Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kirkelig Korrespondance

- af Lene Bang

Kære præst,

Det er nu på høje tid, at kirken går ud og giver en uforbeholden undskyldning til alle de mange mennesker, som man under coronaen har forlangt skulle underkaste sig statens påbud, som alle har været satanistiske, idet de har fjernet mennesket fra Gud.

Vi er født i Guds billede, derfor er det satanisme at skjule sit ansigt, som også er Guds ansigt bag en maske. Desuden er både masker og testpinde fulde af ethylenoxid, som er et kræftfremkaldende giftstof, der er forbudt i EU:
https://links.jfk21.dk/ethylenoxid

De bibelstærke burde have gennemskuet, hvor nemt det er at bøje sig for Satans fristelser, og hvor svært det er at stå stærkt imod.

Alle alarmklokker burde have ringet med påstanden om, at man kan overgå Guds værk, immunforsvaret, med en genmodificerende mRNA indsprøjtning. Det skete ikke, derimod gjorde kirken det meget vanskeligt for deres ansatte at beholde deres arbejde i kirken, og for de store del af befolkningen, som blev marginaliseret og udelukket fra at deltage i kirkelige handlinger, hvis ikke de ønskede at deltage i det ”frivillige” eksperiment.

https://www.vaccineinfo.dk/

Som man ser af denne rystende video, har rigtig mange mennesker taget skade eller mistet livet ved at underkaste sig statens påbud. En umenneskeliggørelse af bibelske dimensioner. Denne video bliver delt overalt på de sociale medier og mange vil med rette kunne spørge, hvor kirken var med advarsler og en kritisk holdning.

Jeg håber, du har medfølelse med disse mennesker og de mange andre, hvis vaccineskader ikke tages alvorligt, men ignoreres og latterliggøres af de myndigheder, som burde passe på os. Man kan ikke længere have en seriøs dialog med vores sundhedsmyndigheder, da spørgsmål omkring vaccinen stemples som ”misinformation”.

Det er tid til en selvransagelse for at have bøjet sig for statens/Satans løgne og påtvunget andre mennesker hans grumme påbud. Mennesker er gode, de retter ind når de får besked på, at følge de anvisninger, som myndighederne påbyder, selvom de ikke giver mening, fordi de måske tror, at andre er ”eksperter”, der ved mere om livet, end de selv gør.

Samtidig erstattes helt normale udsagn som at det er kvinder, der føder børn, med sære påstande om at mænd også kan føde børn, og at der er op til 72 forskellige køn. Her er det kirkens pligt at lede os tilbage til Gud, men man ser desværre, at kirken misbruges til at forvirre og fordumme, når man bakker op om transideologien, som IKKE er respekt for de homoseksuelle, men hvis sag misbruges til satanisme.

  • I ”gamle dage” (før coronaen) blev man sendt hjem fra lægen hvis man havde en virus. Man kunne ikke give nogen behandling, man skulle bare slappe af og vente på, at det gik over.
  • I ”gamle dage” advarede man mod at få opløsningsmidler på hænderne.
  • I ”gamle dage” skulle der foreligge informeret samtykke til vaccinerne, og sundhedsdata var private.

Nu vil man nok sige, at alt dette er fortid, og at vi helst skal glemme det. Problemet er, at folk er blevet mere og mere ukritiske, hjernevaskede og fordummede, så man efterhånden kan bilde dem hvad som helst ind. F.eks. at CO2 er en farlig gift, som helst skal fjernes. Endnu mere satanisk hjernevask, hvor uldne økonomiske interesser forties og censureres, mens man trues med jordens snarlige undergang og derfor skal skamme sig, gøre sig lille, føde færre børn, køre mindre i bil, bo i mindre huse, spise dårligere mad og betale endnu, endnu mere i skat. Own nothing and be happy, som vi får besked på af modbydelige Klaus Schwab/Ida Auken.

https://www.bitchute.com/video/IKEQtb2ikUNx/
https://www.bitchute.com/video/TZDh6cWqpM0F/

Løgnen er efterhånden så stor og kræver og har krævet så mange ofre, at det bliver mere og mere vanskeligt at komme tilbage til den smalle sti. Derfor har jeg ikke de store forhåbninger om, at se overskrifter som:

  • Kirken beklager at have deltaget i statens løgnecirkus overfor befolkningen.
  • De danske biskopper har dyb medfølelse med de vaccineofre, som de selv har været medvirkende til at gøre syge eller slå ihjel.
  • Kirken vil fremover gøre alt for at modsætte sig umenneskelige påbud og sikre befolkningens sundhed. Derfor skal der altid være adgang for alle i Guds hus.
  • Kirken genansætter alle der er blevet fyret på grund af modstand mod coronapåbud og giver dem økonomisk kompensation.
  • Kirken stiller sig nu på menneskehedens side og ikke på Satans, og vil ikke længere falde for falske påbud.
  • Kirken vil aldrig mere forlange dokumentation fra nogen på vaccination, test, og maskebæring mv.

Vi er nødt til en gang for alle, at forholde os til de uhørte overskridelser af menneskers frihedsrettigheder, for lige nu truer WHO´s dystopiske rædselsregime, hvis ikke vi får sat en stopper for det. Her forklaret af den hollandske advokat Philipp Kruse:
https://youtu.be/kCoFLhDKlA4

Formanden Tedros Adhanom Ghebreysus er under mistanke for folkemord i sit hjemland Ethiopien, og han vil ene mand kunne bestemme over hele verdens befolkning hvad angår ”behandling”, hvis HAN bestemmer, at der er en pandemi. WHO´s hjemmeside viser, hvor uhyggelig hele den organisation er, med ”anbefaling” af at der ingen øvre grænse skal være for abort, og at selv helt små børn skal have et sexliv. En normalisering af pædofili.
https://links.jfk21.dk/who

Lene BangDerfor er det så vigtigt, at myndigheder og samvittighedsfulde mennesker forstår, hvad der er ved at ske, og indser, at vi kan være på vej ind i et endnu større mørke, end vi var under coronaen. Jeg håber, at min mail giver anledning til selvransagelse og ser frem til et svar, eller mest af alt, at biskopper og andre gejstlige nu tager ansvar, siger undskyld og holder sig på den smalle sti.
https://links.jfk21.dk/

Med venlig hilsen,
Lene Bang

-------

Marianne Christiansen
tors. 19. okt. 19.10 (for 3 dage siden)

til mig

Kære Lene Bang

Tak for din henvendelse. Jeg er ikke enig i, at statens påbud under coronatiden var sataniske og fjernede mennesker fra Gud.

Ingen kan tale på folkekirkens vegne, heller ikke biskopper.

Af disse årsager kan jeg ikke medvirke til at opfylde dit ønske om at kirken eller biskopperne skal give en undskyldning for overholdelse af corona-tiltagene.

Med venlig hilsen
Marianne Christiansen
Biskop over Haderslev stift
      
Ribe Landevej 37, 6100 Haderslev

-------

Rykker, sendt den 22.10.2023
Kære biskopper, præster m.fl.

Jeg afventer stadig svar på min henvendelse omkring kirkens skrappe håndhævelse af coronarestriktionerne. Det er af største vigtighed, at man nu siger fra og er kritisk overfor de totalitære påbud, vi har været underlagt. WHO står på spring, med uhyggelige Tedros i front, anklaget for massemord, til at tage magten over guds børn på jorden.

Findes der ondskab? Ja ondskaben findes – og kan vælges, som den er blevet valgt af kirkerne i coronatiden. Findes der tilgivelse? Ja, men først skal brøden erkendes, man skal bede om tilgivelse og følge den rette vej.

Norsk TV har brudt medietavsheden om WHO med dette debatprogram:
https://tv.nrk.no/serie/debatten/202310/NNFA51101923/avspiller

Der er meget som hemmeligholdes, og man lader tiden gå indtil det pludselig er for sent, og vi er spundet ind i et uhyggeligt net af grænseoverskridende medicinaltyranni. Engang havde borgerne noget at skulle have sagt, nu – som vi oplevede det under coronaen – forventes man bare klappe i og makke ret. Men mange vågner op nu og vælger den gode side. Det håber jeg også sker for dig.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd