Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev Til Diverse Sundheder

af Lene Bang

Sendt til:

  • Vibeke van der Sprong, Vicedirektør, Sundhedsdatastyrelsen
  • Sigrun Gyrtrup, Sektionsleder for jura, Sundhedsdatastyrelsen,
  • Søren Bank Greenfield, Afdelingschef, Sundhedsdatastyrelsen
  • Lisbeth Nielsen, Direktør, Sundhedsdatastyrelsen,
  • Stefan Welin, Vice-repræsentationschef, Europa-kommissionen, Repræsentation i Danmark,
  • Klaus Larsen, Direktør, Digitalisering og IT, Region Nordjylland,
  • Ivan Lund Pedersen, Praktiserende læge, Svaneke Lægehus,
  • Anja Mitchell, Cheflæge, Bornholms Hospital,
  • Christina Thorèn Lilliedal, Ældrechef, Bornholms Regionskommune
  • Henrik Skovfoged, Business Unit Lead, Trifork Security,
  • Klaus Klausen, Formand for Etisk Udvalg, Lægeforeningen

Kære alle,

Efter mødet i Sundhedsdatastyrelsen ved Folkemødet på Bornholm er jeg stadig rystet over, at man ikke kan se en sammenhæng mellem de modstridende fortællinger, man fremkommer med på en og samme dag:

  • Kl. 14.00 fortæller I om, hvor reelle truslerne er for cyberangreb mod sundhedsdata.
  • Kl. 15.00 fortæller I om, hvor meget data I har indsamlet om patienterne.
  • Kl. 16.15 reklamerer I for, at hele EU skal dele sundhedsdata.

Jeg synes, det er ubehageligt, at man har tilladt sig at indsamle så meget data om patienterne. Jeg kan ikke mindes at have givet samtykke til, at mine sundhedsdata bliver indsamlet, så hvordan harmonerer det med GDPR lovgivningen? Måske den store mængde data letter arbejdet med at fremstille en ”klon” af virkeligheden, som vi blev præsenteret for på tekst tv den 21.6.2023. Er det noget, nogen har bedt om?

Jeg deltog i det sidste møde, og troede ikke mine egne ører, når man, på trods af jeres egne betænkeligheder ved cyberangreb, skulle høre på, at det var et problem, at folk var skeptiske overfor forslaget, og hvordan I ville ”motivere” folk til at acceptere det.

Vi hørte, at årsagen til, at hele EU skal dele sundhedsdata er, at hvis man blev så syg i udlandet, at man ikke selv kunne tale, så kunne en udenlandsk læge nemt få fat i den enkeltes sundhedsdata. En meget stor forsikring at tegne mod et meget lille, tænkt scenarie. Fik vi egentlig svar på, hvem der står bag med finanser?

Eller kunne der ligge andet bag? F.eks. det digitale pas, hvor alle vores oplysninger skal ligge, både sundhedsmæssige og økonomiske og med indbygget GPS, så vi kan spores og reguleres som kvæg. Der blev sagt, at dette initiativ intet har at gøre med WHO. Så er det nok et rent tilfælde, at Europa-Kommissionen og WHO lancerer et skelsættende digitalt sundhedsinitiativ for at ”styrke den globale sundhedssikkerhed”.
ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/da/ip_23_3043

Vi skal være klar til den ”næste pandemi” - men hov – hvorfor skulle der dog egentlig komme flere pandemier? Er det noget, man har budgetteret med i selskab med Bill Gates? Og måske allerede købt ”vacciner” ind til. Hvorfor bruger man krigsretorik i forbindelse med sundhed: strategi, overvågning og våben? Måske fordi militæret er indover, når det gælder foranstaltninger mod COVID 19. avis.jfk21.dk/downloads/vaks04/02.pdf. Hvad har sundhed og militær med hinanden at gøre?

Som I et krigsspil er pandemierne planlagt, som perler på en snor:
rumble.com/v13kefy-must-see-the-plan-who-plans-for-10-years-of-pandemics-from-2020-to-2030.html.
Hvornår er den enkeltes sundhedstilstand gået fra at være en privatsag til at være et militært anliggende?

Hårene rejser sig på hovedet, når man ser, hvordan WHO´s globale magtovertagelse bakkes op af alle landes regeringer. En enkelt googlesøgning på ordene Tedros Adhanom Ghebreyesus og genocide, så ser man, hvordan denne mand er under anklage for folkemord. Jeg har spurgt politiet, om de vil tilbageholde og retsforfølge ham, hvis han dukker op i Danmark. Men jeg får kun henholdende standardsvar, hvor man vasker hænder, mens ansvaret smutter rundt som et vådt stykke håndsæbe.

På WHO´s hjemmeside står der, at selv helt små børn skal ”oplæres” i at have et sexliv, og at abort skal være tilladt helt op til fødslen. Psykopatisk, perverst og satanisk. Svært at forstå, at nogen normale mennesker kan have tiltro til den organisation. Men smart fundet på, hvis folkemord er formålet. Ikke just en person, som man har lyst til at overlade magten over ens egen krop til.

EU passet er allerede en realitet, men medierne er tavse. De gode gamle dage med en fri og respektfuld debat er en saga blot. Ingen må udfordre den hellige medicinalindustri, for vi skal nå at være decimeret i antal og plyndret for ejendom inden 2030. Målet er – you will own nothing and be happy
www.youtube.com/watch?v=-CBjW7m2hkE

Terrorregimet køres ind med forskellige skrækscenarier, som bruges til at stjæle vores frihed og penge. Ny retorik opfindes, f.eks. vaccineskeptiker, så man kan få diagnoser af Hovedstadens Psykiatri:
www.psykiatri-regionh.dk/presse-og-nyt/Forskningsresumeer/Sider/Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx
Som i et uhyggeligt, totalitært samfund, hvor befolkningen oplæres i at udskamme ”anderledes tænkende” (folk, der ikke ønsker at modtage medicinalindustriens produkter) og kalde dem de værste ord som smittespreder, konspirationsteoretiker, spredere af misinformation og bedstemormorder i stedet for selvstændigt tænkende.

Jeg synes, det er svært ikke at være skeptisk, når man ser på, hvad der er blevet ”tilbudt” på vaccinemarkedet:

Først var det AstraZeneca. Folk gik i gulvet og måtte melde sig syge flere dage i træk, der var nogle, der fik blodpropper. Så blev den taget af bordet og man måtte få andet stik med en anden vaccine. Er det lige meget hvilke vacciner, man giver folk? Passer alle vaccinerne sammen? Der var vist noget ballade med vaccinepasset, hvis man havde fået to forskellige. Johnson & Johnson blev også trukket ud, da den også gav blodpropper,

Den 6. oktober 2021 blev også Moderna trukket ud til de unge i Norge, Sverige, Finland og Danmark. På grund af mistanke om øget risiko for hjertebetændelse. Ud fra et ”forsigtighedsprincip”! Men allerede den 8. oktober anbefalede man så pludselig igen Moderna til unge i Danmark. Hvad mon der skete, siden man ændrede den vurdering? Var der mon nogle meget, meget kloge læger ind over, som helt neutralt vurderede, at vaccinen alligevel var sikker i Danmark, selvom den ikke var det i de andre nordiske lande? Moderna er åbenbart en meget, meget klog vaccine, med indbygget ur og GPS, så den selv ved, om den er farlig eller ufarlig, alt efter klokkeslæt og hvor i verden den befinder sig!

Hvad med alle de unge, som allerede har fået Moderna? Hvem giver dem deres gode helbred tilbage? Og hvad med dem, som tager den på trods af, at den har været trukket tilbage? Ufatteligt, at nogen kan få sig selv til at give den til fuldstændig raske børn, når den er under så alvorlig en mistanke. Nu vil man så til at vaccinere børnene i skolen eller børnehaven, mens forældrene er på arbejde. Jeg mindes ikke, at vi har stemt om, om det nu pludselig skal være staten og ikke forældrene, som har ansvaret for børnenes sundhed.

Pfizer har betalt tårnhøje bøder for uredelighed. Her må man selv google, for der er ikke plads til at nævne alle de domme. Samtidig udskammer man alternativ behandling, som værende ”uvidenskabelig”. En voldsom og helt uhørt overskridelse af vores medfødte ret til selv at bestemme over vores egen krop, til at vælge at styrke immunforsvaret på naturlig vis, til selv at vælge behandling og til privatliv.

Samtidig strømmer det ind med beretninger fra ind- og udland om de mest uhyggelige bivirkninger – inklusiv død. Personligt kan jeg berette om tre: Min venindes frisør, Sonny – død 14 dage efter Pfizer. Min niece mistede sit ufødte barn i 4. måned. Hun var blevet ”motiveret” til at få AstraZeneca, da hun ellers ikke kunne passe sit arbejde i sundhedsvæsenet. Hvilken sorg at miste et ønsket barn. En ven, som grædende fortalte mig, at hans mor gik bort 14 dage efter andet skud med Pfizer.

Det var bare i starten. Efterfølgende kender jeg til mange, som er blevet syge eller har mistet pårørende som følge af vaccinen. F.eks. en bekendt, som fik en blodprop umiddelbart efter det 4. stik og som nu har konstante smerter, mistet en del af synet og bevægeligheden. Hun har indberettet det som en bivirkning, men kigger stadig i vejviseren efter erstatning. Ligesom så mange andre var blevet presset til at tage den ”frivillige” sprøjte med trusler om fyring og dermed tab af livsgrundlag.

Samtidig har vi måttet stå model til det værste nonsens: At ”virussen” skulle smitte efter kl. 22, og ikke før. At den kunne smitte forbipasserende, når man kørte på cykel, at man skulle nynne og ikke synge til jul, fortsæt selv, vanviddet havde ingen grænser og det har kostet os formuer. Der er blevet kørt terror mod befolkningen, det er vi nogle, der ikke bare glemmer.
twitter.com/DrEliDavid/status/1672014806495158273?t=_pW601bEKrelKn5n-Fh9Vg&s=19

Tænk jer godt om, kære medmennesker, om I ønsker at bidrage til, at I selv, jeres børn og børnebørn skal leve i sådan et dystopisk mareridt, hvor en potentiel folkemorder træffer alle beslutninger og jeres personlige frihed gøres suspekt med nyopfundne ord a´la Orwells 1984. Og små, uskyldige stykker snittes af frihedens spegepølse, så det ikke gør så ondt. Det er bare et lille stik, det er bare 14 dage, det er bare en lille maske, det er bare nogle små bekendtgørelser …..

Advarsel mod vaccinepasset:
zeeemedia.com/interview/zerotime-who-announces-global-vaccine-certificate-msm-journalist-speaks-out/

En ærlig mand, som opfordrer til modstand mod WHO:
substack.com/@jamesroguski

World council for health:
worldcouncilforhealth.org/

Intet nyt under solen. Folket som kanonføde for medicinalindustriens sprøjter:
www.information.dk/udland/2009/11/staerk-lobbyisme-bag-who-beslutning-massevaccination

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd