Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Korrespondance med Sjællandske Medier

Hermed korrespondance mellem Janus Dyg Rasmussen fra Sjællandske Medier og Lene Bang efter udsending af skrivelsen d. 24. okt:

"Kære journalister og mediefolk, vågn nu op, for diktaturet rejser sig bag vores ryg"
https://news.jfk21.dk/lists/?pi=ViewBrowserPlugin&p=view&m=370

Vi opfordrer gerne til at skrive til medierne som åbenart synes at have glemt hvad journalistik er for noget og hvilken rolle det spiller i en demokratisk indretning.

Her er vores samling af 500+ email-adresser til danske mediefolk (nummer 3 på listen, "Email-adresser til journalister i DK") :
https://links.jfk21.dk/lister

Og her forsiden til hele vores omfattende bibliotek med alle emner:
https://links.jfk21.dk/

Brug gerne links fra biblioteket i jeres skrivelser. Det er vigtigt vi skriver specielt til journalister som ikke længere forstår deres rolle eller opgave, og som muligvis en gang ønskede det sande og en bedre verden.

------

Modtaget 1. nov.:

Kære Lene,

Sjællandske Medier er et seriøst mediehus, der ikke beskæftiger sig med konspirationsteorier.

Så du behøver fremover ikke at sende dine mails til samtlige af vores afdelinger.

Skulle du derimod have en VELDOKUMENTERET historie – dvs. med solid evidens – så er du selvfølgelig fortsat velkommen til at kontakte os.

Derudover vil jeg informere dig om, at Sjællandske Medier primært beskæftiger sig med lokale og regionale historier, så vi bruger mest energi på historier med lokal/regional relevans for vores læsere på Sjælland.

Venlig hilsen
Janus Dyg Rasmussen
Distribution og salg
Sjællandske Medier
 
Søgade 6, 4100 Ringsted
janus.dyg@sn.dk
Tel +45 88884343
Direkte +45 88420322
sn.dk | Sjællandske Nyheder

-------

og hertil på samme dag svaret:

Kære Janus,

Vi lever heldigvis i et land, som (i hvert fald på papiret) har ytringsfrihed. Derfor skriver jeg til lige præcis dem, jeg vil. I et totalitært samfund latterliggør og stempler man dem, som man ikke er enig med. I Danmark sætter vi en ære i at have en fornuftig dialog. Lad os fortsætte med det.

Jeg skriver ikke til jer for sjov, men fordi vi er i overhængende fare for at blive overtaget af WHO. Det er ikke en teori, det er der seriøs dokumentation for. Jeg beder dig bare om at sætte dig lidt ind i tingene, selvom det er et stort arbejde, især når du i forvejen har bestemt dig for, at det ikke forholder sig sådan. Men det gælder fremtiden og friheden for os alle. Du kan jo gå ind på deres egen hjemmeside. Med hensyn til, om Tedros er anklaget for folkemord, kan du bare google ordene Tedros Adhanom Ghebreyesus og folkemord, så popper der masser af links op. Så du ikke den norske debat udsendelse, jeg sendte dig? Deraf fremgik det tydeligt, hvor meget hemmelighedskræmmeri der foregår og hvor uhyggelige konsekvenser der kan være, hvis/når aftalen går igennem.

Flere og flere mennesker er opmærksomme på WHO ́s forsøg på at overtage kontrollen med sundheden for alle mennesker på jorden med reglerne i pandemitraktaten. Her forklaret af advokat Philipp Kruse:
https://youtu.be/kCoFLhDKlA4

Vi har allerede oplevet en gang, hvordan en ”pandemi” kunne få os til at gå fra et frit land til et uhyggeligt diktatur, hvor man ikke engang kunne komme ind på en cafe uden at vise et pas med sine private sundhedsoplysninger på. Vi blev dresseret til at rette os efter det ene uhyrlige påbud efter det andet: Man må ikke synge, men kun nynne rundt om juletræet, kun gå en vej rundt om en sø, ikke mødes med sine venner, ikke holde sin butik åben, gå omkring med en sundhedsskadelig maske, få ting stukket op i næsen, lade sig indsprøjte med tvivlsomme væsker med stygge bivirkninger. En syg, syg verden ala Orwell, hvor vi nu skal gå med til, at mænd kan føde børn og klimaet forandres på grund af nogen køer (og dig).

Jeg giver dig en gave, når jeg vedhæfter disse links, for du får lejlighed til at se, at du er blevet manipuleret til at se andre steder hen, mens diktaturet rejser sig bag vores ryg. Det gælder alle mennesker i hele landet og har således også lokal interesse:

Lene BangDe forbudte bivirkninger:
https://vimeo.com/861174080

Links om WHO
https://links.jfk21.dk/who

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd