Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Vakstidende 4 + snart 5 skal ud

Vakstidende 4 + snart 5 skal ud

 

Vakstidende 4 – Danmarks eneste avis, der er værd at læse SKAL UD

Jeg fornemmer en vis opgivenhed blandt de vågne. De har for travlt med at holde skindet på næsen, til at tage del i frihedskampen og det nytter alligevel ikke noget – siger de. Her kunne danskerne lære noget af franskmændene.


 

Jeg siger, at det ikke nytter noget at give op. Nu har UK overgivet sig til WHO´s pandemi traktat, hvad tror du, der sker for Danmark, mens du har travlt med noget andet? Det er NU – LIGE NU – vi skal sige fra. Vi er nødt til at holde presset mod mørkets magter og det gør vi bedst, ved at udbrede kendskabet til de ting, der sker, og som befolkningen er totalt uvidende om, eller er blevet indoktrineret til at have en helt forkert mening om.

Mange er vrede nu. Alle steder bliver folk pressede og mange kan nu mærke, at noget ikke er i orden. Det sker, at folk helt af sig selv begynder at brokke sig, selv uden at jeg siger noget. Så har de fortjent en Vakstidende og du må være klar med et eksemplar. Læg også gerne nogle i cafeer og på biblioteker.

Der ligger en ordentlig stak Vakstidende på gulvet i min stue i Lyngby. Vil du hjælpe med at dele dem ud, så ring 26139528 og fortæl mig, hvornår du vil hente dem. Ole Skjold 40148204 er klar til at køre rundt i hele Danmark med bilen fuld. Ring til ham og få en aftale, så kommer han forbi med en stak til dig.

I Velstandspartiet kæmper vi til det sidste. Vi vender ikke ryggen til frihedskampen et øjeblik. Det ville vi ikke kunne byde vores efterkommere. Vores store satsning på Globalisternes Paradis, Folkemødet på Bornholm, øen, hvor hele verdens befolkning alle sammen let kan stå, koster rigtig mange penge, selvom vi kun har en meget lille stand.

Mens de andre skalter og valter med skatteydernes penge har venlige og frihedselskende mennesker på Bornholm hjulpet os med indkvartering (som de ellers kunne have fået globalistpriser for den). Det er vi meget taknemmelige for, for det er med til at holde priserne nede.

Vi sørger for et program, der er massivt pakket med kendisser in person og viralt. Du kan godt begynde at glæde dig. Sandhedsbomberne kommer til at flyve, som perler på en snor, og de breder sig som ringe i vandet i den sorte suppe af løgne.

Vi har allerede brugt de penge, som du så venligt har doneret til Frihedskampen på vores Vakstidende 4. Vi har brug for endnu flere af dine penge til Vakstidende 5, en specialdesignet udgave til Folkemødet med fokus på klimaløgnen og 2030-terroren skåret ud i pap og forklaret på en tålmodig, pædagogisk, inkluderende og mangfoldig måde, så selv en dybt hjernevasket globalist kan forstå det, og til udgifterne i forbindelse med Folkemødet, selvom vi er gode til at spare.

 

Du kender kontonummeret.

 

Med venlig hilsen

Lene Bang


Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd