Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Resumé Folkemøde Møn og Klimamøde Middelfart

- af Lene Bang

Rapport fra folkemødet på Møn og

opfordring til at deltage i klimamødet i Middelfart, 31. aug. - 2. sep.

https://klimafolkemoedet.dk/

Klimafolkemødet i MiddelfartVi var en hård kerne, som tog kampen op mod politikere, interessegrupper og andet godtfolk i weekenden. Som en dame fra Venstre sagde: vi lever i to virkeligheder. Venstre ønsker frihed, men frihed er ikke det samme for dem som for os. Vi ønsker frihed til at bestemme over vores egen krop. De ønsker frihed til at blive ”reddet” af sprøjten. Damen mente, at mundbind og tests havde været fornuftige og havde reddet os fra sygdom og død. Hun var selv i sundhedsvæsnet, og stoler naturligvis på eksperterne i Sundheds Styrelsen. Med hensyn til klimaforandringer arbejder hendes ven hos DMI, som ifølge hende baserer sin viden på fakta, og kan dokumentere, at klimaforandringer er menneskeskabte. Når hun stoler på fagkundskaben, hvorfor skulle hun så selv undersøge det, hun er jo ikke ekspert. Når vi nævnte, at der var andre professorer, som sagde noget andet, ville hun end ikke røre ved avisen, fordi hun mente, uden at ville se på siden med navnene, at de var utroværdige.

Heldigvis var der andre, som gerne tog imod avisen, og vi fik delt 250 stk. ud. Avisen er super vigtig, for folk kan læse den i ro og mag og selv undersøge de mange henvisninger og links.

FN er en udefrakommende magt, der styrer os med hegemoni (oprindelse fra græsk hegemonia) (en stærk stats (uberettigede) overherredømme og magtudøvelse overfor svagere stater eller folkeslag), dvs. en usynlig krigsførelse med newspeak som hos Orwell, hvor ordenes betydning udhules og fyldes med ny og mange gange modsatrettet betydning.

Dansk Sprognævn definerer 'samfundssind' som »det at sætte hensynet til samfundet højere end egne interesser«, Vi tvinges til at acceptere og tilbede præmissen for klimaændringer som sandhed, nemlig, at olie er et fossilt brændstof. Et udsagn, man ikke må diskutere, fordi man så ikke viser samfundssind.

En fængselsbetjent ville gerne promovere jobbet som fængselsbetjent. Hun blev lidt bleg, da jeg gjorde opmærksom på, at et fængselsophold er luksus med mad og tag over hovedet i forhold til, at man bare kan lukke folks Mit-Id, hvorved man smider dem helt ud af samfundet. Så sparer vi både fængsler og fængselsbetjente.

Bæredygtig er også en tom betegnelse, som kan indeholde diverse politiske mål, som fattiggør os. Man tvinges til at acceptere alt deres skrammel, som elbiler, solceller og vindmøller, og lukke øjnene for de store miljømæssige konsekvenser, disse teknologier medfører under produktion og bortskaffelse.

Mange promoverede med stolthed den 6-farvede regnbue, som er blasfemisk. De havde ikke tænkt på, at regnbuen har syv farver.

En enkelt god oplevelse var Frikirkerne, som var enige med os et langt stykke, og som var taknemmelige for avisen og endda velsignede os. De mente, at der var en stor gruppe af mennesker (de fleste), som ikke ville acceptere LGTBQ+ tosserierne.

Klimafolkemødet handler kun om DERES information, og hvis du ikke kan se, at kejseren ikke har noget tøj på, er der ingen diskussion. Det handler om restriktioner, pligter og ordrer, som bygger på, at mennesker bøjer nakken og accepterer at underkaste sig et vanvittigt ekspertvælde, som man ikke kan sætte sig op imod, uden selv at være ekspert. Enstemmigt messer de IPCC´s skrækscenarier, og hvis man sætter spørgsmålstegn ved IPCC, får man grimme prædikater.

Vi bliver bare nødt til at blive ved med at oplyse og stille spørgsmål, om ikke andet så for, at de kan se, at vi er rigtige mennesker, der bruger energi på at undersøge tingene et spadestik dybere, selvom vi bliver udskammede som mis- og disinformationsspredere. Men flere er begyndt at blive rigtig sure nu hvor de bliver pålagt vanvittige skatter og små skoler og brugser skal lukke. Så har man en indgangsvinkel til en samtale.

Lene BangVi bliver nødt til at fortsætte vores oplysningsarbejde og fortsat nægte at deltage i deres syge terrorregime. Derfor håber jeg, at mange vil møde op på klimafolkemødet og stille spørgsmål. Du kan evt. printe nedenstående spørgsmål ud, så du har noget at holde dig til.

Mvh.
Lene Bang

Herunder kan man lade sig inspirere af 16 nye væsentlige spørgsmål til politikere (1 A4-side), medier m.fl. foruden at håndplukke fra de tidligere 28 spørgsmål fra juni og Folkemøde Bornholm (4 A4-sider) - tryk herunder på billederne for at downloade eller gå til Download sektion på jfk21.dk/download:

Stil Flere Spørgsmål Hypnose

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd