Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Åbent brev til Forsvarsministeriet

 

20. marts 2023

Først min korrespondence med forsvarsministeriet:

Til Forsvarsministeriet:

SPØRGSMÅL: 

Er Danmark i krig med nogen overhovedet nogen steder i verden?

SPØGSMÅL 2:

Er Danmark i krig med Rusland?

Venlig hilsen

Mads Palsvig, cand jur, HD Finansiering, formand for Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab, tidligere investmentbanker

1. april 2023

JEG GENTAGER MIT SPØRGSMÅL (sendt 20. marts):

---------------------------------------------------------------------------------------

3. april 2023

fmn@fmn.dk 

RELEASABLE TO INTERNET TRANSMISSION

Kære Mads,

Tak for din henvendelse af 20. marts 2023 og for din interesse for den sikkerhedspolitiske situation.

Forsvarsministeriet kan oplyse, at Danmark hverken er i krig nogen steder i verden, eller part i den væbnede konflikt mellem Rusland og Ukraine.

Det sagt, så fordømmer Danmark på det kraftigste Ruslands uprovokerede aggression mod Ukraines suverænitet og territoriale integritet. De russiske krigsforbrydelser og angreb i Ukraine er uforbeholdent grusomme og uacceptable.

Den danske regering støtter aktivt Ukraine både politisk, gennem humanitære bidrag samt via militære donationer. Støtte og donationer sker på baggrund af ønsker fra og i samarbejde med de nationale ukrainske myndigheder.

Det gør dog som sagt ikke Danmark til en part i den væbnede konflikt mellem Rusland og Danmark. Det er også vigtigt at understrege, at Forsvarets Efterretningstjeneste vurderer, at der ikke er en direkte militær trussel mod Danmark.

 

Med venlig hilsen

FORSVARSMINISTERIET / DANISH MINISTRY OF DEFENCE

Center for Sikkerhed og Operationer / Centre for Security and Operations

Holmens Kanal 9, DK-1060 København K

www.fmn.dk

RELEASABLE TO INTERNET TRANSMISSION

9. maj 2023

 

Kære Unavngivne personer i Forsvarsministeriet,

 

Tak for jeres skrivelse af 3. april 2023.

Først glædelig 9. maj, dagen hvor nazi Tyskland blev besejret.

Med al ære og respekt så repræsenterer I unavngivne personer en institution, der har taget fejl i samtlige alvorlige udenrigspolitiske spørgsmål de sidste 400 år. Jeres politik har indtil videre kostet Danmark 91% af sit areal.

Jeres svar er meget bekymrende, og giver anledning til en del overvejelser.

Derfor modtager I nu denne skrivelse.

 

Krig er aldrig og har aldrig nogensinde været i almindelige menneskers interesse. Krig gavner kun de personer, der indgår i det militærindustrielle kompleks. Krig benyttes til at hvidvaske penge fra skatteborgerne til lyssky personer bag det militærindustrielle kompleks. Sådan har det altid været. Besynderligt og bemærkelsesværdigt, der stadig er voksne mennesker, den 10-øre ikke er faldet for.

Jeg noterer, at ingen i Forsvarsministeriet vil skrive under på jeres skrivelse til mig.

 

Inden jeg svarer jeres skrivelse, så gentager jeg mine spørgsmål med tilføjelser:

 

- Er vi stadig ikke i krig med Rusland?

- Er vi stadig ikke i krig noget sted i verden?

- Jeg vil komplimentere jer for, at I ikke kalder det ”krig” og ”invasion” i lyset af, at Rusland kalder det en ”special military operation”. Vil det sige, at I er enige i, at det ikke er en invasion og en krig?

- Danske politikere og medier kalder situationen i Ukraine invasion og krig. Men I kalder det en ”aggression” og ”væbnet konflikt”. Så kan jeg bare ikke forstå, hvorfor Danmark og andre vestlige lande laver så rascistiske love imod herboende russere, som ikke er set siden under nazi tiden i Tyskland imod jøderne?

- Hvis Danmark ikke er part i ”den væbnede konflikt”/”aggression”, hvorfor bliver almindelige russeres bankkontoer, ejendomme, pensionsopsparinger og værdipapirdepoter indefrosset uden nogen som helst mulighed for at føre aktiverne tilbage til Rusland eller til et andet land? De får ikke engang 2 måneder til at flytte sine værdier. Blot indefrosset lige pludselig, samtidigt i alle lande i Vesten. Fuldstændig som en militær operation. Folks lovlige opsparing, folk som har børn der studerer i Vesten, folk der ønsker, at gå på pension i Vesten, mennesker, der elsker de ”vestlige idealer” med frihed, Grundlov og menneskerettigheder, som vi har, i hvert fald i teorien.

- Hvorfor kan jeg ikke sende penge til min 82-årige svigermoder i Rusland, som overlevede 2. verdenskrig, tyskerne besatte hendes landsby, og hvis fader var i KZ-lejr i Østrig? Hendes familie var en af de største landbesiddere i Stavropol området før den russiske revolution, fik stjålet alle sine værdier af bolshevikkerne, alle blev henrettet, alle bedsteforældre, alle onkler og tanter, undtagen min svigermoders fader, som på vejen til Sibirien hoppede af hestevognen med sin hustru og ældste datter, min svigermoders afdøde storesøster, derpå gemte de sig i den landsby, de indtil få år tidligere havde ejet. Ingen i landsbyen angav dem til bolshevikkerne, fordi de var/er en god familie med anstændige hårdtarbejdende mennesker. De stjålne værdier fra Rusland havnede hovedsageligt i vestlige banker i Schweiz, Stockholm, New York og flere andre vestlige lande. De vestlige banker financierede den russiske revolution. (Læs: Professor Anthony Sutton’s, Wall Street and the Bolshevic Revolution, og se videon ”In the Shadow of Hermes” af Juri Lina, længere nede). Der er mange lighedspunkter med Rusland og Ukraine i 1990’erne og med Ukraine i dag. I dag udplyndrer vestlige personer også Ukraine. Min svigermoders fader havnede i KZ-lejr i Østrig, her beklagede han sig til lejrkommandanten over behandlingen af de russiske krigsfanger. Det resulterede i, at lejrkommandanten smed ham ud fra 3. sal, han brækkede begge ben. Kort efter kom lokale østrigske landmændskoner for at finde arbejdskraft, fordi deres mænd var på østfronten. Her faldt en af dem for min svigermoders fader. Og han fik lov at flytte ud af KZ-lejren og hjem til hende. Han endte med at bo med hende til 1948 før det var sikkert nok at komme hjem til Rusland. Stalin henrettede 1/3 af russiske soldater, der havde været i krigsfangenskab, sendte 1/3 til Sibirien og 1/3 del fik lov at komme hjem. Min svigermoder blev født efter han var ved fronten, han vidste ikke han havde fået en datter mere, før han kom hjem, fordi moderen regnede ikke med, at min svigermoder ville overleve, eftersom hun var så lille, og ville ikke bekymre sin mand, de havde ikke nok mad, og hun var nødt til at efterlade hende med sine to brødre på 7 år og 9 år, eftersom hun med alle søskende over 12 år blev tvunget til at flytte langt væk og arbejde på en våbenfabrik. Min svigermoder er en overlever.   

- Hvorfor kan jeg ikke sende en pakke til denne helt enestående kvinde, min svigermoder i Rusland?

- Hvorfor kan man ikke rejse direkte til Rusland for at besøge sin familie og venner?

- Hvorfor er der så grove sanktioner imod mennesker, hvis det ”blot” er en ”aggression” og ”væbnet konflikt”? Hvad har det med almindelige russere at gøre? Det virker mere som om russerne er de nye jøder alle er enige om at hade. Jeg har noteret at skolelærere flere steder i Danmark lærer børn at hade russere. Og dansk TV er notoriske russofober og laver non stop programmer med racistiske undertoner imod russere. Jeg husker eksempelvis under VM i fodbold i 2018, hvordan to sportsjournalister gjorde sig fornøjelige med at sige, at man ikke engang kunne få en kop kaffe i lufthavnen i Moskva...efterfulgt af det klassiske på dansk TV dybt racistiske overmenneske ”vi i Danmark er meget bedre end alle andre”-indforståede hovedrystende ”hahaha”. Nu forholdt det sig anderledes, stik modsat faktisk. Min søn og jeg fløj til Moskva og skulle flyve ved midnatstid og kom således til Københavns Lufthavn kl ca 21:30 og alle butikker og restauranter var lukkede. Man kunne bogstaveligt talt ikke få en kop kaffe…..i Københavns Lufthavn hos overmenneskerne. Men hos ”die unter menchen” i Rusland, forholdt det sig som følger, her mellemlandede vi i Moskva Sheremetevo Lufthavnen på vej til Sochi for at se Portugal og Ronaldo imod Uruguay. Alt var åbent, jeg gentager alt var åbent, samtlige tøjbutikker, samtlige barer, samtlige restauranter, og samtlige cafeer, min søn og jeg satte os ind på den Irske Pub og fik en stor Irish breakfast. Således blot endnu et eksempel på institutionaliseret racisme i dansk TV imod russere. Bottomline er at almindelige russere ønsker en fredelig løsning fuldstændig ligesom almindelige ukrainere.

- Med disse ekstremt grove sanktioner imod alle fuldstændig uskyldige fredselskende mennesker, hvorfor er der så ikke sanktioner imod vestlige virksomheder? 96% af alle vestlige firmaer i Rusland er der stadig, og der er ingen sanktioner imod dem. Hvorfor ikke?

- Hvorfor får de vestlige firmaer, der således ”handler med fjenden” ikke indefrosset sine bankkonti?

- Er I enige i min analyse, at verdens finansielle centrum forsøges flyttet til Kina? (Meget mere om det nedenfor).

- Er I enige i min analyse, at den vestlige kultur er under angreb? Familien skal nedbrydes, religion er skidt, med mindre den er satanisk, uhæmmet immigration af kun unge mænd fra lande vi lige har tæppebombet er en god ide, aldrig kvinder, børn og ældre mænd? Hvorfor mon ikke?

- Er I enige i min analyse, at disse unge mænd muligvis skal bruges af det militærindustrielle kompleks til at skabe kaos på et givent tidspunkt, hvis for eksempel befolkningen får nok af indførslen af diktatur i form af CBDC (central bank digital currency), 15 min byer, insekter som mad, tvangsvaccinering og censur? Dette er ikke en kritik af indvandrere, som jeg mener i det store hele opfører sig eksemplarisk og det er min opfattelse at de elsker Danmark. Jeg mener blot, at nogle af de senest ankomne kan være ”håndplukkede” sleeper agents. Er det noget I er opmærksomme på?

- Er I enige i min analyse, at en kinesisk type af overvågningsstat med social credit score forsøges indført overalt i Vesten med samme sundhedspas, som Adolf Hitler indførte i Nazi-Tyskland?

- Hvad er forskellen på, at Danmark sammen med USA og England angreb Libyen ”for at redde civilbefolkningen” og på at Rusland går ind i Ukraine i en SMO/”aggression”/”væbnet konflikt” for at redde den russisktalende civilbefolkning?

- Hvornår har man lov at blande sig i andre landes indre anliggender, og hvornår har man ikke lov? Jeg forstår ikke helt NATO’s ”rule based” New World Order, de taler om? Må man eller må man ikke gå ind i et land ”for at redde civilbefolkningen”?

- Hvis en befolkningsgruppe i et land ønsker selvstændighed, så kan staten gøre to ting, enten slå hårdt ned og forbyde det som et internt anliggende eller tillade en folkeafstemning ligesom i eksempelvis Slovakiet med 51% flertal eller Krim med 97% flertal. Hvilken synes Danmark er den bedste? Skal der altid slås hårdt ned eller skal der være mulighed for folkeafstemninger, som eksempelvis på Færøerne og i Skotland.

- Hvorfor bombede Danmark sammen med USA og England i 2011 Libyens vandforsyning med uranium depleted bullets?

- Hvordan redder man civilbefolkningen ved at flyve flere hundrede kilometer ind i ørkenen og bombe en ”Great Man Made River” med uranium depleted bullets?

- Hvordan redder man civilbefolkningen fra en ond diktator ved at bombe den fabrik, der lavede reservedele til The Great Man Made River, som Libyen havde betalt vestlige firmaer USD 65 Mia for at lave? En flod der bragte det reneste drikkevand fra under ørkenen op til havnebyerne Tripoli og Benghazi. En flod, der blev brugt til at irrigere landbrugsjord, som befolkningen kunne få tildelt gratis.

- Hvor er Libyens 125 Tons Guld? Hvor er Libyens opsparede midler i størrelsesordenen USD 150 Mia? Hvem har dem?

- Har jeg ret i at al krig kun er for at plyndre og hvidvaske penge?

- Eller er det også religiøst betonet, farvet af visse magthaveres religion, som ikke er Kristen, men ”ham den anden” og drejer sig om at sprede så megen menneskelig tragedie og fornedrelse som muligt? Det ville give ret god mening, for eksempel, når man tænker på Dresden, Libyen, Irak og Syrien.

- Hvordan går det i Libyen i dag? Fik i ”spredt frihed” og ”demokrati”? Eller åbne slavemarkeder? Etnisk udrensning af sorte afrikanere? Er der borgerkrig? Blev konsekvensen uhæmmet immigration af unge mænd via Libyen til Italien og Spanien, som Gaddafi havde advaret om ville ske, hvis I fjernede ham?

- Hvorfor mon DR ikke viste de millioner af libyere, der med grønne flag demonstrerede i støtte for Gaddafi? 

- Hvorfor er der censur af Russia Today og andre russiske medier? ”For den rene er alting rent”, ikke sandt? Og som præsident kandidat Robert F Kennedy siger:

 

”Der er intet tidspunkt i verdenshistorien, hvor de personer, der indførte censur, var ”the good guys”.

 

- Så hvorfor censur? Hvorfor denne angst for ”russisk disinformation”? Vil sandheden ikke altid vinde? Hvorfor skal den danske befolkning stille sig til tåls med ensidig information? Har vi ikke ytringsfrihed i Danmark? Jeg kan forstå på Lisbeth Quass fra DR, at ”efterretningskilder” har bestilt en udsendelse om ”russisk disinformation”. I kan finde korrespondancen med hende i et tidligere nyhedsbrev, sig til hvis i ikke kan finde det. Hvad skal danske efterretningskilder bruge sådan en udsendelse til? Mere censur?

- De informationer jeg deler med jer nedenfor kan man ikke finde i danske mainstream medier, hvorfor ikke? Vi taler om videnskabelige undersøgelser, første hånds vidner fra mennesker, der som oftest risikerer en fyreseddel for at whistleblowe, domsafsigelser og statistik fra offentlige myndigheder. Hvorfor forties alle disse fakta, som jeg bringer nedenfor?

- Hvor går grænsen mellem ensidig information og propaganda?

- Synes I det er ok, at Julian Assange er i fængsel for at orientere om amerikanske krigsforbrydelser? (Mere om disse nedenfor).

- Vil nogle, hvis de kunne få fat i USD 150 Mia og 125 tons guld have et motiv, at sprede visse ”nyheder” og påstande i de medier de ejer? Og fortie andre? Ville de have et motiv til at bestikke politikere og journalister?

- Er Ukraine et rigt land? På mineraler? På landbrugsjord? På Børn?

 

Jeg har mange mange flere spørgsmål til jer, men vil lade jer slippe med det her. Ser frem til jeres svar.

 

Nedenstående er vigtige informationer til jer.

 

Jeg har inddelt det i ni kategorier:

- Climate

- Coup d’etats

- Covid19

- Economy

- Food

- LGBT+

- Media

- New World Order

- War

 

Hvis, når I har nærlæst det nærmere vil vide mere, kan I hyre mig som konsulent. Jeg tager ikke imod et tilbud om fastansættelse, medmindre det bliver som øverste departement chef. Lad mig vide, hvis I ikke kan finde min LinkedIn-profil, så sender jeg jer et link.

 

Jeg spørger, om vi er i krig igen, fordi ting ændrer sig hurtigt, i 2022 sagde statsminister Mette Frederiksen: ”Der kommer ikke nogen EU-hær”. Dette blev sagt fra Folketingets talerstol, og kan have haft afgørende indflydelse på, at Danmark opgav sit forsvarsforbehold. Nu ønsker EU en EU-hær med 5.000 mand (til at begynde med) og de ønsker samtidig at vetoretten fratages enkelte lande. Danmark vil således kunne blive tvunget til at sende danskere i krig imod det danske folks vilje.

 

Det glæder mig, at vi den 3. april 2023 ikke var i krig ”nogen steder i verden”, eller ”part i den væbnede konflikt mellem Rusland og Ukraine”.

 

Jeg håber inderligt, at Rusland også ser sådan på det. Da England annoncerede, at de ville sende uranium depleted bullets til Ukraine, kommenterede tidligere Præsident Medvedev, at man burde bruge et tsunami våben imod England. Dette våben sender en 100 meter høj flodbølge indover land med radioaktivt materiale, og slår således alle ihjel på sin vej. Og der tales nu åbent om atom krig fra begge sider. Så kan I måske forstå mine bekymringer med hensyn til, hvad I laver.

 

De uranium depleted bullets, som England sender, vil nu forurene Ukraine, med Europas bedste landbrugsjord, til et atomforurenet helvede, ligesom Libyen, Serbien, Irak og mange andre steder, hvor NATO går ind i ”Special Military Operations”, ”aggressioner” og ”væbnede konflikter” officielt for at ”redde civilbefolkningen” og ”sprede demokrati”. Jeg vil skåne jer for videoer med irakiske børn født med fødselsdefekter. Det er horribelt. Trust me.

 

Men ”uprovokerede” aggression, skriver I. Se lige denne korte video:

 

 

Unprovoked aggression (rumble.com)

 

 

Hvis vi skal gøre os håb om fred, og stoppe denne forfærdelige krig med enorme tab af unge mænds liv, så er det nødvendigt at sætte sig ind i, hvad modparten siger. Det burde være indlysende.

 

Men nej. I stedet indføres straks den groveste censur, heller ikke set siden Anden Verdenskrig. Man skulle næsten tro, at krigen skal holdes gående, er det mon for at tage fokus væk fra en anden stor begivenhed, hvor befolkningen har indset at myndighederne løg om stort set alt, hvad de sagde? Masker virker, vaccinen virker, man kan ikke få corona, hvis man er vaccineret, og man smitter ikke andre, der er ingen bivirkninger, vaccinen er helt sikker, det er i orden at kalde en sygdom med en dødelighed som en influenza (det var influenza, mere om det nedenfor) for en ekstremt samfundsfarlig sygdom…..

 

Rusland, som jeg forstår det, ønsker:

1 - at stoppe den ukrainske regerings bombning af den russisk talende befolkning i Donbass og Lugansk regionerne (jfr video’en ovenfor)

2 - de-nazificere Ukraine

3 - stoppe USA’s ulovlige produktion af biologiske våben i Ukraine

4 - sikre at Ukraine ikke bliver medlem af NATO

5 - de i 2014 indgåede Minsk aftaler, som Vesten og Ukraine brød, skal overholdes

 

Lad mig gennemgå ovenstående en ad gangen:

 

1- Bombningen af civilbefolkningen i Donbass og Lugansk fra 2014-2022 er veldokumenteret og 15.000 civile ukrainere er døde som følge af denne uforbeholdent grusomme og uacceptable krigsforbrydelse. Denne forbrydelse fortsætter til dato. Det er en krigsforbrydelse og brud på Geneve Konventionen at bombe civile. Som det ser ud i dag, kommer bombningen realistisk set ikke til at stoppe før der er indgået en fredsaftale.

 

2 - Det er lidt uklart, hvad ”afnazificering” indebærer, analyser fra jødiske grupperinger, som på overraskende vis overvejende støtter nazistiske Ukraine, tyder på, at kun ca. 2% af ukrainerne stemmer på deciderede nazi-partier, men selvom de muligvis er få i antal i et land med 40 mio, så har Azov Bataljonen og andre grupperinger i 8 år chikaneret lokal befolkningen navnlig i det østlige Ukraine, inklusive tortur, voldtægter, mord, pengeafpresning og tyveri. Det er meget nemt, at dokumentere, at det forholder sig således, fordi disse ukrainske nazister uploader deres bedrifter på sociale medier. Her kan man med egne øjne se dem blandt andet torturere deres medmennesker. De foretager Hitler heil hilsener, har nazistiske tatoveringer og støtter åbenlyst Bandera, som foretog etnisk udrensning af jøder og polakker i Ukraine. For russerne som mistede 50 gange flere mennesker end alle andre allierede lande tilsammen, er det totalt uacceptabelt. I USA og flere andre lande er der også lovgivning, der forbyder nazisme, så paradoksalt at USA, Tyskland og sågar flere jødiske grupper støtter Ukraine. Og paradoksalt at samme lande stemte imod et forslag i FN om at forbyde glorificering af nazisme og neo-nazisme.

 

3 – Ca 200 lande har underskrev for 20 år siden en international konvention, der forbyder produktion af biologiske våben. Rusland lukkede sine, men USA har stadig ca 300 af de 400 ulovlige biologiske våbenfabrikker der er tilbage, heraf ca 50 i Ukraine. Vi holdt sommeren 2019 en demonstration imod biologiske våbenfabrikker, foran Kina, UK, USA og Ruslands ambassader i åbningstiden. UK og Kina havde lukket sine ambassader, da vi kom forbi med et brev til dem, vi lagde det i deres brevkasse, hørte aldrig fra dem. USA havde stillet soldater og en mand, jeg formoder var fra CIA, han var ualmindeligt modbydelig og vi kunne ikke engang aflevere et brev til den amerikanske ambassade, hvor vi opfordrede dem til at overholde en konvention, de selv havde indgået. Ruslands ambassade var mere imødekommende og en repræsentant kom ud og afleverede et brev fra Ruslands ambassade som svar på vores henvendelse. (Brevet kan ses vedhæftet nedenfor). Siden 2020 har der været utallige forlydender om, at der blev produceret biologiske våben i Wuhan i samarbejde med eller  på vegne af DoD (USA’s forsvarsministerie, Department of Defense). Nu kommer det med afsløringerne om Fauci’s deltagelse i ”Gain of Function – Research” in Wuhan frem, at der rent faktisk har fundet et sådant ulovligt samarbejde sted. ”Ulovligt” refererer ikke kun til den internationale konvention men også til USA’s indenlandske lovgivning, der specifikt forbyder den form for research. Se også nedenfor Latypova’s oplysninger om at DoD stod bag produktionen af corona vaccinerne. Pfizer og andre pharmaceutiske virksomheder stillede blot deres produktionsapparat til rådighed for det militærindustrielle kompleks repræsenteret af DoD.

 

4 -  At Rusland ikke ønsker Ukraine i Nato, er et for Rusland spørgsmål af allerhøjeste national security. I Vesten taler man meget en New World Order, en ”rule-based” New World Order. En ”rule” må vel være at man overholder ”rules”? Eller? I 1989 da Sovjetunionen kollapsede og trak sig ud af de besatte Østeuropæiske lande, var det besynderligt at Nato ikke ligeledes ophævede sig selv. Hvad skulle man bruge Nato til, når Sovjetunionen ikke længere eksisterede? Nato blev oprettet som værn imod Sovjetunionens fortsatte ekspansion. Men endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at Nato stik imod direkte løfter til Sovjetunionens repræsentanter fortsatte sin ekspansion ikke alene op til Sovjetunionens grænser men også inkluderede tidligere stater i Sovjetunionen i Nato og talrige andre tidligere lande i Sovjetunionen har USA og Nato i dag militærbaser i. Det svarer til at USA blev splittet op, og Rusland havde militærbaser i for eksempel Florida, Texas, Pensylvania og Oregon. Det tyder på, at Rusland med Ukraine siger: ”Hertil og ikke længere.”

 

5 – Minsk aftalen var at indstille bombningen af Donbass og Lugansk, give regionerne delvis selvstyre, men at de blev i Ukraine. Der var i den russisktalende del af befolkningen overvejende flertal for en grad af selvstyre, men at de skulle være en del af Ukraine og ikke indlemmes i Rusland. Den holdning har den russisktalende del af befolkningen ikke længere, det så man på folkeafstemningerne i september 2022. Selvfølgelig skulle Ukraine i Minsk aftalen være mindst to-sproget Ukrainsk og Russisk. Der er også store ungarske, hvide russere, rumænske, moldovanske, polske, bulgarske, jøder, sigøjnere, armenske og græske mindretal, af historiske årsager og som følge af de Allieredes grænselægninger efter WWII. Skulle disse befolkningsgrupper heller ikke have lov at tale deres egne sprog?

 

Det, der undrer mig meget, er timingen for den væbnede konflikt i Rusland. Hvorfor vente 8 år? Hvorfor vente på at 15.000 civile bliver slået ihjel? Hvorfor ikke besætte Lugansk og Donetsk samtidig som de gik ind i Krim i 2014? Hvorfor ikke gøre det i marts 2020, da hele verden var optaget af corona hoax’en? Hvorfor gik Rusland ind i Ukraine præcis, da corona narrativet fuldstændig kollapsede og stort set ingen vil tage corona boosteren i hele Vesten?

 

Teorier

- En teori er, at Putin lavede en deal med de 10 største oligarker. Rusland ville gå ind i Ukraine, fjerne Zelensky, fjerne Azov og andre åbenlyse nazi-organisationer, lukke amerikas ulovlige biologiske våbenfabrikker, sikre et nyt valg til parlamentet, folkeafstemning i Donbass og Lugansk om de skulle have selvstyre, men forblive i Ukraine. Teorien går på, at Putin lavede denne aftale med de 10 oligarker, en af dem er Medvechuk, hans datter er Putin gudfader for. Putin ville sikre, at oligarkerne beholdt deres formuer, ligesom han gjorde med oligarkerne i Rusland, da han kom til magten. En slags accept af realiteternes verden, oligarkerne har stjålet pengene fra befolkningen, men en realpolitisk løsning er at lade dem beholde pengene og se fremad. Rusland, som få sikkert husker, havde på få dage tropper overalt i Ukraine inklusive i Kiev, men her faldt de i et baghold og mistede mange soldater, de flygtede og måtte efterlade meget militært materiel og våben. Teorien går på, at CIA fik nys om dealen, og tilbød oligarkerne en bedre deal: Hvis Ukraine vinder, beholder i jeres penge, hvis Ukraine taber, kan i flytte til Vesten, og i beholder jeres tilranede penge og midler, som alligevel allerede står i vestlige banker. Medvechuk den eneste oligark, der ønskede denne deal, blev anholdt og blev senere løsladt og er vist nok nu i Rusland.

- En anden teori er at deep state i Rusland arbejder sammen med deep state i USA om denne væbnede konflikt for at tage fokus væk fra corona pandemien. Befolkningen i både Rusland og Vesten blev behandlet ualmindeligt groft. I Rusland var forholdene på mange måder værre end i mange vestlige lande. Indirekte tvangsvaccinering var helt normalt, folk blev simpelthen fyret på stedet, hvis ikke de var vaccineret. I en lang periode måtte folk kun gå ud en gang om dagen for at købe fornødenheder og kun i nærmeste supermarked. Og de blev ringet op og skulle med kamera vise, at de var hjemme. Der er også penge i krig for deep state i form af hvidvaskning efter recepten fra skatteborgerne til det militærindustrielle kompleks (læs eksempelvis mere om Sam Bankman-Fried nedenfor).

-  Her ere n spændende teori: Golitsyn: ”The Key to Understanding Today’s Unfolding World Revolution” (se længere nede). Han var en defekter fra Sovjet og forudsagde at kommunismen i Østeuropa ville kollapse. Han advarede imod, at forandringerne ville blive gjort med vilje for at underminere Vestens militære beredskab. Og når således Vesten var tilstrækkeligt svage, så ville Rusland og Kina pludselig slå sig sammen og angribe USA. (Se video længere nede, med lang række unge kinesiske mænd ved grænsen til USA, der er allerede en halv million unge kinesiske mænd i USA). De fakede også fjendskabet mellem Kina og Sovjet i 1970’erne for at lokke Vesten til at investere i Kina. Man kan se, at Kina stort set har det økonomiske system som WEF, WHO, Klaus Schwab, Macron, Trudeau og Rockefeller ønsker. Også Rusland ligger på mange måder op af Agenda 2030 idealerne med en stor del af befolkningen i mega-cities, overvågning på alle måder, taxa-kørsel foregår via en app, så man ved hvem kører hvor, central bank digital rubel er lige på trapperne. Netop nu på grund af situationen i Ukraine er der streng censur også i Rusland. Demonstrationer er forbudt, officielt på grund af smittefaren fra corona. Vestens kultur blive pt systematisk undergravet og smadret med woke agendaen, klima-løgnen, LGBT+, og nu seneste udspil fra FN om at pædofili skal godkendes (se meget mere om det nedenfor). Ifølge Golitsyn så rykker Kineserne og russerne ind, når Vesten er fuldstændig demoraliseret. Den politiske magt er allerede nu stærkt centraliseret i både Rusland og Kina i Moskva og Beijing og den økonomiske magt sidder ligeledes hos få private og få statsejede virksomheder. Ligesom målet er i WEF’s og Klaus Schwab’s The Great Reset, at ”You Will Own Nothing”. Det var også teorien i de to andre socialistiske teorier, Lenins Kommunisme og Hitlers Nationalsocialisme, begge ønskede at fjerne privat ejendomsret.

- Og denne teori. Deep state i Rusland ønsker ikke en sejr i Ukraine. Til underbygning af den teori kan man se at milliardæren Prigozhin truede med at tage den private hær Wagner ud af Bakhmut. Han lavede simpelthen en video foran ca 30 døde russiske soldater, og klagede over manglende våben leverancer, han ”vidste hvor de var” og ”hvem der ikke ville udlevere dem”. Seneste forlydender er at Wagner har modtaget våben. Men vi får se, hvordan det udvikler sig. Det er meget besynderligt, at Rusland ikke for længst har som minimum indtaget mindst hele Donbass og Lugansk, en ting er at de trak sig ud af Kiev, hvis de faldt i baghold, men hvorfor også Kharkiv og Kherson? Det kunne tyde på, at nogle ønsker at holde krigen i gang. Det er ligesom i USA, hvor Biden, Clinton, Obama og det demokratiske parti enten direkte arbejder for Kina eller de facto fører politik, der tyder på Golitsyns forudsigelser ovenfor kan have fat i den lange ende. Og på den anden side så findes Trump, Robert F Kennedy, Ron Paul med mange andre, der bestemt ikke ønsker, at USA skal være det hell hole, som stort samtlige byer i USA med demokratiske borgmestre pt er blevet. Så det er kompliceret, der er good guys og bad guys i alle lande.

- Og her er Game Teori. At USA ville sprænge Norstream op, var ikke svært at forudse. Det havde talrige amerikanske politikere sagt at de ville. (Se mere nedenfor). Det som amerikanerne tydeligvis ikke tænker over, det er at den 3. verden i større og større grad anser dem for at være nogle bullies.  (Læs Michel Chossodovsky’s Globalization of Poverty, John Perkins Confession of an Economic Hitman, så vil i se recepten deep state benytter igen og igen). Men en ting er at russerne kunne forudse Nordstream, den er lige til højrebenet, hvad med følgende teori: Russerne vidste, hvordan amerikanerne ville handle, hvis de gik ind i Ukraine. De vidste at de ville indefryse alle russeres midler. De havde allerede set, hvordan de lavede en ”bail in” på Cypern tilbage i 2009 og stjal pengene fra alle, der havde mere end EUR 100.000 i banken. Det var jo ”kun” russiske oligarker, det for alvor gik udover. Og russerne kan ingen lide, de er jo de nye jøder. De bliver svinet til og gjort grin af og fremstillet som proletarer af løgnemedierne i tæt samarbejde med Hollywood, så befolkningen er ligesom primet til, at det er da i orden. Mange russiske oligarker benyttede dengang banker på Cypern. Russerne havde også set, hvordan Canada gik ind og stjal penge fra og lukkede kontoen for alle, der var med i Trucker demonstrationerne. De havde set, hvordan PayPal lukkede kontoen, samt indefrøs USD 2.500 fra alle kunder, hvis de på sociale medier, havde en holdning som var imod PayPals woke Agenda2030 LGBT+ ideologi. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg for lang tid siden fik lukket min konto på PayPal, MailChimp, SendInBlue, Facebook og er en strike fra at få lukket min YouTube. Russerne kan sikkert også se fråden om munden i central bank kredse i Vesten for at få indført deres CBDC (Central bank digital valuta), hvor man vil kunne kontrollere alt, bestemme hvad folk må bruge sine penge på, samt naturligvis konfiskere alt, hvis en borger ikke ”opfører sig ordentligt”. Så det var ikke et stretch for russerne og kineserne at gætte, at Vesten kunne blive fristet af alle de penge, der sad på kontoer af russere, der elsker Vesten, elsker at rejse til Vesten, elsker at besøge Vestens natur, kultur, museer og ”frihed”. Rigtig rigtig mange russere har penge i Vesten. Ganske almindelige russere, der godt kan lide at stå på ski i alperne eller gå i teatret og se en musical i London. Alle har nu uden varsel fået alle deres indestående ”indefrosset”. Det er ikke svært at regne ud, at det kan ende med tyveri med undskyldningen: ”Rusland nægter at betale for genopbygningen af Ukraine, derfor tager vi jeres penge, og fratrækker dem fra Ukraines gæld til os, hvis I har et problem med det kan i gå til Rusland og bede den russiske stat om at tilbagebetale jer”. At Rusland var forberedt tyder også oplysninger om, at Vesten havde regnet med at indefryse udover almindelige menneskers penge, den russiske stats USD 300 Mia, men de fik ”kun” fat i USD 40 Mia, russerne må have ”set den komme” og nået at reagere. What’s in it for Russia, at Vesten stjæler deres penge? Ja, umiddelbart ligner det et tab for Rusland. Men hvad nu, hvis det er Ruslands og Kinas mål at fjerne USA’s monopol som verdens reservevaluta? Hvad så? Kunne man forestille sig noget bedre til det formål end at Vesten stjæler helt uskyldige menneskers penge? Mennesker der elsker Vesten. Hvor mange russere vil nogensinde sende penge til Vesten i fremtiden? Og hvad med alle de andre rige mennesker der tilfældigvis har et pas i et land, hvor Vesten har eller har haft en konflikt med? Det er rigtig mange lande vi taler om her. Hvis jeg var en rig mand i et af de lande, så ville jeg tænke: ”Kunne godt være jeg ikke skulle have mine penge stående i Vesten alligevel…”. Og således flytter man stille og roligt verdens økonomiske centrum fra New York/London til Moskva/Beijing. Rusland har lige scoret masser af point på at eftergive USD 20 Mia gæld til de afrikanske lande, så Rusland er mægtig populær i den 3. verden. Et hav af lande ansøger netop nu om optagelse i BRICS landene. Kina er også populær i Afrika, fordi de samarbejder, de bygger infrastruktur, deres u-landsbistand kommer i form af hospitaler og veje og ikke i form af våben og bestikkelse af enkelte familier, som vil lade amerikanske multinationale virksomheder udplyndre Afrika. Til orientering, så giver Vesten USD 200 Mia i bistand til Afrika, men tager USD 800 Mia ud af Afrika om året. Det ved afrikanerne godt.

 

Fakta

- Rusland havde før Ukraine konflikten indtjening på gas på EUR 120 Mia og en markedsandel på 33%. Nu med alle sanktionerne er markedsandelen faldet til 25%, men prisen er steget så Rusland tjener nu EUR 170 Mia. Og mens alle priser i Vesten er steget markant, så har Rusland haft en mere stabil udvikling.

- Rusland har stille og roligt sagt, at nu er Rublen konvertibel med Guld. Er det mon den reelle grund til at man i Vesten ikke må købe Rubler?

- Clinton Foundation modtog USD 145 mio fra Rusland som betaling for at Hillary Clinton godkendte salget af 20% af USA’s uranium til Rusland.

- Hunter Biden og Bill Clinton har modtaget penge fra Kina. Muligvis er Hunter Biden i fængsel om få dage.

- Tyrkiet er på Ruslands side, fordi Putin i 2016 advarede Erdogan, at CIA var i gang med at lave et kup imod ham. Lidt backstabber aktigt af CIA, når nu Erdogans søn i årevis havde hjulpet USA med at smugle stjålent olie ud af Irak via Tyrkiet til hvidvaskning på verdensmarkederne. Men intet motiverer, som hvis nogen redder ens liv. Således vendte Tyrkiet på en tallerken på få dage fra at være Ruslands fjende til ven. CIA/DoD/Nato’s plan var at indelukke den russiske flåde i Sortehavet ved at kontrollere Sortehavet ved at have kontrollen i Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet og Georgien. I Georgien overspillede de også deres hånd og deres color revolution lykkedes ikke.

 

 

Der er forskellige hovedscenarier, her er de tre hovedscenarier:

1 Ukraine vinder og sender alle russiske tropper ud af Ukraine.

2 Rusland vinder og indtager hele Ukraine.

3 Fredsforhandling som deler Ukraine.

 

Af gode grunde ved jeg ikke, hvad der kommer til at ske i Ukraine. Mit gæt er at deep state i Rusland og Kina er hamrende ligeglade med om det bliver scenarie 1, 2 eller 3. Mit gæt er, at i hvert fald Kina, men også deep state i Rusland samarbejder med bagmændene i Vesten bag hele Woke, LGBT+, Klima-løgn, Agenda2030 bevægelsen om at smadre Vesten kulturelt og økonomisk, så det finansielle og dermed den økonomiske magt flytter til Østen fra Vesten. Når først de har den økonomiske magt, så kommer den politiske af sig selv. Geopolitisk set er Euro-Asien et bedre sted at være end i Nordamerika, fordi det har et meget større areal.

 

Jeg synes, at det er ironisk at Rusland med kortere demokratiske traditioner end Vesten og Kina med et kommunistisk et parti diktatur, hjælper lande rundt omkring i verden, og har ledere der overvejende siger fornuftige ting til gavn for menneskeheden, alt imens de i praksis indfører Agenda 2030 med befolkningen i storbyer, central bank digital valuta, overvågningsstat og i Kinas tilfælde social kredit score.

 

Og i Vesten, hvor vi har de gamle græske og romerske demokratiske traditioner og vikingernes menneskerettigheder, privat ejendomsret og uskyldig indtil det modsatte er bevidst og kulturelt set dybe respekt for menneskerettigheder og Grundloven, i hvert fald i teorien, ja her, ser vi de mest drakoniske indgreb i vores frihed med politikere, der indfører flere og flere regler som om vi boede i Sovjetunionen eller det kommunistiske Kina. Regler der er dybt dybt menneskefjendske med en statsmagt og bureaukrati, der indfører love og regler ingen normale mennesker nogensinde ville gå med til. Ofte stik imod menneskerettigheder, Grundloven, etik og sund fornuft.

 

Nedenfor vil jeg prøve at demonstrere, hvordan vores kultur systematisk forsøges nedbrudt netop nu.

 

Jeg håber denne skrivelse vil give anledning til selvransagelse og hovedrengøring internt, ikke mindst hvor i får jeres informationer om ”verdens gang”. Jeg ser frem til at høre jeres svar, og til orientering vil dette brev blive delt i et nyhedsbrev.

 

Venlig hilsen

 

Mads Palsvig

 

 

“The highest activity a human being can attain is learning for understanding, because to understand is to be free.” Baruch Spinoza

Why Smart People Believe Stupid Things - by Gurwinder (substack.com)  This article is very important in order to understand why so relatively few academics spoke out against the crimes committed against humanity the last 3 years.

 

 

Documentation:

Below you will find documentation to support my statements in my letter to the Danish Ministry of Foreign Affairs:

- Videos

- Websites mixed with statements from 1st hand witnesses or state actors

- List of litterature and research topics for the uninitiated into what is really going on

- Memes and very important additional information

Videos and websites will be devided into the following subsections for easier clarity:

- Climate

- Coup d'etats

- Covid19

- Economy

- Food

- LGBT+

- Media

- New World Order

- War 

 

Videos

Climate:

Climate hoax and excellent profits for the globalists (rumble.com)

(222) Beekeeper Whistleblower Video Proof Aussie Govt MASS KILLING Bees: "The Govt Doesn't Want Us To Eat" - YouTube  once you have killed the bees, according to Einstein all humans will die within 2 years  

Coup d'etats:

Coup d'etats or regime change for the New World Order (rumble.com)

The CIA - 70 YEARS IN UKRAINE (rumble.com)  

Covid19:

Covid19 the biggest crime against humanity ever (rumble.com)

DOD is Behind the Vaccines?! Covert Global Martial Law Act (rumble.com)

Economy:

Economic system designed for biggest possible division between rich and poor (rumble.com)

Six ideas to shift the tax burden from people to multinational corporations. (rumble.com)

Demonstration i Prag tale af Mads Palsvig (rumble.com)

Food:

Food in the New World Order (rumble.com)

LGBT+

LGBT+ to promote pedofilia and a satanic agenda (rumble.com)

The United Nations just lost it's F**king MIND with this | Redacted with Natali and Clayton Morris (rumble.com)

Media:

Mainstream medias role in the new world order roll out (rumble.com)

(233) RT.com interviews insider and whistleblower Udo Ulfkotte – Sep 29, 2014 - YouTube The journalists in the west are working for CIA. 1st hand witness deceased Udo Ulfcotte.

New World Order:

New World Order plans for a dystopian future (rumble.com)

It is time to say no to the most evil empire in human history (rumble.com)

War:

War, what is it good for? Laundering money and creating human misery. (rumble.com)

(238) (Full) In the Shadow of Hermes by Jüri Lina (2009) - YouTube

 

Climate

 

"If they knew what we have done, they would chase us down the streets...", George Bush Senior

What are the chances, that the trains always derails right on big waterways, where they can pollute the most?

There is no climate crisis. There is a pollution crisis.

Yet the trillionaires behind the so-called climate emergency never once talk about cleaning up our only home: Earth. If they really cared about Earth and our health and well-being, which is directly connected to nature, wouldn't they be worried about the massive pollution that is affecting us all? This alone proves that it's a made up emergency just like the plandemics past and present.

36 train derailments so far this year and counting:   Arizona, West Virginia, South Carolina x3, Texas x3, Ohio x5, Oklahoma x2, Michigan, Nebraska, Californian x3, Philly, Alabama x2, Alaska, Louisiana, Florida, Massachusetts, North Dakota, Minnesota, Montana, Pennsylvania, Virginia, Maine, Illinois x2, Kansas...

https://www.newsweek.com/more-dozen-trains-have-derailed-us-this-year-1780952

https://www.newsweek.com/these-are-worst-train-derailments-us-history-1781469

https://amp.theguardian.com/us-news/2023/feb/25/revealed-us-chemical-accidents-one-every-two-days-average

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bureaukrats are always making life as miserable and troublesome as possible for people

https://fdm.dk/nyheder/bilist/2022-04-ny-parkeringsregel-traeder-kraft-1-maj

Nye energikrav kan koste 120 mia. kr: Familier ender med usælgelige boliger (finans.dk)

All UK Airports must close within the next 10 years, beef and lamb will be banned, and construction of new buildings will cease in the name of “Climate Change” according to Government Report – The Expose (expose-news.com)

Germany is shutting off its last nuclear power plants because shutting down the cleanest source of energy is totally the best way to beat climate change | Not the Bee

EU Backs Controversial Dutch Plans To Shut Down Farms In Bid To Reduce Nitrogen Emissions | ZeroHedge

Facts about climate change:  facts you don't hear on fake mainstream media, because it is not in the globalists who own the medias interest

Home - CO2 Coalition

https://dailysceptic.org/2023/01/10/net-zero-will-lead-to-the-end-of-modern-civilisation-says-top-scientist/

https://www.americanthinker.com/articles/2019/11/the_climate_con.html

https://www.theepochtimes.com/the-never-never-of-climate-change_4741492.html

The Agenda’s “Net Zero” could mean “zero” of anything and everything – The Expose (expose-news.com)

https://expose-news.com/2023/04/26/legal-challenge-to-stop-geoengineering-launched/

Half the World Faces Starvation Under Net Zero Policies, Say Two Top Climate Scientists – The Daily Sceptic

Climate scientists told to 'cover up' the fact that the Earth's temperature hasn't risen for the last 15 years | Daily Mail Online

Climate Change Conference: The world’s best scientists reveal the truth – The Expose (expose-news.com)

Just 3% of Australians Are Aware That the Great Barrier Reef is at a Record High, Survey Finds – The Daily Sceptic

(219) MEP Terheș: Greta Thunberg and Bill Gates are unqualified to lecture the world on climate change - YouTube

Open letter to UN Secretary-General: Current scientific knowledge does not substantiate Ban Ki-Moon assertions on weather and climate, say 125-plus scientists | Financial Post

Challenging-Net-Zero-with-Science-digital-CO2-Coalition.pdf (co2coalition.org)

BREAKING – Just 0.3% of Scientists agree Humanity is causing Climate Change; NOT 97% as falsely spread by the UN – The Expose (expose-news.com)   

The world has woken up to the Climate Scam – The Expose (expose-news.com)

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/1540-experts-agree-there-is-no-climate-emergency/

IPCC adjusts temperature data to create the impression of catastrophic global warming – The Expose (expose-news.com)

Zero Emission Vehicle mandate opposed by 94 percent in new poll | Express.co.uk 

Tropical Paradise Islands Are Not Sinking and Shrinking…Most Are in Fact Growing! – Watts Up With That?

Body Blow To Activists: Whopping 82% Of Berlin's Voters Refused To Support Net Zero 2030 As Referendum Fails | ZeroHedge

(227) Inconvenient Truth: 32 Climate Predictions Proven False | Facts Matter - YouTube

Scientists Uncover the Role of Undersea Volcanoes in Climate Change – But the Media Don't Want to Know – The Daily Sceptic

Regarding UN Sustainable Development Goals

https://www.technocracy.news/sri-lankas-collapse-over-un-wef-ag-policies-should-be-a-warning-to-the-world/

An excellent reply by Alexandra Latypova when asked how her company would meet the  UN SDG’s:

“UN is an unelected, unaccountable organization whose pronouncements have no bearing on our company's bylaws, management principles and corporate governance. We resent the implication that they do.  We do not support UN's "Sustainable Development Goals" and related ideology as we believe it is vague, self-contradictory, unimplementable and overall damaging framework designed to promote the interests of wealthy and powerful individuals and corporations at the expense of the working people globally.  "Sustainability" is a purposefully undefined but pleasantly sounding nonsense.  The 17 "goals" made up by overpaid bureaucrats are designed to obfuscate the reality - the monopolizing of control over the world's resources and subjugation of the people who never consented to be governed in this manner.    As an example of absurdity, the core of the SDG program for development and poverty reduction relies on industrial growth — ever-increasing levels of extraction, production, and consumption. Goal 8 calls for 7% annual GDP growth in the least developed countries and higher levels of economic productivity across the board, calling for less and more at the same time.  The most recent example of SDG in action is the devastating collapse of the entire country of Sri Lanka precipitated by capricious "sustainability" burdens such as bans on fertilizer and ban on non-organic farming which led to widespread hardship and civil unrest.  Widespread protests of farmers are currently ongoing in the Netherlands and other European countries.  The hardworking people are pushed to the brink of despair by the SDG inspired "green" nonsense while UN's corporate sponsors like Bill Gates are simultaneously purchasing all arable land in sight.  “Sustainable water" agenda comes with Nestle's sponsorship which aims to have all freshwater on Earth owned by corporations.  “Health" goals are sponsored by the global pharmaceutical companies and, unsurprisingly, aim at increasing government purchases of drugs, elimination of individual health choices and informed consent as already demonstrated by the global covid-19 policies to date. In summary, we do not support UN and its agenda 2030.  We think nobody should. Collectivist utopias have led to devastation both human and environmental every single time they were attempted, and UN's SDG is yet another attempt.  We strongly believe in the individual rights to free thought, expression and self-determination, as only truly free individuals can build a just, moral, non-fraudulent society for common good.”

Geoengineering:

Geoengineering = man made eco disasters and destruction of the earth food production capability. As New World Order - Globalist Henry Kissinger said: "If you control food, you control people". And you can't control food as long as world is so incredibly abundant.

The UN Discusses Darkening The Skies to Combat Climate Change - DailyClout

 

 

Coup d'etat's

 

CIA:

https://www.mintpressnews.com/leaked-wikileaks-doc-reveals-how-us-military-uses-of-imf-world-bank-as-unconventional-weapons/254708/

(218) The USA Loves To Meddle In Other Countries - YouTube

Kalle det et kupp? CIAs rolle i fargerevolusjoner i Georgia - steigan.no

RFK Jr. Says CIA Is Connected to 2001 Anthrax Attacks | The Gateway Pundit | by Anthony Scott

Bombshell filing: 9/11 hijackers were CIA recruits - The Grayzone

Half the Ukrainian government in 2014 were or had been US Citizens, here is one of them:  Ukraine's Jaresko Says She'd Be Willing to Head New Cabinet - Bloomberg (archive.ph)

Mexican President sends letter to Biden telling him to stop USAID from continuing to illegally finance the opposition in México.

Exclusive: New report unveils how CIA schemes color revolutions around the world - Global Times

Whole World Hates America, Its Reputation is Faltering, Senior Erdogan Ally Says (sputnikglobe.com)   

CIA tried to overthrow Erdogan in 2016. Putin warned him, Erdogan rounded up the 10.000 officers in the Turkish Army CIA had employed. Not sure what happened to them. In 2016 Erdogan's actively helped USA transport stolen oil from Syria through Turkey, so the Erdogan family was clearly a US asset. For some reason CIA decided to get rid of Erdogan, this was a golden opportunity for Russia to put a wedge in Nato, and potentially get the second largest army in Nato out of Nato or even on their side. 

Covid plandemics role in New World Order Dictatorship:

‘One Health’ — The Global Takeover of Everything? • Children's Health Defense (childrenshealthdefense.org)

False Flags:

Wernher von Braun: “Aliens will be the last card.” — The Tanster

(233) Dr Robert Malone: When Governments deploy psy-ops on their citizens, 'sovereignty becomes obsolete' - YouTube 

https://www.nbcnews.com/politics/joe-biden/biden-releases-jfk-assassination-records-rcna61286

 

 

Covid 19

 

Medical science has made such tremendous progress that there is hardly a healthy human left ~ Aldous Huxley

Who was behind the pandemic:

The role of the US DoD (and their co-investors) in "covid countermeasures" enterprise. (substack.com)

Militarized Healthcare with Sasha Latypova - RFK Jr Podcast | Podcast on Spotify

The "Lockdown Files" Emphasize the Scam Behind COVID-19 - The HighWire

https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/event-201-pandemic-tabletop-exercise

Pandemien var nøye forberedt: Her er informasjon om de som stod bak. - Derimot

(219) Event 201 Pandemic Exercise: Segment 4, Communications Discussion and Epilogue Video - YouTube

(223) JUST IN: Rand Paul Asks Samantha Power: 'Did USAID Fund Coronavirus Research In Wuhan China?' - YouTube

Why was Covid so deadly for African Leaders? (substack.com)

Pandemic Treaty, WHO's new plan to control the world:

https://jamesroguski.substack.com/p/follow-the-money?publication_id=746475&isFreemail=true

https://jamesroguski.substack.com/p/exit-the-who?utm_source=post-email-title&publication_id=746475&post_id=100668739&isFreemail=true&utm_medium=email

https://rumble.com/v2kc4cr-the-who-pandemic-treaty-will-change-everything-redacted-with-clayton-morris.html

https://youtube.com/shorts/U-V-LleshVY?feature=share  Justin Trudeau: "Unvaccinated people are taking up space."

Top 10 Reasons to #ExitTheWHO - James Roguski (substack.com)

Amendments to WHO’s International Health Regulations: An Annotated Guide Brownstone Institute

The Lies:

https://palexander.substack.com/p/what-federal-public-health-in-canada What? 'Federal Public Health in Canada 'Knew' the Vaccinated Could & Do Carry the Same COVID Viral Loads as Unvaccinated Before Mandates Imposed'; so why the hell was the COVID vaccine MANDATED?

Moderna CEO Caught Admitting ‘Covid Was an Inside Job’ to Inner Circle - The People's Voice (thepeoplesvoice.tv)

– Gravejornalist: Kontrollorganer som EMA er betalte og korrupte (hemali.no)

10 myths told by COVID experts -- now debunked (nypost.com)

Horowitz: They knew: FOIA document shows government anticipated mass vaccine injuries, then observed them from day one - Conservative Review

Vaccine injuries and deaths:

Pfizer Knew Pregnancy Risks - Vox Popoli (voxday.net)

https://expose-news.com/2023/04/27/covid-injections-linked-to-increase-in-miscarriages/

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/waiting-to-drown-covid-vaccine-injury-class-action-filed-against-federal-government/news-story/8f91ca843cc4b62b7df9cbabd398cfe6

7% of vaccinated Americans have suffered major side effects from COVID-19 jab: poll - LifeSite (lifesitenews.com)

https://www.conservativewoman.co.uk/the-disturbing-truth-about-safe-vaccines-for-mothers-to-be/

UK GOV. confirms Unvaccinated had lowest Mortality Rate per 100k in 2022 – The Expose (expose-news.com)

Australia sees 63% drop in births after introduction of covid “vaccines” – what will the government’s excuse be? – NaturalNews.com

Denmark’s Pandemic of the Vaccinated – The Expose (expose-news.com)

WHO Confirms 'Staggering' One in Six People Have Fertility Issues (thenationalpulse.com)

https://rumble.com/v2hcugo-to-all-funeral-directors-and-embalmers-worldwide-listen-carefuly.html

Injury figures in DK after the alleged vaccines. 7/5 2023 Pfizer-Tozinameran = 90.738 Moderna-Elasomeran = 22.666 A - Z-chadox1 ncov - 19 = 88.587 J&J-Ad26.cov2.s = 1480 Total = 203,471 - according to the Danish Medicines Agency's interactive side effect system. An increase from last month of just under 3000 injuries, where the figure was 200,637. 20.5 million of the alleged vaccines have been purchased for the autumn campaign and right now it is actually also possible to get jabbed in 23 different places in this country. The alleged vaccines still do not give immunity and everyone can then still get infected, infect others and die from the vaccination. The alleged vaccines do not work! Quote: Kent Nielsen

Science behind Covid:

https://christinemasseyfois.substack.com/p/victory-in-court-virology-indefensible

Unvaccinated Blood Is Now in Very High Demand (theepochtimes.com)

New Idaho Bill to Charge Those Who Administer mRNA Vaccines with Misdemeanor - DailyClout

How the Vaxx Causes Cancer - Vox Popoli (voxday.net)

New 2023 Documentary Premiere: COVIDISM – Contagious Deception (healthimpactnews.com)

Video: CDC Director Admits For The First Time That Vaccinated People Can Spread COVID – Summit News

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (rumble.com) 

https://www.bitchute.com/video/XGFuuJNjHofB/ Show Me The "Virus" Christine Massey

The Dark History of Vaccines: The Manmade Origin of AIDS and Other Diseases – Forbidden Knowledge TV

(233) Where Did All The "Trust the Science" People Go? - YouTube  

Masks:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-11982039/Face-masks-raise-risk-stillbirths-testicular-issues-cognitive-decline-study-says.html

Possible toxicity of chronic carbon dioxide exposure associated with face mask use, particularly in pregnant women, children and adolescents – A scoping review: Heliyon (cell.com) 

Masks in hospitals made 'no difference' to Covid infection rates, study finds | Daily Mail Online

Court cases:

Australian government is hit with class action lawsuit over Covid vaccines | Daily Mail Online

Marvin Haberland's Huge COURT WIN: "Measures Based On Imaginary Viruses Are Not Justifiable" (rumble.com)

India charges WHO Scientist Soumya Swaminathan for Mass Murder: The beginning of Accountability - Herland Report (hannenabintuherland.com)

Original COVID-19 shots no longer authorized | The Hill

Belgian lobbyist sues von der Leyen over Pfizer contracts – EURACTIV.com

(220) On COVID Committee draft report: we are witnessing the biggest corruption coverup in the EU history - YouTube

https://www.marshall.senate.gov/wp-content/uploads/MWG-EXECUTIVE-SUMMARY-4.17-Final-Version.pdf

Government Vaccine archives in flames in Madrid as court demands answers for the vaccine genocide according to news

(226) EU Commissioner refuses to answer on Ursula von der Leyen's C-19 contracts! - YouTube

Crime Scene: ‘Mass Murderer’ Walensky’s Resignation Came Days After Incriminating Report Emerged - DailyClout

 

 

Economy

 

New Financial Centre, from Anglosaxon US and Uk to China:

https://www.reuters.com/world/china/argentina-govt-pay-chinese-imports-yuan-rather-than-dollars-2023-04-26/

https://insiderpaper.com/argentina-says-will-pay-for-chinese-imports-in-yuan-instead-of-dollars/

https://greatgameindia.com/india-signs-deal-to-adopt-moscows-spfs-system-for-banking-payments-to-russia/

https://www.bangkokpost.com/business/2558236  The Bank of Thailand is in discussions with China's central bank over supporting the use of yuan-baht settlement

Digital ruble to be introduced no sooner than 2024, Bank of Russia says Nabiullina also stressed that the testing phase of the digital ruble will take as long as necessary, but at least until the end of 2023.

EU’s Largest Economy Can’t Do Without China – Mercedes CEO Cutting ties with China would put most of Germany’s industry at risk, the CEO of luxury carmaker Mercedes-Benz warned on Sunday. Europe depends on China for 98% of its rare-earth elements.

EU Reliant On Rebadged Russian Oil From India — Bloomberg The EU is still powering its economy with Russian oil despite sanctions, Bloomberg reported this week.

Official data shows that for the first time, China’s native yuan overtook the US dollar as the most-used currency for cross-border trade in March

The State Duma proposed to remove English from the school curriculum and increase the number of hours to study Chinese and Spanish

Nineteen countries are lining up to join BRICS as the group forges ahead with de-dollarization and the restructuring of the world order.

Indonesia About To Ditch Visa And Mastercard — Media

South Korea, Indonesia c.banks agree to promote local currency transactions | Reuters

Trade transactions between Indonesia and South Korea will start to use rupiah and won as substitutes for the US dollar.

Foreign Firms Leaving Russia Face Windfall Tax – media  The Russian Ministry of Finance is preparing regulations which would oblige companies to pay a windfall tax on excess profits made in 2021–2022, Bloomberg reported on Thursday. According to an earlier report by the Izvestia newspaper, the levy will target any businesses whose profits in 2021-2022 exceeded 1 billion rubles ($12 million). They will be charged 10% on any excess profits earned during that period compared with the preceding two years. The levy would present another hurdle for firms leaving Russia. The departing companies are already required to sell their Russian assets at a 50% discount, the need to obtain government permission for the sale, and a mandatory contribution to the Russian budget, amounting to at least 10% of half the market value of the company’s assets in the country.

G7 Announces Terms For Unfreezing Russian Assets: Russian assets frozen by the G7 nations will remain “immobilized” until the Ukraine conflict is resolved and Moscow pays reparations

The Kiev School of Economics (KSE) analyzed 3,157 foreign firms that operated in the Russian market before the start of Moscow’s military operation in Ukraine as part of its Leave Russia project. According to its calculations, only 213 of these companies have divested from the sanctioned country in the past year, which is roughly 6.7%. Some 473 have announced plans to leave but haven’t executed them. More than 2,400 companies continue to do business in the country, despite roughly half being forced to curtail their operations to various extents.

Economic sanctions imposed on Russia and other countries by the United States put the dollar's dominance at risk as targeted nations seek out an alternative, Treasury Secretary Janet Yellen said Sunday.

De-dollarization kicks into high gear | MR Online

Robert F. Kennedy Jr: The Neocon projects in Iraq and Ukraine have cost $8.1 trillion, hollowed out our middle class, made a laughingstock of U.S. military power and moral authority, pushed China and Russia into an invincible alliance, destroyed the dollar as the global currency, cost millions of lives and done nothing to advance democracy or win friendships or influence”

TUNISIA PRESIDENT to IMF: "You want us to sell Tunisia? Tunisia is not for sale. Foreign diktats that will lead to more poverty are unacceptable. The world must understand... human beings are not figures or a set of numbers for subtraction and addition." Tunisia is now considering submitting an application to join BRICS.

Russian Car Sales Triple Sales of new passenger cars in Russia jumped 2.7 times in April compared to the same period in 2022, data from analytical agency Avtostat showed. According to the report, more than 75,000 new vehicles were sold last month, 8% more than in March. Avtostat said that 44% of the cars sold were Chinese brands, while another 35% were Russian-made. The combined share of South Korean, Japanese, European, and American automobiles fell to just over 20%.

Chinese Foreign Minister Qin Gang assured his Indian and Russian counterparts that bilateral ties would strengthen and "coordination and cooperation" would increase        

(230) WESTERN Retailers LYING about Leaving Russia just to PANDER? You Bet! - YouTube

World's Top Currency: China Takes Yuan Global in Bid to Repel US Dollar (USD) - Bloomberg

Pakistan Switching To Yuan To Buy Russian Oil — Media

New World Order:

Russia Joins Centre for the Fourth Industrial Revolution Network > Press releases | World Economic Forum (weforum.org) 

World Economic Forum announces ‘Summer Davos’ is coming to China (dossier.today)

"The rise of the United States in fact became such a threat to the British Empire that it orchestrated a civil war in order to break the Union into two smaller, weaker client states that could be set one against one another and kept weak and easily dominated. Empires do not suffer rivals and prefer that the earth be covered by uneducated and disorganized masses whose sole worth would be as a source of cheap, or preferably free labor used to extract their countries' resource wealth and transfer it to "the nobles and sovereigns of Europe." These would be the very stakeholders of George Soros' open societies, who congregate in Davos and fantasize about turning the whole of humanity into a flock of "hackable animals" with no free will.[....] But the occult oligarchy behind the open societies has already lost their global war. They predicated their plans on achieving total domination of the whole world. The emergence of a multi-polar order entirely collapses their plans. How can you force everyone to rely on windmills and solar panels if your rivals are happily burning oil and gas and running their steel-producing furnaces? Without steel, you can't build modern weapons. How can you coerce the "hackable animals" to subsist on insects if people in closed societies enjoy traditional foods? How do you force 7 or 8 billion people to take up your vaccines and carry vaccine passes if other nations opt for your rivals' vaccines? That ship had sailed - it simply cannot be done." Alex Krainer        

Plenty of energy in the BRICS countries:

The Turkish president is set to speak later at the inauguration of his country's first nuclear power plant, built in collaboration with Russian nuclear energy firm Rosatom.

Syria is demanding compensation from the United States for the economic damage caused by the illegal export of oil from the fields in the northeast of the country. This statement was made by the Ministry of Foreign Affairs (MFA) of the Arab Republic. For more than five years the US troops have occupied practically half of the territory of Syria and are exporting Syrian oil.

German Interview, by Michael Hudson - The Unz Review

IN-DEPTH: The Real Reason Behind China’s $10 Billion Offer to Taliban for Lithium (theepochtimes.com)

Germany shuts down three last nuclear reactors to end the reliance on atomic energy in Europe’s biggest economy.

Saudi Arabia is Buying Russian Oil at Record Levels and Laundering it Onto the European Market (watcher.guru)

CBDC = Central Bank Digital Currency:

Robert F. Kennedy Jr. expresses strong disapproval of CBDCs, Digital IDs (insiderpaper.com)

https://rumble.com/v2kcfl7-its-starting-this-is-how-they-will-track-everything-you-do-redacted-with-cl.html

 State of Control « Snaphanen.dk

"Transparency" is reserved for the proles (substack.com)   Digital ruble to fight corruption and at the same time politicians no longer has to disclose their income and real estate holdings.

Russia, China, and India are collaborating to create a digital currency, challenging the global financial system and reducing reliance on the US dollar.

Economic Solutions that creates a win win for everyone:

Corona Investigative Committe with Vivianne Fischer, Wolfgang Vodarg and Mads Palsvig (rumble.com)

Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab (rumble.com) 

 

 

Food

 

WHO’s Pandemic Accord Will Give It Control Over U.S. Livestock and Food Supply – Site Title (family.blog)

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/04/29/vegan-diet-meat-scientists-british-beef-livestock-farming/

Kiev Decries EU Restrictions On Ukrainian Imports  The Ukrainian authorities have sent notes of protest to the Polish and EU embassies, decrying the restrictions on imports of the country’s agricultural products to the bloc.

You will eat ze bugs! EU allows house crickets and lesser mealworm larvae in food products - Strange Sounds

Yes, mRNA Vaccines Are Being Used on Animals in the US Food Supply. (thenationalpulse.com)

Six years ago, Putin initiated a program to eliminate pesticides and genetically engineered crops from Russia’s fields. Monsanto had planned to open its first plant in Russia, but in June 2016 Russia’s State Duma adopted a government bill banning the cultivation and breeding of genetically modified plants and animals, except as used for scientific research purposes. A few weeks later, Putin signed federal law No. 358 prohibiting cultivation of genetically engineered crops. The law also made it illegal to breed genetically engineered animals on the territory of the Russian Federation. Putin had said he envisioned a future in which Russia would become “the worlds largest supplier of ecologically clean and high-quality organic food.”  He called on the country to become completely self-sufficient in food production: “We are not only able to feed ourselves taking into account our lands, water resources; Russia is able to become the largest world supplier of healthful, ecologically clean and high-quality food which the Western producers have long lost, especially given the fact that demand for such products in the world market is steadily growing”.

 

 

LGBT+

 

Normalizing and legalizing pedophilia:

Guf for børnelokkere (document.dk)

The United Nations says that we should decriminalize all sex and drug-related activity in the name of human rights, including sex with minors. Oh and they want you to be able to poop on the street. Is this progress? 

This comes from a United Nations organization called UNAIDS in [a report: 

https://www.unaids.org/en/resources/presscentre/featurestories/2023/march/20230308_new-legal-principles-decriminalization …released on March 8 to honor Women's Day. It is sort of a best practice suggestion for international communities on how to police “conduct associated with sex, reproduction, HIV, drug use, homelessness and poverty." The basic suggestion is: you don't. This is a strange document but the strangest is Principle 16 which suggests no age limit for consensual sex. It also suggests no criminal penalties for sex work, buying or selling, and no criminal consequences for people who make money by other people's sex work. We used to call these pimps. Do we still? The report further suggests decriminalizing all drug use and drug possession as well as leaving homeless people where they are to poop in the street. And your right to live in places where people do not do drugs, poop on sidewalks, sell other people for sex, and have sex with minors? You don't have that right apparently. It sure does seem like the UN is in favor of social collapse, doesn't it?

8-MARCH-Principles-FINAL-printer-version-1-MARCH-2023.pdf (icj2.wpenginepowered.com)

UN Issues Report Pushing for Normalization and Decriminalization of Pedophilia | The Gateway Pundit | by Joe Hoft

UN Report Says Minors Can Consent to Sex with Adults (thenationalpulse.com)

UN, Globalists Seek To Decriminalise Sex With Minors – Summit News

Bill Gates Plows Millions into Group Claiming Kids Are 'Sexual Beings' - Slay News

www.telegraph.co.uk germany to legaize incest  

Chelsea Clinton Comes Out In Favour Of Porn For School Kids – Summit News

Democrat Party-Approved: 8-Year-Old Girl at Border Found With 67 Different DNA Samples Inside Her (rumble.com) 

Should children be allowed to mutilate themselves:

Washington to Castrate Minors without Parental Consent as U.N. Pushes Legalized Pedophilia – Forbidden Knowledge TV

"The leader of the Alliance for a Safe Texas is pretty open about making categorical statements that the government has become a catalyst in a massive multibillion-dollar child trafficking operation that specifically transports migrant children across the border into Mexico for the purpose of forced labor."

Gender bending chemicals in food:

Warning over chemical in food as EU officials rule current 'safe' limit is 20,000 times too high | Daily Mail Online   Gender bending  chemicals in food 20.000 times too high

Horror Stories: Trans Kids At Highest Risk of Suicide & Regret From Body Mutilation (infowars.com)

Documentary:

SATANISM & OCCULT PERVERSION IN THE U.S. MILITARY (KAY GRIGGS INTERVIEW PART 1)

Fearless Nation https://www.bitchute.com/video/mWljaM9Tl9hY/

SATANISM & OCCULT PERVERSION IN THE U.S. MILITARY (KAY GRIGGS INTERVIEW PART 2)

Fearless Nation https://www.bitchute.com/video/ZcJHgvy4ZEPK/

They really addressed #Adrenochrome on Turkish TV!! https://twitter.com/MazvitaJames/status/1277648938527490048 [Eng. subs] https://twitter.com/Kungpowchicke15/status/1479981487399313409

 

 

Media

 

Vakstidende our Danish Newspaper:

OUR 4th NEWSPAPER "VaksTidende" IS OUT in ENGLISH and in DANISH:     For Vakstidende gælder: Alle aviser på site -  https://avis.jfk21.dk/  Specifik avis på site fx Vaks#4 - https://avis.jfk21.dk/vaks04   Direkte link til specifik avis fx Vaks#4 - https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks04.pdf Direkte link til specifik side i avis fx side 18 -  https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks04/18.pdf  VAKS Skabelon og vejledning til egen avis - https://avis.jfk21.dk/skabelon

For English NEWSPAPER:

All newspapers on this site -  https://scandinavianfreedom.news/   Specific newspaper on for example NEWS#4 - https://scandinavianfreedom.news/04 Direct link to specific newspaper NEWS#4 - http://scandinavianfreedom.news/downloads/news04.pdf  Direct link to specific page in the newspaper fx page 18 - http://scandinavianfreedom.news/downloads/news04/18.pdf  NEWS Template to make your own newspaper - http://scandinavianfreedom.news/template

Truthbombs:

(218) Elon Musk Destroys BBC Live On Twitter (BRUTAL!) - YouTube 

The Origins and Legacy of MK-ULTRA - Probablyalexandra (substack.com)

U.S. argues for immunity in MK-ULTRA mind control case before Quebec Court of Appeal | CBC News

Censorship

KLAUS SCHWAB HIRE MILLIONS OF 'INFORMATION WARRIORS' TO 'SEIZE CONTROL OF THE INTERNET'

(233) OMG - Did You Realize What's Being Passed into LAW? Truly Shocking ???? - YouTube

DISCLOSURE LIBRARY BITCHUTE CHANNEL https://www.bitchute.com/video/lRCQNHf1mfZL/

https://public.substack.com/p/norway-state-media-behind-facebook

(218) 2020 Was Just a Big Mess!! - YouTube    Department of defense had weekly meetings with Twitter

The Media Matrix | Full Documentary - The Corbett Report

Twitter File Release #8 - Evidence Showing Pentagon/State Dept using Twitter for Propaganda, Release Curated to Protect Barack Obama - The Last Refuge (theconservativetreehouse.com)

House Democrat Introduces Legislation to End Free Speech for White People (trendingpoliticsnews.com)

THE CENSORSHIP-INDUSTRIAL COMPLEX - by Matt Taibbi (substack.com)

This Shadowy Group Ran The Government's Censorship Scheme (thefederalist.com)

The Washington Post's One-Sided Assessment of Disinformation - CounterPunch.org

Media Lies:

50 cia agents lied about hunter biden laptop that it was Russian disinformation  “The Biden campaign-backed Hunter Biden 2020 intelligence letter was crafted by the same "Beacon Global Strategies" intel officials involved in the 2016 Hillary campaign effort declaring Bernie as a threat to national security... This means that, in two consecutive presidential elections, the Democratic candidate generated fake claims about Russia, spread them through intel officials and media stenographers, and did so to deflect from factual disclosures about their corruption... We saw that in 2016, when the DNC emails were released and the Clinton campaign, via its contractor Crowdstrike generated the unsupported claim that Russia was behind those emails and also, via a different contractor, FusionGPS put out a conspiracy theory that Trump was a Russian conspirator. And now we have in 2020 the same Russia Gate playbook, now you have the Hunter Biden laptop showing corruption by Hunter Biden, and what does the Biden campaign do? Ask their intelligence community friends to put out a fake claim that Russia is behind all of this."

https://www.washingtonexaminer.com/news/justice/hunter-biden-investigation-ex-cia-chief-blinken-triggered-letter-discredit

Video about Russian misinformation. The former CIA chief Mike Morell has admitted that he helped spread lies about Hunter Biden's laptop to help Biden win the 2020 presidential election. Morello admitted to drafting a letter signed by 51 U.S. intelligence officials claiming the laptop was Russian disinformation. The US congressional oversight committee now has questions for Anthony Blinken, who allegedly called Morello. Since it has now been proven that the laptop specifically belonged to Joe Biden's son and that Russia had nothing to do with it

AI chatbot 'hallucinations' perpetuate political falsehoods, biases that have rewritten American history - Disclose.tv 

Trusted News Initiative led by BBC News contributed to 2 Million Excess Deaths across the West by enforcing Censorship of the Dangers of COVID Vaccination – The Expose (expose-news.com)

Requiem for a Smear Victim: Clemens Arvay (substack.com)

Ownership:

Blackrock Owns 15.1% of the Fox Corporation (substack.com)

Alternative Media:

Amazing Polly  https://rumble.com/v2kmt10-meet-the-so-called-independent-alternative-media-dig-into-rumble.html

https://thepeoplesvoice.tv/ireland-passes-law-making-it-illegal-to-read-non-mainstream-news-sources/

 

 

New World Order

 

No matter how paranoid or conspiracy-minded you are, what the government is actually doing is worse than you can imagine. - William Blum

"The main mark of modern governments is that we do not know who governs, de facto any more than de jure. We see the politician and not his backer; still less the backer of the backer; or, what is most important of all, the banker of the backer." G.K. Chesterton

"the law in Socialist society is not above political considerations" ~ Karl Marx

The New World Order Proponents:

Do You Have the JFK Secret Society Speech? - Questions For Corbett #099 - The Corbett Report

George Orwell in 1984:"The Party seeks power entirely for its own sake. We are not interested in the good of others; we are interested solely in power. Not wealth or luxury or long life or happiness: only power, pure power. What pure power means you will understand presently. We are different from all the oligarchies of the past, in that we know what we are doing.  "All the others, even those who resembled ourselves, were cowards and hypocrites. The German Nazis and the Russian Communists came very close to us in their methods, but they never had the courage to recognize their own motives. They pretended, perhaps they even believed, that they had seized power unwillingly and for a limited time, and that just round the corner there lay a paradise where human beings would be free and equal.  "We are not like that. We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it. Power is not a means, it is an end. One does not establish a dictatorship in order to safeguard a revolution; one makes the revolution in order to establish the dictatorship."

Strategic Intelligence (weforum.org)  World Economic Forum    

The Fourth Industrial Revolution, by Klaus Schwab | World Economic Forum (weforum.org)

https://geopoliticsandempire.com/2023/04/29/jacob-nordangard-elites-seek-tyrannical-world-government-were-living-in-a-bond-movie

European Confederation (1943) - Wikipedia An idea by German Minister of Foreign Affairs Joachim Von Ribbentrop

https://aim4truth.org/2021/03/16/klaus-schwab-is-the-great-barker-of-the-fourth-reich/

https://expose-news.com/2023/04/27/dystopian-influence-of-the-wef-great-reset/

The World Economic Forum Says It Will 'Accelerate' Implementation of Globalist Agenda 2030. (thenationalpulse.com)

Spanish Bishop: Behind Agenda 2030 lies an attempt to change civilisation, a new world order that will change people’s beliefs – The Expose (expose-news.com)

Russia is still complicit in the Great Reset – OffGuardian (off-guardian.org)

The Old Empire wants us back in Chains (substack.com)

Towards a Church of the British Empire: World Government as British Empire Revivalism (thelastamericanvagabond.com)

How 'Tools of the New World' Align with the Great Reset, Merge with the IoB (sociable.co)

"The Trilateral Commission is intended to be the vehicle for multinational consolidation of the commercial and banking interests by seizing control of the political government of the United States. The Trilateral Commission represents a skillful, coordinated effort to seize control and consolidate the four centers of power political, monetary, intellectual and ecclesiastical. What the Trilateral Commission intends is to create a worldwide economic power superior to the political governments of the nation states involved. As managers and creators of the system, they will rule the future." U.S. Senator Barry Goldwater "With No Apologies" 1964

(233) 'We need a single global order' says Macron at APEC summit | AFP - YouTube

Golitsyn: The Key to Understanding Today’s Unfolding World Revolution (theepochtimes.com)  Important: Communist World Take Over. Russia and China are hiding their alliance in order to get investments from the West and get the West to take its guard down, so they can be demoralized from within with the Woke Agenda. Russia bribed Hillary Clinton, paid her USD 145 Mio for her to sell Russia 20% of US stock of Uranium. Biden Family gets millions from China.

https://ia903002.us.archive.org/22/items/Thesecretcontacts-zionismandnazigermany1933-1941-journal-of-palestine-studies-po/thesecretcontacts-zionismandnazigermany1933-1941-journal-of-palestine-studies-polkehn-klaus-vol-5-no-3-4-1976-pp-54-82_text-1.pdf  

Corruption:

DoJ is concealing documents that lay bare Hunter and Jim Biden's payoffs with China and Russia | Daily Mail Online

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11585719/DoJ-concealing-documents-lay-bare-Hunter-Jim-Bidens-payoffs-China-Russia.html

Biden Family Investigation - United States House Committee on Oversight and Accountability

Report on the Biden Laptop - Marco Polo (substack.com)

Depopulation:

https://expose-news.com/2023/04/14/depopulation-plans-revealed-over-50-years-ago/

Club of Rome founder Aurelio Peccei in "The Chasm Ahead" London 1969 Peccei gives 3 "solutions" to the problem of "surplus humans" in 1969:

1. Biological "germ or virus"

2. "Mass sterilization"

3. "Elimination of all surplus humans"

The depopulation agenda, Part 1 - The Conservative Woman

The depopulation agenda, Part 2: Creating food scarcity - The Conservative Woman

The depopulation agenda, Part 3: Vaccines and infertility - The Conservative Woman

The depopulation agenda, Part 4: Toxins in our food and water - The Conservative Woman

H.G. Wells: Darwin’s Disciple and Eugenicist Extraordinaire | Answers in Genesis

The Intentional Destruction of White Birth Rates: Leaked reports from Planned Parenthood, the Rockefeller Foundation, World Bank, US NSC (incl. CIA, military etc.) – Thuletide (wordpress.com)

https://neveragainisnowglobal.com/

https://www.technocracy.news/sri-lankas-collapse-over-un-wef-ag-policies-should-be-a-warning-to-the-world/

Shocking plans to implement depopulation and a worldwide totalitarian system revealed more than 50 years ago – The Expose (expose-news.com)

Deagel population forecast of nearly 70 percent fewer Americans by 2025 is starting to look prophetic – LeoHohmann.com

Deagel 2025-prognose genopstået (nobulart.com)

Population Decline Will Change the World for the Better - Scientific American

Dictatorship:

Philipp Kruse -| WHO Power Grab - A Presentation for the Attention of Lawyers and Legislators | - CHD Europe (childrenshealthdefense.eu)

https://www.paulcraigroberts.org/2023/01/15/the-world-economic-forum-the-world-health-organization-are-elevating-themselves-above-the-worlds-governments/

https://www.naturalnews.com/2022-11-22-who-pandemic-treaty-in-final-stages-overrule-us-constitution-medical-dictatorship.html

https://www.newstarget.com/2023-04-26-vaccine-passport-same-platform-china-social-credit.html Vaccine passport has same digital platform as Chinese SOCIAL CREDIT system: Comply or be denied access to society

https://rumble.com/v2k87m0-james-roguski-theyre-just-gonna-implement-a-global-digital-health-certifica.html?utm_source=substack&utm_medium=email

State of Control « Snaphanen.dk

Epoch Times | Förslag kan ge WHO överstatlig makt i hälsokriser

FBI/CIA/DHS circumvented the Constitution to censor ACCURATE information online. NIH circumvented Congressional oversight to continue gain of function in Ukraine/Wuhan. Biden admin circumvented Congressional approval for war with RUSSIA. Laws don’t apply to the regime.

Pandemic Round 2: The CCP Is Using the WHO to Implement Worldwide Tyranny (theepochtimes.com)   Important: Communist World Take Over

How 'Tools of the New World' Align with the Great Reset, Merge with the IoB (sociable.co)

NYHEDER: Danmark støtter oprettelsen af en EU-hær – hastosee.com 

(230) Læser PETs idiotiske rapport - YouTube  politimanden Lars Andersens syn på PET's antimyndighedsekstremisme. 

Order ab Chaos:

https://www.breitbart.com/immigration/2022/10/01/soros-open-society-foundation-millions-pro-amnesty-pro-illegal-immigration-groups/

https://www.technocracy.news/un-extends-authority-to-manage-extreme-global-shocks/

BIPARTISAN TREASON: Obama, Clinton, and Bush partner with American Express to fly illegal aliens into American communities – NaturalNews.com

JUST IN: Massive Group of Military-Age Males Storm Port of Entry in El Paso in Effort to Get Into US (VIDEO) | The Gateway Pundit | by Cristina Laila

How To Create A Socialist State  by Saul Alinsky

According to Alinsky there are eight levels of control that must be obtained before you are able to create a socialist state.

1) Healthcare  — Control healthcare and you control the people.

2) Poverty  — Increase the Poverty level as high as possible, poor people are easier to control and will not fight back if you are providing everything for them to live.

3) Debt  — Increase the debt to an unsustainable level. That way you are able to increase taxes, and this will produce more poverty.

4) Gun Control  — Remove the ability to defend themselves from the government. That way you are able to create a police state.

5) Welfare  — Take control of every aspect of their lives (Food, Housing, and Income).

6) Education  — Take control of what people read and listen to — take control of what children learn in school.

7) Religion   — Remove the belief in God from the government and schools.

8) Class Warfare  — Divide the people into the wealthy and the poor. This will cause more discontent and it will be easier to take (Tax) the wealthy with the support of the poor.

Top Whistleblower Dr. Rima Laibow Warns Globalists Preparing New Bio Attack / Learn the Secret History of COVID (madmaxworld.tv)

Is ‘Extra-Terrestrial Invasion’ the next chapter in The Megalomaniac’s Handbook? (substack.com)  

The Biden 10-Step Plan for Global Chaos › American Greatness (amgreatness.com)

Understanding this weird, corporate, cultural revolution all around us (substack.com)

The Plot Thickens... - James Roguski (substack.com)

Israel ‘marriage ban’ views Palestinian spouses as security threat | RT (gab.com)

Mao Survivor Warns of Parallels With Cultural Revolution in America Today | NTD

EU finansierer slaveri i Algeriet (document.dk)

https://thepostmillennial.com/elon-musk-tells-bill-maher-that-the-woke-mind-virus-has-infiltrated-schools-and-teachers-are-indoctrinating-american-youth?utm_campaign=64506

 

War

 

“The perverse are unwilling to be corrected, and the number of the foolish is boundless.” Ecclesiastes 1:15 CPDV'

Mainstream media: ”False flags don't exist". Now Russia did it to themselves. Which one is it?

 

Money laundering, from tax payers to the military industrial complex:

Sam Bankman-Fried is DENIED bail in the Bahamas | Daily Mail Online

Bankman-Fried extradited to US to face fraud charges over FTX collapse - Insider Paper

FTX was HEAVY into funding vaccine research, biotech engineering and other globalist depopulation agendas through the “scientific research” community – NaturalNews.com

FUNNEL OF FRAUD - FTX MONEY LAUNDERING SCAM (rumble.com) 

TRADING WITH THE ENEMY - Seymour Hersh (substack.com) 

Peace:

(219) Robert Kennedy: I'll CLOSE all the military bases and bring the troops home! | Redacted News - YouTube

East vs West

(233) Sergei Lavrov EXPOSES CNN "Journalist" - YouTube

(219) Jeffrey Sachs - Horrible Clash Between Russia And The USA - YouTube

(238) In conversation with Jeffrey Sachs - YouTube "Not one inch to the East", said Nato 1989. The mainstream media wants you to believe that the Russia/Ukraine conflict is the result of an unprovoked invasion by Russia. This fundamental lie about the conflict clearly stands in the way of understanding the war and of finding a peaceful end to the conflict. Jeffrey D. Sachs is a world-renowned economics professor, bestselling author, innovative educator, and global leader in sustainable development. From 2001-18, Sachs served as Special Advisor to UN Secretaries-General Kofi Annan (2001-7), Ban Ki-moon (2008-16), and António Guterres (2017-18). He was also an advisor to the last leader of the Soviet Union, Mikhail Gorbachev as well as to the first president of the Russian Federation, Boris Jeltsen.

Russians take language test to avoid expulsion from Latvia | Reuters   The new jews...

Ukraine vs Russia:

How did it go after the West spread "freedom" and "democracy in Eastern Europe in 1989?

Please note Ukrainians had most children in the late 1980's when (unfounded) optimism and expectation of the soon to come fruits of capitalism, economic freedom and opening up to west was at its peak. Then came the western investment banks and Harward University and spread their draconian neoliberal economic policies in Russia and Ukraine, that literally led to starvation and economic collapse in both Russia and Ukraine. Privatisations, high interest rates "to curb inflation", "Independent Centralbank" was "a good thing", a centralbank that reports to BIS in Basel and can only be sued in a court in the State of New York, low money creation (just as in all former colonies in Africa for example, with the exception of Libya, which was why it became so wealthy), cut backs in the employment in the public sector. In short a recipy for stagnation, economic collapse, wealth transfer to the west and depopulation. Then around the turn of the millenium it gradually improved with the arrival of Putin in Russia and pro-Russian governments in Ukraine and reaches its peak in 2014 with the European Football Championships being played in Poland and Ukarine. But 2014 sadly also saw the CIA instigated coup d'etats/"Victoria "-we paid USD 5 Bio for regime-change Nuland", since then the birthrate has litterally collapsed. 

In Russia below we see a similar pattern: In 1989 the birth rate reaches a peak. In the Mid 1990's when men's life expectancy fell to 49 years and an estimated 6 Mio people died of starvation, disease and suicide we see the lowest birthrate ever. The current low birth rate is partly a function of fewer potential parents since so few kids were born in the 1990's- 

Ukraina er ikke klart for noen offensiv, men vil ikke ha noe valg - steigan.no

Putin: Coronavirus was part of the biological weapons program in Ukraine (rumble.com)

Russia's ex leader calls for Zelensky to be KILLED in revenge for drone strikes at the Kremlin (dailymail.co.uk)

Russia says Ukraine tried to kill Putin with night-time drone attack on Kremlin | Reuters

Alexander Mercouris Really Doesn't Understand What Prigozhin and Other Russian Patriots Are Saying (substack.com)

Wagner's Prigozhin Issues Most Dire Warning Yet Ahead of Ukrainian Counterattack (substack.com)

Nettavisen om de «gode nazistene» - steigan.no

Maybe Prigozhin is just really stressed out? (substack.com)

Middle East:

The Geopolitical Revolution in the Middle East – Authenticity (home.blog)

In an unannounced visit to Saudi Arabia earlier this week, CIA Director William Burns expressed frustration with the Saudis, according to people familiar with the matter. He told Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman that the U.S. has felt blindsided by Riyadh’s rapprochement with Iran and Syria—countries that remain heavily sanctioned by the West—under the auspices of Washington’s global rivals. https://www.wsj.com/articles/saudi-iranian-foreign-ministers-meet-in-beijing-to-discuss-ties-69fb9aef

USA started wars:

History of US-NATO Military Campaigns (1991-2023) - LewRockwell 

https://americanswhotellthetruth.org/portraits/major-general-smedley-butler/

History of US-NATO Military Campaigns (1991-2023) - LewRockwell 

Terrorism:

How America Took Out The Nord Stream Pipeline (substack.com)

Secret Team: The Nord Stream Pipeline Sabotage Revisited - 21st Century Wire

OPFØLGNING PÅ SEYMOUR HERSH OG NORDSTREAM-SABOTAGEN – NewSpeek

(218) Nord Stream 2 - YouTube

In Explosive New Interview, Sy Hersh Details His Allegations of the Nord Stream 2 Sabotage (VIDEO) | The Gateway Pundit | by Joe Hoft

(221) More Facts Uncovered About The NORD STREAM Explosion - YouTube

OPERATION TURKEY TREMBLORS: Hard evidence points to same powerful DEW geo-weapons DARPA used to trigger the devastating 2010 Haiti earthquake | SOTN: Alternative News, Analysis & Commentary (stateofthenation.co)

Hvordan Barack Obama bombede "Afrikas Paris" ind i et helvedeshul af mord, slavehandel, sexhandel og massesult | CovertAction Magazine

Libya. One witness statement from an NGO worker (Amnesty international): “Gaddafi is killing his civilian population” was enough to destroy Libya. The testimony was later retracted by the Amnesty employee: he had made "a mistake”. And why would they bomb the Great Man Made River with uranium depleted bullets? How do you spread democracy and freedom and save the civilian population by flying hundreds of miles into the desert and bombing the country's water supply? And why did Denmark, the United States and England bomb the factory that produced spare parts for the huge irrigation system that Libya had paid American companies usd 60 billion to make?

Obama approves airstrikes against Libya, March 19, 2011 - POLITICO

https://covertactionmagazine.com/2023/03/31/how-barack-obama-bombed-the-paris-of-africa-into-a-hell-hole-of-murder-slave-trade-sex-trafficking-and-mass-starvation/

 

 

 

Litterature

People:

 o   Amazing Polly, Journalist

o   Alexandra Henrion-Caude, Dr

o   Andrew Bridgen MEP UK

o   Andrew Kauffman, dr

o   Archbishop Vigano *

o   Astrid Stuckelberger, Dr

o   Benjamin Fulford, journalist

o   Bobbie Ann Flower-Cox, Lawyer *

o   Catherine Austin-Fitts, former Assistant Secretary of Housing

o   Christian Perrone, Professor

o   Christine Anderson MEP EU

o   Christine Massey *

o   Del Bigtree, journalist

o   Dolores Cahill, Professor

o   Donald Trump, President

o   Edward Griffin, forfatter

o   Elizabeth Lee Vliet, Dr *

o   Ellen Brown, forfatter

o   Elon Musk, Twitter ejer

o   Gemma O’Doherty, journalist

o   Gerry Brady, Dr *

o   Glenn Dormer, Dr *

o   Ivor Cummins

o   J J Couey, Dr *

o   Jacob Nordengaard, professor

o   James O’Keefe, journalist

o   James Patrick, film producent *

o   Janis Plavins, Lawyer *

o   Jeffrey Sachs, dr

o   Jim Jordan, US Congress

o   Jimmy Dore, journalist

o   Joe Rogan, journalist

o   John Beaudoin, Bsc Computer Science *

o   John Campbell, Dr

o   John Kitson, politician *

o   John Titus, investment banker

o   Johnny Wedmore, journalist *

o   Jon Rappoport, journalist

o   Jordan B Peterson, Dr

o   Judy Mikovits, dr *

o   Karen Kingston, dr

o   Katherine Watt, paralegal *

o   Kevin Corbett, Dr *

o   Lara Logan, journalist

o   Laura Aboli, blogger

o   Lee Merritt, Dr *

o   Malcolm Roberts, Senator AUS

o   Mark Steele, Weapons Expert

o   Mads Køie Levi Palsvig, investment banker *

o   Maria Hubmer-Mogg, Dr *

o   Mary Holland, lawyer

o   Mascha Orel *

o   Meryl Nass, professor

o   Mike Adams, Natural News

o   Monica Smit, activist AUS *

o   Naomi Wolff, dr

o   Nigel Utton *

o   Paul E Valleley, Major General US Army *

o   Peter Chambers, Lieutenant Colonel US Army *

o   Philipp Kruse, Lawyer *

o   Phillip Altman, dr *

o   Rima Laibow, dr *

o   Roger Hodkinson, dr *

o   Robert F Kennedy, Lawyer

o   Robert Malone, dr

o   Pascal Najadi, lawyer

o   Paul Craig Roberts, former Assistant Treasury Secretary

o   Patrick Wood, forfatter

o   Philipp Kruse, lawyer

o   Richard Werner, Professor

o   Roger Hodkinson, dr

o   Sarah Westall, journalist *

o   Sasha Latypova, forsker

o   Seymour Hersh, journalist

o   Sherri Tenpenny, dr

o   Sucharit Bhakdi, dr *

o   Stephen Frost, dr *

o   Sue Grey, lawyer *

o   Tess Lawrie, dr

o   Thomas S Cowan, dr

o   Todd Callender, lawyer *

o   Tucker Carlson, Fox News

o   Ulf Bejerstrand *

o   Warner Mendenhall, lawyer *

o   Willem Engel, msc pharmaceutical science *

o   Xavier Azalbert, dr

o   Yurij Bezmenov, journalist

Authors:

o   A. Ralph Epperson

o   Aleksandr Solzhenitsyn

o   Alex Krainer *

o   Alexandre Lebreton

o   Alfred W. McCoy

o   Anatoliy Golitsyn

o   Andrew M Lobaczewski

o   Andrew Wheatcroft

o   Annie Jacobsen

o   Anthony Sampson

o   Anthony Sutton, Professor

o   Arthur Firstenberg

o   Arthur Horn

o   Barry Lynes

o   Bob Lewis

o   C. Wright Mills

o   Carroll Quigley

o   Charlotte Thomson Iserbyt

o   Christopher J Petherick

o   Cleon Skousen

o   Colin A Ross

o   Daniel Estulin *

o   David Duke

o   David Irving

o   David Livingstone

o   Debbie Bookchin

o   Douglas Valentine

o   E. Richard Brown

o   Edmond Paris

o   Edward Griffin

o   Edwin Black

o   Eleanor McBean

o   Eric John Phelp

o   Etienne de Boitie

o   Eustace Mullins

o   F. William Engdahl

o   Francois du Cluzel

o   Frank Anstey

o   Fritz Springmeier

o   Gary Allen

o   George Armstron

o   Gerard Menuhin

o   Gustave Le Bon

o   Hans Rosling

o   Heiko Schoening, Dr

o   Ion Mihai Pacepa

o   Jack Roth

o   James Bacque

o   James H Billington

o   James Jackson

o   Jay Dyer

o   Jim Keith

o   Jim Marrs

o   Jim MacGregor

o   Joel Bainerman

o   John Coleman, Dr

o   John Hamer

o   John Leake *

o   John Perkins

o   John Stockwell

o   John Taylor Gatto

o   Joost A. M. Meerloo

o   Judy Mikovits

o   Juri Lina

o   Karen Wetmore

o   Kerry Bolton

o   Klaus Schwab

o   L. Fletcher Prouty

o   Larken Rose

o   Leo Lyon Zagami

o   Leonard G Horowitz

o   Linda Baletsa

o   Lynne Viola

o   Mark Bailey, Dr *

o   Mark Dice

o   Martin Short

o   Mattias Desmet

o   Maurice Pinay

o   Meredith Miller *

o   Michael A Hoffman

o   Michael Hudson

o   Michael Jones

o   Mihajilo Mesarovic

o   Michel Chossodovsky

o   Mikkel Clair Nissen

o   Muammar Al-Gaddafi

o   N.W. Collins

o   Nicholas Hagger

o   Nikolay Starikov

o   Noel Malcolm

o   Pedro Banos

o   Peter Dale Scott

o   Peter Kirby

o   Philip Agee

o   Report from Iron Mountain

o   Richard Wurmbrand

o   Robert Dudley

o   Robert F Kennedy

o   Robin Feldman

o   Rosa Koire

o   Servando Gonzales

o   Shaun Attwood

o   Silent Weapons for Quiet Wars

o   Stanley Monteith

o   Stephen A. Zarlenga

o   Stephen Mitford Goodson

o   Sucharit Bhakdi, Dr *

o   Sun Tsu

o   Thomas S Cowan

o   Tom O’Neill

o   Tricia Jenkins

o   Victor Marchetti

o   W. H. Bovart

o   Walter Bauer

o   Whitney Webb

o   William Blum

o   William Bramley

o   William Cooper

o   William F Jasper

o   William Guy Carr

o   William J Bernstein

o   William P Trebing

o   Zbigniew Brzezinski

 

* = Will attend the Folkemøde 15 - 17 June on Bornholm, which incidentally is the closest island to the terror attack on Nordstream 1+2

 Web Pages:

o   http://Blog.nomorefakenews.com

o   http://Brownstone.org

o   http://Childrenshealthdefense.org

o   http://Co2coalition.org

o   http://Dailymail.co.uk

o   http://Ellenbrown.com

o   http://Expose-news.com

o   http://Forbiddenknowledgetv.net

o   http://Globalresearch.ca

o   http://Jfk21.dk

o   Kanekoa.substack.com

o   Karenkingston.substack.com

o   http://Lewrockwell.com

o   http://Naturalnews.com

o   http://Newspunch.com

o   Patrickwood.substack.com

o   http://Paulcraigroberts.org

o   Rwmalonemd.substack.com

o   http://Scandinavianfreedom.news

o   http://Steigan.no

o   http://Stopworldcontrol.com

o   http://Technocracy.news

o   Telegraph.co.uk

o   http://Thegatewaypundit.com

o   http://Thehighwire.com

o   http://Trunews.com

o   http://Usawatchdog.com

o   http://Vaccineimpact.com

o   http://Velstandspartiet.dk

o   http://Veteranstoday.com

o   http://Voxday.net

o   http://Worldcouncilforhealth.org

Research (look into the following:)

Project Bluebird

Project Bluebeam

Project Evergreen

Project Artichoke

MK-Ultra

MK-Naomi

Project Monarch

Operation Chaos

Operation Gladio

Operation Mockingbird

Operation Paperclip

Operation Northwoods

Operation Ranch Hand

Operation Popeye

(Doomsday Project)

Cointelpro

Operation Project Seal

Operation Stargate

Operation Highjump

Operation Delirium

Project Rainbow

Operation Midnight Climax

Project Woodpecker

Project Stagate - Grill Flame,  Sun Streak

Operation Cloverleaf

Operation Fishbowl

Project Bluebook

Project Coast.

Musical Control ( Rockefeller )

Project Groom Lake

Jekyll Island.

The creation of the Federal Reserve.

Fiat currency.

Operation High Jump.

Rear Admiral Richard Evelyn Byrd.

Agartha.

Operation Paperclip.

Flouridation effects.

Agenda 21.

Agenda 30.

Monsanto.

Aspartame.

The Getty Research Institute.

B G H (Bovine growth hormone).

Rothschild’s family history.

Albert Pike.

Adam Weishaupt.

P.N.A.C

Council of Foreign Relations

(CFR).

Committee of 300.

13 families.

Skull and Bones Society.

The Bush family’s business dealings.

General Wesley Clark.

Bill Cooper.

William Guy Carr.

MILABS.

Annunaki.

Nephalim.

Nibiru (Planet X).

Ninth Circle Cult.

Nazi eugenics.

Council of 13.

Council of Nicea.

Library of Alexandria.

Vatican Catacombs.

Emperor Constantine.

Bloodlines of the Illuminati.

Freemasonry.

Knights of Malta.

Plantagenets.

Merovingians.

Jesuits.

Sabbatean Frankists.

D.U.M.B.S

Phil Schneider.

Protocols of the learned Elders of Zion.

Tavistock Institute.

Frankfurt subversion techniques.

Fabian society.

Satanic ritual abuse.

Adrenochrome.

Elm St Guest house.

788 - 790 Finchley Road, Hampstead.

Christchurch Primary School, Hampstead.

The Samson Option

 

Are the worst enemies of society those who attack it or those who do not even give themselves the trouble of defending it?
- Gustav Le Bon

 

 

Memes

 

Climate:

 

 

 

Coup d'etats:

Operation Trust was a psyop to make the people supporting the White Army believe they were winning, so they didn't have to do anythin themselves. The banksters funding the red army bought up the largest newspapers in Russia and wrote stories about this amazing ghost army that soon would come and save them from the Red Army...sounds familiar?

Hahahahahahahahahahah

If that is the case...we are really screwed...

 

 

 

 

Covid 19:

 

 

 

 

 

Economy:

 

 

Food:

 

 

 

 

LGBT+:

 

 

 

 

Media:

 

 

 

 

New World Order:


Please note the swaztika in the middle of this 1000 Rubel note from 2017:  

Who votes YES or NO to "Combating glorification of Nazism, neo-Nazism and other practices that contribute to fuelling contemporary forms of hate? Meanwhile the countries voting "NO" are busy implementing atrocious "anti-hate speech" laws, read: "Anyone who is against the government and the globalists concentration of economic and political power."

They want us eating bugs and drinking waste water:

You can find the full document above and here:

https://ia903002.us.archive.org/22/items/Thesecretcontacts-zionismandnazigermany1933-1941-journal-of-palestine-studies-po/thesecretcontacts-zionismandnazigermany1933-1941-journal-of-palestine-studies-polkehn-klaus-vol-5-no-3-4-1976-pp-54-82_text-1.pdf  

 

This is why the deep state and the banksters won't "collapse the economy" as all "the experts" are saying:

...and they are 100% right.

 

 

 

War: 

 

Deagel, a US multinational company specializing in intel on weapons deals predicted a few years ago the demographic development in the world, seems it is planned that the West should have an incredible fall in population, how would they know? Who was behind the covid plandemic?:

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd