Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

DR, NRK,SVT+YLE TV-Program om Russisk disinformation

 

Kære Alle,

Nedenfor er min korrespondance med DR.

Hvis I er på Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab's hold:

Husk at forny jeres medlemskab af Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab. 

Meld jer gerne under fanerne til uddeling af 20.000 fysiske eksemplarer af Vakstidende 4.

https://scandinavianfreedom.news/downloads/news04.pdf

Skriv til ole@jfk21.dk, hvis du har en halv time til overs til uddeling af aviser i de mest velbeslåede dele af Danmark.

Vi er nødt til at vække middelklassen op til den dystopiske bolsjevistiske fremtid Klaus Schwab, Ida Auken, WEF, WHO og andre har tiltænkt os.

Del gerne den elektroniske version på sociale medier og send den som email til onkel dunkel, som ikke ville lade dig se bedstemor juleaften. 

Husk at sige: "I told you so!"

Og allerede nu kan jeg afsløre, at vi har brug for......yes, you guessed it....donationer til Vakstidende 5 og vores tur til Folkemødet på Bornholm, hvor vi i år har et telt og har inviteret internationale deltager. Vi har allerede over 15, der har konfirmeret deres deltagelse nogle in person, andre via internet link. 

https://folkemoedet.dk/

Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab er simpelthen den eneste opposition til det officielle narrativ:

Mennesker er onde, internationale organisationer finansieret af multimilliardærer er gode, teknokrati og ikke folkevalgte institutioner er gode, bureaukrater ved bedre, mennesker ved ikke hvad de vil, mennesker er skyld i klimaet, ingen snak om virksomheders forurening, Putin er Hitler, krig spreder fred og demokrati, skat på mennesker er godt, skat på virksomheder ødelægger konkurrenceevnen, immigration af millioner af unge mænd fra lande vi lige har tæppebombet er en mægtig fin ide, at lade børn skære sine kønsdele af er super, satanisme er godt, Kristendom er noget skidt, pædofili er ok, hvis barnet siger det er ok, ligeledes at tjene penge på at sælge børn til sex er ok, det sidste er FN's seneste udmelding, og naturligvis er det ok at abortere helt op til 9. måned, og skulle barnet fødes levende, så kan det bare myrdes og organerne sælges til højestbydende, heldigvis bliver aborter ikke puttet i mad og vacciner....nå jo, det gør de naturligvis.

Man kan godt blive lidt træt af den helt indlysende in your face massive ondskab vi er oppe imod, men jeres fortsatte opbakning giver håb og energi til at fortsætte med at kæmpe for, det er er rigtigt, smukt og retfærdigt.

Tak til alle jer, der støtter op.

Venlig hilsen

Mads Palsvig

 

 

 

Lisbeth Quass    LIQU@dr.dk                                                                                   17. Mar 2023

 

 

Kære Mads Palsvig,

 

Jeg skriver til dig for at tilbyde dig et tv-interview i forbindelse med en dokumentarproduktion, som DR laver i samarbejde med NRK, SVT og Yle.

Vi planlægger at udsende vores dokumentarserie og nyhedsdækning i Norden senere på foråret.  

 

Vores research kortlægger, hvordan flere end 200 personer i Norden systematisk spreder det, som eksperter omtaler som russisk disinformation, og du indgår i denne kortlægning.

 

Et eksempel på det, som eksperterne forstår som disinformation, er påstande om, at en global elite har udnyttet corona-pandemien til at etablere autoritær kontrol, og at vaccinerne mod covid-19 har kostet flere menneskeliv end pandemien. Andre eksempler på disinformation er ifølge eksperterne påstande om, at de vestlige demokratier, herunder Danmark, er styret af fascister, og at der ikke findes menneskeskabte klimaforandringer.

 

I udsendelsen udtaler flere eksperter generel kritik af disse former for disinformation. Blandt andet forklarer de, hvordan spredningen af disinformation kan være med til at skabe splittelse i vores samfund og i sidste ende underminere demokratiet, og at Rusland aktivt og systematisk forstærker konspirationsteorier som disse netop med henblik på at skabe splittelse.

 

Vi vil gerne interviewe dig om:

Din kommentar til, at du indgår i en kortlægning over personer i Norden, som systematisk spreder disinformation, herunder en række af de narrativer, som Rusland via statsmedier, efterretningsstyrede kanaler med mere forsøger at forstærke.

  
Af hensyn til vores produktion skal jeg bede dig om senest onsdag den 22. marts at svare på, om du ønsker at give et tv-interview. Interviewet vil udover at indgå i dokumentaren også kunne indgå i nyhedsdækningen på de fire stationers øvrige platforme – i Danmark eksempelvis på dr.dk, TV Avisen og i radio.

 

Vi planlægger derudover at vise klip fra optagelser af dig, som er foretaget ved demonstrationer i efteråret.

  
Venlig hilsen,

Lisbeth Quass

– –     –    –           –       –        
Journalist, DR




DR
København - DR Byen
DK-0999 København C
T +45 3520 3040
liqu@dr.dk
http://www.dr.dk

 

 

Mads Palsvig

20 Mar 2023, 09:37

to Lisbeth

 

Kære Lisbeth Quass,

Tak for din henvendelse.

Dokumentarserier med reel journalistik er altid at foretrække frem for copy paste fra Associated Press og Reuters.

Jeg kan forstå, at jeg skal svare senest onsdag vedrørende min potentielle deltagelse i programmet.

Inden jeg kan svare, skal jeg bede om dig om at uddybe, det du skriver og svare på følgende spørgsmål.

Besvar venligst alle spørgsmål et ad gangen.

Gennemlæs venligst dine svar og dobbeltcheck, at du har svaret uddybende på alle spørgsmål.

For at jeg kan nå at svare onsdag den 22. marts, skal jeg have svarene fra dig senest tirsdag den 21. marts.

- Hvilke eksperter taler du om?

- Hvilke beviser har I på, at "påstande om, at en global elite har udnyttet corona-pandemien til at etablere autoritær kontrol, og at vaccinerne mod covid-19 har kostet flere menneskeliv end pandemien", og "påstande om, at de vestlige demokratier, herunder Danmark, er styret af fascister, og at der ikke finder menneskeskabte klimaforandringer" er "russisk disinformation", altså at de er skabt i Rusland?

- Du skriver: "...at Rusland aktivt og systematisk forstærker konspirationsteorier, som disse med henblik på at skabe splittelse". Hvilke beviser, har ud for disse to påstande?

- Du skriver, at jeg "indgår i en kortlægning over personer i Norden, som systematisk spreder disinformation, herunder en række af de narrativer, som Rusland via statsmedier og efterretningsstyrede kanaler med mere forsøger at forstærke". Russiske statsmedier når ikke igennem censuren i Vesten, så de må være irrelevante. Hvilke kanaler er "efterretningsstyrede"?

Venlig hilsen

Mads Palsvig

 

 

Lisbeth Quass DR <LIQU@dr.dk>

20 Mar 2023, 15:36

to me

 

Kære Mads Palsvig,

Herunder svar:

 

 Hvilke eksperter taler du om?

 

Vi oplyser som udgangspunkt ikke, hvilke eksperter der medvirker i vores produktioner, men fælles for dem er, at de gennem en årrække har arbejdet med stofområdet professionelt i relevante institutioner, herunder på universiteter og i efterretningstjenester, i Danmark og EU, hvorfor de har stor erfaring med, indsigt i og viden om stofområdet. Eksperterne optræder med navn og titel, når vi publicerer.

I det omfang at en kilde måtte udtale kritik af dig, vil du blive forelagt kritikpunkterne.

 

Hvilke beviser har I på, at "påstande om, at en global elite har udnyttet corona-pandemien til at etablere autoritær kontrol, og at vaccinerne mod covid-19 har kostet flere menneskeliv end pandemien", og "påstande om, at de vestlige demokratier, herunder Danmark, er styret af fascister, og at der ikke finder menneskeskabte klimaforandringer" er "russisk disinformation", altså at de er skabt i Rusland?

Vores eksperter har udpeget en række forskellige narrativer – herunder blandt andet de ovennævnte, som nogen der har oprindelse i russiske og pro-russiske medier, eller som systematisk forstærkes af russiske og pro-russiske medier. Eksperterne udtaler sig blandt andet på baggrund af dataanalyse og medieovervågning af disinformation, som oprinder i eller forstærkes af medier som ovennævnte.

 

Du skriver: "...at Rusland aktivt og systematisk forstærker konspirationsteorier, som disse med henblik på at skabe splittelse". Hvilke beviser, har ud for disse to påstande?

Det siger vores eksperter, ligesom vestlige myndigheder og international forskning har fastslået det samme.

 

Du skriver, at jeg "indgår i en kortlægning over personer i Norden, som systematisk spreder disinformation, herunder en række af de narrativer, som Rusland via statsmedier og efterretningsstyrede kanaler med mere forsøger at forstærke". Russiske statsmedier når ikke igennem censuren i Vesten, så de må være irrelevante. Hvilke kanaler er "efterretningsstyrede"?

 

Det er for eksempel sider som NewsFront og South Front.

Interviewet vil være en lejlighed til at fremlægge faktuelle oplysninger og synspunkter, der måtte korrigere disse udsagn.

 

Venlig hilsen,

 

Lisbeth Quass

 

Mads Palsvig

21 Mar 2023, 18:22

to Lisbeth

 

Kære Lisbeth Quass,

 

Tak for dine svar.

De giver anledning til følgende yderligere spørgsmål.

 

-          Hvilke konkrete eksempler har I fundet i jeres research, som i kategoriserer som ”disinformation”, som jeg systematisk har viderebragt? Siden jeg fortjener at være med i udsendelsen efter jeres mening må der kunne gives mindst tre eksempler. Men gerne flere.

-          Hvilke beviser har I på at Ruslands synspunkter fremsættes med henblik på at skabe splittelse og ikke blot er ”deres side af sagen”? Igen her må det være muligt at finde mindst tre eksempler, siden fire mainstream TV kanaler finder det nødvendigt at yde public service om emnet.

-          Hvilke ”internationale forskning”s-grupper taler vi om? Hvad hedder disse tænketanke/grupper?

-          Og hvilke beviser har denne ”internationale forskning”, ”…at Rusland aktivt og systematisk forstærker konspirationsteorier, som disse med henblik på at skabe splittelse”? Giv konkrete eksempler, det må være let, når i vil lave en hel programrække om emnet.

-          Newsfront kender jeg ikke, Southfront mindes jeg at have set et par artikler fra, hvilke beviser har I at Southfront er russisk styret?

-          Her er en liste over nogle af de journalister, forfattere, internationale forskere og kanaler jeg følger, og hvis synspunkter jeg ofte deler, hvem af disse er russiske disinformationsagenter eller styret af Rusland efter dine og jeres eksperter på universiteter og efterretningstjenesters oplysninger?:

 

o   Amazing Polly, Journalist

o   Alexandra Henrion-Caude, Dr

o   Andrew Bridgen MEP UK

o   Andrew Kauffman, dr

o   Archbishop Vigano

o   Astrid Stuckelberger, Dr

o   Benjamin Fulford, journalist

o   Catherine Austin-Fitts, former Assistant Secretary of Housing

o   Christian Perrone, Professor

o   Christine Anderson MEP EU

o   Del Bigtree, journalist

o   Dolores Cahill, Professor

o   Donald Trump, President

o   Edward Griffin, forfatter

o   Ellen Brown, forfatter

o   Elon Musk, Twitter ejer

o   Gemma O’Doherty, journalist

o   Heiko Schoening, Dr

o   Jacob Nordengaard, professor

o   James O’Keefe, journalist

o   James Patrick, film producent

o   Jeffrey Sachs, dr

o   Jim Jordan, US Congress

o   Jimmy Dore, journalist

o   Joe Rogan, journalist

o   John Campbell, Dr

o   John Titus, investment banker

o   Jon Rappoport, journalist

o   Jordan B Peterson, Dr

o   Judy Mikovits, dr

o   Karen Kingston, dr

o   Lara Logan, journalist

o   Laura Aboli, blogger

o   Malcolm Roberts, Senator AUS

o   Mark Steele, Weapons Expert

o   Mary Holland, lawyer

o   Meryl Nass, professor

o   Mike Adams, Natural News

o   Monica Smit, activist AUS

o   Naomi Wolff, dr

o   Robert F Kennedy, Lawyer

o   Robert Malone, dr

o   Pascal Najadi, lawyer

o   Paul Craig Roberts, former Assistant Treasury Secretary

o   Patrick Wood, forfatter

o   Philipp Kruse, lawyer

o   Richard Werner, Professor

o   Roger Hodkinson, dr

o   Sarah Westall, journalist

o   Sasha Latypova, forsker

o   Seymour Hersh, journalist

o   Sherri Tenpenny, dr

o   Tess Lawrie, dr

o   Thomas S Cowan, dr

o   Tucker Carlson, Fox News

o   Xavier Azalbert, dr

o   Yurij Bezmenov, journalist

 

-          Siderne:

o   Blog.nomorefakenews.com

o   Brownstone.org

o   Childrenshealthdefense.org

o   Co2coalition.org

o   Dailymail.co.uk

o   Ellenbrown.com

o   Expose-news.com

o   Forbiddenknowledgetv.net

o   Globalresearch.ca

o   Jfk21.dk

o   Kanekoa.substack.com

o   Karenkingston.substack.com

o   Lewrockwell.com

o   Naturalnews.com

o   Newspunch.com

o   Patrickwood.substack.com

o   Paulcraigroberts.org

o   Rwmalonemd.substack.com

o   Scandinavianfreedom.news

o   Steigan.no

o   Stopworldcontrol.com

o   Technocracy.news

o   Telegraph.co.uk

o   Thegatewaypundit.com

o   Thehighwire.com

o   Trunews.com

o   Usawatchdog.com

o   Vaccineimpact.com

o   Velstandspartiet.dk

o   Veteranstoday.com

o   Voxday.net

o   Worldcouncilforhealth.org

 

-          Forfatterne:

o   A. Ralph Epperson

o   Aleksandr Solzhenitsyn

o   Alex Krainer

o   Alexandre Lebreton

o   Alfred W. McCoy

o   Anatoliy Golitsyn

o   Andrew M Lobaczewski

o   Andrew Wheatcroft

o   Annie Jacobsen

o   Anthony Sampson

o   Anthony Sutton, Professor

o   Arthur Firstenberg

o   Arthur Horn

o   Barry Lynes

o   Bob Lewis

o   C. Wright Mills

o   Carroll Quigley

o   Charlotte Thomson Iserbyt

o   Christopher J Petherick

o   Cleon Skousen

o   Colin A Ross

o   David Duke

o   David Irving

o   David Livingstone

o   Debbie Bookchin

o   Douglas Valentine

o   E. Richard Brown

o   Edmond Paris

o   Edward Griffin

o   Edwin Black

o   Eleanor McBean

o   Eric John Phelp

o   Etienne de Boitie

o   Eustace Mullins

o   F. William Engdahl

o   Francois du Cluzel

o   Frank Anstey

o   Fritz Springmeier

o   Gary Allen

o   George Armstron

o   Gerard Menuhin

o   Gustave Le Bon

o   Hans Rosling

o   Ion Mihai Pacepa

o   Jack Roth

o   James Bacque

o   James H Billington

o   James Jackson

o   Jay Dyer

o   Jim Keith

o   Jim Marrs

o   Jim MacGregor

o   Joel Bainerman

o   John Coleman, Dr

o   John Hamer

o   John Stockwell

o   John Taylor Gatto

o   Joost A. M. Meerloo

o   Judy Mikovits

o   Juri Lina

o   Karen Wetmore

o   Kerry Bolton

o   Klaus Schwab

o   L. Fletcher Prouty

o   Larken Rose

o   Leo Lyon Zagami

o   Leonard G Horowitz

o   Linda Baletsa

o   Lynne Viola

o   Mark Dice

o   Martin Short

o   Mattias Desmet

o   Maurice Pinay

o   Michael A Hoffman

o   Michael Hudson

o   Michael Jones

o   Mihajilo Mesarovic

o   Michel Chossodovsky

o   Mikkel Clair Nissen

o   Muammar Al-Gaddafi

o   N.W. Collins

o   Nicholas Hagger

o   Nikolay Starikov

o   Noel Malcolm

o   Pedro Banos

o   Peter Dale Scott

o   Peter Kirby

o   Philip Agee

o   Report from Iron Mountain

o   Richard Wurmbrand

o   Robert Dudley

o   Robert F Kennedy

o   Robin Feldman

o   Rosa Koire

o   Servando Gonzales

o   Shaun Attwood

o   Silent Weapons for Quiet Wars

o   Stanley Monteith

o   Stephen A. Zarlenga

o   Stephen Mitford Goodson

o   Sucharit Bhakdi, Dr

o   Sun Tsu

o   Thomas S Cowan

o   Tom O’Neill

o   Tricia Jenkins

o   Victor Marchetti

o   W. H. Bovart

o   Walter Bauer

o   Whitney Webb

o   William Blum

o   William Bramley

o   William Cooper

o   William F Jasper

o   William Guy Carr

o   William J Bernstein

o   William P Trebing

o   Zbigniew Brzezinski

 

På forhånd tak for dine svar.

 

Venlig hilsen

 

Mads Palsvig

 

 

 

Lisbeth Quass DR <LIQU@dr.dk>

22 Mar 2023, 15:26

to me

 

Kære Mads Palsvig,

 

- Hvilke konkrete eksempler har I fundet i jeres research, som i kategoriserer som ”disinformation”, som jeg systematisk har viderebragt? Siden jeg fortjener at være med i udsendelsen efter jeres mening må der kunne gives mindst tre eksempler. Men gerne flere.

Jeg har lagt eksempler ind nedenfor.

Som nævnt i tidligere mail har eksperterne udpeget en række forskellige narrativer, som nogen der har oprindelse i russiske og pro-russiske medier, eller som systematisk forstærkes af russiske og pro-russiske medier. Det gælder blandt andet narrativer om biolaboratorier i Ukraine, at vaccinerne mod covid-19 har kostet flere menneskeliv end pandemien, samt at Vesten er nazistisk og støtter nazisme i Ukraine.

 

I forhold til dine efterfølgende fire spørgsmål, herunder vedrørende Ruslands ønske om at skabe splid, er det baseret på de udtalelser og vurderinger, som eksperterne og vores efterretningskilder fremsætter. De udtaler sig blandt andet på baggrund af dataanalyse og medieovervågning af disinformation, som oprinder i eller forstærkes af medier som ovennævnte.

 

I tilfælde af et interview, vil vi gerne stille spørgsmål til eksempler som dem, jeg sender herunder. Dit femte spørgsmål rækker ud over det, vi kommer til at fokusere på i vores dækning.

 

Venlig hilsen,

Lisbeth Quass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisbeth Quass DR

25 Apr 2023, 12:06 (4 days ago)

to me

 

Kære Mads Palsvig,

I forlængelse af vores tidligere korrespondance vil jeg gerne genfremsætte tilbuddet om et interview eller muligheden for at give en kommentar. I givet fald skal det være inden torsdag klokken 12.

 

Venlig hilsen,

 

Lisbeth Quass

 

–– –  –   –    –     –      –       –        –

 

Lisbeth Quass

Journalist, DR

 

DR

 

 

Kære Lisbeth,

Undskyld mit sene svar.

Jeg vil prøve at råde bod ved at skrive et lidt længere svar.

 

Her er mine standardbetingelser for at deltage i danske medier i skrift og tale:

 

1  Jeg skal godkende direkte citater af mig.

2  Jeg skal godkende fotos af mig brugt i artiklen/på jeres hjemmeside.

3  Jeg deltager ikke i udsendelser/artikler i hvor ordet konspirationsteoretiker og tilsvarende grove

diskriminerende smædeord indgår. Specielt ikke når de er rettet imod systemkritikere.

4  Jeg skal introduceres ved min titel og uddannelse. Formand for Velstandspartiet - Jorden Frihed

Kundskab, Cand jur, HD Finansiering tidligere Investment Banker.

5  Hvis i indkalder en ”ekspert”, som påstår, at det jeg siger er forkert, skal jeg have mulighed samme

sted i mediet at komme med et svar, i samme artikel eller udsendelse. Der skal være tid til at svare udførligt på det eksperten siger.

6  Hvis jeg deltager i artiklen/programmet, og der er et honorar, og i vælger ikke at bringe artiklen/programmet indenfor 6 måneder, skal honoraret fordobles.

7  Jeg skal have alle spørgsmål på forhånd, ligesom I ganske givet sender dem til jeres ”eksperter” på forhånd.

8 Jeg skal have de sidste 3 minutter af programmet, hvor I ikke kan bortcensurere og redigere det, jeg siger.

9  Jeg har ret til at optage hele optagelsen af vores interview og dialog og udgive den, således at befolkningen kan se, hvordan I redigerer. Jeg kan dog først sende det ud, efter jeres program er sendt.

 

Her er mit tilbud til DR:

Jeg kan være med i jeres program, hvis de 9 ovenstående betingelser overholdes samt følgende 10. betingelse:

10 Eftersom jeg har givet utallige interviews til DR og TV2 igennem de sidste 7 år, som I aldrig har brugt, stiller jeg ikke længere gratis op. DR skal lave en betaling til Velstandspartiet – Jorden Frihed Kundskab på DKK 50.000.

 

Huxi accepterede ovenstående betingelser (pånær nr 6.) og tilbød mig DKK 10.000 for at være med i et TV program på TV2, jeg var villig at stille op, hvis ovenstående betingelser blev overholdt og Jorden Frihed Kundskab fik en donation på DKK 25.000. Vi blev således ikke enige, og jeg deltog ikke i TV2’s program.

Prisen er steget, kald det inflation på grund af Putin.

Alle de interviews jeg har stillet op til har i ikke vist med undtagelse af en enkelt sætning hist og her, helt taget ud af kontekst, eller i TV2’s tilfælde, hvor jeg ved valgkampen fik halvandet minut midt i en 5 minutters reportage af en mand, der havde startet et parti med et medlem, ham selv, ved navn Fiskerlussing. I samme program var et andet parti i studiet, (jeg var ikke inviteret i studiet, men blev filmet i min have), som i alvor sagde, at man skulle bruge månen til at gro mad på. Altså jeg blev placeret i et program med de største tosser i landet. Jeg, som har været rådgiver for Federal Reserve og den Europæiske Centralbank og adskillige andre centralbanker og finansministerier. Tror, det er svært for dig at finde et medlem af Folketinget med et længere CV end jeg har.

Og senest kan jeg se jeres typiske måde at arbejde på, hvor I har taget en af mine mange udtalelser, taget ud af kontekst og sat den op ved siden af en af jeres store ”eksperter”, som advarer imod russisk misinformation. Således fungerer Public Service på DR. Tv og journalistik kan stort set ikke laves med lavere fællesnævner. Propagandaen og manipulationen er i top. Usaglig, mobbende, fuld af misinformation, fake news og udelader alle reelle fakta, som altid.

I jeres trailer til programmet, er der meget alvorlige beskyldninger om, at jeg skulle være russisk disinformationsagent. I må hellere komme med dokumentation, fordi jeg ikke vil tøve med at anlægge sag for bagvaskelse.

Ironisk nok siger påvirkningsloven intet om, hvilket land man ikke må arbejde på vegne af, og alle danske mainstream medie journalister copy-paster hver dag non stop propaganda fra udenlandske stater, så det ser alvorligt ud for alle danske journalister, hvis Danmark en dag skulle få demokrati.

I mine nyhedsbreve og avisen Vakstidende, som jeg er med i redaktionen af, laver vi derimod reelt journalistisk arbejde, forholder os til fakta, arbejder hovedsageligt med førstehåndskilder, domsafsigelser og officielle tal fra statslige myndigheder,

 

Her er vores seneste udgivelse:

https://scandinavianfreedom.news/downloads/news04.pdf

 

Hvis I levede op til jeres Public Service forpligtelser, er der nok her til ugevis af TV programmer. I har stort set ikke dækket en eneste af disse oplysninger, og hvis I har berørt emnet, har I lavet propaganda og fake news og kommet med usaglige påstande. Såsom at Rusland skulle have sprunget NordStream op selv, så idiotisk at selv USA nu siger, at det var ”en gruppe med ukrainsk sympati”, der gjorde det.

I stærk kontrast til hvorledes vi arbejder på ScandinavianFreedom.News, så læner DR sig op af synspunkter fra "eksperter". ”Synspunkter” er den allerlaveste rang, hvis man rangerer journalistiske kilder, og er stort set ubrugelige. DR er dermed ensidig propaganda. DR er statens propaganda-arm. En statsmagt, der blindt ”følger anbefalinger” fra ikke folkevalgte, privat kontrollerede og ofte privat finansierede internationale institutioner.

 

Hvilket simpelthen er definitionen på fascisme:

-        En stærk egenrådig stat samarbejder med de største private virksomheder og udøver samtidig udpræget censur af enhver mening, synspunkt, nyhed, begivenhed, data eller fakta, der modsiger det officielle narrativ.

 

DR spreder fake news. Og hvad værre er, gør intet for at rette op på det, når det bliver klart for enhver, at nu "tog i fejl" igen.

Her blot nogle få eksempler, hvor vi fra starten og hele vejen igennem fortalte sandheden, og hvor I var fake news og sagde det modsatte med alvorlige helbredsmæssige følger for den danske befolkning, som nu på grund af jer og jeres løgne på DR, har set en overdødelighed på 10% i Danmark og 10% færre fødte siden vaccinationsprogrammet udrullede.

DR er med andre ord skyld i tusindvis af dødsfald i Danmark. Følgende løg i bevidst om, til trods for at I vidste, at det var løgn, og undlod at advare befolkningen imod:

-        Masker er sundhedsskadelige og beskytter ikke imod virus.

-        Vaccinen er fuld af bivirkninger og skadelige ingredienser.

-        Vaccinen beskytter ikke imod covid.

-        Vaccinen beskytter ikke imod at smitte andre.

-        Bekendtgørelser kan ikke tilsidesætte Grundloven.

-        Intet legalt krav om at "følge anbefalinger" fra internationale privatejede og privatkontrollerede organisationer som WHO og WEF.

-        Den ukrainske regering har bombet de østlige republikker fra 2014 – 2022 og slået 15.000 civile ihjel i processen.

-        Ifølge Victoria Nuland så brugte USA USD 5 Mia på ”regime-change” i Ukraine. Altså et coup d’etat begået af USA.

-        I den første regering i Ukraine i 2014 var halvdelen af ministrene amerikanske statsborgere, eller havde indtil kort før haft amerikansk statsborgerskab.

-        Den ukrainske regering har forbudt russisk til trods for over halvdelen af befolkningen er russisktalende.

-        Den ukrainske regering og Vesten har brudt Minskaftalerne indgået i 2014.

-        USA og Rusland har underskrevet en international aftale om at forbyde biologisk våben fabrikker. Rusland lukkede sine. USA har stadig 300, heraf 40 i Ukraine.

-        Herboende russere og danskere kan ikke sende penge til sin russiske familie.

-        Man kan heller ikke sende en pakke til Rusland.

-        Man kan heller ikke rejse til Rusland, men må rejse via Istanbul eller Dubai.

-        Vesten har ”indefrosset”/stjålet ganske almindelige russeres indestående i banker i Vesten. Russere, der har familie i Vesten, russere, der har børn, der studerer i Vesten, russere, der elsker Vesten, som tror vi har demokrati og frihed, russere, der er imod Putin, har fået ”indefrosset”/stjålet sine penge UDEN VARSEL. De fik ikke engang 14 dage eller 2 måneder til at flytte sine penge tilbage til Rusland, til Schweiz, Hong Kong eller et andet sted hen.

-        Russere, der kommer til Danmark med gyldigt visum, kan ikke veksle medbragte EURO til DKK, når de viser deres russiske pas, får de at vide, at de ikke vil betjene dem, fordi de er russere.

-        Samtidig så er 96% af alle vestlige virksomheder stadig i Rusland, og bankerne i Vesten laver INGEN sanktioner på virksomhederne, ingen konsekvenser for virksomheder, kun for mennesker af kød og blod.

-        Konsekvenserne af denne ekspropriation af almindelige menneskers opsparede midler er, at det økonomiske centrum netop nu flytter fra Vesten til Østen. Fra USA/UK/EU til BRICS landene.

-        Vesten har ligeledes ”indefrosset” USD 300 mia af russiske værdier investeret i Vesten.

-        Ingen i Rusland kommer således nogensinde til at stole på bankhemmelighed og privat ejendomsret vil blive respekteret i Vesten. Alle andre lande og deres borgere vil fremover ligeledes lede efter andre steder at placere deres midler, og ingen føler sig sikker i Vesten.

-        BRICS landene har netop fået 19 nye ansøgninger fra lande, der hellere vil være med i BRICS.

-        Danskerne ved sandsynligvis ikke engang, hvad BRICS står for, takket være…guess who?

-        USD, som var den internationale reserve valuta, er på netop nu på vej ud i intetheden, med flere og flere lande, som enten handler i deres egen valuta eller i den nye reservevaluta og gæt hvilken valuta, der bliver den nye reservevaluta? Den kinesiske Yuan.

-        Kina har sørget for fred mellem ærkefjenderne Iran og Saudi-Arabien.

-        Hvilket netop nu og om kort tid, sandsynligvis medfører en fredelig løsning på konflikten i Yemen, som Saudi Arabien har tæppebombet i årevis. Naturligvis har DR ikke dækket disse forbrydelser.

-        I 1989 lovede USA ikke at ekspandere NATO længere østpå, da USSR blev opløst.

-        CIA bestak Duma’en med USD 250 Mia i 1991. (Duma’en er det russiske parlament, hvis nu du ikke skulle vide det).

-        Rusland fik en ny Grundlov i begyndelsen af 1990'erne, hvori det fastslås, at Den Russiske Centralbank er ”uafhængig”, og hvis den russiske stat er utilfreds med noget, kan den sagsøges i The State of New York.

-        Centralbanken sørgede for en høj rente til de vestlige banker, blandt andre Credit Suisse First Boston, som jeg arbejdede for i 1990’erne. Og Centralbanken sørgede for en så lille pengemængde som muligt, så økonomisk vækst blev holdt på et absolut minimum. By design.

-        Rusland blev således systematisk udplyndret af Vestens foreslåede økonomiske politik i 1990’erne, med et folkemord til følge, et folkemord på mindst 6 mio russere, de sultede simpelthen ihjel i verdens på naturressourcer rigeste land. Den forventede gennemsnitsalder for mænd faldt til under 50 år.

-        Dette er også metoden Afrika og den 3 verden holdes kunstigt fattige på. Som betingelse for de afrikanske landes ”frihed”, skulle de tidligere kolonimagter England og Frankrig stadig bestemme landenes pengepolitik. Derfor er pengemængden så lille, at de holdes unaturligt fattige. Lande rige på naturressourcer med en ung befolkning, som kan høste 3 gange om året, som ikke behøver at varme sine boliger op.

-        Libyen var en italiensk koloni. Italien krævede ikke at kontrollere Libyens pengepolitik. Derfor kunne Gaddafi sørge for en passende pengemængde og tage Libyen fra at være et af de fattigste lande i verden til at blive et af de rigeste på 40 år. Hvorfor mon han skulle slås ihjel? Hvor er Libyens USD 150 Mia? Hvor er Libyens 125 ton guld?

-        Libyen blev tæppebombet, fordi én ansat ved Amnesty International sagde, at ”Gaddafi slog sin civilbefolkning ihjel”. En person sagde dette. Siden har han meddelt, at ”han tog fejl”.

-        Danske bombefly bombede sammen med USA og England Libyens Great Man Made River, som førte rent drikkevand fra centrum af Libyen op til de to storbyer Tripoli og Benghazi. De bombede denne menneskeskabte flod med URANIUM depleted bullets.

 

Fortæl mig kære Lisbeth, og spørg dine eksperter fra dine efterretningskredse:

-        Hvordan ”redder man civilbefolkningen” ved at bombe dens vandforsyning med uranium depleted bullets?

 

Føj hvor ulækkert. På alle disse områder og tusindvis af andre lignende forhold lever DR ikke op til sine Public Service forpligtelser og orienterer danskerne om disse forhold.

 

DR er fake news, det behøver jeg ikke en udenlandsk magt til at fortælle mig, det er indlysende, det er konklusioner, jeg selv er kommet frem til.

 

Det er ganske simpelt journalistisk arbejde, at vurdere DR’s arbejde:

1       Hvad sagde I?

2       Havde I ret eller ej?

3       = konklusion: fake eller ikke fake

 

En anden af jeres og andre mainstream mediers strategi er den typiske fallacy "kill the messenger"/lav et personangreb på folk, der fortæller sandheden.

Naturligvis diskuterer I aldrig detaljerne. Fakta bliver ikke belyst, kun deep state globalist propaganda, der tjener de multinationale kræfter, der ejer alle mainstream medierne, har adgang til skattefinansierede DR.

Jeg har startet et parti, hvor 30.000 danskere har svaret om de er enige i vores mærkesager, og vi har mellem 80% og 90% opbakning til vores mærkesager, hvis man spørger om dem enkeltvis, og folk ikke ved, at det er et partiprogram, men er maskeret som generelle spørgsmål. Vi er således et parti med bred opbakning i befolkningen.

Og mens globalisternes net zero emission med 100% sikkerhed vil bringe verden i dyb recession med garanteret hungersnød til følge, så har Velstandspartiet – Jorden Frihed Kundskab følgende økonomiske program, der med garanti på få måneder fuldstændig vil fjerne fattigdom:

Mange år som statsobligationshandler først i Danmark og derefter i London og Hong Kong, samt mit samarbejde med centralbanker og finansministerier med fokus på udviklingen i de offentlige finanser, har givet mig indgående praktiske erfaringer med økonomi. Hvad der får væksten op i et land og bringer rigdom til landet, og hvad der er ødelæggende for et land.

Lad mig her helt gratis give dig en hurtig gennemgang af en økonomisk plan, der garanterer fjernelse af fattigdom og vil skabe en stor middelklasse, der lever i en økonomi, der samtidig belønner opfindsomhed og hårdt arbejde:

 

1                         Fjern først alle skatter på mennesker. Fjern indkomstskat, men også selskabsskat, da kun små indenlandske virksomheder betaler selskabsskat, mens globalisternes multinationale selskaber betaler nul skat på grund af reglerne om "transfer pricing". De gemmer simpelthen sine indtægter i skattely og omkostningerne i Danmark og andre lande med selskabsskat.

 

- Følgende punkter vil give indtægter, som garanterer, at de offentlige finanser balancerer.

 

2                         Udskift disse skatter (indkomst+selskabskat) med en 1% skat på alle digitale pengeoverførsler, alle overførsler! Visa, MasterCard, bankoverførsler, MobilePay mv. Alle overførsler! På denne måde vil de multinationale selskaber bogstaveligt talt betale skat for første gang i historien.   

 

3                         Pengeskabelse. I stedet for at bruge pengeskabelsen på at berige de allerrigeste i verden, så brug den på infrastruktur eller som direkte borgerdividende.    

 

Eksempelvis blev pengeskabelsen brugt i 2008 på at betale bankernes tab (fra skatteborgeren til de største banker i verden), og i 2020-2022 under coronaen på lockdown (fra skatteborgerne til big pharma) og vacciner og netop nu på at hvidvaske penge gennem non stop krige i Ukraine, Syrien og nu også Sudan (fra skatteborgerne til det militærindustrielle kompleks).

 

Disse krige er ikke beregnet på at blive vundet, kun på at blive forlænget så meget som muligt, så så mange penge kan vaskes fra skatteborgerne til globalisterne og banksterne bag det militærindustrielle kompleks.

 

(Man bliver træt). Kan du huske, kære Lisbeth, da man ikke kunne finde DKK 1 mia til pensionisterne i 2018? DKK 1 mia?

 

Lad mig give dig et taleksempel fra det virkelige liv:

 

Jeres yndling Obama øgede pengemængden med USD 8.000 Mia ( = USD 8.000.000.000.000), disse penge blev brugt hovedsageligt på krige i Mellemøsten specifikt Irak, Syrien, Libyen og Afghanistan. Hvis i stedet disse penge var blevet delt og betalt direkte til hver amerikansk statsborger, så ville alle have modtaget USD 25.000, eller USD 100.000 for en familie på fire. Forestil dig, hvilken livsændrende begivenhed, det ville have været, ikke mindst for de 50 millioner amerikanere, der i øjeblikket er på food-stamps.

 

4                         Importafgift på 10% = hjælp med at sikre, at vores land bliver mere selvforsynende i så mange sektorer af økonomien, som overhovedet muligt. Dette vil ligeledes flytte beskatningen fra servicesektoren, som skaber de fleste arbejdspladser, til produktion foretaget i udlandet, som flytter arbejdspladser ud af landet, ofte til lande uden socialt sikkerhedsnet med børnearbejdere under kummerlige kår.

 

5                         Fjern ejendomsskat på folks primære bolig. Men indfør en årlig ejendomsskat på 1% på al anden fast ejendom. Denne skat skal betales, uanset om ejeren er en person eller et selskab.

 

6                         Rentefri realkreditlån til folks primære bolig. Men tilbyd lån med renter på alle andre ejendomsinvesteringer.

 

Disse 6 trin vil sikre en utrolig vækst i realindkomst for hver eneste dansker.

Ovenstående økonomiske plan er bogstaveligt talt en sejr for alle.

Det er simpelthen en ”win-win” for alle.

Selvfølgelig for folket, det må være indlysende, men tag også en højtlønnet administrerende direktør, han/hun skal ikke længere betale indkomstskat, men kun når han/hun overfører penge digitalt 1%, hvilket vil være langt mindre end indkomstskatten. Selv de multinationale selskaber vil tjene mere. Hvorfor? Fordi deres kundebase vil stige, når hele befolkningen er middelklasse og op. Ja, de skal ganske vist betale skat for første gang i verdenshistorien. 1% når de overfører penge, det har de ikke prøvet før. Men deres kundebase vil have så mange flere penge til rådighed, at de blot kan lægge det oveni prisen på deres varer og de vil være i stand til at sælge meget mere til deres nu meget mere velbeslåede kunder.

Afslutningsvis en kommentar om situationen i Rusland. Mange i Rusland er utilfredse med Putin, selvom hans parti er demokratisk valgt og har flertal i parlamentet. Der er en reel opposition. Der er pt ikke ytringsfrihed i Rusland, selvom synspunkterne stadig er mere alsidige på TV end i Vesten. En borgmester i Jekaterinburg er eksempelvis fængslet fire år for at kalde SMO'en (The Special Military Operation) for en invasion og krig. Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram er forbudt i Rusland. Rusland tvang også sin befolkning til at blive vaccineret ligesom i Vesten, folk mistede sit arbejde, hvis ikke de lod sig vaccinere. Ligesom Trump promoverede vaccinen, så advarede Putin desværre ikke imod den. Ligeledes havde de vanvittige krav om masker i Rusland, og Mette F og Søren B ville have elsket Ruslands mest drakoniske regler, da det gik aller vildest for sig. Da kunne russerne kun gå til nærmeste supermarked og tilbage til sin bolig. Folk blev ringet op og de skulle med kamera på deres telefon bevise, at de var hjemme. Demonstrationer er pt forbudt, den officielle forklaring er "smittefaren" fra coronaen.

Til sidst vil jeg gerne sige personligt undskyld til dig, hvis det lyder som om, jeg er pissed off på dig. Fordi det er jeg virkelig ikke. Det er ikke dig, jeg er pissed off på. Det er det faktum, at Danmark er besat af en yderst psykopatisk og ondskabsfuld deep state. Du kalder dem ”efterretningskilder” i din korrespondance. Jeg anser dig som en ordre følger, der sikkert gerne vil betale sin husleje, jeg anser dig som en soldat, der kæmper for det andet hold.

Man kan sige vi er en slags kolleger. Jeg kæmper for frihed, og for at berige menneskeheden, du kæmper for det ondeste imperium i verden, indirekte for undertrykkelse og fornedrelse af mennesker, måske uden helt at være klar over det, det vil jeg også godt give dig. Jeg er fuld af forståelse for, at ens liv er en funktion af en lang stribe af valg, som man ikke altid er i stand til at vurdere følgerne af. Og hvis du siger fra nu, så vil du miste meget, både økonomisk og sandsynligvis det meste af din omgangskreds. Det kender jeg alt til.

Men nu ved du forhåbentligt lidt mere. Læs bøger af de forfattere jeg anbefalede, følg de rigtige journalister jeg skrev til dig om sidst. Og gør, hvad du kan for at Danmark trods alt ikke bliver et Bolsjevistisk diktatur 2.0, som Klaus Schwab og Ida Auken ønsker med deres ”Great Reset”, hvor ”You Will Own Nothing” og spise insekter og bo i byer, hvor du maksimum må gå 15 min fra dit hjem, ingen privatbilisme, resten af dit politisk korrekt liv….for ”klimaets skyld”, naturligvis. Mwahahaha ler de, der vil ”Own Everything”.

Trust me, det er ikke ATP, de har planer om skal eje vores aktiver, så vi kunne bevare et minimum af demokratisk kontrol med, hvad vores lands ressourcer benyttes til. Det klarer Black Rock, Vanguard, globalisterne og banksterne for os….helt selv.

Vil du være globalist, kollaboratør og bolshevist eller ønsker du, at mennesker skal have frihed og velstand?

 

Du har et valg!

 

Venlig hilsen

 

Mads

 

PS Jeg sender lige vores korrespondance ud i et nyhedsbrev.

 

 

 

 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd