Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Censur, international lov og potentiel atom verdenskrig

Kære Alle,

Husk som Robert F Kennedy sagde for nylig:

"IKKE EN ENESTE GANG I VERDENSHISTORIEN VAR DET "THE GOOD GUYS", DER INDFØRTE CENSUR".

Inalienable rights og grundlovssikrede rettigheder kan IKKE fratages af nogen, ikke en gang en "folkevalgt" (...host host...) regering, og slet ikke et privatejet firma som YouTube.

Jeg fik i dag følgende besked, at en video jeg uploadede for to år siden er blevet "age-restricted", det betyder i praksis at fra nu af vil bogstaveligt talt ingen se videoen. Børn under 18 år naturligvis ikke og alle voksne skal igennem en længere proces med at bevise, at man er over 18 år ved at uploade personfølsomme dokumenter til YouTube. 

We have reviewed your content and determined that it may not be suitable for viewers under the age of 18, per our Community Guidelines. As a result, we've age-restricted the following content:

Video: Fri Palæstina DK + ENG      https://www.youtube.com/watch?v=zmgjurcx8gw

 We haven't applied a strike to your channel, and your content is still live for some users on YouTube. Keep reading for more details on what this means and steps you can take if you'd like to appeal this decision.

 What "age-restricted" means
 
We age-restrict content when we don't think it's suitable for younger audiences. This means it will not be visible to users who are logged out, are under 18 years of age, or have Restricted Mode enabled.

Jeg synes ikke, at I skal snydes for videoen, så her er den uploadet til Rumble:

Fri Palæstina en video censureret af YouTube

https://rumble.com/v3g6k4i-fri-palstina-en-video-censureret-af-youtube.html

Jeg vil opfordre jer til at dele den med unge mennesker under 18 år. Der er vigtige oplysninger, som de med sikkerhed ikke får fra de danske løgnemedier, det hjernevaskende dybt løgnagtige uddannelsessystem og propaganda Hollywood.

Og fremfor alt husk at opfordre dem til SELV at undersøge fakta og ALDRIG stole på:

- medierne

- uddannelsessystemet

- Hollywood

Deres agenda er klar:

Lydige borgere, som lader sig indsprøjte med gift, sende sine børn i ulovlige krige, nedbryder familien, vælger ateisme, materialisme, solipsisme og de fakto satanisme, betaler over halvdelen af sin indtægt i skat til et bureaukrati, som kun har til hensigt at begrænse borgernes frihed så meget som muligt, ejer intet og er "happy" (læs: affinder sig med at være nikkende slaver).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spørgsmålet om legitimiteten af Israels angreb på den palæstinensiske befolkning er yderst aktuel set i lyset af konflikten i Ukraine, som det danske militær kalder en "uprovokeret aggression", men undlader at kalde en indvasion eller krig. 

Hele Vesten er klar til at slås til den sidste ukrainer.

Mindst 400.000 ukrainske soldater er allerede omkommet eller sårede.

Nu vil man udvise unge mænd, der er flygtet til EU-lande fra krigen i Ukraine, og sende dem tilbage til den visse død i Ukraine.

Man er sågar ved at mobilisere kvinder, så det er vitterligt en kamp til den sidste ukrainer. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der er to måder en stat kan løse en intern konflikt i et land med et mindretal, der enten ønsker selvstyre eller uafhængighed (Donbas/Lugansk og Palæstina) eller hvis regering laver rascistisk forskelsbehandling imod en befolkningsgruppe i landet (Ukraine og Israel). 

1 - Folkeafstemning 

2 - Slå hårdt ned med alle midler imod befolkningens naturlige reaktion imod racistisk betonede forbrydelser imod dem

International lovgivning er ret uklar her, hvad ønsker man? I hvor stor udstrækning har en regering ret til at slå ned på sin egen befolkning? 

Der er mange eksempler på at folkeafstemninger har fungeret udemærket. Slovakiet for eksempel. Slesvig og Holsten efter første verdenskrig. 

I Libyens tilfælde var løgne om overgreb nok til at angribe Libyen.

Oplysningerne viste sig at være forkerte og "en fejl" begået af en ansat, jeg gentager "een person", ved Amnesty International om, at "Gaddafi slog sin civilbefolkning ihjel". Men denne løgn frembragt af kun een person, var nok til at USA, UK, Frankrig og Danmark følte sig kaldet til at tæppebombe Libyen til uigenkendelighed, inklusive fuldstændig smadring af The Great Man Made River, som bragte helt rent drikkevand fra et kæmpe vandreservoir under ørkenen op til de to største byer Tripoli og Benghazi.

Hvordan "redder man civilbefolkningen" fra en "ond" diktator ved at smadre landets vandforsyning? Ovenikøbet ved at flyve 2000 km ind i ørkenen og bombe infrastrukturen? Og for en sikkerheds skyld bombede man også fabrikken, der producerede reservedele til The Great Man Made River. 

I Ukraines tilfælde har Rusland vist sig endog ekstremt tålmodige, mange vil mene, inklusive mig selv, alt for tålmodige. 

FAKTA:

- Den Ukrainske regering har bombet de østlige regioner siden 2014. Og 15.000 er døde som følge af disse bombninger i perioden 2014 - 2022. 

- Minsk aftalen fra 2014 som blev indgået af både Ukraine og Rusland, blev brudt af Ukraine. Minsk aftalen sikrede, at Donbas og Lugansk forblev i Ukraine, men med elvis selvstyre. 

- Zelensky blev valgt af 73% af befolkningen, fordi han LOVEDE FRED og at STOPPE ENHVER FORSKELSBEHANDLING på baggrund af etnicitet.

- Så der er altså IKKE folkelig opbakning til en krig med Rusland omkring hvor meget selvstyre, der skal være i den østlige del af Ukraine. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis Vesten "har lov til", at gå ind i diverse lande efter forgodtbefindende, inklusive løgne om "mord på civilbefolkningen", så må Rusland som minimum også have lov at lave sin "uprovokerede aggression" imod Ukraine. 

Ret skal være ret og lighed for loven.

Man kan ikke have nogle racer med nogle regler og "mindre fine" racer med færre rettigheder. International lovgivning må aldrig være baseret på dybt racistiske principper.

Så hvad er det? 

Har man lov at gribe ind for at redde en befolkningsgruppe eller skal man blot se på?

Hvis Rusland ikke har lov til at gå ind i Ukraine, men blot skal se til at russisktalende ukrainenere myrdes, så er det som minimum også ulovligt, hvad Israel foretager sig i Palæstina og samtlige andre militære aktioner USA har udført siden WWII. Krige startet af USA siden WWII har indtil videre kostet over 30 mio mennesker livet. Og ikke en eneste af de krige USA har startet har været så berettigede som Ruslands "uprovokerede aggression" imod Ukraine. Ikke en eneste af krigene som USA har startet har bragt "fred og demokrati". Alle krigene inklusive den nuværende i Ukraine har til formål at vaske penge. Fra skatteborgene til det militærindustrielle kompleks. Det er derfor USA som regel aldrig vinder nogen af krigene. Det er simpelthen ikke målsætningen. 

Hvis der skal være nogen som helst logik, og hvis der skal være lighed for loven, så må Israel og USA behandles på samme måde som Rusland:

- udelukkelse fra al international sport inklusive Olympiaden

- indefrysning af både USA's og Israels indestående i banker

- konfiskering af random amerikanske og israelske milliardærer, officielt under påskud at give beløbene til irakere, libyere, afghanere, palæstinensere med flere.

- forbud mod at flyve til USA og Israel for almindelige mennesker (i dag kan man kun flyve til Rusland via venligtsindede lande, man kan ikke flyve fra EU til Rusland)

- forbud mod at sende pakker til USA og Israel (man kan ikke sende en pakke til sin familie i Rusland fra Danmark)

- forbud mod at sende penge til sin familie i USA og Israel (man kan heller ikke sende penge til sin familie i Rusland)

- hvis en amerikaner eller israeler kommer til en dansk bank og vil veksle penge fra EURO til DKK, så skal de også have at vide: "skrub af, vi servicerer ikke amerikanere og israelere", ligesom helt uskyldige russere dybt racistisk bliver behandlet i danske banker. 

Det, der foregår nu, er dybt russofobisk og racistisk.

Man straffer bevidst alle for blot at være russere for noget man mener, den russiske regering har gjort, er forkert. 

Hvis det er ok, at lave kollektiv afstraffelse baseret på etnicitet, som den danske og amerikanske regering med flere mener, altså hvis almindelige russere skal være ansvarlige for alle potentielle fejl og forbrydelser den russiske regering måtte lave, så må konklusionen være, at så må det også gælde for alle amerikanere og alle israelere?

Alt andet vil være dybt racistisk.

Men det skal jeg love for, der er meget af i "politisk korrekte", "offended", "diverse" og ekstremt falske "empatiske" Vesten. (Ironi kan forekomme).

Venlig hilsen

Mads Palsvig 

 

PS

Husk Rusland indtog Ukraine på 2 dage i februar 2022 men trak af uvisse årsager sig selv tilbage til de nuværende positioner.

("Uvisse"...jeg har skrevet nogle teorier om, hvorfor de trak tilbage i et tidligere nyhedsbrev, som I alle naturligvis har læst, så behøver ikke gentage dem her).

Til vinter, når det bliver koldt kan Rusland indtage Ukraine igen på 2 dage, hvis de beslutter sig for det. Rusland kan også smadre hele infrastrukturen til vinter, hvis de ønsker det.

Altså el, vand, gas og varmeforsyningen til feks Kiev og Lvov, det vil tvinge yderligere 10 mio mennesker på flugt med minimale civile tab, et mål som Rusland har fulgt til punkt og prikke. 

Minimale tab er I stærk kontrast til the Anglo-American way med carpet bombing of civilian infrastructure med uranium depleted bombs (se videoer med birth defects of Iraki children) "500.000 dead children" bare i den første golfkrig i 1991 på Udenrigsminister Madeleine "It is a high price to pay, but we think it is worth it" Albright's vegne.

Det er normalt meget koldt i januar i Ukraine, så muligheden foreligger, at Rusland stærkt motiverer yderligere millioner at flygte til et naboland med varme i radiatorerne og vand i hanerne. Derpå er der fri bane til Kiev og endnu et ydmygende nederlag for USA ligesom Afghanistan for nylig og Vietnam med flere. 

PPS

Tucker Carlsons analyse af at Biden's mafia regering hellere vil have atomkrig med Rusland end at risikere at Trump eller Robert F Kennedy kommer til magten er dybt skræmmende, men yderst realistisk. Ikke mindst nu hvor Biden har impeeched Trump, så må man formode, at han forventer samme behandling. Og i modsætning til Trump, så er Biden skyldig i pengehvidvaskning og produktion af ulovlige biologiske våben i Ukraine, så Biden har desværre rigtig meget at skjule. Vi er altså vitterlig i fare for en "hot war" meller USA og Rusland. Dette gør at alle danske statsborgere øjeblikkeligt bør insistere på at stoppe forlængelsen af krigen i Ukraine med alle de tragiske menneskelige omkostninger på både soldater på begge sider og for civile, herunder den menneskehandel der pt foregår med ukrainske kvinder og børn, som Biden mafiaen og det Militær Kriminelle Kompleks ligeledes er involveret i. 

Jeg håber, JFK vil tilgive mig for dette foto. Det er bragt i alvor, for at få DIG til at tænke og fatte alvoren.

Det er ikke for sjov:

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd