker det. Føj for helvede.

Ole Skjold

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd