Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brian kunne – kan du også?

15. marts 2022

af Lene Bang

Lene BangBrian Sandberg, Danmarks mest hårdkogte rocker med lange fængselsdomme bag sag, har for nylig været i TV og fortalt om sin exit ud af rockermiljøet. Han er simpelthen blevet klogere og har fortrudt. Nu vil han til at være et ærligt menneske.

Hvad med dig? Er du medlem af rockerklubben World Economic Forum (You will own nothing and you will be happy). Eller andre ”spændende” klubber, som du har afgivet løfter til? Nu skriver jeg til hele folketinget, og nogle af jer er ikke medlem af klubberne. Hold lige øje med jeres kollegaer og spørg gerne ind til deres medlemskaber.

Det har åbenbart engang givet mening for nogle, at melde sig ind i den velhavende klub med deres karismatiske leder, ”hyggeonklen” Klaus Schwab, der ligner skurken i en gyserfilm med den sorte kutte, den sære accent og hans drøm om et uhyggeligt Great Reset, hvor vi alle skal styres af en central computer. Så kan man føle sig beæret over de årlige invitationer til deres luksus rockerborg i Schweiz og stolt over evt. at blive udnævnt til Young Global Leader?

Desværre, hr. Schwab, har vist sig at være psykopat. Det ser man også i andre forhold. Derfor er det helt legitimt, at bede om exit. Man kan evt. bruge en af de mange frihedsbevægelser/partier, som exitstrategi. Mange vil gerne hjælpe jer til at optræne jeres skelneevne mellem rigtigt og forkert. Det er på høje tid, at melde sig ud af WEF, for i ly af krigen i Ukraine er the Great Reset i fuld gang med at blive implementeret. Men hvis man har sværget troskab til hr. Schwab eller andre, som ikke tjener det danske folk, kan der måske være konsekvenser ved at melde sig ud. Økonomiske, prestigemæssige eller kropslige?

Hr. Schwab fortæller selv med stolthed, hvordan han har infiltreret regeringerne. Vi var nogle, der var så naive at tro, at regeringerne skulle tjene os, der betaler deres løn, men der må vi så tro om. Hvem tjener du? Os, hr. Schwab, eller andre klubber eller loger, som du har sværget troskab til ? Så kan jeg godt se, at det kan blive op ad bakke, før du kan kalde dig et frit menneske, for man kan ikke tjene to herrer.

Hvilken fremtid ønsker du for dig selv og dine børn? Er det verdensregeringen, das Reich, nazisternes vildeste drøm, i form af transhumanisme med indbygget ”vaccinepas”, så overvågningen bliver total og du kan straffes, hvis ikke du er ”happy”? Naturligvis kun for vores eget helbreds skyld. Så kan man bruge effektive ”værktøjer” næste gang, der kommer en ”pandemi”. Eller var det nu egentlig overhovedet en pandemi? Den har ihvertfald kostet dyrt på alle planer; økonomiske, menneskelige og sundhedsmæssige.

Indholdsfortegnelsen i Pfizers ”vacciner” kommer nu frem. Det haster med at få stoppet brugen af den. Hvilken undskyldning kan der være for stadig at opretholde loven om, at arbejdsgivere kan forlange coronapas, når nu der p.t. ikke er nogen pandemi, og sandheden er sluppet ud? Sandheden om, at vaccinen er giftig og coronapas er terror.

Husker du at spørge os, befolkningen, om vi ønsker, at hr. Tedros Adhanom Ghebreyesus med den blakkede fortid, som nu er formand for WHO skal have verdensherredømmet og dermed magten til at terrorisere indbyggerne i alle lande med eugenikeren Bill Gates giftige sprøjter, NÆSTE GANG, der kommer en ”pandemi”? Eller stoler du på, at vi selv kan tage ansvar for vores eget helbred.

Ingen bliver stillet til regnskab for masketyranniet og diverse nedlukninger, som har vist sig at gøre mere ondt end godt. Men det skal vi ikke tale om mere, nu må vi kun tale om krig. Og hvis man skulle formaste sig til at ytre et lille pip, bliver man anklaget for udbredelse af misinformation og kommer i karantæne på de sociale medier. Engang var vi stolte af ytringsfriheden i Danmark og rystede på hovedet over forholdene i Nordkorea. Sådan er det ikke længere. Man kunne jo spørge, om alle de tilrejsende bliver afkrævet coronapas og straffeattest. Især, hvis corona stadig er så farlig, at man mange steder skal have coronapas, bare for at kunne passe sit arbejde.

Medierne udbreder præcis den ”information”, som de får besked på at udbrede. Og det er den samme overalt, for den kommer fra centralt hold. Om splittelse. Hvem skal vi hade i denne uge: Alle russere, naturligvis. Og alt, hvad der er russisk: Vodka, kaviar og herboende russere. Hvem har vi ellers skullet hade: Mennesker fra Ishøj, Kolding, Vollsmose, mennesker over 180 cm, skeptikere overfor regimet, som nedladende kaldes konspirationsteoretikere og antivaxere. Og i det hele taget andre helt normale raske mennesker, som vi fik at vide kunne være omvandrende smittebomber, som man skulle holde sig langt fra.

Hvordan synes du egentlig selv, at det giver mening, at man bliver lykkelig, hvis man ingenting ejer? Måske ejer du en dejlig bil – hvor glad tror du, at du ville blive, hvis en vildt fremmed lige pludselig snuppede den og kørte afsted med den? Måske var der kommet skrammer i, når du endelig fik den tilbage. Men du skal stadig være ”happy”. Hvad sker der, hvis du ikke er happy – er du så en modbydelig systemkritiker, som ikke kan få adgang til butikkerne?

Dine børn ved godt, hvad det vil sige at eje noget. Miiiiiin siger den lille, hvis storebror snupper legetøjsbilen ud af hænderne på ham. Vi deler først frivilligt, når vi engang er helt sikre på, at forsyningerne varer ved. Kan vi være det i et sygeligt kommunistisk mareridt? Skal vi vente på, at sneskraberen bliver ledig, når der er snestorm? Må vi overhovedet bruge den, hvis vi har købt en øl aftenen før? Skal vi have en anden tandbørste hver dag, og hvem har brugt den før? Er det tøj, vi skal have på om morgenen, og som kommer flyvende med en drone, noget vi har lyst til at have på den dag? Det er svært at holde styr på tingene, når man ikke ejer dem.

Hvis du er medlem, så tal med dine rige venner, om ikke I skulle tage og melde jer ud. Og hvis du har magt, så tag lige og meld hele Danmark ud, nu du er i gang.

Børnene har selvfølgelig ikke lyst til at leve i sådan et uhyggeligt, dystopisk mareridtsscenarie, de ved godt, hvad der er rigtigt og forkert. Du og vennerne bliver nødt til at ofre jer for deres skyld. Send evt. en samlet udmeldelse og hjælp hinanden, når straffen kommer. Det kan godt koste dyrt, at melde sig ud og få renset samvittigheden, men Sankt Peder vil hædre dig ved himlens port og lillebror vil kunne have sin bil i fred.

Med venlig hilsen
Lene Bang

 

World Economic Forum - links

Ida Aukens våde drøm om en sær fremtid helt uden privatliv og fast ejendom. Deler du den drøm?
https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/

Satans agenter:
https://www.bitchute.com/video/24TCEII1aUp0/

Davos klanen, som vil stjæle al din frihed;
https://truthunmuted.org/decoding-davos-the-global-endgame/

Disse mennesker har stor magt. Har du stemt på dem?.
https://www.technocracy.news/world-economic-forums-young-global-leaders-revealed/

J.P. Sears om det store bedrag:
https://youtu.be/6G3nWyoQ5CQ

Amazing Polly fortæller her om netværket WEF:
https://rumble.com/embed/vtmxc7/?pub=3ehgr

Global shapers – De unge bliver oplært i Klaus Schwabs sære tankegang:
https://www.globalshapers.org/hubs/copenhagen-hub
https://www.facebook.com/GlobalShapersCPH/

Steigan.no: WHO, ønsker at overtage magten på hele jorden:
https://steigan.no/2022/03/who-forbereder-ny-traktat-som-vil-gi-organisasjonen-globale-diktatoriske-fullmakter/

WHOs formand Tedros Adhanom Ghebreyesus har et temmelig blakket ry:
https://nationalinterest.org/blog/buzz/china-helped-put-man-charge-world-health-organization%E2%80%94-it-paying-136002

Her kan du se, hvem der er med i WEF og Agenda 2030 i folketinget:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11SnQsDxA9T_Ui79xvOh8kpBGzVwzElvpNRItCby0wp0/htmlview?urp=gmail_link

Fælles, verdensomspændende traktat om pandemier, bindende for alle lande!!!
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Digitalt ID – Er det noget for dig?:
https://reclaimthenet.org/world-economic-forum-pushes-digital-id/

Forlovelsen mellem Danmark og WEF:
https://kefm.dk/aktuelt/nyheder/2018/apr/danmark-indgaar-som-det-foerste-land-i-europa-unikt-partnerskab-med-world-economic-forum/

Er du blevet spurgt?
https://nyadagbladet.se/utrikes/klaus-schwab-vi-har-penetrerat-varldens-regeringar/

Rusland i fjerde industrielle netværk.
https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network

Dette læser jeg på facebook - kan det være rigtigt, og hvad vil du i så fald gøre ved det?

LAD OS TALE LIDT OM PFIZERS NYLIGT FRIGIVEDE DOKUMENTER.
Med hele 1291 noterede alvorlige bivirkninger,  der scorer injektionerne topkarakterer, hvis vi altså taler om b i o våben.
Glem aldrig at nationale regeringer, WHO, Pfizer/Moderna/J&J/Astra Zenica, nationale sundhedsstyrelser, medier mm. har vidst præcis(!) hvad de har gjort og fortsætter med at gøre. Stilheden vedrørende opfølgningen og beretninger i det største eksperiment udført på menneskeheden i verdenshistorien, den er virkelig larmende.
Som et levende menneske med følelser, der er nedenstående virkelig, virkelig vigtigt at gøre opmærksom på. At nationale regeringer og medier ikke gør det, det burde fortælle dig alt.
Tænk sig pfizer ville vente til år 2075, før menneskeheden måtte se disse dokumenter. En domstol gav dem i januar istedet 8 måneder til, at frigive al' information de har på injektionerne.
Lad mig fremhæve et par af de mange bivirkninger der står på listen, så vi ligesom kan fornemme alvorligheden af, hvad der er blevet sprøjtet i hundredevis af millioner af mennesker.

'1p36 deletion syndrome'.
Det er en lidelse, der sletter dit DNA i 1p36 kromosomet, der så medfører en masse alvorlige og fatale lidelser.
https://medlineplus.gov/.../condi.../1p36-deletion-syndrome/

'Anti-sperm antibody positive'.
Denne lidelse der gør, at du som værende hankøn, vil frigive et bestemt protein, der bekæmper din egen sædproduktion.
https://www.uofmhealth.org/health-library/ux1248
Der var vidst nogen gode mennesker, der  længe har brølet op om planen med at Bill Gates vil reducere jordens befolkningstal. Den sætter vi så lige tjek ved ✔️ Det kan vidst ikke gøres på en meget mere effektiv måde end at sørge for, at børn og unge mennesker ikke kan producere børn.

'Acute flaccid myelitis'.
AFM er en sjælden, men alvorlig neurologisk tilstand. Det påvirker nervesystemet, specifikt det område af rygmarven, der kaldes 'grå substans', som får musklerne og reflekserne i kroppen til at blive svage.
https://www.cdc.gov/acute-flaccid-myelitis/about-afm.html

'Cardiac ventricular thrombosis'
En blodprop i hjertet, der hæfter sig fast til din hjertevæg.
https://heart.bmj.com/content/98/23/1743

'Cardiogenic shock'
En livstruende tilstand, hvor dit hjerte pludselig ikke kan pumpe nok blod til at opfylde din krops behov. Tilstanden er oftest forårsaget af et alvorligt hjerteanfald, men ikke alle, der får et hjerteanfald, har kardiogent shock. Kardiogent shock er sjældent.
https://www.mayoclinic.org/.../symptoms-causes/syc-20366739

'Central nervous system vasculitis'
(CNS) er blandt en familie af sjældne lidelser karakteriseret ved betændelse i blodkarrene, som begrænser blodgennemstrømningen og beskadiger vitale organer og væv. En alvorlig tilstand. CNS vaskulitis kan blokere de kar, der forsyner hjernen og rygmarven, hvilket forårsager potentielt livstruende komplikationer såsom tab af hjernefunktion eller slagtilfælde.
https://www.vasculitisfoundation.org/.../central-nervous.../

'Death neonatal'
Når babyer dør indenfor de første 28 dage efter fødsel.

'Encephalitis brain stem'
Bickerstaff hjernestammeencephalitis er en sjælden, autoimmun sygdom i det perifere og centrale nervesystem (dvs. hjernestammen). Lidelsen betragtes som en variant af af Guillain Barré syndrom (GBS) og Miller Fisher syndrom (MFS)
https://youtu.be/BMrZrZ5x5hM
https://encyclopedia.pub/2531

'Frontal lobe epilepsy'
Frontallappens epilepsi påvirker det område af hjernen, der er ansvarlig for tale, motorik, personlighed og dannelse af minder. Det er den næstmest almindelige type epilepsi, der får klynger af hjerneceller til at sende unormale signaler, hvilket resulterer i anfald.
https://www.defeatingepilepsy.org/.../frontal-lobe-epilepsy/

'Epileptic psychosis'
Epileptiske psykoser afspejler en fundamental forstyrrelse i sindets troskab og opstår under anfaldsfrihed eller under eller efter anfald. De psykotiske symptomer ved epilepsi deler nogle kvaliteter med skizofren psykose, såsom positive symptomer på paranoide vrangforestillinger og hallucinationer.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18047594/

'Fetal distress syndrome'
Henviser til tegn før og under fødslen, der indikerer, at fosteret ikke har det godt. Fosterbesvær er en ualmindelig komplikation af fødslen. Det opstår typisk, når fosteret ikke har fået nok ilt.
https://www.msdmanuals.com/.../complicatio.../fetal-distress

'Generalized tonic-clonic seizures'
er en type epileptiske anfald, der involverer hele kroppen. Det kaldes også grand mal-anfald. Begreberne anfald, kramper eller epilepsi er oftest forbundet med generaliserede tonisk-kloniske anfald.
https://medlineplus.gov/ency/article/000695.htm

'Herpes zooster reactivation'
Herpes zoster, også kendt som helvedesild, er forårsaget af reaktivering af varicella-zoster-virus (VZV), den samme virus, der forårsager skoldkopper.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8297962/
Fråde om munden, hjertestop, hjertetilfælde, blodprop i hjernestammen, ansigtslammelse og 1283 andre lidelser, som du selv kan kigge nærmere på i dokumenterne nedenfor.

Link.
https://phmpt.org/.../11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

LINKS til vacciner;

Thomas Soltau kan, om nogen, forklare på dansk, hvad der sker. Han er censureret, men hvis du scroller ned, du kan se hans film på:
https://www.thomassoltau.dk/film/

Den frie presse om Reiner Fuellmichs arbejde med at afsløre hele Coronabedraget:
https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2022/02/11/dr-fuellmich-fortsaetter-afsloringen-af-en-falsk-pandemi-trods-manglende-domstol-nu-traeder-naturretten-i-kraft/

Statistiker Max Schmeling om forskelle i bivirkninger mellem vaccinebatches:
https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/SUU/bilag/122/2504915/index.htm

Dansk sygeplejerske afslører coronabedraget:
https://perbraendgaard.dk/2021/05/06/ny-video-dansk-whistleblower-sygeplejerske-afsloerer-coronabedraget/

Hvis man er rask, er man ikke syg! Spørg ethvert barn, eller Niels Harrit, lic. scient:
https://newsvoice.se/2021/05/niels-harrit-validiteten-af-rt-pcr-testen-vurderet-pa-basis-af-dyrkningsdata/

Langt om længe er listen over bivirkninger fra Pfizer vaccinen kommet frem. Det er uhyggelig læsning:
https://phmpt.org/pfizers-documents/

Dr. John Campbell har set på dokumenterne:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7YOD9drZasM&t=52s

Cumulative Analysis of post-autorisation adverse event report:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Lægemiddelstyrelsen fortæller selv her, at du er med i et forsøg, hvis du tager sprøjten:
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/generelt-om-vacciner-mod-covid-19/#dokumentation_hovedtekst

OmWorld Economic Forum:
https://www.youtube.com/watch?v=SOS21GL8ZPY&ab_channel=SorelleAmoreFinance

FDA
(Amerikas Food and Drug Administration) vil have PCR-testen trukket tilbage, da den er uduelig:
https://www.newswars.com/fda-announces-that-cdcs-pcr-test-failed-review-will-have-emergency-use-authorization-revoked/

"Lækre" sager i vacc.:
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/uk-lab-finds-graphene-in-vaccine-vials

Uvirksom vacc.:
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00768-4/fulltext

Nogle mennesker, der har fået vaccinen, falder om:
https://www.facebook.com/100063319442713/videos/802227884478685/

Stor stigning i vaccinedød:
http://newsreel.dk/2022/02/12/er-en-tsunami-af-vaccinedoed-er-over-os/

Dr.Michael Yeadon, tidligere vicedirektør i Pfizer advarer mod vaccinen:
https://www.stopworldcontrol.com/yeadon/

Dr.Sukarit Bhakdi om immunsystemet:
https://www.youtube.com/watch?v=7UD7fbBbRxA

Dr. David Martin om folkemordet:
https://www.redvoicemedia.com/2021/07/exclusive-dr-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-interview/

Har du fået sprøjten, kan du få svært ved at få børn!
http://messanonews.com/2021/07/official-govt-data-5400-increase-in-women-whove-lost-their-baby-as-a-result-of-having-the-covid-19-vaccine/

Pfizer holder sig selv skadesløse i tilfælde af bivirkninger og død:
https://geopolitics.co/2021/08/11/leaked-document-reveals-shocking-terms-of-pfizers-international-vaccine-agreements/

Kary Mullis, Opfinderen af PCR testen fortæller, at du kan finde hvad som helst i PCR-testen.
https://www.bitchute.com/video/wOSeTz57xrCF/

Hans mystiske død lugter langt væk:
https://thephaser.com/2021/06/the-mysterious-death-of-dr-faucis-most-notable-critic/

Tidligere ansat i Pfizer,
Karen Kingston, som nu er whistleblower fortæller om uhyggeligt og sært indhold i ”vaccinen”:
https://www.redvoicemedia.com/2021/10/receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform-the-final-variant/

Vaccinedød skjules:.
https://thetruthaboutvaccines.com/smoking-gun-confidential-pfizer-document/

Canadisk forsker: https://steigan.no/2021/12/kanadisk-forsker-vaksinene-inneholder-skadelig-protein/

Se mere på: https://worldfreedomalliance.org/ og https://americasfrontlinedoctors.org/ og https://jfk21.dk/

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd