Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Mere skriv til DMI

af Lene Bang

Mail til Danmarks Meteorologiske Institut:

Lene BangJeg har skrevet til jer før, senest den 14. december 2022, om geoengineering, hvor jeg fik at vide, at I ikke har nogen data om geoengineering. Jeg går ud fra, at I nu har taget jer tid til at undersøge den omfattende række links, jeg vedhæftede: https://links.jfk21.dk/klima

Hvad enten man kan (vil) se det eller ej, udsættes vi dagligt for massiv spraying fra chemtrails. Aluminium, barium etc. får vi lige i hovedet og ud over vores dyrebare jord. Nu præsenteres det som en mulighed af Det Hvide Hus i USA, som om det ikke har foregået i årevis:
https://www.theepochtimes.com/white-house-considering-blocking-sunlight-to-prevent-greenhouse-warming_5369993.html?src_src=partner&src_cmp=DrLoupis

Jeg vedhæfter her et link, hvoraf det fremgår, hvor længe manipulation med vejret har fundet sted:
https://climateviewer.com/interactive-timeline/

USA´s kommende præsidentkandidat for Demokraterne, Robert F. Kennedy, Jr. er en glødende miljøaktivist. Her bliver han interviewet omkring den voldsomme geoengineering, som foregår over hele jorden:
https://www.geoengineeringwatch.org/us-presidential-candidate-robert-f-kennedy-jr-and-dane-wigington-is-climate-engineering-real/

Når man ser, hvor meget man kan påvirke vejret mekanisk, giver det ingen mening kun at tale om menneskeskabt CO2.

Når DMI skriver ”regner med”, omkring jeres klimafremskrivninger, er det jo rent gætteværk og i øvrigt baseret på udmeldinger af IPCC, som er et politisk (kun delvist videnskabeligt) klimapanel under FN.

Her er der samlet 46 skeptiske udsagn om 'klimaforandringer' fremsat af forhenværende IPCC-forskere:
https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks05/02.pdf

Desværre får disse fremskrivninger lov til at stå uimodsagt med meget store konsekvenser til følge. Konsekvenser, som koster os skatteborgere formuer, og som koster de unge i landet søvnløse nætter på grund af ”klimaskam”. Hele samfundet ændres og fattiggøres på et falsk grundlag og fokus flyttes til klima, som kan samle tusinder til demonstration, væk fra miljøet, hvor man ikke ser en eneste, der demonstrerer mod Roundup foran Jem og Fix.

Den klimakrise, vi kan tale om, handler om menneskeskabt manipulation af vejret. Det er ikke noget, man som enkeltperson kan påtage sig ansvaret for. Det ligger hos stater og de store organisationer. Geoengineering er et faktum, og uden at anerkende dette, er der slet ikke noget grundlag for at tale om klima. Borgerne forventer, at vores statslige myndigheder, heriblandt DMI, fortæller hele sandheden, er klar til at tage imod oplysninger fra andre, og ikke dækker over ”ubehagelige” fakta for at tækkes en bestemt politik.

Vi er nødt til at stå sammen om at få sandheden på bordet. Det kan ikke handle om hvem, der tror hvad, og om at dem, som tror noget andet, er dårlige mennesker. Vi har kun en jord, og vi kan kun overleve på den, hvis vi holder os 100% til sandheden.

Vi er nødt til at have ytringsfrihed og en fri samtale om fakta, men jeg tror desværre, at der er alt for mange penge i den grønne omstilling og for mange, hvis job er baseret på en løgn om menneskeskabte klimaproblemer, som giver dem smør på brødet, men koster den ærlighed, som burde være første prioritet, når det handler om jorden og fremtiden for vores børn.

Når I har kigget på de fremsendte links, hører jeg gerne tilbage.

Med venlig hilsen,
Lene Bang

Vindmølle

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd