Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Vakstidende 5

Kære Alle,

Vi har netop modtaget 10.000 Vakstidende 5.

De skal ud.

De glæder sig til at blive oplyst i Whisky-bæltet.

Vil du hjælpe til?

Kom til:

Hellerup Station på lørdag den 10. juni kl 12:00

Vi mødes på parkeringspladsen foran hovedindgangen.

Venlig hilsen

Mads

PS Den fantastiske meningsmåling. Hvis du laver den med 3 personer, giver mindst en af dem en vælgererklæring. Hvis du laver den med 10 personer, melder mindst en af dem sig ind i partiet. Husk at lave alle spørgsmålene, før du forklarer ideen bag hver af mærkesagerne. 

sd

Kære Alle,

I de to måneder inden jeg blev smidt ud af den fascistiske* Facebook havde JFK21 facebook siden 469.000 "unikke users"/forskellige besøgende. Vi var således en af de allerstørste Facebook sider i Danmark. Hvad der skete, var et brud på mine menneskerettigheder og Grundlovssikrede ytringsfrihed. De danske myndigheder foretog sig intet. Måske klappede nogle af dem i hænderne?

Denne opdaterede meningsmåling https://jfk21.dk/downloads/JFKmeningsmaaling.pdf  blev oprindeligt lavet efter forslag fra bestyrelsesmedlem Kristian Larsen for 6 år siden. Vi lagde den op på vores Facebook side, samt gik på gader og stræder og talte med folk og lavede meningsmålingerne. Over 30.000 mennesker har lavet meningsmålingen. De fleste har lavet den digitalt. Svaret "enig" kommer på mellem 80% og 95% til de enkelte spørgsmål. Så på det spørgsmål som færrest er enige i, er der 80% som er enige. Alle andre spørgsmål er der over 80%, der er enige.

Tag eller gentag testen her: https://jfk21.dk/downloads/JFKmeningsmaaling.pdf

Vores mærkesager er således hverken blå, røde, grønne, gule eller den dybt skizofrene multipalet, som netop nu er globalisternes yndlingsfarve i Agenda 2030 og den stenhårde promovering af transgenderismen, som er deres strategi for at nå deres ultimative mål, at normalisere pædofili. 

FN skriver det direkte som deres politik her:   

https://icj2.wpenginepowered.com/wp-content/uploads/2023/03/8-MARCH-Principles-FINAL-printer-version-1-MARCH-2023.pdf  læs "Principle 16" på side 22.    

https://www.unaids.org/en/resources/presscentre/featurestories/2023/march/20230308_new-legal-principles-decriminalization

WHO vil have undervisning af under-fireårige her:  

https://www.icmec.org/wp-content/uploads/2016/06/WHOStandards-for-Sexuality-Ed-in-Europe.pdf  læs om sexualundervisning til 0-3 årige på side 24. 

Men tilbage til meningsmålingen https://jfk21.dk/downloads/JFKmeningsmaaling.pdf  opfundet af bestyrelsesmedlem Kristian Larsen. Meningsmålingen er det bedste værktøj, vi nogensinde har haft i Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab til at få skaffet betalende medlemmer og vælgererklæringer. 

Der er rigtig megen defaitisme i den danske modstandsbevægelse, man skulle tro det var dem og ikke jeg, der havde franske rødder. Sagen er den, at stopper vi frihedskampen, så fortjener vi ikke den frihed, som vores forfædre har kæmpet for i århundreder. Ifølge "ham  den anden", hvis du tier stille, så samtykker du.

Vi foreslår en fredelig kamp i Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab baseret på den livserfaring bestyrelsen besidder, som er at de fleste mennesker er gode mennesker. Det gælder i den grad også mennesker "i systemet", som har givet os så mange håndsrækninger de sidste år. Specielt under den dybt drakoniske, grundlovsstridige og menneskerettighedsbrydende og fornedrende lock down baseret på "anbefalinger" fra dybt fascistiske, privatfinansierede og privatkontrolleret WHO. Det vil vi godt benytte lejligheden til at takke for her.

Tak til politiet for at medtage undtagelserne til masketvang på deres hjemmeside på vores opfordring.

Tak til Sundhedsstyrelsen for at medtage undtagelserne til masketvang på deres hjemmeside på vores opfordring.

Tak til DSB for at oplyse alle sine ansatte undtagelserne til masketvang, og instruere sit personale i at respektere dansk lovgivning på vores opfordring.

Tak til politiet for godt samarbejde under demonstrationerne, som altid foregik fredeligt.

Tak til Sundhedsmyndighederne for bogstaveligt talt dagen efter vores skritlige og fysiske henvendelser, at forbyde vaccination af børn under 18 år.

Tak til Sundhedsmyndighederne for bogstaveligt talt dagen efter vores skritlige og fysiske henvendelser, at forbyde vaccination af voksne under 55 år.

Begge forbydelser af vaccination af 18/55 årige var Danmark, det første land i verden, der gjorde.

Tak til medlemmerne i Epidemikommissionen for at ophæve klassifikationen af "corona", som en "Samfundskritisk sygdom" dagen efter på deres privatadresser at have modtaget en skriftlig Notice of Liability fra os med 30 siders dokumentation med fakta omkring corona, vacciner, masker og lock down. 

Tak til Mette Frederiksen for at "åbne Danmark op"/ophæve lock down bekendtgørelserne mandagen efter, at Epidemikommissionen ikke længere klassificerede "coronaen", som en "Samfundskritisk sygdom. I øvrigt pudsigt nok i januar måned, hvor allerflest havde "corona" (læs: den årlige influenza). 

Jeres fortsatte støtte er velfortjent, hvis jeg selv skal sige det, og det skal man jo i jantelovens hovedland og modtages med taknemmelighed og vil fortsat målrettet blive brugt til at kæmpe for menneskerettigheder for alle, også dem, der er klar til at acceptere den dybt fascistiske dagsorden, som WHO, WEF, DR, og "efterretningskilder" forsøger at gennemføre i vores dejlige land og over den ganske verden.

Helt konkret har vi brug for støtte til vores avis Vakstidende 5. Støtte til vores indsats på Folkemødet på Bornholm, og et "minimum" * af flyers og postkort til uddeling på Folkemødet og over hele landet.

Flyer:   

...og postkort:  

Skriv til os, hvis du vil hjælpe med at dele postkort, flyers og aviser ud til den danske middelklasse, som har så meget at tabe, hvis WEF, WHO og globalisterne får indført deres "Great Reset", hvor "You Will Own Nothing" (læs: bolshevisme).

Og nu I er i gang med at støtte partiet med de hands down bedste mærkesager i verden, så print meningsmålingen ud  https://jfk21.dk/downloads/JFKmeningsmaaling.pdf og lav den med din ægtefælle, nabo, genbo, kollega, ja sågar mælkemanden og postbuddet. Det er vigtigt, at alle spørgsmål besvares uden forklaringer fra din side undervejs, sig at alle spørgsmål vil blive besvaret, når alle 42 enig/uenig/ved ikke svar er givet. 

Rigtig god arbejdslyst og vores MobilePay er 19680 og bank konto'erne er 5301 0000263080 og 8401 0001298811, på forhånd tak.

Det er aldrig for sent at give op...men husk valget er dit.

Venlige hilsener

Mads Palsvig, cand jur, HD Finansiering, tidligere investmentbanker og formand for Velstandspartiet

 

PS Hvis du har meget travlt, kan du også tage Velstandsbarometeret her:  https://velstandspartiet.dk/downloads/VelstandsBarometer.pdf

* Fascisme = teknokratisk regering, der samarbejder med de største privateejede virksomheder.

* Folkemødet skriver, at man kun må uddele et "minimum af flyers"...på Folkemødet. Hvad mon de har imod flyers? 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd