Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Til Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Forsvarskommandoen, og Forsvarsministeriet ang. Maui

- af Lene Bang

Sendt 25. august.

Hvordan sikrer man danskerne mod forfærdelige afbrændinger, som dem i Maui?

Hvordan sikrer man danskerne mod, at uhyggelige mordbrande som den i Maui, ikke bliver fortolket som klimaforandringer og misbrugt til at skræmme befolkningen til at acceptere meget store forringelser af vores frihed, økonomi, privatliv og infrastruktur på et falsk grundlag?

Bliver der mon foretaget seriøse og neutrale undersøgelser af brandene, eller skal vi bare ukritisk acceptere, at det nok var en skovbrand på grund af klimaforandringer og så ikke stille flere spørgsmål? Hvilket formål kan der være, med bevidst at negligere andre muligheder end klimaforandringer?

Hvordan kan fønvinde blæse udenom træerne, mens de totalt pulveriserer huse og biler?
https://www.facebook.com/biola1970/videos/256474363851728
 
Hvordan kan et enkelt hus undgå at blive ramt af ”skovbranden”?
https://twitter.com/CivilBeat/status/1690425426123120640?s=20
 
Bilen er fuldstændig udbrændt, men et træ bagved er helt intakt. Hvordan kan det dog gå til? https://twitter.com/allhawaiinews/status/1691120292515688448?s=20
 
Hvordan kan en skovbrand undgå farven blå?
https://www.facebook.com/reel/2192065037666352
 
Kan det mon være rigtigt, at det ikke var en naturlig skovbrand?
https://thefreedomarticles.com/aloha-dew-lahaina-maui-hit-by-directed-energy-weapons/
 
Denne dame fortæller, hvordan de overlevende indbyggere bliver snydt af Røde Kors, som ikke afleverer donationerne:
https://www.facebook.com/reel/321000640457576
 
En af de lokale, Paele Kulani fortæller om, hvordan de bliver svigtet og chikaneret af staten.
https://fb.watch/mqe5kZY47G/
 
Et længere klip taget på dag 4 efter ”skovbranden”:
https://youtu.be/7PSYNqZqAVs
 
Hvordan forholder man sig i det danske militær til Direct Energy Weapons, som man kan shoppe på våbenhandler Lockheed Martins hjemmeside?
https://www.lockheedmartin.com/en-us/capabilities/directed-energy.html
 
Heldigvis har fact checkers slået fast, at der helt sikkert IKKE er brugt direct-energy weapons (man ved så ikke, hvad det ellers kan være). Så er vi ganske rolige:
https://www.sportskeeda.com/pop-culture/fact-check-were-maui-fires-caused-direct-energy-weapon-viral-claim-debunked
 
Så er det jo nok bare en såkaldt konspirationsteori, og når man benævner noget en konspirationsteori, stemples det som useriøst, og man undgår enhver kritik eller seriøs undersøgelse.
 
Endnu er det ikke forbudt at flage med et russisk flag, men med pressens hjælp skal folkedomstolen nok få gjort en, der gør det, til et psykisk tilfælde, som offentligt latterliggøres, mistænkeliggøres, hånes og udskammes. At diagnosticere anderledes tænkende med psykiske diagnoser kender vi kun alt for godt fra samfund, vi nødigt vil sammenligne os med.
 
Hvordan vil militæret forsvare vores frie samfund, hvor ytringsfrihed og fri debat er en grundværdi, som vækker beundring i hele verden, men som nu trues af en modbydelig ensretning, hvor ord som konspirationsteori, mis- og disinformation er et våben i sig selv? Disse ord kan rettes mod enhver, der stiller spørgsmål. Hvordan vil militæret forsvare danskerne mod udefra kommende narrativer, som vil ensrette og fattiggøre os, udtænkt af globalister i skumle tænketanke og bakket op af folk fra allerøverste hylde?
 
Lene BangVi er mange, der er glade for, at vi i Danmark har militæret til at beskytte os mod udefrakommende farer, og jeg går ud fra, at man forholder sig til de trusler, der er imod vores land både i form af en våbengørelse af sproget som i Orwells 1984 samt Direct Energy Weapons.
 
Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

Svar fra Forsvarsministeriet 5. sept.

Kære Lene

Tak for din henvendelse til Forsvarsministeriet og andre myndigheder vedrørende brandene på Maui, hvori du blandt andet spørger, hvordan man sikrer danskerne mod tilsvarende brande. En række myndigheder under Forsvarsministeriet bidrager til sikkerhed og tryghed i Danmark.

Du kan finde flere oplysninger om Forsvarsministeriets myndigheder og opgaver på vores hjemmeside www.fmn.dk

Med venlig hilsen
Anders Søndergaard, Chefkonsulent - Teamleder

FORSVARSMINISTERIET
Center for Sikkerhed og Operationer | Team Robusthed og Beredskab
Holmens Kanal 9, 1060 København K
Telefon: +45 7281 0165 / Mobil +45 6187 1631
E-mail: asg@fmn.dk / Fiin: fmn-asg@fiin.dk
www.fmn.dk

-------

Svar fra mig 6. sept.

Kære Anders Ravn, Forsvarsministeriet,

Tak for svaret på min mail, selvom jeg er i tvivl om, om det er et robotsvar, eller et ægte menneske, der har sendt et standardsvar.

Jeg beder om, at man forholder sig til de trusler, der er imod vores land både i form af en våbengørelse af sproget som i Orwells 1984, samt brugen af Direct Energy Weapons. To spørgsmål, man ikke får svar på ved at kigge på jeres hjemmeside.

Det fremgår ikke, hvordan Forsvaret vil forebygge et eventuelt angreb på Danmark i stil med det uhyggelige angreb på Maui. Enhver kan se, at det er et nøje planlagt angreb, som også sker andre steder i verden. Er Forsvaret rustet til at beskytte os mod lignende angreb? At hævde, at klimaforandringer skulle være årsag, er jo det samme som at acceptere en direkte løgn, for hvordan skulle klimaet dog kunne forrette så stor skade på huse, biler og mennesker uden at brænde træerne?

Efterfølgende er utallige børn forsvundet – hvad kan der være sket med dem, og hvorfor ties hele Maui overfaldet ihjel af verdens medier? Er der ingen medfølelse med alle disse mennesker, hvor er børnene forsvundet hen, og hvorfor stiller alle landes regeringer ikke op og fordømmer denne krig mod menneskeheden?

Over hele jorden sættes der ild til områder, der ønskes overtaget af en lille, superrig magtelite, som kan udslette os med et fingerknips. Men Forsvaret er jo til for at forsvare os mod lignende overfald, ikke for at undlade at forholde sig til spørgsmål.

Megen dokumentation censureres bort og når man stiller spørgsmål til myndighederne, får man bare intetsigende standardsvar og en henvisning til en hjemmeside. Vort land er i fare. Det skal forsvares NU.

https://www.lockheedmartin.com/en-us/capabilities/directed-energy.html

Der foregår i øjeblikket en massiv hjernevask af hele verdens befolkning, men hvis vi, som menneskehed skal have en ordentlig fremtid, hvor vi ikke skal leve i et rædselsregime og vi mennesker behandles som skidt må vi erkende, at vi er under angreb med mærkelige våben, vi ikke har set før, men som åbenbart kan bestilles hos ovennævnte våbenhandler.

Har man i Danmark muskler nok til at forsvare os mod den slags uhyggelig teknologi? Det er ikke længere nok at lege røvere og soldater og gammeldags kampfly kan slet ikke hamle op mod så højteknologiske våben. Her må Forsvaret ruste sig til en helt anden krigsførelse, for vi er oppe mod meget stærke kræfter og de nuværende angreb verden over har været i gang længe.

Advokat Jess Scarlett fortæller her om, hvordan folk blev forhindret i at flygte fra flammerne på Maui:
https://www.facebook.com/reel/147022395123444

Jeg ser frem til et svar fra et levende menneske, der har medfølelse med dem, der brændte op i helvede på Maui og de forsvundne børn.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd