Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Klimascam på Biblioteket Frederiksberg

af Jimmi Roger Pedersen

"URO: Klimakrise - håb og handling"

Onsdag 19. april 2023 KL. 16:30-18:15
Biblioteket Frederiksberg

Kære alle,
nej, - det er ikke et satire program, men rigtig MK-Ultra programmering som nu igen finder sted på hovedbiblioteket, Frederiksberg.

Denne gang er det et foredrag af deres gigantiske løgn om 'CO2 forurening' hvor klimaet vil brænde op og vejret fryse til - eller også var det omvendt.... det er ingen andre end selveste Klaus Schwub' Young Global Leader med sit 'Du vil eje ingenting, overvåget 24/7 og være lykkelig' folketingsmedlem, Ida Auken, og sekretariatsleder i Klimabevægelsen, Frederik Roland Sandby, der 'sætter fokus på, hvad vi selv kan gøre for at handle i klimakampen'.

Auken & SandbyeIda Auken tager udgangspunkt i sin bog fra 2022 'Tro på det - Klima, håb og handlekraft'. Som ofte nævnt er tiden til at fravriste os forestillingen om at 'tro og håbe' - det hører kun hjemme i matrix'en/løgnen - i essens er det blot en disrespekt af rummet omkring os samt en distancering af den stadig skabende kraft af det gode eller gudelige, freden. Således arbejder og leder mørket os på afveje.

Nuvel, i morgen kan vi gøre os bekendt med hvor stor en modstander vi er oppe imod, og begynde at ruste os til Folkemødet, Bornholm. Det er helt vildt David mod Goliath - den gode nyhed er vi i så fald vinder i sidste ende.

Til de som har lyst at snakke lidt klima, Bornholm osv. mødes vi nogle stykker kl. 15 foran biblioteket og finder en cafe. Jeg holder mobilen åben 41415545.

Man kan hurtigt afpudse sin grundviden omkring klima-løgnen fx her ved dette korte klip af Patrick Moore, tidligere medlem og medstifter af Green Peace. Sidstnævnte som i dag er infiltreret af den mørke agenda, og eksempelvis står vagtværn for den svenske klimapige, afkom af Rothschild:
https://t.me/wideawakemedia/3278

Der er tre ting som er helt fundamentale at vide og som gør deres agenda ekstrem skrøbelig:

  1. CO2 - jo mere desto bedre. Det er planteføde som kun gør verden grønnere - det er allerede indrømmet af NAZA selv. Det er meget bedre CO2 er i luften end under overfladen. Herudover er man-made CO2 en fuldstændig ubetydelig størrelse som absolut ingen indflydelse har - overhovedet.
     
  2. Det er helt essentielt at vide at udmeldinger af IPCC, klimapanel under UN, er politisk - og ikke videnskabeligt. Der er skrevet flere bøger om dette samt diverse interviews med forskere der har forladt gruppen af samme årsag. Hele verdens klima-agenda hviler på IPCC - eksempelvis også prognoser af danske DMI herunder skræmmekampagne af havets stigning - det er fraud, og det er i så fald landmassen der hæver eller sænker sig.
     
  3. Der findes kun een (verdens)agenda (2030) - og alle disse banditorganisationer til WEF, WHO, UN osv. arbejder for en NWO, New World Order. Klima-løgnen går hånd i hånd med de 17 verdens(selv)mål. Kig gerne igen i tidligere Vakstidende'r , https://avis.jfk21.dk/, hvor der findes en håndfuld artikler netop om dette. I bør ikke på nogen måde arbejde for denne agenda eller delmål - indpakningen er pæn, men alle 17 selvmål er til destruktion af menneskeheden.

Her link til begivenheden:
https://fkb.dk/arrangementer/foredrag-debat/uro-klimakrise-haab-og-handling
https://www.facebook.com/events/5499855213452091

Jimmi Roger PedersenPå glædelig gensyn
Jimmi Roger Pedersen, næstformand

P.S.: Velfærd bygger eksempelvis på monotoni, lighed, ligestilling, magelighed, ligegyldighed, misundelse, ego og udlevelsen af følelser, idoldyrkelse og fællesskab - mens Velstand indeholder mangfoldighed, ulighed, lige ret, umagelighed, omsorg, originalitet, samarbejde, ydmyghed og tjenen, at glædes over egen og andres rigdom ydre som indre.

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd