Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Klimamødet på Frederiksberg Bibliotek

af Lene Bang

Kære Frederik Roland Sandby,
Sekretariatsleder i Klimabevægelsen

Du passer jo bare dit (helt sikkert vellønnede) arbejde, mens du forklarer om ”tipping points”, men jeg må desværre gøre dig opmærksom på, hvordan hele ”klimaproblematikken” er bygget på satanisme, da man må ikke stille spørgsmål til, om klimaforandringer skyldes menneskelig aktivitet eller om CO2 i luften overhovedet er et problem.

Hvis man gør det, bliver man svinet til af Ida Auken og kaldt konspirationsteoretiker, hvorefter koret af klimaangste stemmer i med fjendtlig retorik. Hun ville heller ikke forholde sig til The Great Reset, hvor vi ellers havde en del spørgsmål. Til gengæld fik vi lov til at forestille os, hvordan hun lå i fosterstilling, da hun var blevet klimaskræmt som ung.

Tro på det - Klima, håb og handlekraftHendes bog hedder ”Tro på det – klima, håb og handlekraft”, hvilket mere bærer præg af religion end realitet. Det plejer at være tro, håb og kærlighed. Nu er kærligheden fraværende og skiftet ud med handlekraft (magt).

Så kom du på scenen, og afleverede lange ”videnskabelige” forklaringer, som bygger på luftige, tænkte scenarier, der har ligeså meget substans som manuskriptet til en Hollywood-produktion.

Når man ikke kan indgå en fornuftig dialog uden at blive udskammet og når enhver kritik, endsige dokumentation, bliver ignoreret og latterliggjort, så er vi arriveret i Omvendtslev, den satanistiske by hvor alting vender på hovedet og alle er enige om, at Kejseren har fine nye klæder på.

Befolkningen ignorerer det, de mærker nok, at der er noget galt, men orker ikke at gøre modstand, mens Magten tramper hen over os, for at lægge os i lænker. Plyndre os på et falsk klimagrundlag ligesom de sprøjtede os under coronaen på et falsk sygdomsgrundlag.

I et glimt så vi, at du godt selv ved, at du er ude på dybt vand. Da vi nævnte chemtrails, flakkede dit blik. De dækker himlen, forurener vores solskinsdag og er et langt, langt større problem end CO2. Men manipulation med vejret skal åbenbart hemmeligholdes, selvom al dokumentation ligger fremme for offentligheden og enhver, der har øjne i hovedet, kan se hvad der foregår.

Og din præsentation af solaktivitet over de seneste 100 år er et fuldstændig korrupt og misvisende billede. Et af solens væsentligste cykli er af 400 år - således var 1600-tallet præget af voldsom kulde pga. solens svage aktivitet eller nær ingenting. Vi er nu igen på vej ind i et grand solar minimum af 400 års cyklus - det vil ramme sit laveste inden for 10-20 år - det ved selv NAZA, NOAA og de andre banditorganisationer. Må jeg på det kraftigste anbefale at du læser op på dette tema.

Der er mange ting, som trænger til at blive lavet om i forhold til den hidtidige livsstil. Som f.eks. den problematiske måde hvorunder landbrugsdyrene lider i produktionen. Hvordan vores omgivelser og fødevarer svines til med forskellige hormonforstyrrende stoffer. Hvordan stråling forpester mange menneskers liv og meget andet.

Disse ting skal vi have rettet op på, men det skal gøres på et sandt og kærligt grundlag i en fri debat og ikke som nu, hvor 97% ”forskere” er ”enige” om noget (klima, corona, Ukraine og hvad mon det næste bliver?). Andre synspunkter er, som i en diktaturstat, fuldstændig fraværende og udskammes i den offentlige debat.

Vi er besat af Satan og vi må kæmpe os tilbage til den rette vej. Du har selv et barn. Hvad vælger du for dit barn? Vælger du klimadiktaturet og ”magt” - eller samtalen, den gensidige respekt, villigheden til at forlade et synspunkt, man har bygget hele sin tilværelse på, hvis det bygger på en løgn?

Gik du selv kun EN vej rundt om en sø under coronaen, mens Satan lo af, hvor nemme mennesker er at manipulere? Det kræver stort mod og mange omkostninger, at vælge sandheden og skønheden for dit barn og for os alle, at vende om og gå imod strømmen. Alle ville se på dig. Uforstående. Dit job, hele din omgangskreds, familie og venner ville tro, du var blevet tosset.

Jimmi Roger PedersenLene BangDu kan starte med at se disse videoer med dokumentation for den rette sammenhæng:
links.jfk21.dk/klima
(scroll ned)

Med venlig hilsen
Lene Bang og
Jimmi Roger Pedersen

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd