Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Sonning Prisen + Maria Abramovic...i samme sætning? Hvordan det?

Date: tor. 27. apr. 2023 12.13
Subject: Vedr. Maria Abramovic
To: <rektor@adm.ku.dk>, <cp@teol.ku.dk>, <dekan@jur.ku.dk>, <hhw@sund.ku.dk>, sandbye@hum.ku.dk <sandbye@hum.ku.dk>, <anja@nbi.ku.dk>, dm@ifs.ku.dk <dm@ifs.ku.dk>, jtn@kvvv.dk <jtn@kvvv.dk>, <nst@adm.ku.dk>

Kære medlem af komitéen for Sonning prisen: 

Rektor, Henrik C. Wegener, KU

Lektor, dr.theol. Carsten Pallesen, Det Teologiske Fakultet

Dekan, professor, ph.d. Jacob Graff Nielsen, Det Juridiske Fakultet

Professor Hans H. Wandall, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Professor Mette Sandbye, Det Humanistiske Fakultet

Professor Anja C. Andersen, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Professor Dorte Sindbjerg Martinsen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Gæsteforsker ved Det Teologiske fakultet på KU, Jesper Tang Nielsen,

 

Akademisk sprogkonsulent, Nena Sue Thomasen 

 

Vedrørende Sonning prisen til Maria Abramovic,

 

Hvordan kan man give en pris til den ondeste heks, som kalder sig kunstner og som man ”skønner at have udført et fortjenstfuldt arbejde til gavn for den europæiske kultur”? Er det at lave spirit cooking – at tilberede og æde mennesker et fortjenstfuldt arbejde? Hvordan kan det være, at I vælger at belønne oversatanisten over alle satanister, når nu I kan vælge mellem alle kunstnere i hele verden?

 

Hvert år ”forsvinder” et meget stort antal børn i hele verden. Hvad sker der for disse stakkels børn? Har man fra Sonning Prisens side overhovedet ikke nogen medfølelse eller respekt for disse børn? Jeg siger ikke, at hun personligt gør disse ting, for det har jeg ikke bevis for, men hun viser ”vejen”, som er den største disrespekt for mennesker. Da vi har ytringsfrihed, må vi acceptere, at hun findes, men man må også acceptere, at man siger, at hun er en klam og dæmonisk satan, og at støtte hende med en million kroner er fuldstændig uhørt.

 

Når man hædrer hende, sender man et signal til unge kunstnere om, at kunst nu skal omhandle død og klamhed. Hvor går grænsen mellem kunst og usømmelighed? Deler du et nøgenbillede på nettet af et barn, er det ulovligt. Hvis du kalder det kunst, er det så ligeså ulovligt? Hvorfor kan Maria Abramovic dele disse billeder uden at blive retsforfulgt? Kan andre mennesker nu også dele nøgenbilleder af børn uden at blive retsforfulgt, hvis de bare kalder det kunst? Er man medskyldig i udbredelse af børneporno, hvis man støtter det med en million kroner? Er opfordring til kannibalisme tilladt i Danmark?

 

Jeg går ud fra, at du ved, at disse uhyggelige ting sker. Det er ikke bare teater, det handler om realiteter. Børn bliver bortført, skræmt, får deres blod tappet, evt. myrdet. Det handler om Hollywoods hemmelige kilde til evig ungdom: Adrenochrome. Du må selv google, det er simpelthen for modbydeligt til, at jeg vil forklare det i detaljer.

 

Jeg siger ikke, at Abramovich personligt står bag børneofringer, men hun oplyser os med sin forskruede ”kunst” om, at dette vitterlig sker og er sket længe. At nogen vælger at tage imod den oplysning, som burde være grundlag for en politianmeldelse, ved at betale en million kroner i hædersgave viser blot, hvor langt inde i mørket, vi er kommet. Alting er nu på hovedet: grimt er smukt og menneskeofring bliver hædret.

 

Mangler du selv kærlighed til dine medmennesker, siden du åbenbart holder af satanisme, som jo er had til mennesker? Hvad skal der til, for at få dig til at se klart og forstå, at det, man hædrer og sætter fokus på, vokser? Ønsker du, at det onde i verden skal vokse, har du selv solgt din sjæl, og hvis ikke, hvad vil du så gøre for at stoppe det?

 

Normale mennesker ønsker, at børn skal vokse op i tryghed og kærlighed. De fortjener en smuk og livsbekræftende verden. Det håber jeg, du vil tænke over, næste gang en kunstner skal hædres.

 

Med venlig hilsen

Lene Bang

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd