Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Til Journalister

af Lene Bang

JournalistikKære Journalist,

Din kollega Julian Assange henslæber år ud og år ind i Belmarsh Prison i London for at have modet til at fortælle sandheden om de ulovligheder, der er blevet hemmeligholdt for offentligheden. Man mærker tydeligt, hvordan nettet strammes om andre, som f.eks journalister, der også skulle have lyst til at fortælle nogle sandheder, som man åbenbart ikke længere må lufte. Enhver kritik eller bare stillen spørgsmål ved regeringens dispositioner og fikse og færdige globale narrativer, affærdiges med ord som konspirationsteori eller misinformation, og så er det jo op ad bakke at være en ærlig journalist.

Journalistik var engang et hæderkronet hverv, som handlede om at formidle sandheden til befolkningen og være den tredje statsmagt, som åndede regering og myndigheder i nakken. Nu er jobbet reduceret til viderebringelse af statskontrolleret propaganda.

Mathias Desmet om masseformation, som det er journalisters job at afsløre:
https://twitter.com/i/status/1679371773287219200

Det ene kreative skrækscenarie efter det andet skaber drama i pressen. Lige nu er det klimaet, som skal begrænse vores frihed og stjæle vores penge og gode helbred langt ud i fremtiden. Det er så journalisternes job, at gå imod deres egen samvittighed og blæse skrækballoner op, men det er åbenbart ikke en del af en jobbet, at undersøge, om hele klimahistorien er sand eller falsk, eller om sandheden ligger et sted midt imellem og hvilken agenda, kulturelt og økonomisk, der ligger i den.

Det var/er åbenbart heller ikke var journalisternes job, at undersøge sandhedsværdien i coronahistorien, for ikke at tale om de mange bivirkninger incl. død ved ”vaccinerne”. Her satses der på, at befolkningen kollektivt har fortrængt de mange overgreb, vi har været udsat for i coronaens navn, hvor vi er blevet tvunget til at deltage i ”vaccine” eksperimentet og har skullet stå model til den ene ydmygelse efter den anden. Journalisterne bakker op om dette overfald ved ikke at tage det op og forholde sig til det. Når en 25 årig falder død om på boldbanen, må man ikke engang antyde, at det kunne være en vaccinebivirkning:
https://links.jfk21.dk/vacciner

Der har været en enkelt ”høring” på Christiansborg, hvor der desværre ikke var ”tid” til spørgsmål. Så har vi snakket om det. Færdig. Og så skøjter vi hurtigt videre.

Men folk er ved at vågne op og vil ikke længere finde sig i at blive bedraget. De hædrer de whistleblowers, som har måttet lide hårde konsekvenser fra systemets side:
Skulptur af Assange, Chelsea Manning og Edward Snowden:
https://www.theguardian.com/media/2023/jun/24/lifesize-sculpture-of-julian-assange-appears-outside-uk-parliament

Julian Assange har inviteret kong Charles på besøg i fængslet. Mon han har taget imod invitationen?
https://declassifieduk.org/a-kingly-proposal-letter-from-julian-assange-to-king-charles-iii/

Præsidentkandidat for Demokraterne i USA, Robert F. Kennedy jr. siger, at han vil frifinde Snowden og Assange øjeblikkeligt og han spørger, hvorfor ikke alle journalister i USA står og råber på frifindelse foran det Hvide Hus:
https://rumble.com/v2tuhuk-robert-f.-kennedy-jr-says-he-would-pardon-snowden-and-assange.html

Stilheden larmer, når man efterspørger oplysning om Globalisternes overtagelse af FN, WHO, WEF, og den Trilaterale Kommission m.fl. Er det for kedeligt at skrive om? Hvad så, hvis Generaldirektøren for WHO, Tedros Adhanom Gebreyesus er under anklage for folkemord:
https://frankreport.com/2020/04/14/the-ethiopian-terrorist-in-charge-of-the-world-health-organization-dr-tedros-adhanom/

Hvis agendaen er, at vi er for mange mennesker på jorden, så er det jo genialt, at give en mistænkt folkemorder ret til ENE MAND at bestemme over DIT og DINE BØRNS helbred, hvis ikke vi meget snart kan få det stoppet, inden det bliver til lov.
https://links.jfk21.dk/who

Ryd dog forsiden for sådan en kæmpe nyhed!!! Diktaturet er indført i Danmark.

En journalist, der er glad for sit job, er jo også et menneske, der både skal have løn og en ordentlig verden at leve i. Her bliver journalisten så tvunget til at vælge, om man vil promovere propaganda og beholde sit job, eller fortælle sandheden og miste det. For hver dag, man udsætter at fortælle sandheden, får banditterne mere og mere magt. Der er nok at dykke ned i:
https://links.jfk21.dk/

Hvornår skriver du f.eks. om Klaus Schwab (You will own nothing and be happy) og hans lille, modbydelige ”ven” Harari med hans umenneskelige udgydelser om, at ”humans are now hackable animals”? Hvornår skriver du om disse uhyggelige scenarier, som de så ”venligt” har annonceret og som står og banker på vores dør? Hvornår skriver du om, at Margrethe Vestager og Ursula von der Leyen indfører et EU-slavepas med alle vores oplysninger på, så vi kan overvåges og kontrolleres 24/7, hvornår skriver du om planerne for indespærring i 15 minutters byer for klimaets skyld?

Hvornår hører vi om Max Schmelings peer reviewed studie, som lige nu går verden rundt, og som dokumenterer, at de forskellige batches giver forskellige bivirkninger? Det bliver svært at holde sammen på vaccinehistorien efter dette. Mon ikke snart coronakorthuset vælter:
https://youtu.be/IZAso_eLJLI

Mens vejrpersonen smører klimapropaganda ud over befolkningen med den ene vanvittige propagandavejrrekord i dybrød kulør på vejrkortet efter den anden, smører ukendte fly kemikalier ud over os, som tern på en sommerdug. Engang en konspirationsteori. Mange har kunnet se dem længe. Nu annonceres de i det hvide hus, som om det er noget de overvejer, som om det er fornuftigt og som om de ikke i årevis har smidt kemikalier i hovedet på os:
https://www.theepochtimes.com/white-house-considering-blocking-sunlight-to-prevent-greenhouse-warming_5369993.html?src_src=partner&src_cmp=DrLoupis

Information skriver trods alt en smule:
https://www.information.dk/debat/2023/06/boer-blokere-solen-klimaets-skyld

Ryd dog forsiden – de hælder gift i hovedet på os. Hvis du ikke snart har opdaget, at de gør alt for at slå os ihjel, så har du sovet i timen. Se lige, hvad de gør ved maden for at gøre os sløve:
https://beforeitsnews.com/education/2023/05/how-they-are-secretly-poisoning-all-your-fruits-vegetablesdrugging-the-food-supply-rodney-palmer-cbc-a-propaganda-outlet-nci-ottawa-dy-2-may-1823amazing-executive-confronts-warren-2462433.html

Du har chancen for at gøre en heltegerning, hvis du kan få sneget en artikel om disse emner igennem nåleøjet. Det haster, for robotterne står på spring til at overtage dit job, og de bliver 100% programmeret med menneskefjendsk propaganda, og så er det for sent.

Lene BangJournalister er gået i døden for at forsvare ytringsfriheden. Det koster at gå op imod det store bæst, men hvis du ikke gør det, så er konsekvenserne for hele menneskeheden uoverskuelige. Transhumanisme – jeg håber, du forstår, det haster:
https://youtu.be/sGzgezwWWGA

Med venlig hilsen
Lene Bang

Fake

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd