Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Digitalisering

af Lene Bang

Kære Margrethe Vestager

Jeg håber, at du vil stå vagt om danskeres frihed i forhold til den vold-digitalisering, som lurer i form af det digitale pas. Jeg går ud fra som givet, at sådan et pas ville kræve en folkeafstemning baseret på reel oplysning, da det kan misbruges, hvis man tilknytter sociale point.

Jeg håber, du er opmærksom på, hvordan den gamle nazistiske drøm om et verdensdiktatur rykker nærmere med det digitale pas.

På Folkemødet var jeg på Sundhedsdata Styrelsens stand, hvor man agiterede for at dele sundhedsdata med hele Europa under påskud af, at en udenlandsk læge nemt skulle kunne få adgang til ens data, hvis man skulle gå hen og blive så syg, at man ikke selv kunne forklare, hvad problemet var. Men data kan sælges og bliver solgt til tredjepart til gud ved hvilke formål:
https://www.version2.dk/artikel/briters-data-til-kontaktopsporing-bliver-solgt-til-tredjepart

Du er her

Man ser her, hvor tyndt grundlaget er, for at tage vores frihed fra os og få os ind i en verden af kontrol og envejskommunikation fra ansigtsløse algoritmer som i Kina. Vi fik at vide, at det kunne være et problem, hvis befolkningen nægtede og samtidig blev der fremlagt løsninger til at gøre folk ”medgørlige”. Sådan en behandling af befolkningen er fuldstændig uhørt i Danmark, og mange af tilhørerne var også oprørte.

Jeg kan ikke forestille mig, at sådan et EU-pas kan være lovligt, da det vil overtræde enhver lov om beskyttelse af den enkeltes private data. Vi har netop set, hvordan nogle er blevet dømt for at have snaget i en bortført piges private sundhedsoplysninger. Vi har lovgivningen til at beskytte os, og lovgivningen skal også overholdes af EU og sikre, at vi ikke får indført totalitære forhold.

USA´s kommende præsidentkandidat for Demokraterne, Robert F. Kennedy Jr. er en glødende fortaler for ytringsfrihed og retten til et uovervåget privatliv. Her er han samtale med John Shipton, far til journalisten Julian Assange, som sidder fængslet år ud og år ind for at fortælle sandheden til det amerikanske folk:
https://open.spotify.com/episode/0K1iAD2Nd7OQgxfyS21C2U?si=2593fd413a5e49fc

Vi ser i øjeblikket, hvordan udskamning af skeptikere bruges til at lukke munden på dem, som ikke vil finde sig i, at få diktaturet lusket ind af bagvejen under dække af mere og mere fantasifulde, verdensomspændende skrækscenarier, som afhjælpes med mere og mere afgivelse af frihed.,

Vi er mange, der har gennemskuet, hvordan et EU-pas kan serveres elegant og få folk til at tro, at det er noget, man bare SKAL acceptere. En fiks og enkel anordning med alt inklusive, som om det skal lette dagligdagen for os,

Men EU´s ”lovgivning” kan aldrig stå over vores medfødte rettigheder, som bl.a. indebærer retten til livet i frihed. Denne ret har man, fra det øjeblik man bliver født, og den kan ingen tage fra en. End ikke EU.

Når man anbefaler korte bade, som om vi dermed skulle kunne ”redde planeten” taler man ind i den menneskefjendske agenda, som handler om, at der er mangeltilstande og at vi er for mange mennesker på jorden, italesat ved de på 17 verdensmål, som er smukke på overfladen, men hvis man går dybere ned i dem, i virkeligheden vil tvinge os til at skulle underkaste os medicinalindustriens umættelige blodtørst, fattiggøre og kontrollere os. Ingen af disse verdensmål indeholder ord som personlig frihed,
https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks01/04.pdf og
https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks01/05.pdf

Jorden er ufattelig rig. For hver dag der går, bliver det mere og mere tydeligt, hvordan en lille ukærlig elite udplyndrer landene, holder befolkningerne nede i mangeltilstand og indfører diktatoriske forordninger. Vi kunne nemt have en langt bedre levestandard med en mere menneskekærlig styring.

Vi er mange, som med rædsel har lært af coronabedraget, hvordan man med gentagelser, udskamning og trusler, og med en centralt ejet verdenspresse, kan hypnotisere en hel verdens befolkningen til at lade sig overmande og tvinge til at gøre forfærdelige ting, som at lade sig selv og sine børn injicere med den ikke godkendte, eksperimentelle sprøjte produceret af Pfizer og Moderna, som er de firmaer i verden, som har betalt mest for flest tabte retssager.

Mange er vågnet op til den grimme erkendelse, at bivirkninger ikke bare er sjældne og forbigående, men kan være voldsomme, langvarige og endda med dødelig udgang. De nægter naturligvis at lade sig ”vaccinere” igen og igen som kvæg, bare for at kunne bevæge sig frit i vores eget land. Hvordan skal de kunne handle og bevæge sig frit, hvis det forlanges, at man skal vise digital ID og vaccinetvang er tilknyttet?
https://links.jfk21.dk/vacciner

Nu bruges klimaforandringer som skræmmescenarie til at udskamme mennesker for at ”fylde”, ved f.eks. få for mange børn, spise for meget mad, bo i for store huse, tage for lange varme bade og bevæge os for meget, til at få indført New World Order. En fængselsplanet, hvor overvågning og kontrol hersker, og hvor ønsket om fred og frihed gøres suspekt, ved at eliminere ytringsfriheden og kalde enhver kritik for hadtale og kritikere for konspirationsteoretikere og give dem psykiske diagnoser. Hvor onde, vanvittige mennesker sætter spillereglerne, befolkningen skal reduceres, fordi vi har ”overbefolkning”, og hvor menneskelighed skal udkonkurreres af AI og transhumanisme.
https://www.bitchute.com/video/iYE1ZJe2J5Pr/
https://leohohmann.com/2022/08/15/yuval-noah-harari-spills-the-beans-we-just-dont-need-the-vast-majority-of-the-population/

Jeg appellerer til dig, Margrethe Vestager om at stå vagt om vores frihed og privatliv, vores ret til selv at vælge evt. medicinsk behandling, ret til ikke at tvinges til digitalisering, ret til frit at bruge vores egne penge og ytringsfrihed uden at blive udskammet og ret til fri bevægelighed. At forlange pas, hvortil der knyttes betingelser, bryder  alle vores grundlæggende menneskerettigheder.

Her fortæller Christine Andersson om 15 minutters byer, som præsenteres som en fordel, så livet er nemt, men som i virkeligheden er en koncentrationslejr, hvor målet er total ensretning, kontrol og slaveri. Grundlaget er total overvågning og det digitale pas. Det er vi mange, der siger NEJ til.

Lene Banghttps://www.youtube.com/watch?v=YVH_bG0BE5Y
https://links.jfk21.dk/15minbyer

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd